Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsem teda zklamaný , Letošní vánoce jsem si totiž pořídil PSP. A nebude trvat dlouho a nahradí ho PSP 2. Sakra měl jsem si počkat.
  • jj vypada to docela dobre a tesil jsem se na to.... akorat mam trosku starost o zivotnost. Zadni strana s touch-padem mi pripada celkem zranitelna. Jinak ale pro mne jasna koupe *3*
  • "Sliby o výkonu na úrovni PS3 se nenaplnily..."

    http://www.youtube.com/watch?v=OCrpHGpwu3I

    bezi to v rozliseni hry Alan Wake /xbox/, a ma to AA, ide o rychly port za par dni, je to "prvogeneracny" softver a hravo sa to vyrovna beznemu behaniu v Oblivione pre PS3 /to tusim ani AA nemalo/, nikto zo SONY nesluboval vykon PS3 v PSP2, ani nemuseli, video hovori za seba !!!
  • dokonaly handheld, vlhky sen, ina liga ako nedorobene 3DS, bude si vsak treba pockat za poklesom ceny, pod 350 euro sa urcite nedostanu.
    • To tvoje nedorobene 3DS NGP rozválcuje stejne jako DS PSP, o tom nepochybuje nikdo, jenom pubescentni Sony-fanboyove.
      • ty hystericke decko mi mozes akurat tak lizat analny otvor.
        • Dekuji za reakci plnou padnych argumentu.
          • liz zasran a drz tu pubertalnu hubu.
            • Dámy a pánové, představujeme vám cílového zákazníka firmy Sony.
              Komentář asi není třeba, mentální úroveň jedince z jeho příspěvků přímo řve. :)
            • Delas fanouskum sony opravdu cest...
  • Však píšu, že se mi to líbí, taková diskuze dokáže pobavit *1* Jen zamrzí, že většinou není alespoň trochu podnětná...
  • Mě vždycky baví ta řevnivost hráčů typu: to co mam doma je nejlepší, všechno ostatní stojí za vyl****** *1* Jsem taky fanoušek Nintenda a na 3DS se těšim, ale proč kvůli tomu odsuzovat konkurenci? Konkurence je vždy výhrou předevšim pro zákazníka, protože konkurenční boj nutí firmy neusnout na vavřínech. A co se týče nějakého kopírování, jde o byznys, tam se na to nehraje *3* Jinak ten nápad se zadní dotykovou plochou se mi líbí. Každopádně si myslím, že i když je PSP2 výkonnější, potom, co si člověk s 3DS zvykne na 3D obraz, bude pro něj zkušenost s PSP2 krokem zpátky.
    • Já myslím, že troška řevnivost není na škodu, je to jako ve sportu, někdo fandí spartě jiný slavii ale všichni fotbalu. 3DS nebo NGP, nakonec jsme všichni hráči.
  • Může být sony ještě víc trapná? Neumí nic jiného než kopírovat nintendo? Touchscreen? Analog? Pohybové ovládání? Tipuju, že NGP 2 (spíš PSP 1.5) bude mít 3D. Je jasné kdo je skutečný inovátor a kdo se jen veze. Sony umí akorát ukrást nápad a nasypat tam hitech věcičky, aby si pubescenti mohli hrát "dospělé" hry, které ovšem za dospělé považují jenom oni.

    Všichni ostatní půjdou do nintenda - děti, protože se ještě nestydí si hrát a nemusí dělat cool frajera s "NGP!!!??!!", dospělí so koupí NDS protože už ví, že hraní není o image a vytahování se před kamarády, ale o zábavě a holky půjdou do nintenda taky, protože je hezčí a má koťata. Takže sony, styďte se, zloději nápadů. *10*

    Nintendo s NDS pokoří NGP (sony už kopíruje i názvy?) stejně jako pokořilo PSP s DS a PS3 s Wii. Long Live Nintendo! *5*
    • A nepokori .... i kdyby Nintendo fanousci kupovali po 2 ks ........ vse co melo DS navic - pohybovy senzor, dotykovy displej, mikrofon ...... bude mit i nove NGP, navic ma 2 analogy ( DVA !!!!!!!! ) a zadni touch pad (sony inovace *3* ), takze hry z velkych konzoli, kde se vyuzivaji 2 packy, se budou vzdy hrat lepe na NGP. Vsechny mozne hricky a hry, vyuzivajici vyse zminene ovladaci prvky, z DS budou ted mozne i na NGP. A navic ten brutalni vykon, 5ti palcovy oled displej 960x544, Android atd. ............ u me vyhrava Sony.

      The power is now in your hands *4*
      • Ano mas pravdu, vse co melo DS uz stihli zkopirovat, ale 3D daji az tak za dva roky. Porad nechapu manii kolem dvou analogu a ze bude mozne hrat hry z velkych konzoli - handheld NENI velka konzole a hry pro ne urcene nejsou svoji stavbou, strukturou a typem pro neho vhodne. Rozliseni a brutalni vykon je u handheldu od urcite miry irelevatni, co rozhodne je software a tam uz cca 10 let vitezi nintendo. Android? K cemu? Znovu se ptam, pojedou kvuli tomu hry rychlej nebo peknej? Asi tezko a nic jineho me u HERNI konzole nezajima. A co si budeme povidat, cena bude hrat svoji roli...
        • S 2 analogy se hry ovladaji lepe ...... u 3D teprve uvidime kolik prinese hratelnosti ..... ja chci hrat na handeldu hry pro velke konzole (Fallout, Assassins Creed, Killzone, GTA) ale i hricky a hry urcene pro kapesni konzole ..... Android - ke vsemu ........ A ze Nintendo vitezi v softu poslednich 10 let - tak to asi tezko ........
    • Sony getting desperate. ****wow omg omfg it has too anologs! an tuch skream! omg fukc 3ds imma get the ngp. pfff…****

      SONY FAIL. *1* *1* *1*
    • :D mluvis hodne z cesty .... jaky kopirovani analogu ? vzdyt to melo uz i psp :D a ted jestli sis nevsiml tak ma ty analogy 2 ... a kdyby tam nepridali dotykove plochy tak jako v cem by bylo nove ? to by teprv bylo psp 1.5 ... a jedna dost dulezita vecicka je ze bude mit OS Android coz je ku*va velky plus ... takze prestan psat ty nesmysly laskave ...
      • Jo chlapce, nejsdriv si zjisti jak to bylo, analog jako prvni prineslo nintendo na N64. sony tenkrat melo na PSX jako ovladac kopii ovladace SNES. Dalsi verze uz mela prekvapive... zkopirovany analog. Zajimalo by me v cem bude plus OS Android u herni konzole? Pojedou na tom hry rychle nebo peknej? pouc me.
        • Analog mělo už PS1, před N64. Asi po dvou letech ho přidali (stejně jako přidali vibrace do Sixaxisu u PS3).
          • Dej si lekci historie, nejdriv melo analog N64 a pak ho pridalo PS1, ty si v te dobe asi jeste nebyl na svete, ale ja mam svoji PS1 jeste doma. Nintendo melo analog v roce 1996, sony az 1997

            http://en.wikipedia.org/wiki/Analog_stick#History
            • Tak podle toho článku mělo první analog (analogový joystick) Atari v roce 1982.. A jinak jaký kopírování touchscreen? Si myslíš, že Nintendo bylo první? *7* (možná tak mezi herníma handheldama, přičemž existují pouze 2! jejich hlavní distributoři..) Ale je pravda, že Nintendo hodně vneslo do hraní pohybové ovládání a nyní i 3D technologii na handheld (kterou PSPčko zatím nezkopírovalo..*3* ).
              Jinak by ses ale měl probrat, protože v dnešním světě se doslova kopíruje kde co... A mě to nikdy nějak nevadilo.. Konkurence a inovace je vždy užitečná..

              Přijde mi, že akorát děsně závidíš, nebo jsi spíš nas*anej, že "konkurence" vyrábí výkonný a dokonalý handheld... Jedin, s čím s tebou souhlasím je, že jde hodně o software (hry).. Ale na původním PSPčku mě tedy nabídka her zaujala mnohem více, než u DS... *2*
        • Jo chlapče, a ty si v prvé řadě najdi co říká o NGP takový Satoru Iwata. Pokud ti to jméno alespon něco říká. On se nový handhald od Nintenda jmenuje NDS? Já myslel že 3DS. Ale když to říká takový odborník jako ty, tak to bude muset být pravda.
          • Co říká satoru iwata vím moc dobře, sony míří na jiný okruh zákazníků (pubescenti) než nintendo (všichni ostatní) a nintendo s NGP soupeřit nechce, protože to nemá zapotřebí. Ostatní reagují na Nintendo, ne naopak!

            http://nintendo3dsblog.com/iwata-sony-is-taking-a-different-direction-to-nintendo-and-we-do-what-we-want

            nový handheld se skutečně jmenuje 3DS, ale myslím, že i ti méně inteligentní pochopili, kterou konzoli myslím.
            • Aha, takže 3DS. No a NGP, podobnost názvu vskutku veliká, přímo zkopírovaná. *1*
              A já zase tipuju že další domácí konzole od Nintenda, stejně jako od Microsoftu bude mít 3D podporu, kterou už ted má PS3. Takže... Stydet by ses měl spíš ty, za ty bláboly.
  • V článku je: "Sliby o výkonu na úrovni PS3 se nenaplnily..."

    A kdo to sliboval? Sony?

    Byly to spekulace na webu, nikdo to nesliboval. Buď mi něco uniklo nebo je to krásný příklad toho, jak se vytvářejí fámy.
    • Krásný příklad myslim...
      A nejspiš se tim myslel vzhled her že budou vypadat jako na PS3 ne vypocetni vykon PSPcka
  • Já pořád nechápu, proč bych si měl NGP kupovat, co přináší nového oproti PSP? Lepší grafiku? U handheldu se na tohle moc nehraje. Dva analogy? Dotykový display? Nintendo má aspoň 3D, tohle je spíš PSP 1.5. Hry stejné, jako na PS3 - proč bych měl hrát na handheldu to samé jako na PS3?
    • Prinasi predevsim druhy analog. Sony udelalo obrovskou chybu, ze ho na stare psp nedalo. Vetsina her tim trpela. A vetsi OLED displej take neni k zahozeni, zvlaste dotykovy, stejne jako pohybovy ovladac. To vsechno znacne rozsiruje moznosti psp a herni vyuziti.
    • PSP bez druhýho analogy je PSP k ničemu. Teď máš konečně šanci hrát všechny starší hry ze všech PS. Můžeš i hrát na PS3 přes PSP2 a atd.
  • Uf vsak to vyzera ze to je lepsie ako normalne ps3 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit