Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krunoslav
    já osobně za hry zaplatím mnohem více, než za svou přítelkyni..a o té kampani si myslím, že je opravdu trochu nedospělá..je to akorát živení stereotypem, že ženy z nás tahají peníze a nakupují s naší kreditkou hadry..kdo si takovou slečnu doma živí, je blbej *1*
  • To tushan: ty si fakt nemálo vymatlanej ti máma utírá prdel a dělá večeři a píšeš tu takový bludy *8* ale jak pozoruju po foru tak ty píšeš kraviny snad úplně všude, měl bys opravdu hodně přemýšlet neš vypustíš nějakou takovoudle zhovadilost na denní světlo.. fakt se musim smát tvé mozkové inteligenci která je evidentně někde mezi houpacím koněm a sklenicí vody *5*
  • K ženě je třeba se chovat jako ke květině. Nařezat, svázat a hodit do vody *2*
  • Pripada mi, ze pomalu zacina mizet "svoboda slova" pro bezne lidi. Ano, tim myslim nasi vetsinu. Tady je to vetsina hracu proti jedne slepici.
    Jinde je to pak treba obcane urciteho statu proti napr. islamskym pristehovalcum (prikladu je vice). Zatimco vetsina musi volit kazde slovo, aby nahodou neco... ti druzi melou na plnou hubu spousty urazek a nikdo to neresi. *11*
  • To je opravdu vtipné.. Lidé jsou luxusem naší společnosti tak zhýčkamí.. Myslim že je to buď lidská slabost nebo hloupost... Nedokázat se povznést a brát věci, které mají být humorné s humorem.. Já miluji a respektuji ženy ale neodsuzuji takové drobné reklamní vtípky.. Ani nemyslím že je to stupidní nebo dětinské.. Je to prostě jen reklama.. ty jsou hloupé všechny.. Připadá mi to spíš jako nevinné škádlení... Žena by se nad tím měla pousmát a ne brečet... Připadá mi hrozně srandovní jak někteří tak strašně kopou nohama kuli takovým hloupostem... Za chvilku si těma humáníma a novodobýma "morálníma" zásadama vytvoříme klec okolo sebe...
    • Lépe bych to neřekl. Naprosto souhlasím
  • pěkně oni *2* tohle je slogan jak ďábel!!! A jestli si někdo myslí opak, tak věřte, že v Anglii hry vyjdou levněji než vaše přítelkyně!!! (a o to tu jde...ne o to, že je nějaká žena uražená, že jí to neoslovuje...spíše o to, že se tam mluví o ní *1* )
    PS: Důkaz místo slibů: http://1.bp.blogspot.com/_OBAjn-K9Ves/TUl6oj-vylI/AAAAAAAABFY/ss8A8uUm3WQ/s1600/porn.jpg
  • Tohle je reklama evidentně cílená na chlapy. Taky se nerozčiluju, že jsou televizní reklamy plné vložek a blbek co si "tlačí černé tečky". Hodně reklam mě i uráží jako chlapa (např. reklama OldSpice s tím "mužně vonícím" kreténem). Ale kopat kvůli tomu kolem sebe nebudu. Přepnu kanál, obrátím list nebo odvrátím zrak.
  • Bože kam to spějeme lidi sou čím dál tím víc přehnaně citlíví a humální až tak, že by pro vraha chtěli sametový peřiny a nebo se mužou posrat z jedný reklamy která stejnak nemá od pravdy zas tak daleko.
  • Na jednu stranu je ta reklama opravdu docela stupidní, ale na druhou stranu se stačí podívat chvíli na TV a uvidíte hned několik reklam, které nějak zesměšňují právě muže. Ti jsou v nich často zobrazováni jako povrchní idioti, kteří ženě vůbec nerozumí.

    Rovnoprávnost znamená, že zástupci obou pohlaví mají stejná práva, ale v poslední době je to využíváno hodně jednostranně.
  • Tushan
    nj jenže ti největší internetoví gentlemani by v realu nenechali volne místo v šalině ani těhotné
    ale přez net jsou to správní gentlasové
    se mužu jen smát
    kua to měla byt reakce na první prispevek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit