zavřít
...

Resident Evil 7: Biohazard - recenze

Když vás ztrapňují nebo nějakým jiným způsobem trápí vaši příbuzní, obvykle jejich chování okomentujete rčením, že rodinu si člověk zkrátka nevybere. A v případě Bakerových z nového přírůstku do série Resident Evil to platí dvojnásob, jak se vám pokusí vysvětlit vývojáři z Capcomu. Životní lekce je...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • Kapr (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Pos*al sem nekde neco nebo ta hra je kratka? :/ obcas jsem umrel mel jsme zasek ze jsem behal sem tam pac jsem nevedel atd ale na normal jsem to dohral ta necelych 8 hodin...a to jsem prolezl vsechny lokace co se dalo..
    7.2.2017

    reagovat

    • Rrrr (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Proto takové hry kupovat až budou stát minimálně 700 dohrajes a konec
      14.2.2017

      reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Na obranu Resident evil nebyl nikdy dlouhá hra (až na resi5/6) takže délka odpiovída, druhá věc je že to je jiné a nemá to s residentem už mnic moc společného ( možná podobná monstra).
      28.3. (27 dnů)

      reagovat

  • Bbbbbbnll (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Jako vždycky každá kritika všeho co se hraje a co se vydá člověk dokud si to nezahraje tak nemůže vědět jestli jeto dobrá nebo špatná hra sice je pravda že se jedná o 10hodinovu kratší hru liší co jsou so toho zazrani tak to Maj dohrany během 3 dnů.... Mého názoru by se tato hra neměla jmenovat resident evil resident evil je úplně něco jiného ale zase na druhou stranu jsem ju mám moc ju nehraju nebo není nato čas ale můžu říct že lepší hororovku sem nehrál takže nejdřív hrejte investujte a potom můžete krytikovat nebo chválit a vývojářům držím palce pokus udelaj další díl
    3.2.2017

    reagovat

  • Morraw tiscali.cz
    0 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Nepodařený vojenský experiment. Check. Holčička s rodičovskými komplexy. Check. Staré sídlo, kde se všechen ten hnus odehrává. Check.
    Pustil jsem si to na YT, ptže mě takové hry moc nebaví hrát. Louisianu mám hlavně spojenou s povídkou Call of Cthulhu a seriálem True Detective. Rodina a začátek v domě mě fakt bavil.
    2.2.2017

    reagovat

  • savicz mojeid.cz
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    jak to můžete hrát..já se u toho fakt bojím *15* ty lekačky jsou strašný.
    31.1.2017

    reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    1 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Nechápu že to vyžaduje SSE4,1 /2 i když to asi i ostatní hry a můj procák už je starej krám ( nejsem sám kdo ho má) *7* Zase grafika nic extra a na max to nejede možná kvůli ramce...

    Taky to tak vidím že primárně šlo o VR projekt. se starým Residentem to nemá nic společného.

    Nefunguje to ani lidem s Intelem(starším)... spolehat na to že budou stále dělat patche na nepodporované procáky asi smysl nemá. ( dokud nebude stále hodně lidí co je maj)

    Tak bych pak potřeboval novější a ano AMD protože desku měnit tak brzo nechci nějakej typ ? ( LV at se vyhne diskusi radši)
    31.1.2017 upraveno v 01:41

    reagovat

  • TheLordofTheAllNonsense (anonym)
    6 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Dohráno. Vzhledem k tomu, jaká jsem většinou "konzerva" v herních sériích a vzhledem k mé zkušenosti s (P)Rezident Evil (2,3,4,5, 1 HD remaster a revelations 1,2) nesouhlasím s tím, že se již nejená o Resident Evil. Jó, dali tomu nový kabát,některé původní elementy úplně vyhodili a nechali se inspirovat ostatníma hrama, ale pořád je to z mého úhlu Resident Evil. Můj názor: jedna z mála dobře oživených sérií s novou fazónou.
    29.1.2017

    reagovat

    • Bench (anonym)
      0 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Je to Resident Evil Remake: HD remaster a ne Re1 HD remaster. Je to HD remaster remaku z gamecube...
      29.1.2017

      reagovat

      • TheLordofTheAllNonsense (inkognito)
        3 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Děkuji pane Grammar nazi, ale co jsem pochopil, oficiální název je jiný:
        store.steampowered.co...=czech

        Dobře, dal jsem tam jedničku, aby bylo jasné na co narážím, ale oficiální název zní:
        Resident Evil / biohazard HD REMASTER.

        To, že si tam musíš dát pro sebe remake a pak "chybně" poukazovat na chybu ve jménu je tvůj boj.
        30.1.2017 upraveno v 08:15

        reagovat

        • B (anonym)
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Ne původní hra se totiž jmenuje Resident Evil Remake a to o čem se bavíme je její HD remaster.
          1.2.2017

          reagovat

  • Inquisitor tiscali.cz
    3 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Vypadá to na sympatickou rodinku :)
    29.1.2017

    reagovat

  • flash789 facebook.com
    2 souhlasí, 31 nesouhlasí
    tak krome tech asi ctyr lidi co si koupily VR a jsou z toho paf, tak napric netem vyplyva ze novy RE uz holt neni RE, recenzentum to nevadi, protoze je to kratka hra, takze ji dohrajou a muzou slastne plkat jak tomu rozumi, tak davaj devet. Ono kdyby to bylo na 50 hodin tak by moc nevedeli o cem to je a davali by bezpecnych 7 nebo 8. Jeden muj znamy co je fanatik do RE si to ani nekupoval..myslim ze to je dost vyrecne.
    28.1.2017

    reagovat

    • Hz (anonym)
      15 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Jestli si to nekoupil jeden tvůj známy, který je mimochodem samozvaným expertem na RE, tak si to teda taky nekoupim. Nebetycna, výrecna drzost to je.
      28.1.2017

      reagovat

      • flash789 facebook.com
        1 souhlasí, 14 nesouhlasí
        tak jelikoz je fanousek, a residenty kupuje vzdycky, napovi to dost. ja sem treba fanda final fantasy a abych si ji nekoupil to by se teda muselo stat opravdu neco strasnyho. katdopadne lidi co nad sedmickou ohrnuji nos je docela dost, takze muj znamy neni vyjimka.
        28.1.2017

        reagovat

        • Helou (anonym)
          13 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Tyhle fanousky miluju. Koupi si celou serii a najednou 7ka se mu nelibi.
          Co na tom ze resident je jen jeden a potom jeho remaky (gamecube).
          Uz od 2ky je to jenom nastavena kase umeleckyho dila 1ky.

          Tak tu nemel neco o fanouskovi Residenta. Tahle 7ka je po 1ce nejlepsi Resi co jsem videl. Kdyz uz teda chceme mluvit o tom, ze zbytek serie se da za RE povazovat.
          28.1.2017

          reagovat

    • Janin (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ale jak rikas. Je to proste dobra hra.
      28.1.2017

      reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Na Resident už se asi zapomělo *3*
      31.1.2017 upraveno v 01:36

      reagovat

  • Karlos (anonym)
    12 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Tak dohrano. Na normal 11:32 coz mi prijde ok. Hra drzi tempo od zacatku do konce. Vyvoj pribehu a zmena prostredi super. Nakonec to do sebe krasne zapadne. Vecer to rozjedu znovu, protoze dohranim se odemkly dalsi moznosti. Cili i znovuhratelnost parada. Smekam pred autory, ze se nebali zmenit pohled. Jinak je to furt resident jak ho zname.
    28.1.2017

    reagovat

  • Leon (anonym)
    4 souhlasí, 14 nesouhlasí
    Je mě do breku.12 nudný horor který Capcom nazval RE?nevím absolutne proč.Lekl jsem se jednou nábojů lekarnicek bylo dost.hadanky krom jedné jednoduché.Celá hra byla taková nemastná neslaná.Radši definitivní zakončení známých postav než tento paskvil.
    27.1.2017

    reagovat

    • Jan (anonym)
      5 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Seš halt zkušenej otrlej drsňák.
      28.1.2017

      reagovat

    • maros.goc tiscali.cz
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      suhlasim s tebou ze hadanky boli lahucke a suhlasim aj s tym ze to nebol ziadny survival nakolko je vsade mnoho nabojov a rastliniek, co hru vyzdvihuje na vysoky nadpriemer je atmosfera, novy pohlad na Resident Evil, skvele boss fighty (mimo posledneho), paradny dabing a extremna brutalita :)
      28.1.2017

      reagovat

      • leon (anonym)
        0 souhlasí, 3 nesouhlasí
        no ten posledni souboj budu resit jak byl náročný bych chápal kdy hra byla více méně obtížná ale ono to byla taková procházka oproti původním dílu.jediné co přidali je ta atmosféra jinak se to oproti 5,6 nějak nezměnilo.
        28.1.2017

        reagovat

        • Karlos (anonym)
          1 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Oproti puvodnimu dilu prochazka? Kterypak myslis? Na normal jsem chcipl asi 30x Tos to hral asi jen na youtubu nebo na easy jinak kecas nesmysly.
          28.1.2017

          reagovat

      • Maťáááj (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Bohužel na dněšní nároky hráčů tam asi zkrátka tolik nábojů a rašelinek muselo být a hru taky vyzdvihuje to že v ní můžeš hledat tajemství např. Už v themu můžeš zjistit že to zpívá evelyno mie
        20.2.2017

        reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.166.150.205.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.