Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý je paradox, kdy ve hře bojujete proti řízené svobodě rozhodování tak, že při ovládání používáte prvky řízené svobody rozhodování.
  • Koli tomuto som si nainstaloval prvy diel :) Aby som si to mohol porovnat, ked to vyjde. Dufam, ze tu budu minimalne take moznosti ako v jednicke.
    • Ono v jedničce zase tolik možností nebylo a hru nijak neovlivnily, ale dobře se to hrálo a za určité specifiky splněné úkoly byly příjemné obdoby. První díl jsem dohrál tak třikrát a myslim, že si to sjedu ještě jednou s nějakou pěknou modifikací. Dobrá hra nepotřebuje žádnou extra grafiku.
  • nevi nekdo jestli k tomu budou i cz titulky??
    • study english....somebody will make them...by the time
      • Tak to je angličtina jako prase :-) Pán bude zřejmě puberťák myslící si kdovíjak umí anglicky, že?
        • yep
      • je videt, ze anglictina a predevsim stylisticka uprava taky neni tvoje silna stranka, takze pro tebe to plati rovnez.

        Cestina nebude, nebyla povolena.
        • wtf omg hsc?
  • Musí hlavní postava vypadat jako buzna?
    • Cahir
      Nejdřív prej vážně nechtěli. Ale nakonec se všichni jednohlasně shodli, že jo.
      • asi bych to přisuzoval mladé generaci plné elánu a energie, ale to prý neplatí... asi i někteří staří hloupnou a taky dělají kraviny.

        Zlatej HEAVY METHAL FAKK 2 ... tam alespon u avatarky bylo na co koukat, jenže to by mainstream v dnešní době pohoršilo :-)
        • miker17
          jo a v americe by před úřadem vlády protestovaly Matky proti Sexu a erotice *11* aneb trhání hlav a střílení končetin je povolené ale jak se někde objeví obnažená část těla je z toho skandál *16*
  • Zayl
    PC gamer ... to mi něco říká.

    Ajo, Dragon Age 2 - 94% ... "Best RPG combat system ever hurr durr".

    Jestli je DE3 stejný crap jako DA 2, pak teda potěš :D

    (pro ty méně mentálně zdatné, nebashuju DE3, sám se na něj naopak těším, ale PC gamer a jejich věrohodnost)
    • Ne nedal, pletete si PC Gamer US a PC Gamer UK.

      Nemluvě o tom, že DA2 crap neni, ale to je rozdil nazoru.
    • JJ, hned jsem si vzpoměl na to stejný - stejný časopis, stejný hodnocení:). Deusu tak nějak věřim víc...
  • Upřímně doufám,že se ve zdejší recenzi nedočkám srovnávání s Fallout 3 to jest naprostý nesmysl o COD raději pomlčim , kolik je autorům pokud potřebují ke srovnání podobné tituly ? Lituju každýho kdo si myslí,že to bude tak "super ,propracovaný a bomba RPG" jako Fallout 3.
    • miker17
      fallout 3 nebyl Fallout *1*
  • mas pravu, ale pravdepodobne je to video este z bety, takze sa to mohlo zmenit.
  • Mluvím o EYE - Divine Cybermancy pro pořádek :)
    • Tak to hraju, vůbec to nevypadá špatně, interface, dovednosti, implantáty, výzkum atd. je perfektní, již dlouho jsem nic podobného neviděl, je to ještě podrobnější než u Deus Ex 1. Trošku mám chaos v hackování (nějak moc nechápu princip zatím). Grafika je vcelku good, sem tam mě přijde slabší, ale nic hrozného. Sem tam jsem zaznamenal FPS dropy, ale také jen minimálně. Příběh vypadá uajímavě, design úrovní taky (hodně velkých prostranství). Baví mě to, takže jdu zase na to. Uvidíme jak to bude dál. Zdarec
  • Tak jsem to zakoupil na steamu, samo jsem old generace, takze mýmik lenoty jsou hlavně System Shock, SS2 a Deus EX. Doufám, že mě tato gameska, vycházející těsně před Deus Ex3, nezklame *5* Dám info, jak na mě hra působí. zatím stahuju - 60%. Zdarec
    • SA-reg
      Netrpělivě čekám. Stejně si to nakonec asi koupím, ale bylo by dobrý něco i slyšet.

      Zatám můžete přečíst RPS:
      http://www.rockpapershotgun.com/2011/07/29/thoughts-on-e-y-e-divine-cybermancy/
      http://www.rockpapershotgun.com/2011/07/28/streum-on-studio-explain-e-y-e/
  • Opakujem to co som pisal na kazdej diskusii: DE: HR je ABSOLUTNE (!!!) vynikajuca hra, zahrajte si leaknutu betu a rovnako ako ja si predplatte zberatelsku. Len tak stvrtina hry mi vystacila asi na 20 hodin hrania a tom som si skoro nic necital, neskusal viacej moznosti postupu - ked uz sa mi nieco podarilo - proste neskutocne nieco. Naposledy som mal takyto dobry pocit praveho, rydzeho a fantastickeho zazitku z hry, ktory si rozhodne zasluzi stat tych 50 eur, ked som hral Vampire: Bloodlines. Je to plnokrvny a stopercentny nastupca Deus Ex 1, bez zbytocnych a vacsinou dementnych zmien v mechanike hry - ako tak casto byva zvykom pri resuscitaciach starsich hier, rovnako ako tam nieje ziadne zjednodusovanie ci konzolove obmedzenia (zlaty drag&drop invantar, uz som sa bal ze ho nikde neuvidim!).

    Kazdemu komu sa pacil DE1 ci ma proste rad vyzvy, stealth pristup, rpg a blade runner atmosku, mozem odporucit (v pripade ze nehral betu). S kludnym svedomim by som hre samotnej ako fanusik zanru dal 11/10 a dovolim si tvrdit ze sa zrodila nova modla zanru ktoru sa behom dalsich desiatich rokov budu snazit kopirovat.

    Ak mam poskytnut nezaujaty a nazor s trochou odstupu, tak uz len za samotny interface, pribeh (samozrejme priebeh celeho pribehu mi nieje znami, ale zapletka je skutocne nieco co by som cakal skor od nejakeho knizneho bestselleru nez od pocitacovej hry), stylizovanu a predsa nie neprijemnu grafiku (proste to vyvara senzacnu atmosferu, ked uz sa do hry ponorite - mozno niekomu nesadne ale ja si neviem predstavit ze by hra vyzerala inak), znovuhratelnost, leveldesign, hudbu (uzasna! soundtrack pocuvam stale dokola) a dabing ktory do hry absolutne zapada... Pol boda by som strhol za mozno az prilisnu obtiaznost pre hracov duchom mdlejsim, ktory nemaju radi rozmyslanie a chcu len kosit vsetko naokolo (co je pre mna jednoznacne plus *1* ), aj na najnizsej obtiaznosti. A dalsieho pol boda za rozpacite gesta v in-game rozhovoroch - co ale pravdepodobne bolo fixnute do vydania (aspon dufam). Takze beta za 9/10.

    Nech sa na to pozeram z akejkolvek strany, DX: HR si zasluzi u mna miesto v top 5 hrach mojho zivota, a to som hral len betu!
    • nechcem nejako predčasne súdiť, ale napríklad podľa toho to videa mi to nepríde ani obtiažne, ani rozumné a ani moc pekné: http://www.youtube.com/watch?v=MsJlWi6x4uE&feature=related
      Ak toto má byť skutočne boss, tak ako potom reagujú štandardní nepriatelia? Tí musia byť zrejme retardovaní.....neviem no, nezdá sa mi to.
      • to bol len bug v hre, že občas ostal zaseknutý, preto ho bolo tak jednoduché zabiť, teda v tomto prípade. Ináč to bolo oveľa náročnejšie.
      • Alpha Protocol mal tiez lopaty nepriatelov a stacilo ist pistolky s chainshotom a nikto nemal sancu. To ale predsa nebrani tej hre aby bola dobra, podla mna dokonca spickova (aj ked radsej nebudem hodnotit technicku stranku veci ktora je proste zla). Mne osobne bude pohodovo stacit, ked to nebude prus*r ako IW. Na jednicku to mat nebude, ale to mi zily netrha, tu si zahram s radostou hned po nej :)
      • lol na tak to byl tezky boss :D
      • Vo wowku napr dokazes niekedy prepadnut texturami, a predsa je to najuspesnejsia onlineovka. Ked mi neveris, tak si tu hru skus, leak sa da stiahnut, nieje ani moc velky a uvidis do coho ides. A svoje hodnotenie hry nemusis zakladat na stunt videach ktore najdes na youtube.
    • SA-reg
      Leak hře obrovsky pomohl.
      Před leakem lidi věřili v toto:
      http://s3-llnw-screenshots.wegame.com/9-3432065224079888/3432065224079888_l.jpg

      Po leaku se DE3 audience změnila na stejnou jako DE1, ale ve zlaté a s těma vysunovacíma brýlema. Takže ano, leak pomohl.

      Taky jsem ho hrál a jediný, co mě odradilo od koupě je, že mi jen velmi špatně a PC mi asi na DE3 už nestačí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit