Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, zatim hraju jen chvilku, ale vypada to moc pekne.. nechapu tu animaci na zacatku, grafika samotne hry mi pripada mnohem hezci jako ta animace :D. Este by se mel PORADNE poresit coop, a bude to cupr.
  • Člověk který začíná s Residentem Evilem od 4 nebo 5 dílů se nemůže považovat za fanouška ! Protože o té hře podstatně neví nic... A když si čte v Resident Evil 5 historii tak neznamená že ví o co jde... Fanoušci jako já hrály všecky díly chápou příběh ! A nedávají na něj protože vědí že ten příběh zapadá do skládací události . Jako fanoušek série si nestěžuji! Jsem rád že do děje byla po dlouhé přestávce nasazená Claire Redfield ! Naposledy tu byla v Resident Evil Code Veronica X. Jsem rád že se Capcom rozhodl zapojit staré postavy . Například Barry Burton. Poprvé a naposledy ho vidíte v Resident Evil 1 z roku 1996 a nebo v Remake z roku 2002. A jistě každý fanoušek zná " Jill's Sandwich '' Osobně jsem rád že se Capcom rozhodl zapojit staré osvědčené praktiky ... A Last Of Us byl daleko později než Resident Evil 4 ! Moderní hry jsou nic moc. Kdo je fanoušek série tak nebude nespokojený ! Já spokojený jsem a zápletka typu někdo někde experimentuje s virusemem T,Uroborem ,C virusem a ten následně někde na někom zkouší a nebo ho vypustí někam a přijede tam jedna z postav to.vyřešit jee v Resident Evil úplně
    normální ! Jednou to začalo ve Spencerově Vile a bude to pokračovat dál ! Hráči co jsou zvyklý na hry typu Last Of Us , Evil Within atp .. Jsou zvyklý na úplně jiné herní možnosti a jiné věci ! Nemůžete porovnat dvě odlišné hry které jsou úplně o nečem jiném.. Ať žije Resident Evil!
  • A nikdo nemůže napsat,že resident něco vykrada! Mladí magoři odrostli na xboxu..sem se rozčilil..co tu pisou..resident uz toto má hodně let..nejaky last of us neexistoval,když ve 4 zachranoval Leon prezidentovu dceru!
    Ve dvojce taky byla holka S kterou si chvili hrál..běž si dat autoheald..
    • TheLordoftheNonsense
      Bless you! Svatá pravda.Možná by se našlo i něco staršího data s tímto konceptem, ale teď si nic nevybavuji...
  • Hrál jsem snad všechny díly..1,2,3,4,5,6 relevation 1 me docela bavil,po 6tce prekvapil..samozřejmě to byla předělávka z Nintenda Ds...v 6tce byla výborná kampaň za Leona! To byl starý dobrý resident oblečený do nového... Těším se až si koupím tuto hru a najdu čas...přece jen jsem už odrostl:-).. Snad mě táto serie bude ještě dlouho provázet mou cestou..
  • Rezsident evil,je uz mimo me,4kou to prome skoncilo,zdimacka penez.Meli by udelat poradny dil na tuto generaci a nechad ho odpocinout do dalsi generace.
  • TheLordoftheNonsense
    No, Resident evil jsem od čísla 4 zatratil (i když někteří říkají, že jsem blázen a že je to jeden z nejlepších dílů). Nyní po těch všech resident fraškách, u kterých jsem vydržel tak 15 minut (kromě resident evil 5 v co-op) jsme zas k tomu s kámošem sedli a musím říci, že mě to příjemně překvapilo. Co-op čupr zábava (já mám radši pure survival horrory, on spíše pulp, takže to nám sedlo) a až na UBOZE NUDNEJ PŔIBĚH (omlouvám se za caps lock, ale jinak to nejde) mi to přišlo vcelku dobré. Za mě osobně 7/10.
  • Hra má v coop několik velmi závažných chyb, které musí srazit hodnocení hry nejlépe na 7/10. Několik opravdu špatných pasáží v SP u mě hru srazilo na 6/10 a to dostávají jen za snahu a za pár dobrých momentů.

    Hodnocení tohoto recenzenta je docela odpovídající, když si pokaždé uberete 2 body. *3*
  • Zitra bloodborne!To budou jatka!A u baru se zitra pije krev!Kde je recenze?
    • imho se neni moc nač těšit, ta hra působí hrozně zastarale, bojový systém jak někdy před 10 lety (kde jsou komba, zásahové zóny, fyzika ?) grafika je o dost horší než v ukázkách, tak na úrovni Dark Souls 2, prostředí a nepřátelé stereotypní, obtížnost šla dolů kvůli casual publiku, k tomu frame dropy až někam k 20fps, příšerně dlouhé loading obrazovky.. no, snad místní fanboys ustojí spravedlivé hodnocení bez breku
  • maros.goc
    No pozrime, Jan Olejnik sa vytiahol :) :) :) Za mna dostava hra 75 :)
  • Jack1947
    8, to bych dal i já, update opravil neoptimilizační neshody a tak si to člověk nakonec i docela užil aniž by mu vykrvácely oči... příběh ok a hlavně taky trochu návrat k minulosti ( ala Evil within už druhá hra co za poslední dobu brnkala na podobnou notu) hratelnostně.Grafika mi připoměla Resi4 což je i plus řekl bych podobné textury atp... prostředí taky bylo podobné a potvory docela potrápily. Snad jen ten konec, mohl být promakanější... pár zásobníkú do potvory nepovažuji za vrchol hratelnosti ale budiž.

    Škoda že tam nebyla vůbec žádná návaznost na události z 1čky ale to se taky dalo snést navíc nevím co by tam bylo. Poslední část, za Moiru/Claire byla zase trestuhodně krátká ale za Barryho si hra napravila reputaci. Kdybych měl hodnotit po epizodách Tak by to asi bylo... 1- 7/10, 2- 8/10, 3-4 8/10 (3jku bych možná zhodnotil i více no... ale zase bych trhal průmšr).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit