Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Split Second byla lehce nedomyšlená. Ale nemluvil bych o ní jako o komerčním propadáku.
  • Videorecenze http://www.youtube.com/watch?v=ggbO4UrBzZc
  • RR je moje oblibena serie. PS1 jsem hral kvuli tisicinam sekundy trictvrte roku den co den (jednu trat!). FO je moje nejlepsi zavodicka poslednich let (spickova fyzika). Bohuzel spojeni dvou nejlepsich prineslo dalsi bidnou tmavou lesklou mestskou neslanou nemastnou akci. Souhlas s recenzi (zaslouzi si potrestat, zadna 8 nebo 9!) a s komentari.
  • S recenzí se dá souhlasit, já si to osobně ohodnotil na průměr. Mám za sebou asi třetinu hry a sem trochu zklamanej. Split Second je jiná liga, o tom neni pochyb (pro mě jedna z nejlepších závodně akčních her). I ten Burnout má lepší grafiku než tohle, taky díky tomu, že se tam nejezdí potmě. Ale grafika se dá oželet (a neni to zase aková hrůza), de o hratelnost ne? No... tady je asi největší kámen úrazu. Neni ale v obtížnosti, taková mi naopak vyhovuje, aspoň se člověk musí trochu snažit. Jízdní model je děsnej...

    Někdy se auto chová jak kdyby mělo minimálně 10 tun a nejde do smyku ani za nic (často za cenu prohranýho závodu). Občas tam vyloženě cítim něco jako "autoaim" do zatáček, protože pokud do jedný zatáčky začnu driftovat o 30 metrů dřív a proedu jí naprosto stejně jako v předešlym případě, je to podezřelý. AI si fixluje vesele, to je taky pravda, ale to je dneska taky všude.

    Optimalizace odfláknutá. Možnost nastavení anisotropů a rozlišení, to ste borci kucí *2* A když mi hra jede plynule a najednou se zničeho nic zpomalí (ne nižší fps, ale něco jako bullet time), tak je příčina jasná.
  • Pan_Klobouk
    Mam dohrano a prislo mi to chvilema mozna i lepsi nez Flatout UC. A rekneme stejne dobry jako Split/Second. I kdyz je to samozrejme desnej canc, vsechny tri hry jsou uplne jiny. ;)

    Tak jeste jinak, kdybych od toho cekal dalsi Ridge Racer, tak jsem zklamanej. Ale ja cichal Flatout, takze spokojenost.
  • Já mám Ridge Racer sérii celkem rád (7 díl si občas zapnu i dnes). Dost se mi líbila ta lehkost, a postavení hry na driftech. Prostě parádní odreagovačka, která byla vždy tak trochu svoje a v podstatě se zlepšovala spíše po stránce grafické. Ale jak říkám, bylo to pouze pro zvané a chápu že se to někomu nemuselo líbit.

    Ale Unbounded je strašná hra. Japonci se zase chtěli mermomocí zavděčit západnímu publiku a tak to dopadlo stejně jako u Final Fantasy XIII-2 (čti otřesně). Navíc od tvůrců FlatOutu jsem čekal opravdu něco jiného. Mám pocit že už se pánové jaksi vyčerpali...
  • jindra.veliky
    me hra bavi. jediny minus pro me je cheatujici AI *4*
    • Pete.palis
      cheatujici AI *1*
      • AI opravdu podvádí, boost se protivníkům nabíjí automaticky.
        • Jo to je dost mozny, ze zacatku mi davali poradnej kour,obcas ai udela poradnej podraz,takove to ze jsem treba ve forze projel zkratkou a srazil nakonci tesne blbecka,se tady nekona ai vam to tady da poradne sezrat a chyby se nevyplaci zvlaste v poslednich casti,s hodnocenim souhlasim vyjimecne,je to recyklat a ne moc povedeny,i kdyz se tu hru snazim dohrat, obcas skoncim i ve zdi,hlavne s lepsimy auty je to snazsi a szanszi a projizdet zkratky se pote uz skoro nevyplati,jen na nahaneni bodu absence pribehu a hlavne mne spis vadi ze je to dokola frag race time attack a domination shindo je asi nejzabavnejsi,moc se to nepovedlo souhlas.Vsak mohlo to byt i horsi, sry ze sem reagoval a pak napsal docela dost.Split/ second ani Blur jsem nedohral prave kvuli zrustajici obtiznosti a blur sem hral malo bylo to tezke second snad nudne,takze tohle se da nejak ok vzit.Mozna i kuli tomu nedostatku tech her no i, to je mozna i ten duvod...
        • Pete.palis
          ne, chápu, jen ta představa...jede Jindra, hodíme mu tam boost (trollface)...kdo by s nim nefixloval že jo *1*
  • Neslana nemastna hra, ktera nicim nezaujme. Splitsecond ma mnohem zajimavejsi krajinu, Blur hezci auta + powerupy a obe hry zajimavejsi grafiku. Flatout 2/UC je zase zabavnejsi.

    Podle me zbytecna hra, to uz i ten F3 byl zajimavej alespon tim, jak strasnej byl *15*
  • Odulin
    Po cca 40 závodech s recenzí vcelku souhlasím. Inovace tady není ani co by se za nehet vešlo:), Ale... hraje se to celkem fajn. Nejvíc jsem při hraní zavzpomínal na Split Second a hlavně Burnout. Prostě arkáda a pravidla jsou jasný..driftovat, bourat, jizda ve stinu, turbo na frag, predjeti nebo shortcuty, ktery navic dokazou nekdy pekne kombit turbo. No a to hlavni, je to celkem tezky:) Na posledni lokaci Ghost Bay uz asi nebudu mit sil.
  • firebug
    Vkladal jsem do tohoto kousku velke nadeje, pac jsem Flatout2 dohral uz asi 3x a cas od casu usednu k multiplayeru i ted a nejake herni osvezeni na poli zavodnich arkad by se hodilo... Kdyby to stalo 2 - 3 kila (jako Flatout2) bezim hned do obchodu, ale takhle si jeste nejaky ten patek a par dalsich recenzi pockam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit