Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzole na ktere hraje cela rodina je prevazne Wii tim bych se moc nechlubil...
  • Jazz
    Tady je zas nablito. *1*
    • VaZqeZ_EU
      https://www.youtube.com/watch?v=sxoB19vIgkE
  • La_Furia_Roja
    Až tam půjde zapojit k+m tak se rád přidám ke stádu. Grafika mě víceméně nezajíma ale gamepad bytostně nenávidím. Více frustrující ovladač snad neexistuje.

    btw. Vidím, že gggho klub ještě pořád parazituje na tomto webu. Ten "člověk" by měl dostat permanent ban, ty jeho žvásty jsou na úrovni schyzofrenického a autistického psychopata.
    • TheGGG
      tady není diskuze o čutálistech, co tady děláš?
    • to chceš na konzoli psát eseje nebo proč chceš připojovat psací pomůcky k hernímu zařízení. Nechápu *8*
      • VaZqeZ_EU
        NIC lepšího, než myš, ZATÍM nikdo na celém světě nevymyslel! *3*
        • *15* vtip roku
          • VaZqeZ_EU
            *7* *15* ...jednou pochopíš.
            • pokud jsem tě urazil, tak jsem trefil hřebíček na hlavičku upocený myšaři,,
            • VaZqeZ_EU
              Buď jede na vlně nostalgie, nebo to bude v něčem jiném *4*
              Hele užívej své, já též. Opravdu nevím, kdo je tady doopravdy zapšklý..

              EDIT: Nic, ale absolutně NIC proti gamepadům nemám, jen mne "akatosh" vytáčí, neustálými urážkami na všechny strany. Takže jsem si dal facku, že jsem sem vůbec něco psal a mizím.
            • *15* vidíš, jak jsou ty konzole povznášéjící? Ty budeš navždy spoceným, shrbeným myšařem, pokud teda nevyrosteš. Víš co je horší než mladý, spocený myšař? Starý, zapšklý myšař, který jede na vlně nostalgie a nevrací se ke svým prvním láskám, ale ke své první hře či RPG, z těchto lidí je mi do breku...
            • VaZqeZ_EU
              ...je smutné, že k osobní hygieně, tě donutily až konzole.
              Každopádně se jim nedá upřít pozitivní vliv, na naše mladé, průrazné pulce! *4*
            • Popravdě jak jsem přešel ke konzoli, tak jsem se ohololil pod paží a vůbec se nepotím, takže smrad nechavám myšařům *15*
            • VaZqeZ_EU
              Chápu, raději budeš spoceným pižlačem kloboučků...
              Tak to jsem rád, že máme jasno *4*
            • dar být spoceným myšařem? Ne, ten nemám...
            • VaZqeZ_EU
              Co se dá dělat. Tak to pochopíš až třeba v 60. Každý nemáme ten dar...
            • *15* věkem. Hele třináct mi už znovu bohužel nebude, takže PC-Retard Race fanklub už mě nečeká...
            • VaZqeZ_EU
              ..věkem *3*
              Řekněme něco ve smyslu: gamepad je supr fajn ale bez myši se neobejdeš. A ano, všichni už víme, že máš obojí..
              Dokonce i když vezmu v potaz "Holografické Rozhraní", tak práce s myší bude snadnější, protože se nemusí tak hýbat s rukami. Snad až přímé napojení k tělu bude účinnější, než myš.
            • kdy? *8* mám už na PC a na myši něco nahraného a popravdě nechápu, jak jsem mohl tak dlouho ignorovat gamepad, nic lepšího nevymysleli...
      • La_Furia_Roja
        Připojím si staré dobré ovládací zařízení jako se používalo vždycky a nemusím se učit novému nepraktickému ovladači. Navíc mám z toho křeče v prstech takže preferuji k+m.
        • nic proti, ale gamepad je herní zařízení od nepaměti, K+M dobrá tak na RTS. Takže pořád nechápu proč připojovat psací zařízení ke konzoli? *8*
          • Keby si chcel hrat RTS? Konzole su ako chudak ak pride na strategie, prave kvoli gamepadovemu obmedzeniu. Ale tak niekto sa obmedzovat necha a dokonca to povazuje za vyhodu.
          • La_Furia_Roja
            Tvoje paměť nesahá moc daleko. Ale na tetris je to fajn no.
  • ulmes666
    Tak se jedna o nejrychlejsi graficky procesor.
    • Ano, v dobe vydani prumerna grafika se ted po x letech stala nejakym kouzlem nejrychlejsi.
      Mozna tak nejrychlejsi v letu do popelnice, k nicemu jinymu ta tvoje lowzole neni.
  • ulmes666
    Ted,jsem byl na sony.cz,a u ps4 asi nejde o vykon,ale o rychlost,pisi:ps4 ma amd jaguar procesor,ale upraveny aby byl co nejrychlejsi,graficky cip,neznami.ps4 staci rycholost,pouziva nejrychlejsi procesor,a nejrychlejsi pameti na trhu.(po roce a pul,uz asi ne).Buh vi co tam japonci dali. *14*
    • za ty peníze je PS4 parání kup, kdyby tam byla o silnější grafika, tak to zadupe PC hraní do země, ve full hd výkon procesoru není určující, ale je to právě grafika, co je nejdůležitější a tam je rezerva bohužel.
    • Veskoslav
      Nejrychlejší mobilní procesor je stále horší jak normální procesor.
  • TheGGG
    Krásné je, když si člověk může vybrat. Já si kliďánko dám Armu a Total war na svém PC a pak si skočím zapařit na PS 3 a 4. Miluju steam a prohlížení knihovničky mám radši než koukání na péčko. O nákupu nového PC absolutně neuvažuji, hry si dávám většinou na vyšší detaily, +-50FPS. Poté co jsem použil šikovný program na unparkování CPU se plynulost u některých problémových kousků masivně zlepšila.
    Nechápu zdejší fanatiky co se tak bojí konzolí, přestaňte si mezi sebou povídat báchorky o odporné grafice a šíleném ovládání a schválně to někdy zkuste. Možná pak zjistíte že jste tu ze sebe dělaly pěkné kkty. *1* *3* *5*
  • spoock
    Konzole jsou to nejlepší na mainstream. :)
    Bohužel jsem musel teď po X letech taky trochu potunit PCčko, protože Elite a Star Citizen tam nějakou dobu ještě nebudou.
    • TheGGG
      ani ji tam nikdo nechce. *3*
      No man sky úplně stačí a i to bude za chvíli nuda
      • že zrovna ty, takový kritik barevnosti ve hrách, vyhližíš hru hýřící barvami na všechny strany
        • TheGGG
          !!!tak to pozor!!! je rozdíl mezi nevkusným a brakovým WoWkem, s odporným designem a směšným lore, kde každýmu svítí i chlupy na chlupech a pěkně stylizovanou hrou byť malovanou. Kdybych neměl rád barevné hry jako celek, těžko bych mohl mít na steamu a na playstationu tuny JRPG.
    • Ano, chyběla tady modla Star Citizen, která toho naslibovala hory doly a zatím ticho. Jen ty penizé dál vybírají. Navíc SC je taky mainstream, navíc to vypadá, že PS4 bude mít z těch všech nudných vesmírných simulátoru ten nejzábavnější(což taky není žádná výhra, pořád u mě vede žehlení prádla)
  • Já si ps3 koupil jako levný bluray přehravač. Za nedlouho se stala mojí hlavní herní platformou a z této pozice ji začala vytlačovat až PS Vita. Nebýt pár zajímavých indie věcí, nemá mi pc jako herní platforma už co nabídnout. A s nástupem tabletů u mě pc ztrácí ne významu celkově, někdy k němu doma neusednu celý týden.

    PS4 jsemzatím nepořídil, mám spoustu nakoupených a nehraných her pro ps3 i pro ps vitu, ale časem ps4 pořídím. Buď s bloodborne nebo jeho hw revizi. Mezitím jsem dostal a dostanu spoustu ps4 her zdarma. Schválně na ps3 nekupuju a nehraju hry, které jsou multiplatformní i pro ps4, kterým mezitím padá cena. Samotná konzole jetaké za hubičku. Oproti minulosti je hraní na konzolích velmi levné.

    Přes pár ukřičených nýmandů, jak jsou nextgen konzole pomalé, je realita taková, že naprosté většině lidí stačí i výkon oldgenu a jen v mém okolí se našlo několik lidí, kteří v posledním půl roce koupili ps3, aniž by před tím nějakou konzoli kdy měli. Cena her je velmi příznivá, bazary jsou jich plné, slevy vysoké, a kdo chce, může si ode mne půjčit hru z mé rozsáhlé sbírky.

    Konzole mají jednu významnou výhodu, jsou společenské. Patří do obýváku a kolektivu, rodinného i kamarádského. Na konzoli hraju s dětmi, děti spolu i já s kamarády. Tohle pc nedá, to spíš lidi izoluje, přes možnost online hraní. Konzole je zábava a oddych, něco, co si člověk užije, když přijde domů unavený z práce, kde proseděl spoustu času u pc. Kdo by si chtěl doma zase sedat k pc, když si může sednout do pohodlného relaxačního křesla nebo na pohovku. Možná dospívající děti. Vůbec mě nepřekvapuje, že se konzole zabydlují primárně u dospělých a skrze ně se k ním dostanou děti. Problém mají jenom adolescenti, kteří mají potřebu se od rodiny odpoutat a vymezují se proti ní. Těm je společenská funkce konzole spíše na obtíž. Zvláště když jsou ve fázi hledání své identity. Ti jsou pak okouzleni zdánlivě ohromným výkonem pc, který neumí rozumně využít a nechápou, že smysl zábavy leží poněkud jinde.
    • Pane, poučte mě, jaký je "smysl zábavy"?
      Existuje pro to nějaká pevně daná poučka/pravidlo, které neznáme a proto se nudíme, i když si myslíme, že se bavíme, ale ve skutečnosti si to jen nalháváme, protože skutečná zábava je něco jiného?

      Podle sebe hodnotíte naprosto všechny hráče - myslíte si, že jsou všichni jako vy? Překvápko - nejsou *1*

      Mimo reakci na příspěvek výše:
      Tyhle diskuze jsou naprosto zbytečné. Řeči o konci PC hraní jsem já osobně slyšel poprvé někdy v roce 1995/1996. A od té doby neustále - především v období vydání nových konzolí.
      Dnes se k této informaci dostává člověk ještě o to víc - protože "internet"..a každý kdo má ruce, cítí potřebu se podělit na netu o tu svou "pravdu"
      Přesto ale, že je již minimálně těch 20 let PC předpovídán zánik (co se hraní týče), tak dnes vychází na PC zdaleka nejvíce her v historii a taktéž prodeje rok od roku rostou.
      Vidím to tak, že se bude psát rok 2039 a budeme číst na internetu úplně to samé *1*
      • Já nehodnotím nikoho, natož všechny hráče. :-)

        Dokonce ani nemám nic proti tomu, když někdo hledá smysl u videoher na místo hraní v počítání pixelů, pokud mi to necpe, směšně nenazývá sám sebe sebe pc master race a všechny ostatní nevydává za něco podřadného.

        Konec pc hraní je nesmysl, vždy se bude hrát na všem na čem to půjde, ale na druhou stranu si pc platforma za těch 20 let prošla pěkným úpadkem a ztrátou svého bývalého významu.
        • VaZqeZ_EU
          +1!
      • vy PC fanatici jste o zábavu už dávno přišli, prvně měříte FPS, pak řešítě kvalitu shaderu a polygony, pak něco není dle vaších měřítek, tak jdete brečet na forum, pak nasraně napíšete recenzi na MT a řeší tam jen technickou stránku hry a prásknete tam tomu 0-3/10 jak např. Veskoslav na Evil Wihin, ten tam řeší FPS, pruhy a myš a na hratelnost jaksi zapomněl.
        • Veskoslav
          Pc fanatici? Jediný, kdo se tu projevuje jako naprosto tupý fanatik jsi ty.....Tupost nad tupost s argumentací GGG *11*
          • radší se přepni na inkognito fanatiku a pozdravj němce ty fanatiku ulhaný *11*
            • TheGGG
              uh, ta angličtina, tys to zabil. To je google translator?
            • "30 fps locker and "movies black stripe" for better playing? Really? It isn funny. This **** is so bad as the first version of Dark Souls on pc. I try to play with K+M and result? Terrible...Moving the cursor is the same as using analog on a contoller. This game on pc i so bad. In year 2014 we have graphic from year 2009, fps lock and other "feature"....If you want play it, buy it on console. And if you want good horor game. Buy new Alien, Outlast or play older games from Resident series. Collapse" Není to snad tvoje recenze na MT? Jednozačně jsi hru nedohrál...
            • morální bahno jsi ty a ne GGG. Zase to máš popletené
            • Veskoslav
              Takže jsi už klesl na absolutní morální bahno, kde se rochníš s hehe a GGG? A fanatik? jak se to projevuje? Tím že mám jak konzoli (PSP, X360) tak pc? Nebo tím, že nejsem takový kok*t jako jsi ty či GGG a jeho fanatická válka pro pc?
        • TheGGG
          tak bohužel někteří PCčkáři skutečně radši sledujou ukazatel fraps, než aby hráli a sledovali hru samotnou.
          • VaZqeZ_EU
            ..stejně, jako někteří konzolisté mají neustále potřebu vychvalovat své "miláčky" a shazovat "PCmasterrace" kteréžto označení je zbytečně urážlivé..
        • VaZqeZ_EU
          ...jasně že řešíme problémy s hrami na fórech. Každý má jiné PC a trochu to trvá, než se hra vyladí pro všechny. Že tu hru "většinou" mají konzolisté "funkční" hned? No a co? Za ten výběr her, co je na PC to čekání stojí. To ani nemluvě o tom, že na PC se dá dělat tuna věcí.
          Já konzole nijak nehaním a uznávám, že to jsou skvělé mašinky, ale absolutně nechápu, tu nekonečnou debatu tady: PC vs Konzole?
          To je jako srovnávat kosmickou raketu (PC) a luxusní auto (Konzole)...
          • "na PC se dá dělat tuna věcí" Typický debilní argument pc-fanatika To si myslíš, že nemám doma notebook, laptop, smarphone? To si myslíš, že mám jen konzoli. OMFG
            • VaZqeZ_EU
              True Jejdasek: Tak samozřejmě to má každý jinak (podle osobních preferencí) a tak je to správně! Nevyzdvihuji žádnou platformu a až najdu něco lepšího (myslím pouze sebe) než PC, tak půjdu dál.
              Tu otázku jsem pouze směroval pro akatosh´e a to pouze na hypotetické úrovni.
            • volím svého iPhona, bez něho bych nepřežil.
            • VaZqeZ_EU
              Ok, souhlasím. Ale stále si neodpověděl na otázku. PC nebo Konzole? Žádné ani jedno!
            • co kdybych ti prozradil, že i notebook může být PC
            • ale to je blbost srovnávat. To nejde. PC(Deskop) mě na práci taky nevyhovuje, potřebuji svého notebooka, takže nebudu volit ani PC(Deskop) ani konzoli, obě zařízení jsou na hovnoo na práci, jelikož svoji práci tahám pořád sebou a potřebuje mít něco přenosného. A kolik lidi si myslíš, že mají konzoli a nemají notebook či Pc? To bude zajímavé procento.
            • VaZqeZ_EU
              Takto to nebylo myšleno! Nemyslel jsem konkrétně tebe! *7*
              Jen jsem vyjádřil názor na PC vs Konzole. Pro tebe speciálně otázka zní: pokud by si mohl mýt pouze jedno, co by to bylo?
              • Reakce na příspěvek:

                Není důvod, proč bych měl mít jen jedno. Ale spousta lidí řeší omezený rozpočet. aa kdybych měl k dispozici rozpočet jen 25 až 30 kKč, tak bych koupil pracovní notebook a k němu herní konzoli, na místo herního desktopu.
  • Kozy
    Nikdy jsem na konzole nebyl ale koupě PS4 byl super kauf. O herním už pc do budoucna neuvažuju, zbytečnost. Když nad tím přemejšlim tak jediná nevýhoda konzolí je absence uživatelských modifikací ale tak s tim jsem počítal. Třeba takový PS+ se mi z počátku taky nezdálo ale teď musim říct že je to fajn služba, dostanu se takhle k hrám o který bych před tim ani nezavadil. Já jsem spokojenej.
    • He7he
      Pochopitelně. Konzole je prostě primárně na hraní dostatečná záležitost, naprosto obstojný herní systém, u kterýho samozřejmě nemůžou bejt všechny hry a žánry, ale kterej představuje alternativu pro bezproblémový hraní současných a boudoucích titulů bez větších serepetiček. Počítám střízlivě, že důvod pro koupi konzole je u lidí dost všestrannou a promyšlenou záležitostí, aby se dala jen protidržkovat a zjednodušovat nějakou neperspektivní cenovou politikou, výkonen, který je jinak dostačující, jednoduchostí hráčů a údajně tak vlivnou reklamou, která má stát dle některých "teoretiků" za pořizováním. Nevylučuje se ani s vlastnictvím PC, který může zůstat a u většiny určitě zůstává na práci, čuňačinky a rodinná alba a případně rovněž sloužit jako náhrada za ty hry, který na konzolích prostě nejsou (jak řekl vtipně kolega dole - třeba ty strategie). Jsou hry a jsou společnosti, který navíc na konzolích začínaly a mají tady stálou jistotu, od toho se odvíjí i zaručená kvalita a funkčnost jejich značek a projektů, a společně s faktem, že tyto hry mají budoucnost dalšími díly pořád otevřenou a vesměs jistou, tak si dokážu představit, že zájemce o konzole a o tyto hry chybu jasně nedělá.

      Proto nedokážu pochopit, že v tom a v jejich existenci i vlastnictví vidí druzí šaškové tak apokalyptickej problém.
      • Takze u primarneho herneho zariadenia nemozu byt vsetky herne zanre? To je naozaj logicke ;-) Konzola nie je vobec zle zariadenie , ale uplne zbytocne ak ma clovek PC. Opacne to velmi nefunguje a ked ma clovek konzolu musi mat aj nejake to PC / tablet / smartphone.
  • ulmes666
    No uz jsem tu stravil 3h,je cas prestati,ale byl bych rad,kdyby nekdo opsal prava fakta o ps4 ze stranek sony.cz,at se zbytecne nehani vykon next gen konzoli.
    • Chim
      Nepřemýšlel jsi o tom, že by jsi začal pro games psát recenze? Zrovna teď hledají nové externisty. Myslím že by stálo za pokus se jim ozvat.
    • Jack1947
      Když už píšeš takhle, mohl bys použít občas i odstavce tebe to nezabije a ostatní tolik trpět nebudou díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit