Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Super GamesPlay, ten překlad je otřesnej, ale dodává tomu takovej punc úchylnosti *1*
  • solomon.short
    dabing delal Pavel, ze je tak afektovany a urvany? Jako doted jsem si myslel, ze nejhorsi dabing hry byl v Mafii 1. Devil Inside je ovsem jeste vetsi bizar... fujtajxl
    • solomon.short
      prvni retro ktere jsem nedokoukal, nejsem masochista
  • za jak dlouho asi člověk dostane z hlavy obrázek Karla Drdy v latexovém obleku s křidélky (a že by to bylo nějakého latexu) musím... zapomenout
  • SeriousSam
    Jedna z nejlepších her mého mládí. Ještě teď si pamatuji tu demoverzi z tehdejšího PC Gameru v té vile *14* . Naprosto hrůzostrašný zážitek pro malého caparta *15* . Poté jsem si hru zakoupil v kamenném obchodě (Bílé myšce *14* ). Jen jsem viděl tu krabici s obličejem Dava Coopera v TV a hned jsem to chtěl. Po nainstalování mě velmi mile překvapila kompletní česká lokalizace. Pro mě první český dabing ve hře vůbec. I do teď zní velmi kvalitně. Jinak hra samotná je překvapivě boží. Naprosto krutopřísná atmosféra řízlá pekelným humorem, originalitou té doby, vynikající grafikou a zvuky (včetně hudby samotné). Děkuji moc za tento vynikající gamesplay. Kluci na Hrad *3* *3* *3* .
  • Zrovna tenhle retrogamesplay mi pripomnel jednu hroznou vec. Jak starnu, tak lenivim - a stava se ze me strasny skarohlid.

    Coz je pro hrace ta nejhorsi kombinace, protoze kvuli druhemu jmenovanemu me hrozne moc stvou debilni moderni hry... a kvuli prvne jmenovanemu nemam trpelivost, chut a dost mozna ani ruce/prsty na to zvladat bohuzel uz zastarale ovladani/interface/kameru/nekdy i grafiku starych (a dobrych!) her.

    Strasna to vec, rikam vam. Proto jako klenot uchovavam kazdou starsi hru, ktera ovladatelnosti nepropadla do hlubin a naopak jsem neuveritelne vdecny za kazdou modernejsi, ktera se hratelnosti priblizuje tem starym.

    Jen se ten jejich seznam porad tenci a tenci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit