Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže modifikovatelnost grafiky jako crysis 2 na ps3 už jste videl jak vypadá crysis 2 na ps3 po uprave detailů? samozřejme uprava je možná jenom tehdy když máte JB nebo cfw jinak nikoliv ale stejne kouknete na videa na youtube a pak neco říkejte
  • Kazdemu se porad neco nelibi ja to nechapu. Vzdyt to vypada v pohode. Proc porad musite na vsem hledat nejake chyby ? Nikdy hra nebude bez chyb uz by jste si mohli zvyknout. Dneska se fakt uz nikdo nikomu nezavdeci. Ja jsem rad ze vubec nejaky Max Payne 3 existuje vubec by tomu tak nemuselo byt.
  • BoB.2
    Chlapovy jde vidět i pot na čele a lidi napišou že grafikou hra neoslní, před pak roky jsme byli rádi že je to barevný a hejbe se to a dneska už to nestačí. *15*
  • Rockstar Maxe nezvládne , Ke hře přistupují stejně jako k Batmanovi , jenomže Max bude pro nás (hráče) vždy mnohem výš než série Grand Theft Auto (Rockstar numero uno).
  • jen doufam, ze ty HW naroky nebudou prehnany a ze to bude o dost lepe optimalizovane nez ten jejich slavny L.A. Noire. Ale jak znam RockStar (nic proti nim), tak se zase maximalne soustredi na konzole a pak "neco" smotaji pro PC. Co se tyka hry, i po te zmene me docela zajima, zivot je o zmenach a mozna nekteri tu hru odsuzuji zbytecne. Je pravda, ze starej dobrej Max je pryc, na druhou stranu proc hrat 3x to same:-)
    • Proc? Protoze neni duvod k radikalnim zmenam? To je to same jako se seriemi NFS, FIFA, COD......, ktere prinasi kostru stejnou, ale pritom porad celkove dost zmen / novych veci.
  • Radar_PiBtl144
    Akorát nechápu, proč po kariéře newyorského detektiva a po dvou skvělých hrách pořád Max střílí jako tatar... A vlastně je ten obrázek i logický nesmysl, protože jestli vidím dobře, tak lučík spouště u té pistole na prvním obrázku je stažený dozadu, ale střelecký prst je uvolněn.
    • Taky jsem si všimnul.Pěkná blbost *15*
  • Na to že hra poběží na rage enginu (GTA 4) je to docela pokrok a pěkný příslib pro GTA 5. Bohužel si nemyslím, že se onen engine hodí k Maxovi a pocitově mi zrovna u Maxe skoro až vadí (na rozdíl od gta).
  • misho8723
    Hmmm ako sa časy menia-- pri vývoji Maxa jednotky aj dvojky museli vývojári upokojovať ľudí, že ako budú vyzerať konzolové verzie, keďže ukazovali len PC zábery a konzolové verzie vyšli dokonca vždy s niekoľko týždňovými odkladmi až po PC verzii.. teraz je to úplne naopak.. pre mňa ako veľkého fanúšika Max Payne série a PC hráča vcelku smutné.. a stále tvrdím, že trojka bude síce výborná hra, ale nie výborná Max Payne hra (teda pre mňa - je to len môj názor)
    • ZvacA
      Já říkám - " Nechme se překvapit a až potom se můžeme bavit o zadostiučinění k sérii ". Já se jen těším na den, kdy vyjde recenze a hráči budou mít s hrou první kontakty a hra ( ačkoli v MP3 stále nadějně doufám ) nesplní ta očekávání, jak se tu sejde parta tvýho ražení a s velkým uspokojením pronesou " My jsme vám to říkali ". Mám pocit, jak dychtivě očekáváte tento moment. Pokud se MP 3 pokazí v konceptu příběhu, či v hratelnosti, atmosféry, potom vám osobně a ochotně dám za pravdu. Ale stejně jako ty, i já mám ve velké oblibě všechno, co představuje první tituly Maxe Payna, ale přesto si dovolím tvrdit, že už teď mám z MP3 pocit " Payne hry " a to zcela vážně, bez recese, bez záměrnýho odporu proti negativistům, zcela střízlivě. Alespoň pro mě - je to přece jen můj názor.
      • misho8723
        Však jasné.. ja ti neberiem tvoj názor.. ako hovorím, podľa mňa dopadne táto hra veľmi dobre.. len som proste zaťažený na také prostredie a atmosféru, akú mali jednotka a dvojka (moje najobľúbenejšie filmy majú podobnú atmosféru ako mali jednotka a dvojka Maxa : The Thing - sneh = Max Payne 1 - sneh, Seven - dážď, Max Payne 2 - dážď).. a teraz napríklad si vychutnávam Alana Wakea.. ten má proste úžasnú atmosféru a dosť mi pripomína práve Maxa (aj Max aj Alan majú taký Lynchovský nádych - Twin Peaks, takisto aj Hitchcocka a preto ich fakt, že milujem).. preto ma zatiaľ dáko neberú informácie čo vieme o trojke (takisto sa bojím o kvalite portu, ale to je už iný problém)
  • DarkHawk
    Luxusní screeny.
  • tfuj, furt mi nejak k němu nejde ten "nacist" účes. Možná chtěli oslovit širší skupinu lidí XD nebo co
    • Psychotic
      Co je to "nacist" účes?
      • Pravděpodobně má na mysli Maxovu pleš (neonacisté mívají vyholené hlavy).

        Jinak k tématu - vysoké rozlišení do multiplayeru je hezké, ale osobně většinou mívám v multi kvalitu na nejnižší. Stačí síťová zpoždění, netřeba přidávat ještě grafická.
        • Psychotic
          Pokud vím, holé hlavy mají skinheadi, ne nacisté. Alespoň mě tedy nenapadá žádný známý (neo)nacista s holou hlavou. Tedy kromě toho, že slovo "nacist" neexistuje v žádné mně známé řeči.
          • Dej pozor, pro většinu lidí se skYnhead = nácek.

            "Příspěvek obsahuje zakázané slovo skYnhead (editováno) - to má být ZPÍČENĚ, ZASRANĚ, VYJEBANĚ, ZKURVENĚ (nic?) vtip?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit