Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    V oblasti fmv her se kdysi urodilo hodně. Dost blbostí, ale některé se fakt trefily a rád na ně vzpomínám.
    Jako třeba Under a Killing Moon, Phantasmagoria nebo 7th Guest,. V týdnu jsem na tyhle hry zavzpomínal skrze Late Shift, který doporučuji jako celkem pohodový fmv počin.
    • PLuto.petr
      Já myslím, že jsi zapomněl na podle mě nejlepší FMV hru Gabriel Knight 2. Konkrétně na Late Shift jsem zvědavý, vloni na Gamescomu to prezentovali jako interaktivní film, který měl být promítaný v kině. Ale bohužel jsme o něm nevěděli dopředu, narazili na něj náhodou a ve finále nám nevyšel čas si s tvůrcem popovídat.
      • Odulin
        Jj zapomněl. Já ho totiž vostuda ani nehrál. Tenkrát se k nám nedostal a rest jsem už pak nenapravil.
        Late Shift se mi líbil. Je fakt, že je to spíš film, kde činíš rozhodnutí a děj jede podle toho, ale i tak se na to podle mě dalo koukat.:) Zatím jsem viděl jedno velmi nepěkné zakončení ze 7a během prvního průchodu jsem učinil 50 rozhodnutí a objevil 12/14 kapitol. O víkendu bych rád zkusil další průchody a doufám podstatně veselejší konce. :)) Zkus.
        • PLuto.petr
          Jj, mám ho na svém bohatém "to do" listu, tak se k němu v horizontu 10 let snad dostanu :) Každopádně GK2 i teď po těch dvaceti letech k zahrání doporučuju, už jsem ho dohrál asi desetkrát, naposledy letos v zimě, kdy jsem se pokoušel dělat korekturu češtiny. A pořád je to pro mě nadčasové dílo, na které nedám dopustit.
          • Odulin
            Ok dík, navnadil jsi mě, tak asi přijde čas napravit 20let starý herní rest.:)
  • To bylo v tech z dnesniho pohledu "prehistorickych" hernich dobach, kdy na herni scenu vtrhla cedecka, prostor pro ulozeni hry najednou narostl skoro 1000x a tvurci her zvykli kvuli disketam setrit kazdy kb mista si s tim nahlym luxusem zpocatku nevedeli rady. Vysledkem jejich bezradnosti byla serie radoby filmovych her, ktere sazely na efekt "tyyy vole to vypada uplne jako film", kvuli kteremu se ale jaksi pozapomelo na hratelnost. Uz tehdy to mnoho lidi videlo a vzpominam si na recenze v tehdejsich hernich casopisech odsuzujici jejich primitivnost a priblblost. Absolutne tedy nechapu snahu o vydani remasteru tenhle "hry". Byla to blbost tehdy a bude to blbost i ted, akorat v HD.
    • Ronox
      Náhodou z toho dneska bude skvělá drinking game *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit