testovaci text

Diskuse pro Článek Rising Storm k Red Orchestra 2 představuje Iwo Jimu

Silueta proslulé a provrtané hory Suribači vás uvítá u tohoto traileru na expanzi Red Orchestra 2: Rising Storm. Jde o jeden z levelů chystané expanze a v rámci tohoto traileru můžete naslouchat přemítání amerického vojáka. Navíc se může trailer a tedy i studio pochlubit novým členem,...
« Novější 1 Starší »
(nové) Milabr (anonym)
+1
Klobouk dolů, takhle pěkný trailer jsem už dlouho neviděl... Naposledy v době prvního Medal of Honor... Stejná grafika, hudba, ale počkat, teď mi to tu ukazuje jiný datum...
Možná chtělo sehnat místo hudebního skladatele pořádného filmečkáře, který by pomohl udělat video z roku 2012 a ne 2002...
25.1.2012
to je ten hnusnej unreal 3 engine kterej tu vsichni vychvalujou...uz v novym medal of honor byl dost hnusnej...peknou grafiku s nim mel jen unreal 3 *4*
25.1.2012
(nové) jerk hunter (anonym)
Nevíš o čem mluvíš, to dokazuje už jenom to že žádný Unreal 3 neexistuje ale Unreal Tournament 3 který opravdu vypadal krásně....vlastně je to hezčí než většina dnešních enginů, protože Epic na něm dále pracuje, viz. : http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM
26.1.2012
(nové) trt (anonym)
+2
Ono inak už sa nejakú dobu pracuje na viacerých komunitných modoch, som zvedavý koľko z nich to dotiahne do konca. Ale sú medzi nimi zaujímavé vecičky, napr WW1 *5*
24.1.2012
(nové) šullík (anonym)
Přeju jim, aby se jim to povedlo stejně, jako datadisk k původní RO (ted si nevzpomenu, jak se jmenoval). Posunul hru taky o hodně dál.
24.1.2012
(nové) Harrier (anonym)
+1
od ty doby co vyslo BF3 sem na RO2 ani nesahnul.. vadi mi tam spousta veci, jako napr. nemoznost nastavit "hold to aim" a podobne.. ale musim rict ze z BF taky nejsem nijak extra odvarenej.. taky mi tam spouta veci vadi :(
pokud modari budou moci zmodifikovat hru kompletne vidim to do budoucnosti jako vyhru pro RO2 protoze v BF3 zadny mody nikdy nebudou a za chvili to vetsinu lidi prestane bavit..
24.1.2012
(nové) Harrier (anonym)
hlavne custom mapy jsou dulezity pro oziveni hry
24.1.2012
(nové) trt (anonym)
+1
SDK už je vonku, zodve mapky tiež, teraz to už bude pomaly pribúdať...
24.1.2012
(nové) šullík (anonym)
ona je totiž škoda, že všichni chtějí ty malé mapy RO2 hrát v 64 lidech. Což je hloupost. Čím méně lidí, tim zajímavější a adrenalinovější osobní souboje. Ubylo hodně hráčů, na druhou stranu, zůstalo zdravé jádro. Snad si to němečtí BOH udrží i když kvalitnějších serverů se tam najde i víc. (Je skutečně diametrální rozdíl hrát klasický server, kam chodí náhodní hráči a nebo hrát na klanovém). A k takové zábavnosti se BF3 nepřiblíží...příliš arkádový (na mne = osobní názor)
24.1.2012
(nové) TosaInu (skrytá identita)
Náhodou kdyby se sešlo 64 kvalitních hráčů tak by to bylo super :D
25.1.2012
(nové) snajpr (anonym)
Mno srovnávat BF3 a RO2 podlemě moc nejde, vždyt je to každá uplně jinak koncipovaná hra...společný maj jenom střílení:)
25.1.2012
(nové) 666 (anonym)
-9
RO2 je moje největší herní zklamání. RO mod (kvůli kterému jsem si koupil UT2k3) byl úžasný, RO1 vynikající a RO2 příšerná:(
24.1.2012
no jo, všichni se těšej na mody a mapy atd. ale jak psal někdo na ofic fóru, CoD like hráči odešli k BF3, veteráni z jedničky to vzdali hned kvůli arkádovosti a hru nikdo nehraje (500 online večer). Když ještě vezmeme v potaz, že dělat mapu pro novej engine je mnohem náročnější tak ta hra je prostě mrtvá
25.1.2012
(nové) Mike (anonym)
Ze zvědavosti sem zase nainstaloval RO2, hra je teď skvěle hratelná ale bohužel sou servery skoro mrtvý..většina z nich je plná botů.
24.1.2012
(nové) CzechBlackhawk (anonym)
+6
To vubec neni pravda
24.1.2012
(nové) CzechBlackhawk (anonym)
+2
Navic vznikaji dalsi nove mapy a bude toho cim dal vic.
24.1.2012
(nové) trt (anonym)
+2
Odporúčam používať server browser integrovaný v Steame, na ktorom si môžeš krásne zobraziť servery, na ktorých nie sú žiadni boti *3*
24.1.2012
Ten mód dělají tvůrci nebo komunita? A bude to SP nebo MP?
24.1.2012
Rising Storm dělají vyvojáři z Tripwire.
Red Orchestra je odjakživa MP hra. SP tam sice je, ale je to jen taková příprava na MP, tak jako to bylo kdysi v Battlefieldu 1945 atd. Žádnou plnohodnotou kampan nečekej. A u Rising Storm tam nejspíš SP nebude vůbec.
(editováno v 19:48) 24.1.2012
Jo, RO2 mám doma a ten singl je tam fakt navíc. A i když jsem rád, že tohle teda bude MP, tak by se mohl objevit i nějaký povedený SP mod. *4*
24.1.2012
To jo povedený SP mod bych taky uvítal.
24.1.2012
(nové) Danny (anonym)
Je to jediný opravdu realistický FPSko takže by si to kampaň rozhodně zasloužilo.
25.1.2012
(nové) šullík (anonym)
+2
nechápu ty mínusy. To tady nikoho nebavil MoH Alied Assault? Z videa na mne úplně dýchla atmosféra a hned bych si zahrál. Asijský válčiště je hodně atraktivní.

Jen jsem zvědavý, jak bude vykompenzována nevýhoda zbraní, kdy japonci nemají čím američanům konkurovat. (klasická puška vs. poloautomatika)
24.1.2012
(nové) snajpr (anonym)
+2
Spíš MoH Pacific :)
25.1.2012
(nové) Sdr (anonym)
+5
To bude jako datadisk, nebo bezplatné DLC?
24.1.2012
(nové) JJ (anonym)
-3
Video funguje, RO je výborná hra, no ale tohle video je vyloženě tragédie.
24.1.2012
(nové) Kowalski (anonym)
-4
Přesně, jedno z nejzbytečnějších videií za poslední dobu.
24.1.2012
(nové) trt (anonym)
+1
To video vám momentálne nejde.

Ale hlavne nech to už vydajú, kým sme mladí *4*
24.1.2012
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se