Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Mám předobjednané. Metro 2033 po počátečních chybách byla jedna z nejlepších survival FPS, kdy série Stalker konečně měla někoho důstojného za "nástupce". Nejvíce mě v Metru vadil nevyužitý potenciál moskevského metra.
    • calwin
      mne napríklad aj dohnojenie príbehu z knihy... hra mala napriek tomu šmrnc ale chýbal tomu práve ten základ... u stalkera to bolo ešte pochopitelné lebo kniha nebola až taká násilná ako hra...
  • Nevim jak ostatní, ale na nejtěžší obtížnost jsem jedničku prošel s břichem u země. Pokaždé, když jsem vystrčil hlavu, umřel jsem.. Ohledně Last light si myslím, že to, že lidští nepřátelé tolik vydrží, je dáno hlavně tím, že většina obyvatel nosí nějaké nerůstřelné vesty, se kterými si občas špatně poradí i dnešní střely, natož kulky vyrobené v metru..
  • No jsem tu nový ale diskuze o Metro Last light sleduji dlouhodobě, jak jinak jsem taky úchylný "hráč" metra. Ale jednička měla něco v sobě, v novém dílu to postrádám je tu něco co tam nepatří střelba je jiná a podle mě šílená... V jedničce bylo nemožné vystřelit kalašnikovem víc jak 5 nábojů, aniž by jste neztratily mušku prostě dávka byla nemožná:-) Nepřátelé byli víc zranitelnější, tady jsem zpozoroval celý zásobník AK na 3 nepřátelé.. Jako těším se jako malej kluk, ale zároveň se bojím že se to přece jenom "naprclo" s COD. Pak takové detaily, ale ti už nedodrželi ani v jedničce podle knihy tam je víc zbraní a nejsou "domorobo", jediné ruské zbraně co jsou ve hře je AK-47, VSS Vintorez, a revolver s tlumičem jako parodie na ruského Stečkina, postrádám třeba kulomet Pečeněg,Draguov,Stečkin... Nevím hlavně mě nezatracujte kvůli kritice, ale mě to přijde jako důležité věci když se tedy u jedničky drželi knižní předlohy tak zbraně mohli udělat dle pravdy.... Ale každý z nás má jiné názory a není třeba milovník zbraní jako Já, zbraně co jsem viděl v novém Metru jsou katastrofální právě zde jsem čekal něco nové a nic *13* *13* *13* *13* např: co má být ta pistolka s noční optikou?
    • Jakou pistolku myslíš ?
      • http://games.tiscali.cz/video/desetiminutovy-pruchod-bazinou-na-videu-z-metro-last-light-62423

        Nevím ale kolem 4:30 ji tam vytáhne ,revolver jak z jedničky s prodlouženou hlavní a ní má namontovanou tu šeredu. Ha teď jsem kouknul znovu na toto video, a zapomněl jsem na jednu věc která mě hrozně ale fakt kur.vsky vytočila jsou ty hodinky *16* *16* *16* to už přepískly beru ty přerostlý monstra aj.. fakt ty hodinky prostě pasujou do post-apo. *10* *10* *10* *10*
        • Tak na tom revolveru je normální noční kolimátor http://www.cabelas.com/catalog/browse/hunting-optics-night-vision-optics/_/N-1100063 . Nevim proč ty mínuska, jenom sem přesně nevěděl kde to Adam viděl..
          • Ahoj kamaráde noční kolimátor neexistuje, je pouze noční optika a věř že je to pořádný "dělo". je dlouhá 40 cm průměr 100 mm váži min 2 až 4 kg a na pistoli je prostě nemožné ji namontovat je určená na útočné či odstřelovací pušky nebo ji uvidíš na nějakém velkorážním kulometu min. 12 mm, prostě ta optika na revolveru je hnus a nereálná hovadina jak ty hodinky *1* *1* *1*
      • Kozy
        tu s noční optikou
  • Škoda, že v tom působila střelba tak divně arkádově. Hodili by se mi do toho universa víc radikální střety. Prostě jedno dvě kousnutí smrt, ale dva tři náboje zabití. Takhle se člověk bude takticky někam přesouvat aby pak musel v boji usmažit potvoru fullautem na celej zásobník.
    • Věřím, že to bude jako v jedničce - 5 obtížností, přičemž dvě z nich (ranger, survival, nebo jak se jmenovaly) byly nastaveny na 2-3 kulky smrt jak pro Arťoma, tak monstra a šípomet zabil většinu nepřátel jednou ranou, kromě knihovníka, ten potřeboval tři. (v nalezeném zásobníku byl jeden max dva náboje) To video může být z normal verze... takže nehažme flintu do žita.
    • Gordar
      Pak by se špatně ladil gameplay. Potvor by muselo být mnohem víc, nebo by musely být extrémně smrtící což by mohlo vést k frustraci.
    • Ale z čeho ty naboje taky byly udělaný ? Když sis přepnul na ty, kterými se "platí", což jsou vlastně dnešní, továrně vyráběné náboje, okamžitě si protivníka zabil, právě na ty 2-3 rány.
  • TheGGG
    Ježiš, teď zas do všeho budou cpát stealth, Vývojáři, vspomatujte se lidé se chcou u her bavit a né se někde plížit v koutě.
    • Pre stealth a QTE som sa zbavil toho nového "Tomb Raidera".
    • Inquisitor
      To se nevylučuje.
      • TheGGG
        Samozřejmě že vylučuje. Díky bohu že doby kdy vycházely jen stealth hry u niž prozrazení znamenalo konec dávno skončily. Člověk se má u hry bavit a né si celý zážitek skazit nějakým plížením
        • Pro jednodušší lidi je zábava držet tlačítko myši, kosit tunu tupých nepřátel a přitom si ucmrndnout, ale opravdová zábava pro "dospělé" je někde jinde...neřikám, někdy je to akce, ale někdy je to i stealth - kor když ho hra bohatě podporuje a nastaví mu to správnou atmosféru, podpořenou třeba osvětlením, zvukama, atd... prostě a jednoduše, běž spát *5*
          • Sice nesouhlasim s tim tvrzenim o tom co je a co neni pro dospele, ale jinak souhlas a GGG a spol nesmis brat vazne *1* .
            Ciste akcnich arkadovych nejen fps tu je tuna, takze si hraci typu GGG muzou vybrat a navic v posledni dobe i ty drive ciste stealth hry umoznuji i ten akcnejsi pristup, takze si vazne nemaji co stezovat. Ale mekteri lide by nejradsi, aby vsichni hrali jen to, co bavi je a zbytek aby zapadl v propadlisti dejin. Nesmis je brat vazne *1*
        • P.S. The GGG, běž si někdy zahrát paintball, taky naběhni před ostatní, a pak nám přijď povědět, jak ses u toho bavil ok ? *1* *1* *1* Však ti v tom nikdo nebrání... *5*
        • The GGG, jestli je ta profilovka provokace, budiš...jestli je ale upřímná, tak je mi tě líto *1* Co se hry týče, bež si hrát COD nebo obdobnou hru, kde můžeš jednoduše bez použití IQ likvidovat tuny naskriptovaných nepřátel a nech tuhle hru pro dospělé *3* Možná sis nevšiml, ale na trhu je velký výběr her, nikdo tě nenutí si kupovat hru, kde musíš trochu použít mozek (najdi si to slovo ve slovníku), můžeš si přece hrát co chceš...tahle hra má vícero možností průchodu, stealth je ale ten nejúčinější, stejně jako v jedničce můžeš klidně všechny pokosit, možnosti na to jsou... Jo a hlavně se nezapomeň bavit... *1*
        • Prej zkazit plizenim *1* *1* .
  • Oh boy, snad to bude lepší, než ty mizerné stealth mise v jedničce. *9*
  • Po Bioshock Infinite je tohle pro mě nejočekávanější AAA hra letošního roku. První díl překvapil svou kvalitou nejen po grafické stránce a tak se moc těším s čím přijdou ukrajinští vývojáři tentokrát.
  • V prvom Metre ma praveze ta jedna cisto stealth misia totalne nebavila... Dufam ze tu to bude pomaly polka hry tak to radsej oblukom obidem.
  • dneska je skoro všude lepší stealth postup... jestli někdy vyjde Supreme Commander 3, věřím, že i tam bude lepší stealth postup...
    • Zrovna v Metru, kde se kuklami platí, je docela dobré šetřit.. Navíc střelbu využiješ hlavně v boji proti monstrům, proti lidem platí, že čím méně vystřelených nábojů, tím lépe.. Nebo alespoň já jsem takhle hrál staré metro na hardcore..
      • Ámen... Nevim, proč lidé nadávají, když máme možnost si vybrat...kdyby ta možnost nebyla, pak jo, ale takle, buďte sakra rádi že nemáme na trhu 10x kopii COD jen s jinejma obalama...
    • firebug
      Tak když chceš udělat střílečku trochu seriózněji a snad i trošku realisticky, tak je tento přístup logický. Přístupem ala John Rambo by se jednotlivec daleko nedostal... Já jsem tedy dost rád, když ti hra umožní přelstít protivníky svým mozkem, a ne tím, že tvoje postava vydrží několikanásobně více zásahů, či tím, že protivníci netrefí ani vrata od stodoly.
    • Kinet1c
      A musis vyuzit stealth ? Nie nemusis, iba je najlepsi, ale ako tam vo videu povie chlapik, ked mas dostatok municie, ci sa vies dostatocne schovat ci si vymysliet svoj vlastny postup a pouzivas hlavu tak nemusis vsetko riesit stealthom, ale asi prevaznu vecsinu situacii vyriesis lepsie asi stealthom, ale nie je to pravidlo a netreba vsetko riesit tak, mas na vyber, aj v Deus Ex HR si mohol riesit situacie rozne, nebolo treba iba stealth robil si veci ako si chcel, to ze stealth bolo vecsinou to najkludnejsie a najpokojnejsie riesenie vecsinou je len preto ze je to stealth, tzn zbytocne nedavat o sebe vediet a byt ticho a plizit sa a vyuzit kazdu situaciu na zabitie prip. sa dostat na urcene miesto bez toho aby si sa musel trapit so strelbou. Si myslim, ze stealth mozu dat vsade kde chcu, ale tak aby bolo na tebe ci chces alebo nechces pouzit. Dalej si myslim, ze prave to by malo byt na tebe ci chces ci nechces hrat stealthom, tym su aj moznosti pestrejsie a zaroven hra lepsia.
      • Přesně tak - výběr, toť oč tu kráčí. Takový luxus mnoho her stále nenabízí, natož aby to dávalo smysl. Navíc stealth možnosti se, myslím si, do podobné hry naprosto hodí. Naopak člověk musí kroutit hlavou kam všude se dnes cpe casual akční postup hrou, kdy např. poslední vydaný Splinter Cell Conviction tím ztratil své kouzlo a z každé chybičky se šlo prostřílet "Rambo" stylem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit