Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatial som to na nete nenasiel vie niekto ako to vyzera s ulozenimy poziciami z 1 casti.
  • 1 cast som hral z nadsenim hlavne ked vysla lokalizacia mozno aj tu spravim predobjednavku ale len dufam ze to nebude ako 1 cast ta bola dobra ale v podstate to bolo to iste dookola myslim ako ze chod a zabi toho a toho to bolo asi tak vsetko chybali my tam nejake postavy napr obchodnici alebo vedlajsie ulohy od nich a ano bol tam trpaslik a lithariel,takze raz a dost,akcne sceny dobre boj atd..Dufam ze to 2 casti napravia.
  • Morraw
    Všimnul jsem si, že spousta lidí tady vyjadřuje obavy nad Nemesis systémem a jak to nakonec bude ve výsledku vypadat. Chci jen připomenout stejnou situaci v případě prvního dílu. AC už v té době upadal, takže lidi se na to trochu dívali jako na klon a o Nemesis systému se nic moc nevědělo.
    Hra nakonec vyšla (s týdenním předstihem) vyladěná a pozitivně překvapila. Nemesis systém rozhodně nebyl skriptovaný a své pohůnky jste si mohli vyladit podle svých představ. Tady to prostě půjde dál.

    Jediné obavy mám o příběhu, kde se asi už nic moc nevymyslí, ptže půjde o totální válku s Mordorem, kde to s Tallionem na konci nedopadne moc dobře. Celebrimbor je totiž taky pěkný manipulátor. A pravděpodobně to tentokrát půjde ještě více mimo Lore. Ale nechám se překvapit.
  • z ukazky mam pocit ze combat bude again supereasy spacebar mashing striedany s execution a tym teraz nemyslim ze tam mali zapnuty god mode ale toto: https://www.youtube.com/watch?v=6AV9W2ZdmjU
    (odporucam od 13 minuty)...
  • Napsal jsem pomerne (myslim) trefnej i kdyz delsi komentar, ale protoze jsem mel predtim pucenej naprosto ******* MacBook, diky z donuceni naucenej klavesovej zkratce z Macu jsem to smazal. *7*

    Ok, hodne to zkratim. Jde o globalni nazor na komentovani her a proc se vubec dnesni trh kritizuje vic a ma jaksi zapsklej vzduch. Tyka se to tyhle hry, vsech. Protoze si myslim, ze soudit kvalitu hry samotny se pomalu stava dost.. zvlastni zalezitosti a proto si to uz nedovolim, protoze sam si fakt nejsem jistej. I kdyz samozrejmne nerikam, ze to straci opodstatneni. Ale socialni tlak taky hraje svoji roli.

    Myslim si, ze driv jsme se umeli u her zabavit.
    Dneska ocekavame ze hry zabavi nas. Coz je nemozny, protoze pri manipulaci s kazdym nezivym predmetem i kdyz jde o kompexni program, se zabavime jen natolik, kolik svoji nalade sami od sebe upustime uzdu. Bohuzel moment, kdy nas neco opravdu externe ovlivni, ovladaji stale jenom lidi.
    Nadseni neni tak svezi jako driv, protoze uz jsme vic obaleny ve svete her, takze nedostavame cesrtve novy ocekavani, ale uz jen sledujeme vyvoj zabehlych mechanik. A navic socialni sfera se zmenila na vic neutralni a kritizujici diky mediim, kde je snazsi vypadat chytre, nez jednoduse zapusobit usmevem naladou, reci tela a postojem v kostce. Bohuzel navic medialni komunikace je nemenna, kdezto lidi nejsou. Face to face se ovlivnime a nadchneme a celej prubeh kritika se povede jinak. Obzvlast narazim na text a komentare. Navic lidi zacinaji nabirat zkusenosti bez zkusenosti, takze jsou trochu tupejsi a rozmazlenejsi. Predevsim deti, kdy se dba jen na ostrost osobnosti, ktera kdyz je kriva nebo nepresnesna, je ve vysledku jen silne nepresna, ale stoji si za tim. Protoze proc ne, svoboda, ze jo... :D I to je cesta. Kazdej navic muze vztahnout relativitu. Ale, to uz odbocuju.

    Navic driv byl socialni aspekt v nedostupnosti, kdy se hralo, nebo pucovalo od souseda. Toho, ze jsme byly mladsi a tupejsi, takze jsme si pomahali to i zapojit, nainstalovat, spustit a vubec hrat... a taky toho z toho duvodu jsme si ty kvality z her vycucli i kdyz tam mozna tolik nebyly. I ta blbost, ze dost lidi bylo na zakladce. Ja hraval hru co jsem hraval driv a to co tam bylo, tam uz nebylo. Ne protoze by hra byla jina ale ja uz se proste zmenil a neni to kvuli znechucenosti z porovnani... ale zase u nekterejch her je nostalgicka skutecnost tak silna, ze tvori sama o sobe kvalitu hry. Protoze neco, co poslouzilo k zabaveni, nehlede na kvality, a vyvolalo to socialni pozitivni nasledek, je prece z hlediska lidi dobre hodnocena zalezitost. A lidi uvidi kvalitu i tam, kde treba neni v pomeru k dnesnim hram ale lidi budou souhlasit, protoze to dava rozum.
    Myslim si, ze lidi zapominaji na socialni a osobnostni aspekt a ze spousta veci nehodnotime podle kvality, ale podle toho jaky kvality jsme diky tomu dokazali nasadit. Ano, jsou moderni hry co uz od nazvu osobne cejtim jako odpad nejvzssi tridy a ani nechci videt jako Gameplay (WD 2) a je jich dost dneska, vic nez bych chtel a miluju stary hry jako BG, Fallout... Ale taky proto, ze mam na vykal PC. Ale tak trochu si myslim, ze si lidi... predevsim mlady lidi tady nahani peri... aniz by trochu vedeli, na cem jsou jejich zkusenosti zalozeny. Vsechno co si pamatujeme je upraveny v nasi mysli podle specificky sablony a kazdej ma svoji pamet na to co bylo nejen vyhledem k pocitum ale ciste to ovlivnuje co nam specificky vadi a nevadi a co povazujeme za dobrou vec a co ne. Prakticky si vsechno do hlavy vkladame sami. Nebo Vam snad opravdu prijde, ze hry jsou tak moc obsahove slabsi nez byly? Ja si myslim, ze nutne ne. A ze hry mivaj mnohem vetsi obsah, za kterej bysme pred lety breceli. Ale pred lety bychom to vic ocenili. Kvuli nasemu pohledu, nehlede na technologickou uroven doby. Melo by se z toho trochu stat globalni tema v hernim svete, nebo opravdu ta sipka pujde jen dolu a herni svet bude jen smutnejsi a smutnejsi. A mozna znim jako starej kren... ale je mi 24. Ehm, tolik k tomu jak jsem to zkratil. :D Myslim si, ze nejakej podobnej psychologickej podnet ze strany zvucnych hernich jmen by mozna naucil lidi jak si (nejen) globalne vic uzit hry a uz jen ten globalni tlak a diskuze by samo o sobe procistil vzduch, protoze by si toho lidi byly trosku vedomi. To by stacilo a melo by to pozitivni vyvoj i za herni sferu, ale je to i edukativni a pozitivni podnet pro spolecnost. Nikdy bych neveril, ze neco takovyho reknu, ale v dnesni dobe se proste musime vic aktivne vyvijet nez driv. Ale ten potencial by tam i byl a stejne se tak stane. Otazkou kdy a kolik herni prumysl jeste snese opruzenych obliceju coz herni prumysl definuje. Nebo hry zacnou bejt zase zabava az socialni uroven bude trochu min hloupa a lidi si to uvedomi mimo herni prumysl. Dekuji za pozornost (klapnuti knihy). *1* *1* *1* *1*
    • >Myslim si, ze driv jsme se umeli u her zabavit.
      Vse vnivec, prozradil ses hned na zacatku.
  • FAP FAP FAP FAP FAP FAP
    Jestli ta hra bude fungovat jako na videu, tak kník ty vole! KNÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jo, tak mám rád OP postavy a casual masakr. Upalte mě. ALE:

    Představte si, že máte svého oblíbeného skřetíka, kterého si pipláte od první pevnůstky a v polovině hry Vám ho nějaký zlosyn pobodá, zapálí a rozdrtí! Vašeho věrného Fagrogana! FAGROGANA!!!!!!!!!!

    VŠICHNI. V TÝHLE. PEVNOSTI. CHCÍPNOU.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Všem zapšklým příznivcům oldschool her: jsem ročník devadesát, dohrál jsem vaše lost vikings, nevim co, daikatanu (dohrál :D :D to určitě), system shock 1&2, baldury, eeee, jagged aliance (ted sem se orosil jak sem si na to vzpomněl - HELL obtížnost tvl) a rád bych na Vás apeloval, aby jste vaše vnitřní dítě vytáhli z té vaší prudce stažené řiťky a užili si trochu toho nesmyslného šílenství.
      • Já jsem tak zmatený. Myslíš to dobře, ale zároveň tak špatně *12*
      • No jo, podle toho projevu to vypada na mladsi rocnik, to si pokecate s Dzastinkem.
  • Jednička byla povedená akční hra, doufám, že dvojka podle toho gameplaye půjde ve stejném duchu, zatím to vypadá spíše na strategii než na akční RPG, ale uvidíme...
  • Bych radši vyděl hru odehrávající se po událostech Pána prstenů. Pokud vím tak skřeti zcela nezmizeli a mohli by se vrátit do Středozemě, ale z toho by asi vznikla nějaká slátanina.

    Nebo Bfme3
  • Řekněte mi, jestli jsem v tom sám, ale přeskinovaný Batman s prvky jiných komerčně úspěšných her se spoustou qte a skriptů. Mno, jsem rád, že jsem ročník 86 a zažil jsem ještě tu dobu, kdy se ty hry braly vážně.
    • TheGGG
      přeskinovaný batman? lol, ty jsi vtipálek, jestli toto je přeskinovaný batman, tak potom všechny izometrická rpg jsou jedna a ta samá přeskinovaná hra... ročník 86 ale používáš pojem přeskinovaný jak nějaký edgy ha*ant *3*. Jaká qte, zážných jsem si nevšiml a skripty tam skoro nejsou, pár podstatných, které dělají dobrou hru, protože né každý chce nějaký statický nepohyblivý izometrický šunt...
      • To jsi sežral Šalamounovi mísu obsah i septik, nebo tě zplodilo 40 trollů v gupači se štětkou?
      • Herní mechanika stejná - souboje, pohled atd. Jednoslovný slangový výraz. Je to ošklivej anglicismus, ale český jednoslovný výraz není, ovšem směle do toho. Pokud tam nevidíš něco, co tam evidentně je, tak se nemá cenu bavit. A tvůj extrémní protipól s izometrickým šuntem je docela vtipnej. Takhle totiž přemýšlí nevyspělí a nezkušení.
        • TheGGG
          ano, to jsi... soubojový systém je očividně hodně upraven, spousta nových komb a schopností, herní mechanismy kompletně předělané a upravené nemesis systém je o 100 % vylepšen. Co je stejný "pohled" to netuším, že to je TP ještě neznamená že to je reskin Lolec... Zbytek tvého komentu už moc nedává smysl, tak to radši nebudu ani komentovat...
          • Inu, pojdme se pobavit o soubojovem systemu.
            Totalni devoluce. Tuna slow-motionu, ultra-badass sra*koidnich finisovacich animaci. Kdyz se zrovna nekoukas a snazis se hrat, tak je pomaly a vylozene repetivni. Ne ze by jednicka nemela soubojak otresny, ale tohle uz je neco.
          • Proč analyzuješ detaily? Jádro je stejné.
            • rekt
            • TheGGG
              v tom případě nový torment je jen reskin baldurs gate a všechny izometrická RPG jsou vlastně jedno a to samé... každopádně ty jsi očividně ani první díl middle earth nehrál Lukášku a jsi jen trollík wannabe BTW: všechny závodní hry jsou vlastně jedna hra dle tvé logiky...
        • K té stejné mechanice. Hrál si někdy Assassina?
          V něm se na soubojovém systému od jedničky do Rogue vlastně nic neměnilo.
          Jestli chceš víc tak co třeba Far cry?
          Jestli ti nestačí Ubisoft, tak tu máme sérii call of duty, která servírovala dlouho hráčům to samé v jiném kabátě.
          Jestli nemáš rád Call of duty, tak tu máme sérii Battlefield, na který se toho i teď moc nezměnilo.
          Něco vyber a porovnej, nic se nezmění.
          • No, dyť o tom mluvim. Takže kdo teda kupuje ty hry? To mi chcete říct, že dnešní aktivní hráči kupují opravdu jednu a tu samou hru dokolečka s jedinou odlišností, a tou, že dali na krabici větší číslovku?
    • Myslím, že je na trhu stále dost her, které se berou vážně. Her je však tolik, že ten poměr je trochu k zamyšlení.

      Ale rozhodně mi v dnešní době představitel nějakého žánru, či herních prvků nechybí. I kdyby to byl jen jeden titul.
      • mně chybí Starflight a Star Control, tj. seriozní scifi ve vesmíru, kam patří explorace (stovky solárních systémů, každý s planetama), propracovaný tajemný příběh, vesmírné boje, alieni, na planetách lze přistát atd. Starflight byl jednou z hlavních inspirací Mass Effectu, to vozidlo mako v prvním ME pocházelo právě ze Starflightu. Dnes už z ME udělali soap operu pro teenagery, která rozhodně není seriozní scifi. Ale to dělá EA se vším, je to inverzní král Midas, ze zlata dělá houna.

        https://arstechnica.com/gaming/2012/09/masterpiece-starflight-for-pc/

        najdi mi hru, která je podobná. (nenajdeš, žádná není)
        • >Dnes už z ME udělali soap operu pro teenagery, která rozhodně není seriozní scifi
          Bozinku, ME nikdy nebyl seriozni sci-fi.
        • jamar28
          No jo, jenže zkus něco takového udělat tak, aby to odpovídalo dnešním nárokům na grafiku. Kolik by taková hra stála?
        • tohle bude mit star citizen, ikdyz si jeste budes muset chvili pockat
          • Star Citizen bude postrádat tu adventurní, příběhovou složku.
            • SC bude mít single příběhovou kampaň.
            • tak to se uvidi jak moc bude hrac vtazen do hlavniho pribehu, ktery bude kopirovat rozpad rimske rise
      • Proti tomu nic. Ale bavíme se o hrách s vyšším rozpočtem. A já předpokládám, že je tahle hra něco jako ... (filmovou analogií) ... "tentpolem".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit