Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Fakt, úprimne mne sa tá hra vôbec nepáči...
  • Smutný!
  • Grifus
    Remedy mam rad, jejich vypiplane prostredi a pribeh me vzdy bavilo. Takze na Quantum se tesim. Ikdyz mnohem vic se nemuzu dockat pokracovani Alana, ktery bylo kvuli teto hre stopnuto. Ovsem uz vime ze si slapou cesticku pro oznameni novyho dilu a to je fajn. :)
  • "Samozřejmě musí přijít tradiční argument s hráči, kteří se s daným titulem zavřou na samotě uprostřed hor, kde nemají internet a elektřinu vyrábí na šlapacím kole, může přijít."
    ---
    ano, přijde. To je něco, co mi docela vadí. Když si koupím hru, tak ji rád vlastním v celku a tak, abych ji spustil kdykoliv se mi zachce i na samotě v lese. To je důvod, proč nemám rád MMO hry, protože jejich obsah se nachází online a jakmile se vypne server, tak je mi hra k ničemu. Naproti tomu staré hry v celku třeba z roku 1988 můžu hrát i dnes. Chápal bych to spíš jako opatření proti pirátům, jednak se jim nebude chtít stahovat třeba 100 GB, a jednak nedostanou do rukou kompletní obsah hry.
    • GlaDOS
      Tu větu si mohl Aleš odpustit. Připadá mi docela arogantní. Spousta míst si pořád může o připojení přes optiku nechat zdát a musí se spokojit s mikrovlnou. To pak za den stáhnete maximálně tak 4 GB dat a rychlost jde výrazně dolů nebo připojení dokonce spadne, když jen trochu víc zafouká vítr (to nepřeháním). Poskytovatele to samozřejmě moc neštve. Už teď z lidí tahají 300 Kč měsíčně za naprosto zoufalé připojení, protože nemají konkurenci.
      • Jack1947
        Jn kdo má Wifi tak ví že Vítr, déšt a kor když bydlíte v prdelli v dolíku, tak je to klasika no.
      • ales.smutny
        Ahoj, to nebylo myšlené arogantně a zle. Ostatně, já velmi často jezdím na chatu, kde vymlátím přinejlepším EDGE z mobilu :) Ale prostě v době Youtube, streamování apod je standard někde jinde a podobné případy, kdy net není jsou už prostě "nestandardní." Pokud se chystám na takovou cestu (a nebo mám smůlu s okrajovými poskytovateli mizerných služeb), prostě musím počítat s tím, že si nezahraju onlinovku a nebo neuvidím seriál ke Quantum Break. I když se sluší dodat, že poté větě hned následuje konstatování, že na Xbox One to pořád jde vyřešit tím, že si ty filmečky stáhne uživatel dopředu :)
        • GlaDOS
          Chápu, že to nebylo myšleno zle. Když ale někde čtu takové narážky na hraní na chatě, přijde mi, že autor ignoruje i naprosto legitimní důvody, proč být v "internetové době" proti online only. V tomto případě docela chápu, proč bude seriál online. Videa vysokém rozlišení zabírají hodně místa. Bylo by ale fajn, kdyby i na pc je bylo možné stáhnout dopředu.
    • PLuto.petr
      Dá se říct, že povinnost online připojení taky nesnáším. Bohužel bydlím na místě, kde to připojení k internetu není žádný zázrak a není moc možností k rychlejšímu připojení. Navíc hodně často hrávám i na notebooku při cestách po Evropě a tam je byť minimální připojení k netu téměř nepoužitelné...
  • Alan Wake byla přehypovaná fantaskní ptákovina, tohle snad bude lepší.
    *BEACH PLEASE* *5*
  • jen oprava: Alan Wake nebyl detektiv, jak je uvedeno hned v první či druhé větě, ale spisovatel. AW byla skvělá hra a moc rád bych pokračování. Parádní horrorové atmosféra připomínající povídky od Kinga nebo Barkera, a naprosto geniální příběh, nad kterým se člověk opravdu musel zamyslet, aby ho pochopil.
    • ales.smutny
      Díky, detektiv tam přeskočil kvůli tomu obsahu "traileru" :)
    • Bezezbytku souhlas. Především s poslední větou. Spousta her ve mě zanechala nějaké vzpomínky ale jen u AW jsem počítal každý náboj, lovecká puška a baterie byly dary z nebes a nejedenkrát jsem vše na poslední chvíli, obklopen posedlými, zachraňoval flashbangem... Škoda že se to nedá říct o pokračování American Nightmare. Tím spíš je sucho po plnohodnotném dílu převeliké a spíš než Easter eggy bych uvítal pokračování...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit