Game Informer zveřejnil první vývojářský deníček ze South Park RPG a skrze něj první screenshoty ze samotné hry. Potvrzují, že vše bude kompletně ve 2D, aby se hra co nejvíc podobala seriálu. Na screenech zatím chybí jakýkoliv interface, což "televizní" dojem jen umocňuje....
A mě mrzí že to zase vypadá jako další grindovačka. To už by pomalu mohli vypdat toolkit mmomaker. (radši se kouknu jestli to už neexistuje)
Tak existuje..
No, Obsidian je mé velmi oblíbené studio a hry opravdu umí, předpokládám že ví do čeho jdou. Nicméně pro mne to bude první jejich hra která evidentně nebude vůbec pro mne, nejsem fanoušek seriálu a jeho výtvarné pojetí se mi také nelíbí. Škoda.
Nicméně je dobře že se to lidem evidentně celkem líbí, úspěch Obsidianu opravdu hodně přeji a doufám že jim to vydělá dost do budoucna na vývoj dalších her (můj sen je třeba NWN 3 či KOTOR3).
Puvodne me to vubec nezajimalo ale ted co jsem videl screeny tak musim rict ze jsem moc zvedavej. Sice bych to jeste rad videl v pohybu ale muze to byt zajimave.