zavřít
...

Resident Evil 7: Biohazard - recenze

Když vás ztrapňují nebo nějakým jiným způsobem trápí vaši příbuzní, obvykle jejich chování okomentujete rčením, že rodinu si člověk zkrátka nevybere. A v případě Bakerových z nového přírůstku do série Resident Evil to platí dvojnásob, jak se vám pokusí vysvětlit vývojáři z Capcomu. Životní lekce je...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • CRYPT tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Hra je dost kratka - na normalni obtiznost s tim, ze jsem prolezal vsechno co se dalo nasel jsem 16/18 anti minci a mel jsem 20 opakovani (restartu) tak 9 a pul hodiny... Coz se mi zda docela bida. Navic posledni boss fight, to byl opravdu vysmech.... Na druhou stranu atmosfera, lekacky a navozeni atmosfery co se tyce nechutnosti - na 1cku. Hra pobavila, ale ta kratkost a ten konec zamrzeli
    11.3. (39 dnů)

    reagovat

  • Rooney (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Dobrý den, chci se zeptat zda musím mít VR kameru abych mohl hrát residenta 7 protože na origo obalu je napsána VR. Diiiky za odpoved.
    4.1.2018

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Pouhých 25 restartů na normální obtížnost a 10:36h/min

    Musím říct pořádný mindfuck a nakonec ta hra má příliš mnoho společného s celou sériíí!
    ( ten konec a ke konci to bylo rozseknuté a ukázka toho že věci nikdy nejsou tak jak se zdají...)

    Klidně bych šel na 9/10. Dokonce jsem zmáaknul i ty puzzly sám *5*
    16.9.2017

    reagovat

  • 1234 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Já se v hororových hrách nevyznám ale dost určitě vím že tuhle bych si nezahrála už jenom kvůli těm obrázkům
    16.7.2017

    reagovat

  • Kapr (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Pos*al sem nekde neco nebo ta hra je kratka? :/ obcas jsem umrel mel jsme zasek ze jsem behal sem tam pac jsem nevedel atd ale na normal jsem to dohral ta necelych 8 hodin...a to jsem prolezl vsechny lokace co se dalo..
    7.2.2017

    reagovat

    • Rrrr (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Proto takové hry kupovat až budou stát minimálně 700 dohrajes a konec
      14.2.2017

      reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Na obranu Resident evil nebyl nikdy dlouhá hra (až na resi5/6) takže délka odpiovída, druhá věc je že to je jiné a nemá to s residentem už mnic moc společného ( možná podobná monstra).
      28.3.2017

      reagovat

  • Bbbbbbnll (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Jako vždycky každá kritika všeho co se hraje a co se vydá člověk dokud si to nezahraje tak nemůže vědět jestli jeto dobrá nebo špatná hra sice je pravda že se jedná o 10hodinovu kratší hru liší co jsou so toho zazrani tak to Maj dohrany během 3 dnů.... Mého názoru by se tato hra neměla jmenovat resident evil resident evil je úplně něco jiného ale zase na druhou stranu jsem ju mám moc ju nehraju nebo není nato čas ale můžu říct že lepší hororovku sem nehrál takže nejdřív hrejte investujte a potom můžete krytikovat nebo chválit a vývojářům držím palce pokus udelaj další díl
    3.2.2017

    reagovat

  • Morraw tiscali.cz
    0 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Nepodařený vojenský experiment. Check. Holčička s rodičovskými komplexy. Check. Staré sídlo, kde se všechen ten hnus odehrává. Check.
    Pustil jsem si to na YT, ptže mě takové hry moc nebaví hrát. Louisianu mám hlavně spojenou s povídkou Call of Cthulhu a seriálem True Detective. Rodina a začátek v domě mě fakt bavil.
    2.2.2017

    reagovat

  • savicz mojeid.cz
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    jak to můžete hrát..já se u toho fakt bojím *15* ty lekačky jsou strašný.
    31.1.2017

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    1 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Nechápu že to vyžaduje SSE4,1 /2 i když to asi i ostatní hry a můj procák už je starej krám ( nejsem sám kdo ho má) *7* Zase grafika nic extra a na max to nejede možná kvůli ramce...

    Taky to tak vidím že primárně šlo o VR projekt. se starým Residentem to nemá nic společného.

    Nefunguje to ani lidem s Intelem(starším)... spolehat na to že budou stále dělat patche na nepodporované procáky asi smysl nemá. ( dokud nebude stále hodně lidí co je maj)

    Tak bych pak potřeboval novější a ano AMD protože desku měnit tak brzo nechci nějakej typ ? ( LV at se vyhne diskusi radši)
    31.1.2017 upraveno v 01:41

    reagovat

  • TheLordofTheAllNonsense (anonym)
    7 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Dohráno. Vzhledem k tomu, jaká jsem většinou "konzerva" v herních sériích a vzhledem k mé zkušenosti s (P)Rezident Evil (2,3,4,5, 1 HD remaster a revelations 1,2) nesouhlasím s tím, že se již nejená o Resident Evil. Jó, dali tomu nový kabát,některé původní elementy úplně vyhodili a nechali se inspirovat ostatníma hrama, ale pořád je to z mého úhlu Resident Evil. Můj názor: jedna z mála dobře oživených sérií s novou fazónou.
    29.1.2017

    reagovat

    • Bench (anonym)
      0 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Je to Resident Evil Remake: HD remaster a ne Re1 HD remaster. Je to HD remaster remaku z gamecube...
      29.1.2017

      reagovat

      • TheLordofTheAllNonsense (inkognito)
        3 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Děkuji pane Grammar nazi, ale co jsem pochopil, oficiální název je jiný:
        store.steampowered.co...=czech

        Dobře, dal jsem tam jedničku, aby bylo jasné na co narážím, ale oficiální název zní:
        Resident Evil / biohazard HD REMASTER.

        To, že si tam musíš dát pro sebe remake a pak "chybně" poukazovat na chybu ve jménu je tvůj boj.
        30.1.2017 upraveno v 08:15

        reagovat

        • B (anonym)
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Ne původní hra se totiž jmenuje Resident Evil Remake a to o čem se bavíme je její HD remaster.
          1.2.2017

          reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.198.164.83.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.