Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No podľa toho ako ta hra vyzera na xboxe a PS ku tak na vas sa vyprdol tiez.
    Rozumej tym ty tupa hlava ze hra mohal byt o tredu lepsia.
    Rockstar su skratka zasrany zidaci ako aj Blizzard
  • GTA V bylo super, klidně bych si ho zahrál ještě jednou na PC v pořádný grafice a s modama, kdyby tomu dali coop single kde by hráli vaše dva parťáky živí lidi, bylo by to dokonalý
    • moje rec, nezbyva nez doufat ze se poradne nazerou az k prasknuti a pak treba uz vyslechnou hrace........... GTA IV na PC bez hnus lagu s coop SP .... best.
  • bylo by mozny to vydat uz na PC ve vice jak nestastnych 30fps coz je cistokrevny przneni neceho tak lakavyho jako GTA IV !!!! konzol verze sla z domu po par. hodinach tyrani mych oci a vsech smyslu tim jak uloudany, ulagoavny ty verze na ty stary konzole jsou ... ze zatnu zuby a vydrzim do vydani na PC .... pff uz neverim ze ktomu dojde.
  • next-gen verze GTA V = v 900p na PS4 a 792p na Xbox One v 30fps tak jako Watch Dogs *1* *1* *1*
    • Jen to PC bude chybět. *1*
  • Rockstar si to u PC posral. GTA V hype skoncil uz davno a mam taky pocit, ze vacsina ludi si to kupi uz len v akcii na Steame o 2 roky.
    • ja bych si to koupil na PC hned. ale konzolova verze mi opravdu trha zily *9* v dnesni dobe sedet u neceho co se hraje jak dyby sjte to hrali na zeleze 2 dny pred skonanim je fakt smutny. navic kdyz jde o ikonu typu GTA
  • Jack1947
    Takze letos na PC ne? , SHAMEFUL! *12* *11* *10*
  • Bioshock infinity bylo jen velké nic.6 milionů zklamaných lidí.
    • Ristoro
      Je to Bioshock Infinite a recenze a reakce fanoušků říkají něco jiného.
      • jo no , že to bylo snad ještě horší
  • Ježiš kdy už si konečně uvědomíte, že se rockstar se na pcčka vyprdl ?? čím dřív se probudíte ze snu gta V na pc tím lépe.. *7*
    • R* je mrtvola jeste jedna generace konzoli a tahle firma zanikne jen v PC je budoucnost nextgen hrani
      • kamo byl bych opatrnejsi, z toho co vyrejzujou na konzolich budou snupat kolumbii na havaji az doduchodu :D a hlasite se smat takze nemuzu souhlasit *15*
        • *spolecne s tipkama z EA :D
  • Achjo, to zas R* nezmínil PC a je tu zase co číst. Proboha, vždyť na PC máte hru roku 2013, Gone Home. To vám to nestačí místo takových povrchních her jako GTA V a RDR?
  • jsem.rad, ze nam tenkrat petice proti GTA V na PC vysla. Je uz jasny, ze jim to na PC nevyjde, coz je dobre. Ted by to chtelo jeste dalsi petici, aby hry vychazely jen na konzole, kde to hraci oceni, tim ze si hru koupi. PCckari si stejne akorat hry stahujou na ulozto. Z tohohle duvodu nema smysl pro ne cokoliv vydavat. Cauuuu
    • Mýlíš se. Z lidí, které znám a hry na PC aktivně hrají, je valná většina ochotna za dobrou hru zaplatit.

      Problém je spíše jinde - člověk český je povahou zloděj, a rád si najde výmluvu, proč by něco "zpirátil". Jediný rozdíl mezi pirátstvím na konzole a PC je v rozšířenosti.

      Přiznej si, že PC není jediná platforma, kde je pirátství možné - konzole jsou pouze jakožto horší (a daleko méně otevřená) platforma náročnější na "úspěšné" pirátění.

      Konzole také nemají stejné schopnosti jako PC - zde je vhodné vzpomenout si, odkud přišly konzole - je to větev odtržená od stromu počítačů. Navíc to není ani větev, která by jakkoliv vylepšovala vlastnosti a možnosti PC - spíše právě naopak. Hry na konzolích mívají menší kvalitu jak grafiky, tak i možností (Musím zde připomínat, proč například z Call of Duty časem zmizelo vyklánění za roh? Ano, na konzolích neměli dostatek ovládacích prvků.). A ani ty dostupné ovládací prvky nedoznaly vylepšení - myš je stále daleko preciznější poziční zařízení než gamepad, navíc doplněna o klavesnici umožnuje podstatně větší množství vstupů - a právě klávesnici lze najít u všech PC spíše než myš, neboť Windows (nejrozšířenější operační systém pro PC) je klávesnicový systém - tzn. všechny části systému lze ovládat klávesnicí. O nějakém Kinect a obdobných zařízeních se také nelze bavit, neboť tyto technologie jsou na PC také hojně zastoupeny (lze zmínit např. perfektní TrackIR od firmy NaturalPoint).

      Tak, nyní mi můžeš dokázat, jak se moc mýlím, a že konzole jsou přeci jen ta lepší platforma. Předpokládám kvalitní zábavu.
      • Pokud se budeme bavit o ziskovosti, což je jediná věc, která zajímá vydavatele, tak konzole byly, jsou a ještě chvíli budou hlavní platforma ať už se ti to nelíbí jak chce.
        A že se na konzolích pirátí? Ano, ale prohlídni si jakýkoliv torrentový stránky a porovnej seedovanost her...to je přesně to, co rozhodlo o nevydání RDR a dalších her na PC či jejich odložení.
        PC si může na tom hardwarově být jak chce, ale pokud nesplňuje alespoň nějaké omezení pirátství, tak bude z pohledu velkých her tam, kde je teď.
        • Ziskovost bohužel na konzole vždy bude větší - zde lze minimálně částečně vinit vyšší cenu her.
          (Zde si dovolím uvést jako příklad nové Dragon Age - stále ještě v předprodeji, ceny na konzole jsou podle generace o 300 až 500 korun vyšší než na PC)
          Druhým viníkem samozřejmě JE pirátství - jak jsem již řekl, na konzolích je pirátství náročnější, což předpokládám velký počet lidí odradí.

          Co se týče omezení pirátství - zde je nutno již zcela vinit lidský faktor. Existuje totiž hromada "socek", které si hru raději stáhnou, a následně peníze propijí v hospodě, popř. prokouří/prohulí (zde bych to ještě omluvil, ale znám případy, kdy takto mí spolužáci propili peníze, kterými měli zaplatit testy na certifikát) - vzhledem k tomu jak s těmito penězmi nakládájí však tyto lidi považuju za nezodpovědné - ať již udělají s takovou částkou jakoukoliv z těchto tří věcí, zákonitě to je v množství, které škodí zdraví.

          Stále je však pravda, že konzole mají stejný potenciál pro pirátství, jako PC, a v případě, že dojde ke zjednodušení této činnosti na konzolích, předpokládám rapidní nárůst seedovaných titulů na konzole.
          • To nepopírám, podstatné procento lidí jsou prostě sv*ně, který prostě za hru nezaplatí nikdy, ani při dnešních slevách na steamu. Nemám tedy iluze, že konzolisti by byli slušnější, ale prostě prolomení konzole je těžší a dokud tomu tak bude, tak PC v tom pirátství na tom bude hůř.
            • jo lidi jsou sv*ně klidně si nechají za jednu práci 1000x zaplatit chcešli být Mirek Dušín tak neobhajuj jedno zlo druhým chceš totální spravedlnost tak ať hry stojí podle toho kolik se jich prodá = čím víc tím míň s ohledem na náklady na její vývoj
    • a ty seš co za kokota ?
    • deridon
      http://tinyurl.com/kywrd9s
    • Nevíš o čem mluvíš. Proč bych si stahoval hry na uloz.to, když z torrentu je to daleko rychlejší?
    • Nebuď na PCčkáře tvrdý, hry by zde mohly vycházet ledaže by byly s podobným systémem ochrany, jako mělo Diablo III, které prolomeno nebylo a hle, prodalo se ho 13 mega, což je velmi pěkné číslo. Navíc Blizzard konzolistům věří a hru vydal na konzolích bez tohoto požadavku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit