testovaci text

Diskuse pro Článek První screeny ze South Park RPG

Game Informer zveřejnil první vývojářský deníček ze South Park RPG a skrze něj první screenshoty ze samotné hry. Potvrzují, že vše bude kompletně ve 2D, aby se hra co nejvíc podobala seriálu. Na screenech zatím chybí jakýkoliv interface, což "televizní" dojem jen umocňuje....
« Novější 1 2 Starší »
Gingers!!
14.12.2011
Vypadá to na tahovku.
14.12.2011
A mě mrzí že to zase vypadá jako další grindovačka. To už by pomalu mohli vypdat toolkit mmomaker. (radši se kouknu jestli to už neexistuje)
Tak existuje..
(editováno v 17:26) 14.12.2011
nevim jak vám ale mě pravidelného diváka south-parku to připada jako nehorázně-krutě-autenticka animace *14*
(editováno v 18:16) 14.12.2011
(nové) Suchac (anonym)
+9
To bude tak strašná ptákovina, že by mě to mohlo i bavit! *1*
14.12.2011
(nové) ... (anonym)
+3
No, Obsidian je mé velmi oblíbené studio a hry opravdu umí, předpokládám že ví do čeho jdou. Nicméně pro mne to bude první jejich hra která evidentně nebude vůbec pro mne, nejsem fanoušek seriálu a jeho výtvarné pojetí se mi také nelíbí. Škoda.
Nicméně je dobře že se to lidem evidentně celkem líbí, úspěch Obsidianu opravdu hodně přeji a doufám že jim to vydělá dost do budoucna na vývoj dalších her (můj sen je třeba NWN 3 či KOTOR3).
14.12.2011
(nové) Drasťa (skrytá identita)
+2
Puvodne me to vubec nezajimalo ale ted co jsem videl screeny tak musim rict ze jsem moc zvedavej. Sice bych to jeste rad videl v pohybu ale muze to byt zajimave.
14.12.2011
Sakra se na to těším jak malej na vánoce... Jen ať je to na pc...
14.12.2011
(nové) Starfish (anonym)
+12
No žádnou hypermoderní grafiku to teda nemá, co na to asi řeknou hráči Call of Duty. *1*
14.12.2011
No vzhledem k tomu, že Call of Duty nemá hypermoderní grafiku už nějakej ten rok, tak asi velké kulové.
14.12.2011
(nové) Dobs (anonym)
+5
Skôr nejakých tých 5 rokov.
14.12.2011
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se