Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepaci sa mi ako prevazuju naskriptovane animacie pred vseobecnym uplatnenim jednotky.
    Napriklad ako OBOR, odhryza postupne po jednom hlavy... nieze by sa rozohnal tym kyjom radsej.
    Alebo ako tarantula postupne pojeda po jednom tych cloviecikov. Alebo ako ten drak pristane a zacne po jednom rozhadzovat jednotky. Je to pekne ale tak prve tri animacky co vidim, potom to zacne liezt na nervy a dufam ze to pojde nejako kontrolovat.
  • Stejný sranec jako ROME2. Jen tam jsou lítáci a obři. Bravo...
    • generalx
      Ty jsi taky sranec..hra ještě ani nevyšla a ty už tu házíš rozumy....

      ..už ani nevím kdy naposled jsem s úžasem koukal na pre-alphu u nějaké hry...
    • Ale je hezke sledovat tu komunitu ne? Posledni tri hry nebyly zrovna klenoty, nadavali na ne i zatvrzeli fanousci, tak co udelas?Zmenis neco? Nee. Mrsknes to jinyho sveta s sirokou zakladnou a najednou se slinta. Dobrej tah.
  • Trošku mě zamrzelo že se protivníci nedostali více hlouběji než jen první řada openenta. Zvláště bych to čekal u jízdy. Snad se to zlepší jinak to vypadá dost dobře. Pobavilo mě když obr ukousl chudákovy hlavičku. Je to drobnost která potěší *3*
    • V tom videu rikali, ze je to jedna z veci, na ktere musi jeste zapracovat
  • Jsem stále skeptický. Až si říká, kdo chce, co chce. Stále není viděť žádný gameplay. Toto je pouze dobře sestříhané video ze hry a ještě z úhlu kamery, ve kterém žádný hráč nemůže hrát. Úplně stejně vypadala bitva o Kartágo v Rome 2. Ve videu není vidět UI, AI jednotek, taktické možnosti oproti předchozím dílů. Jednoduše řečeno bylo vypuštěno další PROMO video, které neříká vůbec nic, jak se hra bude hrát.
    • generalx
      Však ono se to ani nijak jinak netváří :) ,,This spectacular scripted battle taken from pre-alpha game code,,
      ..hra je na začátku vývoje není co kritizovat..naopak zatím to vypadá velmi nadějně a skvěle..
  • Ze začátku jsem byl hodně skeptický, ale přinejmenším to vypadá úžasně. Možná že se ta syntéza Total Waru a Warhammeru se nakonec podaří. Snad tam budou i Night Goblini.
  • Fantasie ! Těšim se až ukážou tu tahovou část po mapě.
  • XorxoxTalarius
    Vypada to skvele, opravdu si pripadam jako by prevedli stolni warhammer do RTS, s mensimy upravami aby to nebylo tolik frustrujici jako Shadow of the Horned Rat *5*
  • prudislav
    bitvy OK, ale asi by me radsi zajimala strategicka mapa
  • Modely krasne. Textury opet lepsi nez v minulem dile. Graficky mirny pokrok v mezich zakona, rekl bych. Zda se ze brutalni blobing na ktery trpi jak Rome2 tak Attila je konocne odstranen. To je dobre.

    Nicmene
    jednotky jsou opet serazene do perfektnich rad a sloupcu, jak v TW zvykem jiz 15 let. Zadne chaticke grupy orku, pekne v radach jak rimani v nejlepsi forme.
    - Opet zadna fyzika, opet zadna hybnost jednotek jak slibovali jiz pred 5 lety pro rome 2. Pristani velke letecke jednotky vyvola maximalne predscriptovanou "tlakovou" vlnu.
    - Opet je videt tradicni apaticka AI.
    - Opet zamereni na single player s tupou AI misto online zebricku

    Asi to bude komercne uspesne, zejmena v USA. Nicmene .... jen dalsi total war v re-skinu warhameru. Pro strategii se podivam jinde.
    • XorxoxTalarius
      To je jednoduche:
      - jednotky se drzi svych formaci, jelikoz to jsou prave pravidla Warhammeru, ktera to vyzaduji, pokud se ti neco do formace dostane a rozbije ji, jednotka si haze kostkou na moralku a v pripade neuspesneho hodu, utika z bojiste.
      - jednotky musi byt apaticke, jelikoz kdyby se mi samy rozbihali za nepritelem, tak by to nikdo nehral, pro priklad doporucuji zahrat hru: Armies of Exigo (az si ji zahrajes, zjistis ze zebrat jednotkam jejich apatii, by byl velmi blby napad)
      - Total War byl a je hlavne o Single playeru, pripadne Hotseatu s prateli, takze absolutne nechapu o cem mluvis
      • Kallessin183
        Přesně jsi to vystihl... Lidi si představovaly nějaký zázrak ikdyž bylo od začátku jasné že to bude především total war a až pak Warhammer...
    • RedEagle
      Ano aj mne sa zda ze ten blobing je konecne prec..myslel som si už že to nedokažu odstranit že je to tym enginom kedže tym zničili jak Rome 2 tak Attilu.
    • jazdeho nezajima jen online zebricek....
    • Palec nahoru. Prvnich par (desitek) minut nadseni z warhammerovskeho potencialu brzy vystrida zjisteni, ze pod kapotou je to stale stejne a stejne hloupe. Vsadim na to vsechny boty.
  • Llour
    Jestli se na něco vážně těším, tak je to předělávka na Pána Prstenů. Konečně budou moci modeři věrně a přesně zachytit "Nazgûl-birds" *4* . Jsem si jistý, že chlapci (a děvčata), kteří neustále makají na sub-modech pro Third Age Total War se po vydání tohoto dílu vrhnou na konverzi do Středozemě *14* *14* . A čas se zastaví...
    • Ja sa tesim na Warhammer mod na tento Warhammer - ako pise niekde vyssie Chytrak, gro veci ostava stale rovnake. Naozaj uz by mohli pochopit ze reskin jednotiek naozaj neznamena Novu hru.
      • Kallessin183
        Total war hry si jsou v základu dost podobné a je jedno který díl to je, tedy i které období dějin napodobuje... Když to takhle funguje roky a hry jsou výdělečné, tak proč to měnit... Firma nezmění svou strategii když by tím ohrozila svoje zisky. Tak to funguje všude, nejen v herním průmyslu a i když s tím nesouhlasím, chápu to... Tvorba her je pořád obchod kde investor chce na konci vydět čísla v plusech a čím výš tím líp....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit