Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohli by ste radšej videá preberať z youtube.com? Toto sa mi zasekávalo, aj keď načítané bolo dosť dopredu. Pozeral som ho vo fullscreen na stroji Intel i3-2100, 4GB DDR3, Windows 7 Proffesional 64-bit, Gigabyte HD7850 2GB GDDR5, Mozzila Firefox 16.0.2. Videá z youtube idú bez problémov.
    • aby se ti video nesekalo potřebuješ aspoň Intel i8-8800c, 16 GB DDR5, Windows 8 Ultimate Survival Edition 128 bit, Nvidia FHD GTYX 666 16 GB GDDR5 a hlavně Microsoft Internet Explorer! *12*
      • ale no tak *15* *15* *16*
    • Podle mě se to seká snad úplně všem a pořád dokola to tu lidi píšou redakci a nic se neděje. Nejlepším řešením je jednoduše brát článek na games.cz jako čiste informativní - upozorní tě na video, které si pak během 10 sekund najdeš na youtube. *3*
  • Mě Skyrim baví pořád a stále a myslím si, že ještě dlouho bavit nepřestane. Nechápu nářky typu, že ve hře je málo věcí a zbrojí, když na Nexu je tolik super modů, které přídávají obrovské množství zbraní, zbrojí, kouzel a všeho možného. Taky mě dostávají hlášky typu, že jsou tady malé dungeony apod.. Mě se líbí spíše menší dungy, kdy třeba jeskyně vypadá jako jeskyně a ne podzemí provrtaný sto chodbami. Série TES je založena právě na modifikacích a na tom jak si chcete hru přizpůsobit. I Morr a Obl byl hlavně o modech a v základu to byli spíše průměrné hry. Ale když je někdo neschopnej nebo neumí stáhnout a nainstalovat modifikace, tak ať se radši drží nudných a koridorových her typu Dark souls, Dragon age, Diablo apod. P.S. neříkám, že jsou to špatné hry, ale ...
    • Raz som vyskúšal pluginy na Oblivion, ktoré zlepšovali grafiku. Pamätám si, keď som v noci išiel po lesnej ceste. Nekonečná tma, keď tu zrazu ju preťal blesk. Ozvala sa strašná rana, to keď zahrmelo, až som sa zľakol(prvý krát pri nejakej hre). Potom som dobehol do krčmy a aj vnútri bol počuť dážď, hrmenie a cez okná preplikávali dovnútra blesky. Pôvodná atmosféra Oblivionu umocnená na druhú.
      Ináč som hral všetky tri hry bez pluginov, max s datadiskami a bavili ma aj tak. A ešte budú baviť. Tie hry majú vždy čo ponúknuť, preto sú to pre mňa naj RPG, nie kvôli množstvu pluginov.
    • Dark souls nudná a koridorová hra? Ježiš...
    • a uplne nejlepší je kdyz nejsou dva pluginy kompatibilní a rozhaže ti to celou hru
      • Nikdy se mi nestalo, abych si takhle rozházel hru.

        Jednoduše to chce trochu přemýšlet a číst si popis modifikací. Když vidím, že dvě modifikace mění podobné či stejné věci, neinstaluju obě modifikace, ale vyberu si jen jednu. Když vidím, že má modifikace špatné hodnocení, nebo má problémy s kompatibilitou, neinstaluju, anebo instaluju s přihlédnutím na ty problémy. Při modifikování každé hry je vždy NUTNÉ dělat si zálohy. Je též vhodné se vyznat v adresáři hry.
      • tak to chce ty mody instalovat npr pres nexus manager a pouzivat npr wrye bash osobne si taky tes hry bez modifikaci predstavit nedokazu moje slozka z oblivionem ma neco kolem 39giga skyrim zatim 18
    • Bohemund
      Souhlasím, já třeba nedávno dohrál mod Morroblivion, skvělé, opravdu doporučuju všem, kteří milovali Morrowind jako já ale kůvli grafice už ho nechtěli moc znovu hrát. Mody k TES patří a mělo by v jejich šlépjejích jít více her!
      • Na Morrowind existuje řada špičkových grafických modifikací - a s nimi vypadá relativně dobře i dnes. Zrovna nedávno jsem ho znovu rozehrál. Jen mi vrtá hlavou, proč se u něj i po těch letech bavím víc než u Skyrimu (a ne že bych se u toho nebavil).
        • Taky mám takovej pocit větší zábavy. Možná to bylo větší rozmanitostí věcí který mě dávali pocit že můžu furt najít něco novýho. To u Skyrimu trochu pokulhává. Naštěstí to nahrazuje pro mě báječný prostředí a navíc nást teď na PC čeká návrat na Solstheim... takže už se nemůžu dočkat. Jinak všem kterým nevadí AJ doporučuju sehnat někoho v zahraničí a nechat si poslat gift kod.

          PS: Soucítím s PS3káři. Tolhe je fakt svonstvo. Buď měli počkat na PS4 a rozmyslet si zda to na tu konzloli bou vůbec schopný dostat. Nebo aspoň informovat o průběhu toho jak se věci maj. Holt jsem zhýčkaný z podpory u EVE Online.
    • Magister_Peditum
      Souhlas, kdo hraje bez modifikací TES, ten jako kdyby tu hru vlastně ani nehrál. *15*
    • No já se setkal i s lidma, co zásadně nestahovali žádný plugin (modifikace) s "argumentem", že jsou pluginy "na nic". *1* Dokonce jsem se ještě v této době setkal s lidma, co si nestahují patche, neaktualizují hru atd. a přitom třeba vlastní orig. hru.

      TES hry bez modifikací jsou určitě nadprůměr ale jen proto, že je open world fantasy rpg málo. S modifikacemi jsou ale TES hry něco úplně jiného, mnohem, mnohem a ještě jednou mnohem lepšího.
  • presne tak ,uz jen ten pocet veci ,cim dal tim mene zbroje, cim dal tim jednodusi rozdeleni armoru.. v morru byla kus a kopi zakladem tady na to musime cekat rok :)... samozrejmne se to tyka i jinych veci ..
    • Konzolovitost se nezapře. Taky mi chybí že nemůžu narvat pod brnění kalhoty nebo na bojovýho mága z halapartnou narvat očarovanou robu. Škoda, po tomhle voláme od Oblivionu a nevypadá to nadějne, asponň že sme si vyřvali kuše které patří k mým nejoblíbenějším zbraním.
  • nekdo tu píše pod mojím nickem, ja tady ješte nenapsal jediný prispevek. je to trapny
  • Zlatej Morrowind..Skyrim není špatnej, ale připadá mi jako osekanější verze Oblivionu, a ten je zase osekanější verze Morrowindu.
    • Nevím, mě tedy oproti Oblu přijde jako celkově lepší hra Skyrim. V Oblu byli sice lepší úkoly jednotlivých cechů, ale hlavní linka mi přišla ještě nudnější než u Skyrimu, ale já stejně nejvíce času strávím na vedlejších úkolech. Jinak si myslím, že Oblivion je na tom co se týče počtu zbraní, armorů atd. tak nějak stejně. A technicky je rozhodně nejlepší Skyrim, to snad nikdo nepopře.
      • Názory na příběh, zbraně atd. jsou samozřejmě subjektivní záležitostí - mně se třeba víc líbila hlavní linie v Oblivionu.

        Co se ale dá posoudit už hodně objektivně je technická stránka a v případě Skyrimu se jedná o velký propad oproti předchůdcům. Nemluvím o moři bugů, ktere Bethesda tradičně má problémy zvládnout, ale o tom, že zatím všechny díly byly po stránce grafiky na špičce své doby. Skyrim působí dost archaicky a třeba v jiné multiplatformoce - Assassins Creed 3 je vidět, jak perfektně je možné zpracovat sníh. Navíc optimalizace je hodně mizerná - stejný engine jako v Oblivionu (je fuk, že se jinak jmenuje, je to to samé) a vyžaduje třikrát výkonnější mašinu. O kousající se PS3 verzi ani nemluvit... To je za trochu rozfoukanézo sněhu a polární záři dost krvavá daň!
        • Bohemund
          Já mám na Skyrimu nahráno něco přes 180 hodin a na razil jsem asi jen na dva NPC bugy... buď máš hodně velkou smůlu na bugy a nebo hodně špatnou verzi hry.
          • Bugy jsou na "Berhesďácky standardní" úrovni - pár couvajících draků, zabitý Ulfric se propadl do země a bylo potřeba loadovat atd. Ale nic hrozného...Já tu ale píšu hlavně o horší optimalizaci a o tom, jestli HW nároky Skyrimu odpovídají tomu, na co pak koukáme:-)
            • Bohemund
              Já vím, já ti rozumím. Jen jsem si chtěl rýpnout, že prostě mi se ty bugy fakt vyhnuly! Já jsem třeba viděl videa na youtube s těmi bugy, vím že tam jsou, ale na vlastní oči jsem je v podstatě nikdy neviděl. Pravda je, že textury ve Skyrimu jsou otřesné, naštěstí jsou na to módy, uff :) Optimalizace je vždycyk trošku problém si myslím, především u her, které byly prvotně dělané pro konzole. Ale jak říkám, je hodně optimalizačních módů, Betsheda moc dobře ví, proč dělá dobré zázemí pro modery :D
        • Skyrim je po technické stránce mnohem lépe zvládnutý než Oblivion. O tom nemůže být pochyb. Optimalizován je také jednoznačně lépe. Poněkud nechápu, jak si mohl napsat opak. Samozřejmě píšu pouze o PC verzi. Co se u Skyrimu na začátku nepovedlo a byl to doslova fail. Byly některé textury, které opravdu byly z roku 2006 (viz třeba místy ten sníh, vodopády z dálky vypadají jako sloup čehosi apod.).
          • To Magister: Tak to se máš:-) Ale nevím, jestli je chyba na mém příjmači - na max nastavení mi padají snímky na 25fps v dungeonech, kde je hodně mlhy. Ovladače atd. mám samozřejmě aktuální. Nicméně může být, že se výkonnost lehce liší podle konfigurace. Jen když si vzpomenu, že jsem před pěti lety rozjel Oblivion na max na dvoujádru, Geforce 7900GT0 a 2 GB RAM a teď se mi v podstatě to samé seká.... no, nevím jak je to s tou optimalizací:-)
            • Tak on rok 2006 byl právě rokem příchodu současné generace konzolí, tudíž se vývojáři ještě mohli rozšoupnout. Taky si pamatuju, jak jsem nedočkavě otevíral herní časáky a kontroloval, jestli můj počítač splňuje požadavky. Dneska už to ani moc není potřeba psát, protože by to byl div, kdyby něco člověk na pár let starém kompu nerozjel.
              Tím nechci říct, že je něco špatně, ono vrážet tisíce do HW se asi nechce nikomu, ale i na hrách optimalizovaných na konzolové stařešiny PS3 a Xbox360 se podle mě pozná, jestli je hra dobře "řemeslně" udělaná nebo se jen na staré modely a low res textury naflákají svěrelné efekty a na PC to pak "zachrání" vyhlazování. Což pak samozřejmě zvyšuje nároky do výšin, které vůbec neodpovídají tomu, co pak vidíme na obrazovce.
            • Magister_Peditum
              Když vyšel Oblivion, tak jsem neměl komp ani k tomu, abych mohl s klidným svědomím zapnout viditelnost po celé mapě. *3*
          • Tak mně rozhodně Skyrim na PC optimalizovaný dobře nepříjde, ale budiž, asi taky věc osobní zkušenosti. To, že v současnosti existuje spousta her vypadajících lépe než TES 5, je asi nesporné (namátkou BF3, Crysis 2, Zaklínač 2), vroce 2006 se žádná hra Oblivionu neblížila grafikou, stejně jako byl v roce 2002 na špici Morrowind. Ve své době jsem tyhle díly rozjel. To, že mi na sestavě 2700K GTX550Ti 8GB RAM padají snímky v dungeonech na 25fps považuju za výsměch, protože opět opakuji - jedná se o stejný engine jako u Oblivionu.
            • Z.Z.: On tedy tenhle Overhaul nakonec výjde, to je supr, taky ho hned vyzkouším - četl jsem, že měli nějaké problémy s autorskými právy. Ale ten Kingpix taky odvedl perfektní práci a při instalaci si člověk může nastavit snad vše myslitelné...nebýt těch robotických pohybů NPC, tvrdil bych, že je to nejlépe vypadající TES vůbec.
            • Abel,
              v Morrowindu jsem používal jen textur packy, MGE, pár pluginů na faunu, pár vybraných pluginů na různé blbůstky (třeba na plovoucí loď) a vlastní modifikace. Rovněž jsem používal Tamriel Rebuilt s vlastními úpravami. Hodlám ještě zkusit tu novou velkou modifikaci - morrowind overhaul 3.0.
            • To Z.Z. Asi mám holt smůlu, už jsem zkoušel i komplet reinstal systému (což beztak dělám celkem pravidelně - přeci jen se mi toho za rok na disku vystřídá hromada). Jinak musím říct, že si nevybavuju hru, která by byla v té době lepší v exterierech než Oblivion. Ale máš pravdu, že to "objevování" se vzdálenějších předmětů vypadalo podivně. Teď jde ovšem o to, jestli tehdy měl někdo doma PC, které by zvládlo něco lepšího. Třeba v tom druhém Zaklínači se jim pohled do dálky podařilo vyřešit perfektně (a na konzolích třeba v Red Dead Redemption). Musím ale říct, že ani tohle mi tenkrát nebránilo kochat se krajinou.
              btw. Nezkoušel jsi overhaul pro Morrowind od Kingpixu?
            • To máš prostě smůlu s tím fps. Holt si tvůj PC nerozumí se Skyrimem. Já už tohle zažil u několika her, že můj PC byl naprosto v pohodě a některé hry mi na něm prostě jeli špatně. Určitě bych zkusil nové ovladače, pročistit disk, registry atd atd. Nezřídka pomůže i reinstall (tím jsem vyřešil poklesy fps např. u BF3).

              Po technické stránce má určitě Skyrim rezervy, stejně jako měl Oblivion. Na druhou stranu s HD packem to už není tak zlé. Že by Skyrim byl řekněme po grafické stránce zastaralý, to bych snad ani neřekl. Není to prostě top. Ale k top má docela blízko.

              Mimochodem, BF3 a Crysis jsou grafické top. Oblivion po grafické stránce vyjma interiérů nebyl ve své době top - tedy mezi hrami obecně. Měl celou řadu grafických nedodělků a skutečně dobře vypadal jen v interiérech a menších uzavřených lokacích. I ten les celkem ušel. Naopak velmi propadal na otevřených prostranství, kde se vyloženě nepodařila středně a více vzdálená krajina, dokreslování apod. Ani textury nebyly vždy úplně ideální. Poklesy fps byly přitom někdy velmi radikální (zkoušeno na více PC, vyřešil až nakonec fanouškovský mod).
            • Magister_Peditum
              Mám slabší konfiguraci a jede mi to líp, tak nevím. *15*
        • Magister_Peditum
          Mně přišel Skyrim jako tady mnohem lépe optimalizovaný než Oblivion.
          • skyrim je zhruba stejne narocny jako oblivion a neni to optimalizaci... je to zaostalosti vyvoje, oblivion byl tenkrat graficky revolucni a je jasny ze si ukousl neco z tenkrat pomaleho HW
            • "oblivion byl tenkrat graficky revolucni a je jasny ze si ukousl neco z tenkrat pomaleho HW"

              To je mýtus. Oblivion byl po technické stránce špatně udělaný a to je důvod, proč byl tak náročný. Už nedlouho poté, co Oblivion vyšel, fanoušci vydali řadu fixů, které zlepšily dost radikálně chod hry. Už jen ta špatně udělaná tráva v Oblivionu byl fail jak hrom a nějaký fanoušek to dokázal bez problémů opravit. Totéž problémy s vykreslování, problémy s poklesem fps v boji, v lese, u vody atd.
  • Myslím si, že bethesdě se daří plnit to, co řekla: Vydávat objemnější a hodnotnější DLC. Mně se to líbí a i přes špatný start Skyrimu dávám Bethesdě velké plus.

    Skyrim asi není nejlepší díl TES série, ale nikdo nemůže Bethesdě upřít snahu Skyrim dále rozvíjet.
  • Sakra zdá se že se tu nějak namnožily trollové, musíte se trochu ovládat nebo chudák walltar nebude stíhat odpovídat. A nedej bože jestli si zamáčkne nějakej čudlík na klávesnici z tesca.
    • walltar
      Ty máš něco proti klávesnicím z tesca? Kámoš jednu má a zatím mu bez problému vydržela tak dlouho jako moje G15. A řekl bych, že je i v lepším stavu.
      • moje G15 funguje "bezproblemove" uz cca 6-7 let, akorat blika podsviceni, display je necitelnej a nejaky cudliky jsou seskrabany.. akorat G7 to nevydrzela a musel sem ji vymenit za g700 (moc opotrebovany baterky ktery se nakonec rozpadly)
        • walltar
          Mě se moje G15 začíná samovolně odpojovat .. musím vyndat a zapojit USB. A displej už nefunguje od doby co sem si do ní vylil sklenici červenýho vína. Ale nevím, co si koupit jako další klávesnici ... mě příde, že všechny hrozně omezují G-klávesy, které byli perfektní pro hraní MMO.
          • jj prvni g15 byla na mmocka nej (hlavne na wowko), ted uz ty G klavesy pouzivam jen pri praci kde mam ruzny makra a klavesovy zkratky ktery si nechci pamatovat :)
      • Možná je ta tvá v blbým stavu protože ti kvůli tomu jídlu co ti do ní zapadalo nejdou mačkat klávesy.
        • walltar
          Já si klávesnici celkem často sprchuju ... *3*
          • Je velice důležié čistit ji i vevnitř, nebo se častým užíváním zanese. Povrchové umytí nemusí stačit a když ji nebudeš důkladně mýt mohl bys při používání něco chytit.
  • rhaegar
    Lidi radši si kupte Dark Souls ( pokud jste již neučinili) není moc lepších RPG,,,nechci nadávat na Skyrim,ale je to odpad moderní doby
    • Celá tato hádka je důvod, proč si půjdu raději zahrát stolního RPG Pána prstenů. Vůbec se to neseká, grafika je perfektní (jedna z nejlepších dnešní doby), příběh suprovej. Člověk u toho stráví hodiny a je topostaveno na multiplayeru, kterej je dnes hodně ceněnej.
      A FPS problém nedělají.
    • Viktor_H
      "nechci nadávat na Skyrim,ale je to odpad moderní doby" - No, právě jsi to udělal.

      Raději nech ostatní, ať si udělají názor sami. *3*
    • Nechci nadávat na tvůj příspěvek, ale je to odpad moderní doby. *3*
    • Veskoslav
      Až na to, že DS je "tupá" rubačka s prvky RPG. Nic víc. Navíc koridorovka. A to raději nemluvit o někdy až šílené kameře, steretypu při boji s bossy či ne moc pěkné grafice na pc.....
      • No když si kkt a hraješ to na pc je to tvůj problém. Na PS3 to fachá a vypadá luxusně. Ale chápu že jsou lidi kteří prostě nemají dostatečný skill k hraní podobných her a proto se radši uchýlí k blbostem typu Kingdom of abladur (nebo tak nějak už si to nepomatuju, ale demo byla fakt nuda), nebo rádoby RPG pro mlíčňáky ala skyrim. A říct že je DS koridor a že nepotřebuješ znát taktiku při soubojích z bossy? Chápu že ty si boss fight představuješ tak že na sobě má nepřítel velký červený místo do kterýho střílíš a pak to zakončíš heroickým QTE, ale to jen dokazuje že jsi druhořadý hráč. *5*
        • Bohemund
          To rhaegar, bavíme se o hrách a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo. Na posuzování mých inteligenčních dispozicí nemáš dle mého ani k tomu potřebné vzdělání a ani potřebné znalosti mé osoby. DS jsem hrál, nemám nejmenší potřebu ti lhát, mam na tu hru diametrálně odlišný názor než ty, asi jako ty na Skyrim. Každý má jiné chutě. End. Čest, běž si žít svůj život, případně urážet někoho jiného.
          • Bohemund
            Rhaegar: Smysl ten příspěvek dává, jestli ho nechápeš, je mi líto, ale bohužel s tím nic asi neudělám.
          • rhaegar
            Vzdělaní na to mám neboj *3*
            • rhaegar
              Smysl nedává je to jen trolování nějakého trola z Nemanic a na to je můj čas příliš vzácný...
            • rhaegar
              Cituji "děláš si ze mě p*del? :D Výměnou zbroje před bossem mi tu argumentuješ obtížnost(potažmo kvalitu) hry? To snad ne...." absolutně nedává smysl tvůj příspěvek na moji odpověď o stylu boje v ds.
            • Bohemund
              Pak tedy nechápu, jak si můžeš dovolit hodnoti inteligenční dispozice bez patřičných podkladů *3*
        • Bohemund
          Evidentně jsi nehrál Skyrim na nejtěžší obtížnost.
          • Evidentně jsi nehrál Dark souls...
            • Bohemund
              To GGG: Nikde jsem neřekl, že je Skyrim HC hra, nehledě na to, že pojem "HC hra" je dost subjektivní pocit. Pro někoho je např. Crusaders Kings 2 HC hra, pro někoho ne. Skyrim na nejtěžší obtížnost, s několika dle mého HC módy, jako např. vliv teploty, hladu na staty, změna lvl scalingu apod., je těžký ale mým záměrem nebylo reagovoat na obtížnost té či oné hry, ale na prohlášení že "Skyrim je odpad dnešní doby" ... s čímž nesouhlasím, vzhledem k obrovské moderské základně má ta hra obrovský potenciál a já osobně se k ní často vracím. Můj názor.
            • To byla reakce na Bohemund. A pokud jen trolloval nevadí, stejně jsem se zrovna nudil
            • Pfff Tak dobře, chapu že sis doteď myslel že skyrim je HC hra, ale asi tě trochu zklamu. V DS člověk musí sledovat taktiku bossu, oni sami od sebe své slabiny neukážou, žádná pomoc se zde nezíská snadno, všechno stojí duše a o ty v případě smrti přijdeš. Každý dovednostní bod budeš přidělovat s opravdu velkou rozvahou, protože dov. body stojí duše. Mnoho bossů nemá problém si tě dat na ránu jejich útoky jsou těžko předvídatelné a jen zřídka do sebe nechají jen tak sekat. Ve hře je mnoho tajných lokací a skrytých cest, nespočet zbraní a zbrojí, nemluvě o opravdu ohromném množství perfektně vyvedenných nepřátel. Hra se nehraje typem tenhle paňák umí jen to a ten jen to a i v pozdějších fázích hry mohou i ti nejřadovější poskoci člověka těžce zranit pokud je na okamžik nepozorný. Prostředí je vyvedeno přímo perfektně, jednotlivé lokace ať už jsou to odporné kanalizace, nebo temné hrady nepostrádají atmosféru a osobitý charakter. Nevzpomínám si že by mě někde jinde bavilo tolik prozkoumávat nové lokace. Nemluvě o tom pocitu když člověk porazí nějakého těžkého bosse, ma u sebe třeba 20000 duší a předním je cesta do neznáma. Ví že by neměl riskovat, meč už je opotřebovanej, nezbyli mu žádný lektvary a ještě je přiotráven jedem. Přesto se vydá do nové oblasti s děsem si přečte nějakou zprávu zanechanou jiným hráčem a i přes všechen děs si to přímo božsky užívá. Todle neumí téměř žádná jiná hra. A to ani nemluvím o prvním a mnohdy nečekaném PVP atd.
              PS: nejlepší na tom je že hra nijak nepodvádí, je těžká ale spravedlivá a když konečně bosse porazíte budete mít skutečně skvělý pocit, budete o něco chytřejší a budete blíž k pochopení te správné taktiky. Ze začátku člověk tolik neřeší rychlost a váhu vašeho vybavení, ale i to je velice důležité. Kdo nehrál nepochopí.
            • rhaegar
              Pokud si ty neděláš p*del ze mě tak se není o čem bavit. Tvůj příspěvek jasně naznačil tvoje inteligenční dispozice...
            • Bohemund
              Rhaegar, děláš si ze mě p*del? :D Výměnou zbroje před bossem mi tu argumentuješ obtížnost(potažmo kvalitu) hry? To snad ne....
            • rhaegar
              Myslím,že jsi to hrál tak jedině na youtube jinak by jsi nepsal nesmysly.. s to půl hodinkou to sáme šlo i Skyrimu či u Oblivionu... a souboje nejsou jen o uhybaní,ale to by jsi věděl,kdybys to hrál... hned v Undead Burg musíš sundat např. těžkou vyzbroj a dát si lehkou aby jsi sejmul jednoho potvoráka se skvělým ringem... a můžu pokračovat
            • Bohemund
              Hrál, v podstatě se stačí jen naučit v čas uskočit a je to. Proběhnout se to dá za půlhodinu, viz. youtube. Ale když se to někomu líbí, tak proč ne, nevidím ale důvod házet špínu na úplně jiný typ hry.
      • rhaegar
        haha ukaž mi screen koliks toho odehrál a ještě maš aji plusy.. kam sme to dopracovali
        • Veskoslav
          Kam jsme to pracovali? Že nedodělek, co byl zpráskaný na pc si zaslouží to, co si zaslouží. Já hlupák podepisoval petici, ať je to na pc a jak to dopadlo....Grafika vypadá lépe i na konzolích než na pc, fps se pohybuje od 25 do 35 max (Skyrim či Zaklínač II mi jede na 55-60 fps), občas naprosto katastrofální kamera, obzvlášť při soubojích s bossy atd. Kdyby jsi jako příklad RPG, co je leší jak Skyrim dal například ZAklínač, nikdo neřekne popel. I takový Kingdoms of Amalur je lepší přílad než Dark Souls. Asi by sis měl nastudovat, co je to RPG, DS sice je RPG, ale tak osekané, že vskutku je mnohem více lepších her. A o přístupu k herní komunitě jde jasně vidět, že šlo čistě o prachy, když jim tam ostatní musejí dodělávat například věci jako je rozlišení;)
          • Dark souls na PC byla chyba, nikdy se nic takového stát nemělo, já to říkal už od začátku. Ale i přesto se to dalo hrát, všechny chyby se daly překousnout.

            Dark souls není lepší RPG než výše zmíněné hry, ale je to IMHO lepší hra. Ještě jsem nehrál lepší hru, tak to napíšu...
            • Tak tos nehral skyrim protože podle nás pološílených fanboyů skyrimu neexistuje lepší hra a vůůůbec nic se jí navyrovná. Pokud si myslíš opak a nebo chceš jen naznačit že má skyrim nějakou chybu, či že je snad dokonce na světě i lepší hra tak si totální noob a neumíš hrát, dostaneš na 10000dnů ban a zákaz chodit na tyto stránky.
          • rhaegar
            Tahle hra se musí hrát jinak kouzlo hry člověk nepochopí.Já sem taky na hru ze začátku nadával...pak jsem se do toho pustil a nestačím se divit jen takový moment,když zaboucháš na druhý zvon po zabití Chaos Witch Quelaag... nádhera a takových momentu je tu plno....
            • rhaegar
              Přesně tak *14*
            • Chaos Witch Quelaag, hmm ja si hlavně vzpomínám že než jsem ju zabil málem jsem rozlomil gamepad. Ale ten pocit když člověk vztupuje do neprobádané oblasti, neví co ho čeká má u sebe hromadu duší a poslední léčivý lektvar jsou k nezaplacení. A když jsem konečně našel další bonefire tak jsem přímo ječel radostí. A vzkazy které nechávají ostatní hráči atmosféru jen podtrhují.
          • rhaegar
            ukaž mi ten screen kolik jsi toho odehrál...pak se s tebou budu bavit
            • Nedohrál to ani jednou, třikrát ho zabil asylum demon a pak to s brekem vypnul.
      • Ty jsi tupá rubačka. Lidi, co k tomu přistupovali takto, se nedostali přes prvního bosse. Koridorovka byl možná předchozí díl, tady je to mnohem otevřenější. A stereotyp při boji s bossy? Vždyť je každý úplně jiný, každý má jinou taktiku na poražení.

        Hloupost některých lidí dosahuje nebeských výšin. Ale se Skyrimem se srovnávat nedá, funguje na úplně jiných principech.
    • Dark Souls je kvalita, jen to kolísání FPS v některých lokacích (takový Blight town) mě docela štve, kor když je to na všech platformách. Marně jsem doufal že by to poslední patch spravil, ale nic se nestalo. Jinak ale boží hra a přímo luxusně vyvedené lokace a bossové. (hned se pozná že to dělali japonci)
      Toto je hra kterou GGG schvaluje.
    • DS jsem hral a je to fajn hra , ale ani ve snu by me nenapadlo diky tomu tvrdit ze Skyrim je odpad , navic kdyz jde o uplne odlisne hry.
      • rhaegar
        Já neporovnávám DS a Skyrim...to opravdu nejde... Skyrim je postaven na základech hlouposti zákazníka
        • Magister_Peditum
          Vskutku? Nějak rozvinout tu myšlenku by nešlo?
        • Jo, zato DS je herní skvost že? Všichni čekali skvělou pecku a dostali jen "posraný port" z konzolí, který se ani nedal ovládat.
        • No tak fajn , je dobre vedet ze tech par milionu lidi co si Skyrim koupilo a dohralo jsou vlastne jen hloupi zakaznici. A ze tech par desitek tisic co si koupilo DS jsou ty chytri zakaznici. Konecne v tom nekdo udelal jasno..a clovek by necekal ze takovahle spasna myslenka prijde z cech a webu tiscali..super..muzu klidne spat:D
          • rhaegar
            takže kvalitu posuzuješ podle prodejů...ach ty ubožáku.. a k té inteligenci... ano většina dnešní populace jsou hlupáci bez vlastního názoru... stačí se podívat kdo vede volbu na prezidenta... žid a komunista nejsou to paradoxy?
            • rhaegar
              Za urážku se samozřejmě omlouvám jinak si za vším stojím,někteří z vás by si měli připomenout historii naší vlasti než začnete plácat nesmysly...zkuste začít s procesy z 60let.
            • rhaegar,
              urážka člena fora = měl by přijít ban (samozřejmě ne perm, třeba na den, aby si měl čas přemýšlet).

              Kdybychom se tu takhle uráželi, kam by to asi spělo, no ne?

              Vždyť co já si myslím o některých členech fora a co si myslí o mě.. ale necháváme si to pro sebe, či to zaobalíme v pěkných slovech, nebo namačkáme mínuska. *1* *3*
            • rhaegar
              Za co ban? jsem zvědav za co by jsi mi dal ban?
            • tohle je určitě na ban.. tak redakce, prosím.. pryč s tím smetím.
            • A hned po židovy a komunistovy je Japonec ty asi z těch voleb musíš dostávat infarkt. I když souhlasím co říkáš o DS, politiku bych sem netahal. *3*
            • To je poslední argument slabochů, nemám co říct tak se začnu ohánět počtem prodanných kusů. A když jim pak to samé říkají fanoušci CoD jen vyřvávaj jak prodejnost není důležitá.
            • Magister_Peditum
              Trockij byl taky žid a komunista. A Rudolf Slánský taky. *2*
            • Tvůj antisemitismus je známkou toho, že jsi hlupák ty.
            • rhaegar
              Jsou to paradoxy vzpamatuj se ty kamárade! kolik procent židů tu je? a proč tedy byla revoluce,aby zas lidi dobrovolně šli volit komunisty..tady máš paradoxy inteligente
            • Většina populace možná jsou hlupáci bez vlastního názoru, ale co to má společného s tématem?

              A proč by proboha nemohl být žid komunistou? Spíš to vidím tak, že patříš k té většině, akorát papouškuješ názory někoho jiného...
            • Viktor_H
              Uff, tak tenhle příspěvek je na mě moc hardkór.

              Neuvažuje redakce o smáznutí? Než nám tu ty kecy o komunistech, židech a hloupé populaci nabobtnají do obřích rozměrů...
            • Jak může být paradox etnická příslušnost a bývala politická příslušnost?

              Sorry rhaegare, ale ty když něco vyplodíš tak to stojí fakt za *11* *11* ... A ještě začínáš tak debilně tu diskuzi... Vzpamatuj se
            • Posledni o co mam zajem , bavit se o politice na hernim webu. A fajn , mas vlastni nazory a nejsi hlupak..tak bez ven a ukaz se , tady na hernim webu to nikoho nezajima.
  • Kdy bude zveřejněna Trolova recenze na gayrim ? Redakce odpovězte!
    • Spisy s trolovou recenzí budou zpřístupněny až za 50let. Údajně jsou v ní i informace týkající se atentátu na Kennedyho a oblasti 51. A zvlášť to druhé se některým lidem nelíbí.
  • popremyslm o koupi jen kvuli navratu do morru ,respektive z5 do Soltsheimu.. jinak s tema uzasnejma novejma vecma nevim . drak jako mount uz par mesice jako mod pokud nepocitam predchozi oblivion kde to slo taky, nove zbroje,,tak opet kostene snad i ledove a medvedi stejne jako v 3 dile atd atd . ... morrowind forever *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit