Diskuse pro
Článek
Respawn ukazuje další „obrázek“ ze hry
Ne, nemáte nic s monitorem, brýle na nose také máte (a pokud ne, asi je ani mít nemáte) a alkohol již zcela jistě vyprchal. Jde prostě o další obrázek z chystané hry od týmu Respawn, o níž prakticky nic nevíme, ale duo v čele studia Jason West a Vince Zampella (bývalí šéfové Infinity...
... no a nebo to jsou screenshoty z upirátěné verze s DRM :D
23.12.2011
vole chcou aby si lidi zkazili oči při čuměni do tohohle?
22.12.2011
me to teda spis pripada (to vzadu) jako nejakej satalit (na prvni pohled) lol ale rozhodne ne oblicej *1* *1* a to na stranach taky asi budovy
21.12.2011
mám tak dobrej model bo je to jenom rozmazané barevné cosi ?
21.12.2011
Mno já to vidím takhle napravo sou dva vojáci asi cca pravděpodobně a ještě tam na leve straně je vidět nějáká budova mno jinak když čumím rovně vypadá to jak loď a na tom nějákej výbuch cca a je to u pláži takže asi v nějákým pacifiku se to bude odehrávat ale nejsem si tím jistej :D
21.12.2011
No z dálky to vypadá jako obličej, který na vás hledí skrz jehličí/větve. Z blízka bych zase řekl, že je to plošinovka, ve které hrajete za přerostlého mimozemšťana *4* . Kdo ví co to bude...
21.12.2011
(nové)
BlackLight (anonym)
-2
FPS možná, ale jen jako "Franta Projel Sračkama".... Jasnej nástupce Falloutu :P
21.12.2011
Trochu mi příjde, že každý studio, co pracovalo na sérii Call Of Duty, sestává z těžce retardovaných jedinců.
21.12.2011
(nové)
Drasťa (skrytá identita)
+1
Nevim jestli za vypoustenim rozmazanych obrazku bude studio jako takove. V tom bude mit prsty spis marketing nebo tak neco...
21.12.2011
(nové)
Drumor (anonym)
+1
Já když se na to podívám z větší vzdálenosti, tak vidím jakýsi obličej... ale možná se mi to jenom zdá... *7*
21.12.2011
No... něco na ten styl by to mohlo být... za Ježíše jsme ještě nikdy nehráli...
22.12.2011
(nové)
Censor (anonym)
+10
Simulátor houbaření z pohledu nevidomého?
21.12.2011
you made my day *1*
21.12.2011
Tento formular nevyplnujte!!!