Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kazdej kdo zatim nemel sanci to videt doporucuju otevrit si lahvinku dobryho vina a mrknout na skutecny gameplay dema.

    Nikam to neposouvejte, stoji to za to!!

    https://youtu.be/BWeFB00IuFE
    • Jako hororová adventura pod jiným nazvem OK, ale RESIDENT EVIL ani náhodou. Tato "blbost" nemá s residentem nic společného.
  • No povim Vam ze jsem zkusil zacatek dema a pokud budu chtit kritizovat, napady je to defakto kopie dema na posledni SH - z toho kruhoveho bytu.

    Co se tyce navratu ke korenum, tak tady je to daleko milejsi prekvapeni nez by se dalo cekat - ano i ne. NENI to snaha vydelavat prachy na jednicce, ale zaroven je tam hodne odkazu, kde jakoby si autori rekli ok, tenhle prvek bysme tam mohli zakomponovat, ale jinak.

    A vysledkem je totalni psychohorror u ktereho jsem mel pocit, ze jsem to snad ani nemel zapinat. Takhle neprijemny pocity jsem nemel ani u SH2 coz jsem doted povazoval za vrchol herniho horroru.
    Je to jakoby si autori rekli ukazeme Silent Hillu jak se pracuje s psychikou.
    Secteno podtrzeno, mansion z Raconnu necekejte, ale co rozhodne cekejte je samota, temnota, krasny interiery, dlouha cekani plne nervozity a strach vubec se divat co v te tme kolem Vas je, protoze mate strach se i otocit a objevit ve tve bilej utrapenej ksicht bez vyrazu.
    Obcas jsem si rikal, to prece nemuzou, nikde jsem nepodepisoval ze to hraju na vlastni nebezpeci... *4*

    Za me to vypada na nejvetsi adventurni bombu pristiho roku.
  • sakra já taky, tak si hold zase sjedeme po několikáté 5 a 6 *9*
  • Pro mě rozhodně velký a příjemný překvapení. Poslední RE, který jsem hrál a která mě opravdu bavil, byl 4 díl. Tohle vypadá velmi slibně. Zákonitě se změní hratelnost, bude to více pomalejší, atmosferický. O zombie a střílení určitě nepřijdeme. Osobně jsem velmi zvědav a moc se těším. Už mám předobjednáno.
  • Bude to legenda. Už se začíná spekulovat o církvi tajmného prstu manekýny.
  • Jack1947
    Nemusí se to vrátit úplně do pravěku stačí když to bude horor což z toho video cítit bylo a hodně *5*

    I když a sakra -samotný úvod hry, jež svým dějem navazuje na události šestého dílu...
  • Magorácká vidlfamily co šňupe T-Virus. Jinak to nevidim.
  • Až som sa potešil že hratelne demo...Demoverze dostupná pouze na PS4 a to navíc pouze pro předplatitele služby PlayStation Plus... to si z nas niekto robi p*ču...všetko zle priatelia, všetko zle, teraz ked si chcem kuknuť aspoň video musim sa najprv pozerať na činske žradlo...OOOMFG
  • Tak já především myslel střílečku typu šestky atd. Jinak Resident je moje srdcovka. Teda 1-3. Pak už to RE pomalu přestával být.
    A pro mě lepší když se to vrátí k hororu než akční střílečka. A že chtějí něco jiného chápu. Na nostalgii a klasického Residenta bude Remastered dvojky. A na tu se teda těším mooooc. Teda pokud bude...dlouho jsem o ni nic neslyšel!
    *8*
  • Nejvetsi zklamani, tesil jsem se na Local Coop s pritelkyni, ze treti osoby, jako RE5 RE6..tohle nemusi ani vydavat..
    • já taky, nezbývá nám než hrát furt dokola 5 a 6
      • RE5 jsem dojel několikrát na všechny obtížnosti. Z tohoto mám dojem, že to nebude mít s residentem nic společného. Akorát tomu dali název, aby z lidí vytáhly prachy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit