Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už probíhá překlad hry!
    https://prekladyher.eu/preklady/divinity-original-sin-2.283/
    • Jo jasne, tri roky po vydani plne verze mozna bude cestina...zname jak jste prekladali prvni dil..
      • DwaR
        a ty si bol prvý v čele ako pomocník, aby to trvalo kratšie, však? že ťa hanba nefackuje, sťažovať sa, že im to trvalo. robili to dobrovoľne, vo svojom voľnom čase. nemuseli, chceli. mohli si preklad zasysliť pre seba a nás ostatných okašľať.
        za mňa chlapci a devy veľké ďakujem za preklad a teším sa na pokračovanie.
        • Ta cestina do prvniho dilu mohla byt daleko driv, jenze u zakladni verze snad pul roku cekali na nejakej patch a u enhanced verze zase cekali az jim to larian schvali aby to slavne vydali na steamu. Mohlo to byt daleko driv, klidne to mohli vydat a na oficializaci si pockat..stejne jako to udelali tvurci cestiny pro wasteland 2. A ne hanba me skutecne nefackuje, spis mam pocit ze tech kecu kolem prekladu od jejich tvurcu je zbytecne moc. A ne pomocnik nejsem, protoze nejsme prekladatel...ale kdyz neco delam pro nekoho zadarmo tak si odpustim neustale poukazovani na to jak to delam zadarmo, ve volnem case, ze nemusim, ale presto to delam..Tyhle dnesni ,,tymy,, prekladatelu se chovaji jak kdyby byli buhvi co. meli by si vzit priklad z Folkemona ktery sam za rok prelozil obrovske rpg Kingdom of amalur, poskytoval pravidelane beta verzi, kazdemu slusne poradil a cestinu vydal bez zbytecneho mlaceni do hrudi jak se obetovava a delqa to zadarmo a jak mu ti zli a nedockavi hraci ublizuji.A financni prispevky prijimal az kdyz byla cestina hotova, a ne ze prvni vec co udelal bylo to ze aniz by jeste poradne zacal tak velkym tucnym pismem nekde vyvesil cislo svojeho uctu, jak to dneska maji ve zvyku.Takhle ma vypadat pristup cloveka co dela neco zadarmo, ane to co predvadej nekteri prekladatele.
          • DwaR
            je to ich práca, rozhodli sa, že počkajú - počkali. zdôvodnili prečo čakali. ber, alebo nechaj byť.

            netuším, o akých kecoch okolo hovoríš, ja sledujem ich oficiálne fórum a nijak zvlášť sa tam nevychvaľujú.

            pomocník môžeš byť aj keď neprekladáš. okolo prekladu je aj veľa iných vecí, kde sa dá pomôcť. a keď už neprekladám a nepomáham, nenadávam tým, čo to robia, keď o tom figu viem

            skús pozrieť ich ofiko fórum a možno zistíš, že ľudí, čo prekladajú "v tichosti" je kvantum. akurát okolo divinity sa urobila aura očakávania a preklad bol prepieraný aj na herných weboch.

            ci dávajú číslo účtu, alebo nie - je to opäť na nich. ja im prispejem rád. ale vždy až po vydaní prekladu.
  • ravux
    Vcera jsem rozehral jednicku (Enhanced edition) a zatim jsem nadseny. Krasna hra s velkou vyhodou - nikdy nezestarne a bude stejne skvela i za mnoho let. Takze na dvojku se tesim, ale nez early access, pockam si na opatchovany final mozna i v EE edici. Tyhle RPG zraji jako vino!
    • přesně tak, radši počkat na plnou verzi (nejlépe finální GOTY edici - tzv. Enhanced Edition), protože s těmihle hrami se vždycky ze začátku táhnou nevybalancovanosti a bugy

      počkat si na původní Divinity Original Sin Enhanced Edition se fakt vyplatilo, takže nemíním strkat peníze do nějakého Early Acessu.
  • Obtížnos.... to je zřejmě Nos na Obtíž !
  • Snad trošku vyladí souboje. Hlavně imho dost nevyladěnou obtížnos, která lítala místy z extrému do extrému místo toho aby se tak nějak držela na nastavené úrovni.
  • Zatím, co jsem hrál, je to super. Je tam spousta blbinek, který ve většině dnešních RPG nebývají. Jmenovitě třeba už blbý teleportační rukavice jsou vážně sranda, protože si můžu přitahovat bedny s lootem, házet s nepřáteli nebo přenést moje postavičky do jinak nepřístupných míst. Souboj má hloubku tak akorát, řekl bych větší, než v jedničce a párkrát jsem dojel na to, že jsem špatně rozmístil postavy před bojem. Celkově to opravdu to působi jako RPG "v pravém slova smyslu" a i když jsem si zvykl na dabing a většinou mě otravuje dialogy číst, tady mě to baví. Jen možná škoda, že si můžu na začátku upravit jen jednu postavu, zatímco ostatní mají původní vzhled a povolání, který před začátkem hry neznám, takže musím hádat, co si vybrat, abych měl vyváženou partu. Je to ale teprv den a něco přístupná alpha, takže pochybuju, že jakýkoliv problémy, co teď s tou hrou mám, přetrvají. :D Těším se, až přidají víc postaviček a originů, hlavně nemrtváky. :-)
  • Zrovna hraju jedničku. Souboje jsou kapku zdlouhavé a interakce dvou postav je taky spíš na obtíž, ale celkově je to pěkná hra. Samozřejmě bych radši viděl další velkou Divinity, ale i tohle je lepší, než kdyby to Lariani zapíchli a nedělali nic.
    • Asi tě zklamu, ale předchozí projekty podfinancovali, aby mohli strčit víc peněz do Original Sin. Pro ně je tahle značka důležitější.
      • Co to placas. Pise ze by radsi dalsi velkou Divinity, tim mysli pokracovani hlavni serie ktera koncila dilem Divinity 2:Ego Draconis. Prave duvod existence Original Sin je vydelat penize na AAA rpg kterym ma byt Divinity 3, jak sam Vincke rekl, chci udelat nejlepsi rpg vsech dob.
        • Tak to mu držím palce. Zatím udělali samé průměrné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit