Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Yup
  • Absence split screenu je smutna
  • Kluci zlati z Games ... je super, ze se vam nase grafika tak libi, ale zase jste tam misto screenshotu narvali fotku (btw. tu stejnou jako pri minulem faux pas). *15*

    Kdyby za to nahodou mohl nedostatek screenu v redakci, tak staci si vybrat treba tady https://www.flickr.com/photos/53153983@N03/ (Kelnor34 - jeden z nejaktivnejsich WMD members co se screenshotu tyka)
  • Vsak takove rozliseni si vyvojari vpodstate delaji sami pro sebe,a par vyvolenych,nez to cca za 3roky bude tuctova zalezitost.
  • To by me zajimalo co za sestavu by jsem potreboval na 12k :) ono rozchodit 4k bude draha sranda hehe
    • Procák a RAM stejné, jako v doporučených, jen u GPU by to chtělo pořádnou nálož. Tipuji, že Titan X s 12 GB DDR5 (7000MHz) by to dal v pohodě, jen otázka jestli v 60fps. Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte.
  • Jestli se chcete dozvědět i aktuální novinky z Assetto Corsa či iracingu, zkuste SimWorld.cz
  • Game Stock Cars Extreme je o několik tříd lepší simulátor. Project Cras je pro masy a mají nalákat na grafiku a kecy o simulaci. Problém je ,že herní srvry mají peníze za to když zakoupíte hru přes jejich odkaz. To velmi ovlivňuje obsah na herních servrech. To znamená že 50% všechno se se píše na games.cz jsou jen účelové sr.čky (stejně tak i hodnocení her atd.) Když má člověk přehled a není úplný blbec, tak tyhle věci dokáže přefiltrovat.
    • Hmm super, a taky by pak mohli víc psát o strategiích typu Close Combat nebo Combat Mission, žejo? Protože to jsou ty pravé strategie, a místo toho píšou o blbostech typu civilizace, co nemají s realitou nic společnýho... Já mam pocit, že web typu games je spíš pro průměrné hráče (bez negativní konotace) a né pro lidi, kteří hledají ve virtuální zábavě něco komplexnějšího, a to není špatně. Pokud člověk miluje závodní simulátory, existují pro něj mnohem lepší weby, psát tady o o Game Stock Cars by mi přišlo zbytečně přestřelené, neboť to není hra kterou si může vychutnat prakticky každý. Přeci jen mají také omezený počet lidí a nemůžou se tedy zabývat každou okrajovou šíleností. Je to jako vyčítat webu o popmusic, že nepíše recenze na obskůrní metalová alba.
      • Chápu co chceš říct. Problém ale nastane až výjde recenze na Project Cars a dočtu se tady, že se jedná o to nejlepší co se dá ve virtuálním světě jezdit
        • C-BEAM
          a prečo by nemohlo ? žiadna hra nie je len o jednom parametre, ale o všetkom cez zvuky, fyziku, jazdné vlastnosti, prostredie po technologickú a výtvarnú vyspelosti, vizuálny štýl grafiky, a z toho plynúci pocit realizmu a vnorenie hráča do hry. Ja osobne dám prednosť závodnej hre ktorá ma vtiahne prostredím a technickým spracovaním i keď to nebude 100% über hardcore sim, stačí ak sa mi v nej bude dobre jazdiť.

          A ten tvoj Game Stock Cars Extreme môže byť kludne najlepši simulátor na svete (i keď o tom pochybujem) ale vyzerá tak otrasne umelo a sterilne, že by ma to jednoducho do hry nikdy nevtiahlo. Najlepší pocit z jazdy som mal zatial v Assetto Corsa a pokial sa mu P. Cars bude čo i len trochu blížiť tak nebudem váhať.
          • Přesně tak. V tomhle přesně exceloval Shift. Simulátory většinou simulují reálnou fyziku a jízdní vlastnosti, ale tak nějak zapomínají simulovat i ten zbytek, tedy prostředí, zábavu a pocit, že jsem opravu v závodě. Od toho jsou tu právě hry jako Shift, Grid nebo Project CARS a je to tak dobře. Každý si aspoň může vybrat to svoje.

            Nicméně ano, tady kolega simulátorový fanatik má pravdu v tom, že pokud se mluví o simulátorech, nemělo by se zapomínat, že ty opravdu hardcore je třeba hledat trochu jinde. Na druhou stranu Project CARS nebo třeba GT6 od nich nemají zase až tak daleko.
          • Assetto je daleko umělejší. Zkus Game Stock Cars Extreme. Mě se při první jízdě rozbušilo srdce a PC ani AC už u mě nemá šanci
        • Pretoze to bude to najlepsie, prave preto ako si hore spomenul, lebo to bude pristupnejsie sirsej verejnosti a hra sa to dobre ako na volante, tak aj na gamepade.
          • máš naprostou pravdu, pro takové jako jsi ty a pro většinu lidí. Kterým stačí k zábavě povrchní věci, protože nejsou schopni vidět hloubku to bude to nejlepší. A s gamepadem řídit auto to musí být opravdu neskutečný pocit z jízdy. Ale u Project Cras to asi od volantu velký rozdíl nebude. Přeju vám všem pěknou zábavu
            • C.r.a.b
              To mas pravdu, auto je nejlepsi ridit volnatem, ale virtualni auto by melo byt dobre ovladatelne i klavesnici a gamepadem :-).

              Takovy je svet, nelze vse dokonale nasimulovat, ze ;). Se divim, ze toto nekdo vytyka hre, protoze tech par nadsencu s volantem vyziti najde, zbytek by rad videl hru nekde, kde uz neni arkada, ale ani HC sim.
  • CrocoRay
    Mě by zajímalo proč u těch nároků je doporučený procesor core i7 4ghz a vedle něj AMD FX-8350, který je zhruba na stejné úrovni jako můj i5-4460 :-) (to amd ho trochu převyšuje)
    Jako jasné, že i7 nebude potřeba a nároky jsou vždy nadnesené, ale i tak :-)

    EDIT: I když ty 4 ghz možná patří k tomu AMD, ale podle článku to tak nevypadá, pokud to tedy pak neopraví.
    • Hanzales
      Nároky brát s rezervou. Pro představu mám už celkem "nic moc" komp: Q9550@3.4GHz / 4GB RAM (zatím) / GTX760SC a rozchodil jsem to plynule (pro závodní hru beru minimum +40fps) na tripplescreen, jen bylo třeba ubrat na AA a pár detailech. Na single screen to pak běží s přehledem i s lepším AA a plnými detaily (včetně detail grass) a to s plným závodním polem. Párkrát u některé kombinace trati a aut padaly FPS, ale poslední updaty jsem na to už vlastně nenarazil.
      Už od počátku vývoje vlastně valím pořád bulvy, jak to krásně vypadá a zároveň plynule běží a to jsem měl před tím gtx560ti a i s ní se to dalo hrát, s nižšími detaily, ale i tak to vypadalo parádně.
      • CrocoRay
        Jo jo, však já je taky beru s rezervou. Co jsem se díval na nároky Alien Isolation, tak minimum bylo core i3 a já to hrál naprosto plynule na starém core 2 duo :-)
        Víceméně jsem si z toho jen dělal srandu, že tam dávají často tu i7 a vedle toho AMD, které je o třídu níž :-)
  • Naprostej souhlas, je to marný, je to marný, je to marný..
  • Hele jako kluci z Games.cz, opravdu je to trochu trapny s tim, ze se nezminujete o jinejch simulatorech, ktery opravdu simulatorem jsou. Tohle je proste jen dalsi, lip vypadajici shift2. Zkuste otevrit oci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit