Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevite jak strilet ze zadu letadla
  • Nejsem zadny expert na litani , za kniplem v IL2 sem stravil asi jen 60hod. ale tenhle paskvil od ruskych alkoholiku jakozto i ty tanky,jsou udelany jen pro tupe hrace mackajici tlacitka a kupujici zlataky ve snaze nahnat nesmyslne skusenosti neboli ziskat neco co druhy nema...ehmm...
    Nerkuli smesny system rozdelovani trid letadel a tanku kdy vetsinou neplatici hrac s nizsi tridou dela jen terc pro ty co si zaplati premium...
    Zbytecne marneni casu a penez...strcte si to nekam...
  • World of Waplanes je podle mého názoru fail. Autoři si neuvědomili, že co fungovalo u tanků nemusí fungovat u letadel. Her s tématikou tankových bitev je tu zhruba nula a WoT tímpádem suprově fungoval. Ale letecké simulátory vycházejí na počítače jak jsou staré a každý hráč má tak trochu představu, jak by se mu líbilo ovládat letadlo, jak by to mělo vypadat. A proto z toho nemůžou udělat takovou arkádu jako jsou World of Tanks, kde to bezvadně funguje. A zvlášť, když mají konkurenci v podobě War Thunder, od autorů fenomenálního simulátoru IL2 Sturmovik a běžícím na vylepšeném enginu z posledního dílu, z Wings of Prey. A s tím se graficky ani co týče letového modelu nemůže World of Warplanes ani měřit.
  • Tahle hra pouze dělá ostudu sérii IL-2.
  • No nazdar to bude PPPPP (Pěkně Perverzní Ptákovina Pro Puberťáky). Il-2 vymanévruje Bf 109E který mu není schopen uletět ? Ty vooogo, to je hustý... Proboha, vždyť Šturmovik byl těžce obrněné bitevní letadlo, žádná stíhačka, samo byl schopen Messera sundat z oblohy (přece jen měl slušné kanóny) ale většinou to bylo obráceně ! Jak říkal Erich Hartmann - zespodu a do chladiče... Trrrr, buuuum ! Jsem fanoušek do letadel, plastikový modelář a starej gamer ale tuhle hru pro lamy ať si nechají, navíc asi s nesmyslným vybalancováním ve stylu - sovětský samoljot, dobrý samoljot... WoT jsem hrál ale pak přestal, ani nevím proč, asi kvůli pomalému postupu,nebylo to špatné ale je to taková skrumáž, ale to co předvádí tady (Hehe I-15 vs. Sabre...wtf ?) To můžou rovnou dát do WoT Merkavu IV a Abrams M1A2....
    • Ako už som písal minule, ak vás lietadlá aspoň trošičku zaujímajú, na toto absolútne zabudnite... Ak túžite po prístupnom MP polete, počkajte si na War Thunder (alebo sa pokúste dostať to bety).

      WoP je len taká vtákovinka, stiahnuť, vyskúšať, zahodiť.
  • Kozy
    Tanky mi nespadly ani jednou a investoval jsem goldy jenom do kamufláže, když nechceš tak neplatíš..a thohle rozhodně stojí za zkoušku ale nebojim se že to bude takovej žrout času jako WoT
  • HANSi mozna jsi si to nevsiml ale dnesni svet je jenom o zisku tak co bys chtel? Abys to mel vsechno zdarma? A co ty? Davas nekomu neco zdarma? Bydli u tebe bezdomovci a stezujou si na spatnou stravu co jim davas? Nechapu co porad mate s WoT. I s T8 se da v pohode hrat, vyhravat a dokonce farmarit. I kdyz je to mnohem tezsi. Ale porad mas 4/5 hry zcela zdarma a jeste si stezujes? Tak to je sila. Co bys jako chtel od MM? Aby to davalo dokupy stejne Tiery nebo stejnou vybavu nebo stejny tanky? V normalnim zivote bitve to taky nemas fer. Co jako meli delat typci se Shermany nebo lehkymi M5 proti King Tigrovi ve WW2? Meli jsi zrejme stezovat jako ty? Mas tam training room pusti si tam jenom stejne tanky a hrej si. Budes sice cekat mozna pul dne ale mozna si zahrajes. Spoting system? Tak vymysli neco lepsiho a udelej konkurencni hru. A dej ji zdarma. Je videt, ze jsi v zivote nic nedokazal jinak bys tady nepsal takove blaboly. Si uvedom, ze to co ty si tu napises, melo by to byt takhle a takhle je lehky napsat. Ale mnohem tezsi udelat. Jestli jsi nekdy programoval treba i v excelu pitomou tabulku se vzorcema tak musis vedet, ze jestli vyresis jedno tak se podela dalsi. Tedy neni to tak lehky udelat jako napsat co by to vsechno melo mit. Jasne, ze me taky stvou nekteri veci ale stejne se u toho bavim. A 4/5 hry zcela zdarma.
    Co se tyce ale tech letadel (WoWp) tak to jsem skeptickej. To spis ty lode budou zase zabavny. Kdyz to bude neco na zpusob Battlestation Midway tak to bude zabavny jako tanky.
    • Blaboly pises akorat ty. Je to hra a cekam od ni ze bude vybalancovana, to ze v bitve byly tigery proti shermanum me absolutne nebere, navic je to arkada, ne simulace.

      (Ja sam) netvrdim ze hra ma byt zadarmo, klidne bych za krabici zaplatil plnou cenu, nejaky mesicni poplatky taky. Ale musel bych za ne dostat odpovidajici hodnotu, ne odflaknutou pay to win saskarnu, ktera neni vybalancovana a jediny co devs delaj je novej content aby donutili lidi platit a platit.

      Ja zase nechapu fanboye co nemuzou vystat jakoukoliv (a co se tyka MM atd. podle me opravnenou) kritiku.
      • Tak ji odinstaluj a nehrej. Paneboze hrej si neco jinyho. Kolik her mas takovych, ze az si je koupis tak zjistis jaka je to blbost, protoze to nemelo demo a nemohl jsis to vyzkouset. Tohle muzes hrat zcela zdarma, dokonce vsechny tanky jenom u tech T9-10 uz je tezsi uzivit to. Ja nejsem fanboy, hlupacku mam rad letecky simulatory. Ale dokazu ocenit zabavnou hru. Jasne, kdyz to neumis, jses solista, tak je vsechno pay to win. Ja to hraju zcela zdarma a v pohode. A ze je tam nekdo platici. No a co, tim vic ho chci dostat. Nakonec je nas tam 15. Tedy ani platici to nema tak snadny. A vubec nemusim mit bilanci 100/100. Nauc se prohravat a budes vitezit.
        Tak co bys chtel od toho MM. Aby to delalo. A uvedom si, ze nikdo nechce cekat 5 min na start hry, protoze tam zrovan chybi Trier, ktery by se tam hodil. Proto to sem tam hodi takovy nesmysly jako T1 mezi T10. To jsem zazil za 1,5 roku jenom asi 3x. tak to neni az tak hrozny.
        • No problem je, ze tu tvou genialni radu poslechlo uz hodne hracu a hlavne veteranu. Patch 7.4 je prach a bida a patch 7.5 krome upravy MM (a ne, postavit tier 5 proti tieru 8 ci 9 opravdu NENI normalni) neprinasi nic zasadniho. Takze tu stale mame nerfovani nemeckych tanku, protoze ti zli nemci vrazdili predky autoru, stale tu mame ruske tanky, co podle toho jake maji vlastnosti nechavaji jednoho premyslet, jak se mohli Nemci dostat az k Moskve, stale tu mame zasahy za 0% (we hit them hard a nepritel stale na 100%), stale tu mame dementni cover system, kdy ti tank zmizi pred ocima rychleji nez Romulansky Warbird, ale proc bychom si stezovali, ze? Je to zadarmo. Ty mi pripadas jako clovek, co kdyz dostane h*vno s masli, tak bude stestim bez sebe, protoze bylo zadarmo.
          A jeste bych te opravil. Ty nechces cekat 5 minut. Spousta lidi si klidne 5 minut pocka, kdyz bude mit zarucenou vybalancovanou bitvu. Ale sam tomu evidentne rozumis jako koza petrzeli. T1 se do bitvy s T10 nedostane nikdy, pokud nejsou v cete. Pak jsou to debilove co zamerne oslabili tym.
          A kecy o solistech? Kazda random battle je o 30ti solistech 15ti v kazdem teamu. Pokud nejsi v cete a nebo nemas sakra kliku, jsi v cudu. Navic ted o prazdninach, kdy se tam nahrnuly tuny harantu co hraji hur nez boti to snad ani nema cenu zapinat.
          • Tak tohle mě baví...

            Hraju německou linii, Tiger II, AufsB, prošel jsem si všechny tanky pod nima, a jen jednou jsem měl pocit, že Rusové mají navrh, a to u KV. Ba naopak, Tiger II je tank No. 1 pro mě i mnoho mých kolegů-tankistů, Tiger P a Tiger je oproti IS výrazně silnější v pancíři a dělo má sice IS silnější, ale rozptyl a délka přebíjení z něho dělá spíš výhodu pro soupeře.

            Co se hitů za 0% týká... Chlape, přečti si příručku, když trefíš, prostřelíš a za 0, znamená to kritický zásah (já mám třeba na 100% specializaci na kritický, sice často nepoškodím, ale když vyřadíš přebíjení i střelce, tank je tvůj).

            A MM. V posledním patchy se trochu rozjel, takže na nižších tierech je to horší (hraju dvojku, sedmičku, osmičku a devítku), ale i tak, víc jak čtyři tiery jsem neviděl. Že se dostaneš do bitvy, kde jsi outsider, ale mě nepřijde jako problém. Sám si tyhle bitvy užívám, protože často si můžu dovolit víc, nezaměřuje se na mě nepřítel.

            A co se sólování týče, to je bohužel problém hráčů... Často narazím na skupinu "15-ti sólistů, co se chovají jako výborný tým", často narazím na 15 šmoulů, co pojdou rychleji než žába v mixéru, to je ale o lidech. A tvrdit, že zrovna tohle je chyba hry, je opravdu blbost, to se na mě nezlob. BF, CoD, CS, všechny střílečky s náhodným výběrem hráčů v TDM by potom podle tebe byly blbosti.
          • by mě zajímalo jak chceš řešit "vybalancovanou" hru ... rovnat tanky podle tieru, děla, motoru, skilu posádky, ... ??? pět minut je málo
            a hlavní rozdíl je ve skillu hráče, i s menším tierem můžeš zvrátit bitvu když jsou proti tobě lamy. Takže rovnat i podle skilu hráče.. .hmhmhm ... a pak, po deseti minutách čekání se porti sobě slavně rozjedete a protože je ot tak strašně vyrovnané, tak se nejspíš zakempíte abyste neumřeli a budete se přestřelovat, super zábava ...
            v 7.5 přijde restrikce že nemůžeš (pokud nejsi trubka a respektuješ při tvorbě čety battletiery jendotlivých strojů) potkat tank o víc než 2 třídy vyšší (tzn 5 vs 7, 6 vs 8max) což je myslím optimální
            pokud chceš hrát stejné tiery hraj roty
            hraju to od začátku open bety, platím si akorát premium účet (vzhledme k tomu kolik utoho trávím času je ot zandbatelná investice se značným ziskem)
            ... a promin při délce bitvy cca 7 minut čekat 5 na další ... to bych "dably" dělal celej den
        • Ja to nehraju, a nemam s tim problem. Ale to mi nebrani napsat co si o tom myslim, to spis ty mas nejakej problem, prekousnout cizi nazor. *5*
    • jo a mne to taky pada. Tak to spustim znova nebo se na to vykaslu. Padala mi 7.3 a 7.4.
      7.2 nepadala ale zase mi to nekdy zblblo a mel jsem rudou plan a napsalo mi to malo pameti. Musel jsem to restartovat.
  • Autor článku má asi v hlavě průvan, když chválí hru, která zvýhodňuje ovládání myší proti joysticku, že? *15* Navíc jde o letadla.
    • O průvanu nic nevím, co jsem naposledy koukal, mám hlavu kompletně zakrytou a bez děr. Hru jako celek nechválím, jen oceňuji její přístup k arkádovosti a způsob, jak se podbízí masám. A o to ji jde. Pokud máš rád simulátory a klacky, tohle nebude nic pro tebe, ostatně v závěru to zmiňuji :)
  • trapna hra... nekteri lidi jsou naprosto vymydleni a o litani nemaj ani paru... s LA7 jste naproto UBER a tiery 9 a 10 jsou naprosto knicemu.... pokud nemate hodne nasetreno tak se nevyplati litat s vysim tierem nez 6
    • To mluvis o WoT nebo WoP?
      • no logicky kdyz pisu LA7 a litani a je to diskuze o WOWP tak co asi muzu myslet
        • Jsem si delal legraci ale koukam ze pro nektery lidi to musim dat do uvozovek a za to radsi jeste stopadesat mrkajicich smajliku aby to pobrali...
  • No nehral jsem to, ale pokud implementovali letani tak jak to bylo ve FreeLancerovi (dle clanku to tak vypada) tak bych to i zkusil.
    • "asi máme každej jinou představu o tom co je legrační :) :) :) :)"
    • Freelancer je vesmírný sim...to má opravdu s ovládáním letadel pramálo společnýho, každopádně Freelancer je daleko lepší
      • walltar
        No freelancer s jeho fyzikou klidně mohl být simulátor ponorek. *1* Takže ono to asi zase co se implementování létání týče nebude od sebe tak daleko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit