Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koupil jsem rezidenta 6 zahral jsem tak 10 misi a vratilo me to na zacatek je to dvou cd nevim jestly tam dat prvi 2cd aby to naystalovalo a pak 1cd muzete mi nekdo poradit dekuji
  • Residenta 6 jsem včera od 3 dnu koupě prošel a musím konctatovat co se tíče děje atd.. super jako každý díl ale 4 díl byl stejnak nejlepší :-)
  • Jsem hodně velký ale zaroveň dobrý fanda resident evil . mám od něj projitý všecky díly co se tíče resident evil 1 až po 5 . Vím vše co se v resident evil Historii udalo mám o tom aj knihu sam sem jí psal a čerpal jsem ze zdrojů jak hry tak celkově . A mohu říct že ti co tu hru neznají tak dobře a co si pořád stěžují tak nevědí co ten resident evil obnáší ... To nejsou skuteční fandové ale jenom kritici co to neznají tak dobře. Jinak je jasný že už od 4 dílu co se děl tak to byl poslední hororový díl resident evil od známého vívojaře .. který potom odešel ..z Capcomu . Čily od Resident evila 5 až do posud není až taková hororová aktivita vidět .. a navíc od 4 dílu už nejsou zombie ale Las Plagas.. když Capcom viděl že 5 nebyla nic moc tak se rozhodl udělat Resident evil Operacion the Racoon city které mělo nahradit tento díl se zombiema + historie residenta evila . Po roce půl roce začal Capcom pracovat na 6 dílu kterým chtěl oživit celou hru resident evil.... Přiznejme si to prostě resident evil je dobrá hra .. a nemá cenu protoho kdo neví co to ten resident evil je :) *5* *4*
  • na pc nuda grafika nic moc ovládáni otřesné prostě propadák a hotovo říkejte si co chcete *1*
  • Pátý díl mě nebavil. Čtvrtý byl zlom. Šestý je nářez. Fanoušek RE tuhle hru nesmí vynechat. A ovládat to na PC na klácesnici je holý nesmysl. To snad ani nejde dohrát. Musel jsem připojit joypad pro xbox 360 a šlo to jak po másle. Tahle hra je pro mě spolu s novým Devil May Cry hrou roku. Tedy alespoň co se týče typu hry. Opět halda zombie a ta scéna na hřbitově před katedrálou je nezapomenutelná. Nedejte na recenze a zahrajte si to. Je to super!
  • jeden říká to, druhej zas tamto... asi bude nejlepší si to zahrát...
  • Takže, když už tady slyším ty negativní poznámky, taky se přidám. Na Residenta evila 6 jsem se hodně těšila a jsem ráda že jí mám doma. Jak tady poslouchá jsem ráda, že hra je rozdělená do kampaní, které jsou Akční, ale i občas děsivé.....jako třeba blesky. oc se mi líbí v Leonově kampani Letadlová scéna, kde se mi líbí, že prostě neběhám jen tak a občas se zaklepu nebo spadnu o pár metrů zpátky. Nedostatek Leona je jeho mohutná postava, že nevidím na zombie a musím si je zaměřit. Slyším, že vám nejde ovládání, musím zklamat, ale nejsem s vámi. Na ovládání jsem si zvykla, už v druhé kapitole kampaně Leona a to jsem s ním začínala. Leonova kampaň je taková ta obyčej Zombie plus příšera v Číně, kdy se nejdřív rozstřílí a pak po vás jdou zvlášť nohy tělo i ruce :)
    Chrisova kampaň je prostě střílečka, které mám ráda jako MOH z druhé světové války :). Líbí se mi kapitola, kdy si vzpomíná na to co se stalo před Čínou. Boss na konci je famózní a protože jsem hrála za Pierse, kde jsem se málem rozbrečela, když jsem ho musela dobrovolně zabít.......Scény, kdy běháte, aby vás příšera nechytla a nerozmáčkla :)))))
    Kampaň za Jakea se mi ohromně líbila.....Jake je prostě borec a zamilovala jsem si ho *14*. Líbí se mi kolik citů je v téhle kampani procítěno :). Jake je arogantní, ale zároveň je takový jiný.....zvláštní kombinace, ale líbí se mi. Z ustanaka jsem měla doslova na začátku husí kůži......po krásném sjezdu na skútru (kde jsem několikrát skončila ve stromu :)) Scéna kdy jsem měla střílet ty malé svítící potvory a schovávat se v kontejneru.....opravdu scéna kde mi srdce doslova vytloukávalo z hrudi. Jakeova kampaň byla pro mně nejzáživnější a nejtěžší.....
    Závěr pro mě je není to sice perfektní jako první díly, ale je dobře že si vzali k srdci nedostatky z RE 5 :)
  • no tak tady jsem opravdu zklamaná.."žiju "s RE už od 1. dílu a proto se těším na každý nový díl a nikdy mě žádný nezklamal.. re 6 je super grafika a možnost hrát za víc lidí,jenže ovládání je hrozné a kolikrát mi přišlo,že je to takový mláticí chaos ..a hraju to jen na amatéra,to bych chtěla vidět toho profesionála..no snad až nasbírám body,ale tomu taky moc nerozumím(zatím)..zombíci rychlí,nabídka zbraní a věcí se mi taky nelíbí...tohle už se moc residentovi nepodobá..nejlepší byla 5,pro mě skoro dokonalá hra..menu+vylepšování zbraní..atd.
    • RESIDENT EVIL 5 UŽ TAKY NEBYL JAKO TY STARŠÍ DÍLY (spousta akce a MÁÁÁLO HORORU).
      ATMOSFÉRA NENÍ SKORO VŮBEC HOROROVÁ(V Africe na sluníčku!)
      a příběh už je strašně suchej!!!(člověk musí mít chuť se dostat dál)
      mě osobně se nejvíc líbil resident evil 4(poslední díl residenta,u kterýho je vidět,že si na tom DALI záležet-A NEBYLI V TOM JEN PRACHY!!!!!!-TO UŽ O PĚTCE !BOHUŽEL! ŘÍCT NEMŮŽU
      A operation racoon city?za to by se CAPCOM měl STYDĚT!!
      -vážně doufám,že šestka nebude tak hrozná,jak ty říkáš.
      • 6 je hrozná nej byla u mě 4
  • Tak jsem se pustil do hraní a bohužel už v prvních kapitolách Leonovy kampaně se dostavilo zklamání.

    Zlomem byla úroveň u katerály, kde je jasně vidět, že těžkopádné ovládání, které tolik fungovalo před lety už prostě nestačí ambicím vývojářů z Capcomu, kteří z Resiho chtějí udělat akční hru. Nic proti tomu, ale ať tomu přizpůsobí ovládání.

    Nejsem žádný progamer, ale dokážu si v klidu poradit s kdejakou akční hrou na těžší obtížnost. Resi je ale plný tzv. Cheap Deaths - tedy smrti s kterými hráč nic neudělá, obvykle přijdou nečekaně jakoby odnikud (auto u benzínky). Zkrátka frustrace a otrava.

    Nejsem ani Resi purista ať lidé z Capcomu zkusí nový přístup, ale tohle je prostě mix všemožných designových a technických problémů. Nad vodou hru drží její délka a samozřejmě grafika, hodnocení 8/10 přesto nechápu, tenhle kousek nemůže stačit ani těm nejoddanějším fandům série.
    • Atmo dělá hru ať chcete nebo ne, 5 a 6 je akce líznutá horrorem, která vykrádá čtvrtý díl ( kde bylo nápadů na tři residenty.), když už maj zombie automaty, tak ať se to alespoň líp ovládá, kde jinde než tady měl být silnej příběh?, kdy se setkávají hlavní hrdinové předešlých sérií...příběh slabej jak namočenej toaleťák s dialogy typu: hmmm, nevíš náhodou mezi kterym párem nohou má stonožka kundu?. Chápu a fandim pokusům o změnu nicméně tady o5 vítězí forma nad obsahem.
  • jabbo126
    Nevím co si o tom mám myslet - na drtivé většině zahraničních webů, včetně Giantbomb (kde pouštějí na ukázku i půlhodinové komentované záběry ze hry) hra propadla na plné čáře 3/10 není nic výjimečného. A tady na games a na hrej to dostalo tak vysoké hodnocení? Podle toho co jsem na Giantbombu viděl, bych se o tuhle hru nechtěl ani omylem otřít. Podle téhle recenze to zase vypadá, že jsem musel vidět nějakou osekanou betaverzi, nebo nevím ... babo raď.
    • By ma zaujimalo, kolko by na tom tebou spominanom webe dostal RE Operation Racoon City, ked tento ma 3/10...
    • kennyB
      Zahrál jsem si demo a RE6 nevypadá zase tak zle. Propadák to podle mě rozhodně nebude. Jen mě ale trochu štve, že se RE vydává akčnějším směrem.
      • ZvacA
        Problém dema je, že neukázal hru v jádru zajímavou. Plná sice je plná dalších chujovin, jak jsem psal níže, ale člověk má ze hry lepší pocit, než právě z dema.
    • ZvacA
      RE6 je velmi polarizovanou záležitostí, dokonce i větší než byl RE5. Záleží na každým, jestli ten díl přijme nebo ne. Pokud vyloženě nemáš nutkání šestý díl hrát nebo očekáváš návrat kořenů nebo nemáš nic, co by tě ke hře alespoň trochu přitáhlo, tedy zejména zájem o Biohazard univerzum, pak asi nemá cenu RE6 nějak hrotit. Nelze prostě jednoznačně doporučit každýmu a vše je podřízeno jen subjektivnosti jedince, jak se ke hře postaví a zda ji bude akceptovat a to se projevuje i v číselných verdiktech, ve kterých se ještě nenašel a dle mýho ani nenajde objektivní číslo, aby vyjadřovalo vše. Buď je to moc přemrštěný, protože v tom lítá nostalgie a přílišné srovnávání z původními díly a nebo v tom zase lítá přílišné nadšení. Ta hra je dobrá v závislosti na tom, kdo ji hraje a chápe a hlavně ji odpouští to všechno, co v ní je a naopak ani nelze říct, že by to byla tak vyložená žumpa, jak se můžeš někde dočíst, to není pravda. Zkrátka jak to každýmu sedne.

      Já osobně bych řekl, že pokud ti už herně neměl Resident evil co říct posledními díly, tak šestý díl tě rozhodně nevytrhne a nejspíš ho pošleš do zatracení. Na číselné hodnocení, ať už u nás nebo v zahraničí každopádně hoď bobek,, pokud máš možnost, u někoho vyzkoušej, čti ty recenze ( a hlavně se vyvaruj těch, kde frčí přílišná afektovanost to potopit za každou cenu ) a texty a sleduj videa, z toho si uděláš obrázek a pak už jen záleží na tobě, zda ta hra má cenu nebo ne.
      • jabbo126
        Tohle všechno chápu - já apriori proti modernizaci nic nemám i když bych byl neskonale radši, kdyby udělali zase klasický survival horor. Pětku jsem hrál s kamarádem v coopu a královsky jsem se bavil. Nebál, ale bavil :-). Mě spíš jde o to, že ve spoustě videí to hodnotí i to tak vypadá dost uboze po gameplay stránce - že je to horší než pátý díl, mnohem. Nepřátelé nereagují adekvátně na střelbu, je to přeplácané quick-time eventy, zakončovačky se pořád dokola opakují, nepřátelé se v některých lokacích respawnují uplně nesmyslně a tak dále. Je možné, že to co jsem viděl hráli nějací lameři a tak to tak blbě i vypadalo (ale u GB?). Mě by vlastně stačil jediný verdikt k rozhodnutí - funguje coop hratelnost a zábavnost na takové úrovni jako pátý díl? To by mi k životu bohatě stačilo. To že nemám koukat na čísla a že se každá recenze a každý recenzent liší, to my vysvětlovat nemusíš :-) - spíš jsem z těch zahraničních recenzí opravdu nabyl dojmu že to je vyloženě zprzněná hra i po gameplay a příběhové stránce. Beztak si počkám na PC verzi, takže je ještě času dost, třeba vyjde i nějaké demo.
        • Uhrál jsem za Leona první dvě kapitoly a mohu říct, že jsem plný rozporů. Dosavadní příběh i atmosféra je za Leona slušná (ozvučení laboratoří pod kostelem působí velkolepě), ale hratelnost mě prozatím mučí. Hraji to na normalu a docela zápřah. S tím souvisí to respawnování, zakončování, soustavné quick-time eventy a nicotná reakce potvor na dobře mířenou střelbu. Zatím bez vylepšení skill mi připadá hratelnost velmi neohrabaná, velmi jednotvárná, předvídatelná, stereotypní a frustrující. Přeci jen útok 8 potvor najednou, které skákají jak žáby, běhají rychleji než Bolt působí nepřehlednost a guláš, který spíše než baví, štve a hru kazí. Uvidíme dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit