Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    Hra je dost kratka - na normalni obtiznost s tim, ze jsem prolezal vsechno co se dalo nasel jsem 16/18 anti minci a mel jsem 20 opakovani (restartu) tak 9 a pul hodiny... Coz se mi zda docela bida. Navic posledni boss fight, to byl opravdu vysmech.... Na druhou stranu atmosfera, lekacky a navozeni atmosfery co se tyce nechutnosti - na 1cku. Hra pobavila, ale ta kratkost a ten konec zamrzeli
  • Dobrý den, chci se zeptat zda musím mít VR kameru abych mohl hrát residenta 7 protože na origo obalu je napsána VR. Diiiky za odpoved.
  • Jack1947
    Pouhých 25 restartů na normální obtížnost a 10:36h/min

    Musím říct pořádný mindfuck a nakonec ta hra má příliš mnoho společného s celou sériíí!
    ( ten konec a ke konci to bylo rozseknuté a ukázka toho že věci nikdy nejsou tak jak se zdají...)

    Klidně bych šel na 9/10. Dokonce jsem zmáaknul i ty puzzly sám *5*
  • Já se v hororových hrách nevyznám ale dost určitě vím že tuhle bych si nezahrála už jenom kvůli těm obrázkům
  • Pos*al sem nekde neco nebo ta hra je kratka? :/ obcas jsem umrel mel jsme zasek ze jsem behal sem tam pac jsem nevedel atd ale na normal jsem to dohral ta necelych 8 hodin...a to jsem prolezl vsechny lokace co se dalo..
    • Jack1947
      Na obranu Resident evil nebyl nikdy dlouhá hra (až na resi5/6) takže délka odpiovída, druhá věc je že to je jiné a nemá to s residentem už mnic moc společného ( možná podobná monstra).
    • Proto takové hry kupovat až budou stát minimálně 700 dohrajes a konec
  • Jako vždycky každá kritika všeho co se hraje a co se vydá člověk dokud si to nezahraje tak nemůže vědět jestli jeto dobrá nebo špatná hra sice je pravda že se jedná o 10hodinovu kratší hru liší co jsou so toho zazrani tak to Maj dohrany během 3 dnů.... Mého názoru by se tato hra neměla jmenovat resident evil resident evil je úplně něco jiného ale zase na druhou stranu jsem ju mám moc ju nehraju nebo není nato čas ale můžu říct že lepší hororovku sem nehrál takže nejdřív hrejte investujte a potom můžete krytikovat nebo chválit a vývojářům držím palce pokus udelaj další díl
  • Morraw
    Nepodařený vojenský experiment. Check. Holčička s rodičovskými komplexy. Check. Staré sídlo, kde se všechen ten hnus odehrává. Check.
    Pustil jsem si to na YT, ptže mě takové hry moc nebaví hrát. Louisianu mám hlavně spojenou s povídkou Call of Cthulhu a seriálem True Detective. Rodina a začátek v domě mě fakt bavil.
  • jak to můžete hrát..já se u toho fakt bojím *15* ty lekačky jsou strašný.
  • Jack1947
    Nechápu že to vyžaduje SSE4,1 /2 i když to asi i ostatní hry a můj procák už je starej krám ( nejsem sám kdo ho má) *7* Zase grafika nic extra a na max to nejede možná kvůli ramce...

    Taky to tak vidím že primárně šlo o VR projekt. se starým Residentem to nemá nic společného.

    Nefunguje to ani lidem s Intelem(starším)... spolehat na to že budou stále dělat patche na nepodporované procáky asi smysl nemá. ( dokud nebude stále hodně lidí co je maj)

    Tak bych pak potřeboval novější a ano AMD protože desku měnit tak brzo nechci nějakej typ ? ( LV at se vyhne diskusi radši)
    • Kup si PS4 pro a neřeš
  • Dohráno. Vzhledem k tomu, jaká jsem většinou "konzerva" v herních sériích a vzhledem k mé zkušenosti s (P)Rezident Evil (2,3,4,5, 1 HD remaster a revelations 1,2) nesouhlasím s tím, že se již nejená o Resident Evil. Jó, dali tomu nový kabát,některé původní elementy úplně vyhodili a nechali se inspirovat ostatníma hrama, ale pořád je to z mého úhlu Resident Evil. Můj názor: jedna z mála dobře oživených sérií s novou fazónou.
    • Je to Resident Evil Remake: HD remaster a ne Re1 HD remaster. Je to HD remaster remaku z gamecube...
      • Děkuji pane Grammar nazi, ale co jsem pochopil, oficiální název je jiný:
        http://store.steampowered.com/app/304240/?l=czech

        Dobře, dal jsem tam jedničku, aby bylo jasné na co narážím, ale oficiální název zní:
        Resident Evil / biohazard HD REMASTER.

        To, že si tam musíš dát pro sebe remake a pak "chybně" poukazovat na chybu ve jménu je tvůj boj.
        • Ne původní hra se totiž jmenuje Resident Evil Remake a to o čem se bavíme je její HD remaster.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit