Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Přečetl jsem si skoro (celou) debatu he/he c-beam a jejdaska a musím říct že jste odvedli kus práce, taky že vítět není jak známo niksde a nikdy ani ne´bude teda za předpokladu že se nepotvrdí že smrdutí pesanti jsou ti co na ně nadávají tedy ti uhrovití týpci za monitorem ( tak blahé přání no ale omýlat to budu dokola, dokolečka a dokola). *3* *4*
  • Konzole jsou neskutečně předražená sra*ka.
  • Takze se potvrdilo, ze pc dela sluzku konzolim a jedinej kdo na to jeste dela tripple A hry je Blizzard. O vyuziti toho udajnyho supervykonu, kterej prekonava konzole se pokusil naposledy Crytek a pcckari se mu odvdecili hlavne na torrentech, takze byl nucenej zacit delat i na konzole. Na prodejich hypovanyho Watch Dogs se pcckari podileli pouhyma 18% takze zalezet to na pc scene dvojka nikdy nevznikne.
    • C-BEAM
      iste, konzolisti kúpia každú hovadinu, stačí ich trochu pomasírovať reklamou a pcčkárom sa zase moc nechce platiť ani za dobrú hru, čo túto platformu zráža do kolien. Každá skupina má svoje vady na kráse.
  • a ze na PC sa vsetko zpirati, tak v D3 tusim 3M kusov odislo za prvych 24 hodin, rovnako aj CoD vzdy ked vyjde 3-5M ks na PC hned v prvy den, a ze neni kupna sila na PC *3*
    pekne to bolo vidno aj v BF2 volakedy 3M hracov na PC aj x360 aj na PS3 uplne rovnake cisla...ano vseobecne sa viac preda na konzolach a panom v kravatach staci vidiet stats z tabuliek predajnosti a kazdy ma jasno, ale to neznamena ze PC su vsetko pirati, aj konzolove hry sa piratia vo velkom s chipom + torrenty....druha vec z tych xxx milionov kusov mozno tak 50% a viac su aj tak PC hraci, ktori maju aj konzolu kvoli exkluzivitam...ale kto je pure konzolista a hater PC tak prosim nech si hra online tie slavne debilne bojovky, ja si zahram cez 1000 hodin teraz CoH 2 + WFA tak ako v D3 volakedy *14*
    • D3 jako neupiratitelna hra prave ukazuje, ze pc platforma by mohla mit radnou kupni silu, kdyby se na ni nepiratilo a byli by ochotni za hry adekvatne platit. S takovou kupni silou by herni scena na pc vypadala uplne jinak a pc hraci by mohli prestat byt frustrovani z jeji urovne. Ale da se rict, mohou si za to sami, dobre jim tak.
    • Co je WFA? Women football alliance? Ty hraješ takový žužu-věci, jo? Čekám, že vytasí Armu nebo něco normálního, co hrajou uvědomělý PC hráči jako já, a on slavnej Pc kolega vytáhne takový lejna.
      • jaj, ty si jeden z tych PS4 superhracov tak preto nevies co je CoH 2 skus google hned ti povie
        • Já jsem jeden s KPC superhráčov, takže jsme věsměs na stejný lodi, i když já považuju PC komunitu za bandu omezeých kašparů. Jinak, se samozřejmě uherský příteli omlouvám, že se jedná o zkratku rozšíření pro CoH a ne samostatnou věc, mi skutečně opravdu fakticky nedošlo. No, díky za opravu a google.
          • ...a čo keby si nás na uhroch, môj nemecký priateľ, láskavo všetkých bozal v riť...
            • Mě nějakej Lajos nemůže urazit. Zvlášť, kdy té jeho zdevastované polštině navíc vůbec nerozumím.
              • Reakce na příspěvek:

                ...a ty si, šuhajko môj nedorobený, snáď myslíš, že mňa nejaký Pepík áno...? :D ...ale na rozdiel od teba tej tvojej materštine rozumiem, každú chvíľu v nej niekto v Tatrách vykríka, že sa mu rozopol sandál...
          • ja som nezbadal, ze by som pisal po madarsky, mozno tebe to tak pripada ale co uz...WFA ide aj samostatne ale ja som to kupil spolu takze 2 cdkey...preto som pisal CoH 2 + WFA... ale hlavne, ze sme sa pochopili
  • nevadi, nech sa vykecaju aj 15 rocne deti co nedavno dostali PS4 a nudia sa cez prazdniny, a teraz nieco napisu aj z PC alebo mobilu, rodicia uz maju dost upgradov PC tak dostali aspon konzolu *1*
    aj tak na to odpoved nemaju, ze lezat na gauci sa da aj pri PC s gamepadom, ja si taku parbu sice neviem predstavit i ked mam 100 rokov xbox a PS2, by som si pozrel niekoho 12 hodin lezat a opierat sa jednou rukou...a nahodou ak deti este neviete vsetky hry sa robia na PC a exkluzivne Uncharted, LoU sa robia preto, aby sa vobec tie konzoly predavali, to len tak na okraj kto v tom nema jasno...
    • kennyB
      Samozřejmě, že se dá na gauči ležet i při hraní pc, to by ale pro většinu zdejších pcčkářů nesmělo být gamepad sprosté slovo. A nevím jak ty, ale já se 12 hodin na gauči válet nemůžu.
      • podle mě se na gauči nedá ležet při žádném hraní, gauče jsou na hraní krajně nepraktické, když na nich člověk nesedí
        • kennyB
          To je fakt, já myslel sezení (válení) na gauči *3*
        • to tvrdim aj ja ale konzolisti tu roky pisali, ze potrebuju pohodu a lezat pritom na gauci *1*
          • kennyB
            Že jsem takovej komentář od konzolistů nikdy nečetl *8* To je zase rádoby vtipné přirovnání od pcčkářů, že při hraní leží na gauči *3*
            • Nejdriv jsem chtel napsat ze spatne ctes ale pak mi doslo ze jsi konzolovy fankid. Protoze komentare ze u PC se musi clovek hrbit u stolu se tu objevuji pravidelne. Zkus byt mene pokrytecky nebo to vic maskovat. *5*
    • https://translate.google.com/?hl=cs&tab=wT#hu/cs/

      Při vší úctě musel jsem, to se nedalo.
  • Vzdycky me pobavi, kdyz se nekdo ohani progamingem na pc. To je evidentne absolutni lama, ktera o progamingu vi uplne kulove, protoze ani netusi, ze rada progamingovych disciplin bezi na konzolich :-).
    • C-BEAM
      ukáž mi niečo takéto na konzolách : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0eaR6XcQkhU#t=75 *1*
      • TheGGG
        Wuáá, fakt tam na těch komplech máte dobrou grafiku.
        • C-BEAM
          som rád, že sa ti páči.
      • Je to dost nezazivne, popravde. Jinak myslis treba neco jako tohle? youtube.com/watch?v=k9xCmPTjnpw ?
        • "Je to dost nezazivne, popravde. Jinak myslis treba neco jako tohle? youtube.com/watch?v=k9xCmPTjnpw ?"

          Tohle srovnávat s Q3 je asi jako srovnávat šachy na steroidech s pexesem...
          • Sachy na steroidech je pekny nesmysl, ale trefne prirovnani k te ukazce :-). Tve srovnani ale jinak kulha, jsou to odlisne zanry, jenze kdo by se zabyval takovymi detaily, to by se pak nédaly tvrdit nesmysly, ze? :-)

            Musim rict, ze jsem pobaven, kam az se dostala vase zoufala snaha obhajovat predstavu, ze pc je lepsi. Chybi vam nadhled, ktery by vam rekl, ze ta ukazka Q je hnusna a nezazivna, nuda a sed, pro naprostou vetsinu hracu, kteri hraji pro zabavu, naprosto nezajimava a nebudou se na to ochotni divat ani minutu.
          • C-BEAM
            keby jejdasek mal čím rozmýšlať tak by možno pochopil, že to video je v podstate tragické, že ak sú ludia ako ten z videa v CODe schopní dosiahnuť stav 240:1 tak to nehovorí o kvalite tej hry ale o naprosto tragickej úrovni ľudí ktorí cod hrajú. Ten človek by v CSku umieral ako na bežiacom páse, v CODe s jeho hráčmi je z neho odrazu predátor. No a v QL by to imho vzdal po pár minútach ani by nevedel čo ho to vlastne zabíja.

            No a toto tragické video jajdsasek ukazuje div nie ako vrchol hráčskych dovedností a vrchol zábavy *1*
            • To video je v prvni rade kuriozni a zabavne, na rozdil od te nudy, co jsi sem nalinkoval a proto jsem ho sem dal.

              Nevim jak jsi prisel na to, ze by melo dokazovat kvalitu hry. Zrovna tak nemuzes vedet, jak by ten clovek hral CS nebo QL. Tvoje reci postradaji jakekoláv racio, uz si chces jen zanadavat. Clovek ktery nedíkaze pochopit subjektivitu hodnoceni by se mel zdrzet narazek na neci premysleni :-).

              Jak jsi prisel na to, ze ho ukazuji jako vrchol hracskych dovednosti? To je na te same urovni, jako bych se ti smal, ze ty to sve video ukazujes jako vrchol pc grafiky.
            • Když je jejdasek schopný tvrdit, že 42 HD TV je to samé jako 24 4K monitor, tak už by mě nepřekvapilo nic.
              • Reakce na příspěvek:

                Ja jsem to netvrdil presne takto a tak jak jsem to uvedl to je nepopiratelny fakt, s kterym se pc hraci tezko smiruji.
            • Obavam sa, ze zachvilu pride cas jejdaskovho oblubeneho argumentu, ze hranie FPS na mysi je vlastne ako cheatovanie a len hranie FPS na gamepade je omnoho zabavnejsie a narocnejsie. Uplne zanedba , ze kazde z tych ovladani ma uplne ine levely vyzvy, ktore su vzajomne neporovnatelne pretoze gamepad na fps nie je stvoreny.
              Podla tejto logiky, je aj sportove hry, lepsie ovladat na k+m, pretoze je to narocnejsie ako gamepad.
              • Reakce na příspěvek:

                Takze kdyz uz nemuzes tvrdit nesmysl, ze na konzolich neni progaming, tak si potrebujes prijit s jinym nesmyslem a jeste ho prisuzovat me. 9bavam se, ze zachválku uz tu budes chrcet jen sve oblibene pc master race a konzolisti jsou peasanti. Logika a ty evidentne nejdou dohromady.
        • C-BEAM
          nezáživné je to pre tých ktorí tomu nerozumejú, najlepší hráči v QL by si dali tohoto tvojho 240kills konzolového chlapca k snídani.
          • Kdo vi, zda by se vubec dokazali gamepadem trefit, pc hracum to dela desne potize.
            • C-BEAM
              jejdasek:
              - takže si spojil dve nesúvisiace vety a vytvoril z nich niečo čo z nich vôbec nevyplýva a vsunul si mi to do huby *1* človeče ty už fakt nemáš žiadne zábrany v prekrucovaní reality. Jednoducho nikde som nenapísal, že by som si dal konzolistu k snidani a tvoje vykrúcanie, kombinovanie a detinské prekrucovanie na tom nič nezmení.

              - tú hovadniu čo si napísal mi nevysvetlí nikto, vysvetlovať hovadiny je totiž strata času.
              • Reakce na příspěvek:

                Nejsou nesouvisejici, je to jeden na sebe navazujici thread. Nenapsal jsi to o sobe, ale napsal jsi to o nekom jinem a kdyz jsem o tom jinem zapochyboval, zda by se gamepadem vubec trefil, zacal jsi mluvit o sobe.

                Neni to hovadina, jen to nedokazes pochopit, i to se stava, budu si pamatovat, ze schopnost tveho chapani je silne omezena a je potreba s tebou jednat jednoduse.
            • Jejdaskovych 10 radku naprosto zbytecnyho komentu by se dalo shrnout dvouma slovama. Ad hominem. *15* Argument vsech argumentu.
              • Reakce na příspěvek:

                Zbytecny byl, protoze dotycny ho nepochopil, ale argumentace ad hominem to neni.
            • C-BEAM
              - *1* a to malo byť ako čo ? kde v tých príspevkoch je to z čoho si ma obvinil ? teraz fakt neviem či nevieš čitať alebo ťa tvoj mozog donútil vidieť niečo čo neexistuje.

              - máš pravdu, tá hovadina ktorú si napísal skutočne nerazila na hranice môjho chápania, to je totiž taká hovadina ktorú nespracuje ani AI na planéte Jejdaskovo s IQ sto tisíc.
              • Reakce na příspěvek:

                Z niceho jsem te neobvinil. Uz jsi asi unaveny. Vysvetlil jsem ti, ze jsi to puvodne psal o tom borci z videa a pak jsi znenadani presel do ich formy, cemuz jsem se prizpusobil. Jestli to nechapes, je mi te lito. A jestli to jenom odmitas prijmout, tak zkus sam sobe vysvetlit, proc, kdyz se bavime, zda nekdo neco zvladne, jsi to obratil sam na sebe.

                A ne, to ze nejakou vec nechapes, to jeste neznamena, ze je to hovadina. Nech si to vysvetlit od nejakeho chytrejsiho kamarada, ktery s tebou bude mit vetsi trpelivost. Az to pochopis, posune ti to trochu vnimani sveta, zatim ho vidis prilis detskyma ocima ciste ze sveho pohledu a neuvedomujes si subjektivitu a tedy relativnost nekterych svych vjemu.
            • C-BEAM
              "protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi. "

              napíš mi kde som toto napísal. Pred 7 hodinami som nič také nenapísal. Sorry ale ty máš fakt problém jejdasek.

              "Fyzikalne dokazes popsat vlastnosti, ale ne, co je lepsi, to s fyzikou nema nic spolecneho."

              Toto je myslím tá najväčšia hovadina tejto diskusie ktorá predčí aj prispevky od Biebera. To čo je lepšie priamo súvisy s fyzikálnymi vlastnosťami produktu, s fyzikou totiž priamo súvisý absolútne všetko, (samozrejme okrem tvojich fantazmagórií, na tie je aj fyzika krátká).
              • Reakce na příspěvek:

                Ty vole, ty si po sobe neumis precist v jednom threadu co pises?

                C-BEAM: najlepší hráči v QL by si dali tohoto tvojho 240kills konzolového chlapca k snídani
                Jejdasek: Kdo vi, zda by se vubec dokazali gamepadem trefit, pc hracum to dela desne potize.
                C-BEAM: prečo by som mal hrať na gamepade keď mám lepšie riešenie ? <<>>
                Jejdasek: Protoze na konzoli se hraje s gamepadem, protoze jednodussi neznamena lepsi, protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi.
                C-BEAM: čo to zase meleš ? kde som sa "holedbal" že si dám hráča na konzole k snidani ? ty už fakt nevieš ani čítať.

                Ne neni to nejvetsi hovadina, jen jsme bohuzel narazili na hranice tveho chapani a toho, ze nedokazes rozlisit mezi vlastnostmi produktu a jejich subjektivnim hodnocenim. Jeste jeden pokus, takova analogie, a jestli te ani to netrkne, lamu nad tebou hul. Zamysli se nad tvrzenim Hrat hru s cheaty je lepsi.
            • C-BEAM
              - napíš kde som to napísal alebo mlč a nevymýšlaj si hovadiny
              - opakujem ešte raz a dúfam posledný krát, myš je lepšia na účel presne a rýchlo zamieriť, nie je to žiadna subjektívna vec, je to dané jej fyzikálnymi vlastnosťami, konštrukciou, citlivosťou, rozsahom pohybu.
              • Reakce na příspěvek:

                Psal jsi to pred sedmi hodinami.

                Clovece, ty to nedokazes pochopit. Co je lepsi je subjektivni hodnotici vjem. Fyzikalne dokazes popsat vlastnosti, ale ne, co je lepsi, to s fyzikou nema nic spolecneho. Zadna fyzikalni sila dobreho nebo spatneho neexistuje. Mohu jen zopakovat, zamysli se nad tim.
            • C-BEAM
              "Protoze na konzoli se hraje s gamepadem, protoze jednodussi neznamena lepsi, protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi. "

              čo to zase meleš ? kde som sa "holedbal" že si dám hráča na konzole k snidani ? ty už fakt nevieš ani čítať. A myš je jednoznačne lepšia na konkrétny účel - rýchlo a presne zamieriť. V tom sa jej z princípu nemôže gamepad nikdy vyrovnať, keď ani tomuto nedokážeš pochopiť tak by si sa mal nad sebou riadne zamyslieť... alebo by sa mal nad tebou zamyslieť niekdo iný kto ti snáď pomôže.
              • Reakce na příspěvek:

                Nejdrive jsi to psal o tom borcovi z videa a pak jsi presel do ich formy. Kdyz se ztratis v diskusi, precti si po sobe cele vlakno.

                Hodnoceni co je lepsi je ciste subjektivni, v tomto si nemuzes delat narok na univerzalni pravdu. Objektivne se da rict, ze s mysi je to jednodussi, ale jednodussi nemusi nutne znamenat lepsi. Zamyslet se nad tim a nad sebou muzes ty sam.
            • C-BEAM
              prečo by som mal hrať na gamepade keď mám lepšie riešenie ?
              • Reakce na příspěvek:

                Protoze na konzoli se hraje s gamepadem, protoze jednodussi neznamena lepsi, protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi.
      • ZvacA
        Co kde a na čem, to přenechám jiným odborníklům, ale mě vždycky zajímalo, co kdo vidí na hraní chujovin, co připomínají něco jako slet závisláků na kofeinu.
        • C-BEAM
          ano určite je lepšie megacool vojenská mlátička typu cod kde sa môžeš hrať na vojačika.
          • Vždyť má recht. Navíc, zrovna nad touhle exhibici zfetovaných králíků s laserovýma pistolkama CoD jasně vítězí.
            • kennyB
              C-BEAM: Tak teď jsi mě prakvapil, čekla jsem, že budeš jeden z těch, co DS nemůžou ani cejtit. Dobře jsi mě dostal *3* *1*
            • kennyB
              C-BEAM: CSko je na konzolích výsměch??? Asi jako první díl DS, kterej jste si na pc vyplakali a pak, když tedy udělali port 1:1 tak zase držkovali, že se nedá hrát. Vy jste fakt bedny *7*
              • Reakce na příspěvek:

                CS na konzolich neni vysmech, hraje se dobre, a to, ze ma pomalejsi tempo, mu neni na skodu, akcentuje to duraz na taktiku a je verohodnejsi.
              • C-BEAM

                Reakce na příspěvek:

                áno CSko na konzolách je výsmech, spomalený film, basketbal vozíčkárov. DS bol hlavne zprašený port, hrať sa to ale dalo, ty bedna.
            • C-BEAM
              Jejdasek: nezmysel. V QL nielenže sú taktika a reflexy dve naprosto vyvážené veličiny ale k tomu tie taktické rozhodnutia musíš robiť behom neuveritelne krátkých okamihov a pod obrovským tlakom. Čím menej času máš tým rýchlejšie tvoj mozog musí pracovať, tým rýchlejšie musí vyhodnocovať situáciu, tým rýchlejšie musí plánovať a spracovať viac informácií naraz ... a to sú prave miesta kde sa úkáže to najlepšie čo v hráčovi je.

              Žiadna fspka na úrovni QL na konzolách neexistuje a to už z princípu. Takže ma nijak neprekvapuje, že ma odkazuješ aby som si ju našiel sám. Ver tomu alebo nie, taká hra na konzolách nie je.
              • Reakce na příspěvek:

                Nesmysl. V kazde online fps se uplatnuji reflexy a taktika a o kazde muzes rict, ze je vyvazena, to je opet subjektivni hodnoceni.Tvuj mozek ma omezenou rychlost uvazovani a plati jedníduchy vztah, cám mene mu daš casu, tim mene bude tvuj pístup promysleny a takticky.

                Strilecek jsou na konzolich mraky. "Uroven QL" je bezobsazny nesmysl, ktery stoji ciste na tvych dojmech a pícitech, ktere ma kazdy jiny. Mohl bych napr. rict, ze vetsina strilecek hrave uroven QL prekonava, kdyz budu mit na mysli uřoven vizualnáho zpracovaná nebo hratelnost a zabavnost. Takze ver tomu nebo ne, na konzolich je mnoho her lepsich. Jenze to uz jsme opet u subjektivniho hodnoceni, ktere mas problem pochopit. Proto se necim takovym ohanet nechci. Ale mohu konstatovat, ze ty neznas konzolove hry a nejsi tak schopen relevantne posoudit, co na konolich je a neni, tve tvrzeni stoji na vode a predsudcich.
            • C-BEAM
              Jejdasek: ty zrejme tiež ten prehlad nemáš, inak by si tie hry sypal z rukávu... alebo že by tie hry fakt neexistovali ? :) CSko na konzolách je výsmech, keď si po QL pozriem akýkoľvek gameplay z konzole mám pocit, že pozerám na spomalený film.
              • Reakce na příspěvek:

                Tvoje pocity me nezajimaji, vysmech to neni. Plati, ze cim je hra pomalejsi, tim vic je taktictejsi a tim vic zalezi na spolupraci tymu. Ty se mozna vyzyvas v rychlosti reflexu, jini zase v promyslenem taktickem postupu, ktery ma bliz k realite. FPS online her existuje spousta, temer kazda strilecka na konzoli je vybavena multiplayerem. Nevidim duvod, proc bych je mel sypat z rukavu. Urcite jsi natolik inteligentni, ze si je budes umet v pripade zajmu sam snadno dohledat.
            • C-BEAM
              "jejdasek.... To mi prijde samozreime a nijak vyjimecne, to snad maji vsechny online strilecky. Ale podani tohoto v této hre je nudne a nezabavne. Vic me bavil CS, ale jen do doby, nez jsem zacal hrat Urban Terror, ktery mi po mnoho let prisel nejlepsi, nez jsem poznal multiplayer v Killzone 3."

              a vieš, že v každej akčnej hre ideš a strielaš ?
              (asi takúto hodnotu má tvoj koment)

              Bavíme sa tu o progamingu a viac skillbased fpsku ako QL jednoducho nenájdeš a už vôbec takú hru nenájdeš na konzolách, iba CSko je na podobnej úrovni ale QL je dynamickejší.
              • Reakce na příspěvek:

                Budes se divit, ale ne v kazde akcni hre jdes a strilis, zkus si zahrat treba god of war nebo treba tokio jugle. Muj koment ma hodnotu na rozdil od tveho.

                Jenze cs je i na konzolich, obavam se, ze ty nemas prehled o vsech fps na konzolich a netusis co tam vsechno vubec najdes a jake to je.
            • Ne, já ti děkuji za čas. Stačilo hned a bez zbytečných serepetiček a měli jsem vystaraný.

              Každopádně se teda domnívám, že něco z toho, co si vypsal jsou věci, který se naučí automaticky každej, kdo hraje on-line hru jistou dobu. Každá střílečka, každá strategie, každá jiná kravina vědomě i nevědomě naučí dotyčnýho hráče přesně těmhle věcem, který začne v nějaké míře v závislosti na hře, co prezentuje, používat. Nevidím v tomhle případě na tom nic zázračnýho a fascinujícího. Já se prostě divím, že třeba frajeři nad tím tráví měsíce analyzováním druhých, když vpadnou do patrový místnosti a lítaj tam mimoděk jak cvoci s náhodou. Fajn každej má určitě svý cesty, úkryty, věci, zbraně, na tom se určitě dá založit taktika ve stylu "co dělá druhej", ale to je přece taková samozřejmá klasická věc, kterou by se měly honosit jen HC profesionálové. Samozřejmě to asi nehrajou úplní blbci, to netvrdím, ale z principu a mechanik té hry si to prostě nějak nespojím s přílišným uvažováním a taktizováním, žvlášť když to vidím na vlastní oči. Ale dobrý, no, v pohodě...
            • C-BEAM
              " zvlášť když gameplay měl nějaký zrychlení nebo co"

              *1* *1* *1*
              a tebe mám niečo vysvetlovať ? ti chalani sa učia mesiace taktiku ostatných hráčov, každý má iný štýl hry, v tejto sfére je práve taktika to čo rozhoduje, tí čo vedia predvídať ďalší krok súpera, tí čo ho vedia oklamať, tí čo ho vedia dostať do pasce víťazia. Takisto keď nepoznáš mapu na 100 % a na 100% ju nevieš takticky využiť tak si bez šance aj keby si mal reakcie ako superman. A to že je tá hra tak rýchla ešte zvyšuje nároky na hráča a jeho uvažovanie, kde má na rozhodnutie v najlepšom pár sekúnd ale často i desatiny sekundy. Neviem prečo s tebou strácam čas, ale nedalo mi, moja chyba.
              • Reakce na příspěvek:

                To mi prijde samozreime a nijak vyjimecne, to snad maji vsechny online strilecky. Ale podani tohoto v této hre je nudne a nezabavne. Vic me bavil CS, ale jen do doby, nez jsem zacal hrat Urban Terror, ktery mi po mnoho let prisel nejlepsi, nez jsem poznal multiplayer v Killzone 3.
            • C-BEAM

              No táák, rád se nechám poučit. To je vždycky plno keců, ale když chce člověk, aby se mu vysvětlilo, tak se s ním nemá ztrácet čas. Tak sna příště...

              del

              Mistře, poznal si jednodušše ho*no a zbytečně slepě věříš koulím. Upřímně je mi jedno, jestli je to nějaká skill-based pič*ovinka a svatej grál nějakýho skillu a rychlých ruk. Já nepotřebuju rád hry, abych si dokazoval skill a čůral ze skill a řešil skill. To považuju za archaickou vlastnost herních zaseknutých Rumcajsů. Neuznávám to nikde, ani u CoD, ani u Bf ani v tomhle nářezu. Ale zastavil jsem se u toho, páč jsem viděl to předložený video a znovu jsemse podivil v tom, co má být na Q3 tak zázračnýho, zvlášť když gameplay měl nějaký zrychlení nebo co. A když se k tomu přimíchalo něco o taktice, tak to už jsem musel posbírat info. Bohužel mi nikdo ještě rozumnou argumentací nevyrátil to, proč bych neměl na první pohled zfetovanej nudnej a chaotickej gameplay s devastovaným mezerníkem, považovat za něco jinýho. Ale někomu se to líbit může, což o to... Tak snad jsem tě tak nepohoršil.
            • Čekal sem, kdy se objeví někdo, kdo se bude smát taktice v Q3 a bude ho označovat za naspeedovaný nesmysl, když ve skutečnosti Q3 je pravděpodobně nejvíc skill-based FPS všech dob. Podle takové reakce jednoduše poznáte cod děcko, které absolutně nemá páru, o čem mluví.
            • C-BEAM
              he/he: sorry ale fakt s tebou nebudem ďalej strácať čas, nemáš najmenšiu predstavu o čom sa tu bavíme a vysvetlovať ti to nehodlám.
            • Dobrá, zahodím nevraživost a fakt, že Q3 považuju za kravinu z celé série a střízlivě si teda poslechnu poreferování na téma, co za taktiku se považuje v hratelnostním chaoticky naspeedovaným nesmyslu. Jestli je to jenom o tom, že nepůjdu za soupeřem, ale proskočím kouzelnýma dveřma a přijdu mu naproti nebo že se odpálím bombou kdesi do rohu mapy, kde seberu zbroj a nebo, že celou mapu budou poskakovat jak kus vola a pořád tak dokola, abych sejmul podobně poskakující voly, tak skutečně, v tom případě jsem definici taktiky zřejmě nepochopil.
            • C-BEAM
              áno taktika. Ale aspoň je jasné, že nemáš predstavu o čom sa tu bavíme takže nemá zmysel pokračovať.
            • Taktika? Děláš si ze mě prd*l? A bleskové reakce, dynamiku pohybu bych spíš interpretoval za slušnej stav akutního rozpohybování střevního aparátu. Ale jak říkáš, bratře, každej podle svýho gusta, ovšem nad tímhle gustem teda řádně bliju.
            • C-BEAM
              ale veď kludne si hrajte na vojačikov, každému podľa jeho chute. Ja dám prednosť súladu bleskových reakcií, dynamiky pohybu a taktiky v QL akú nikde inde nenájdem.
    • Disciplin urcite...ale to je tak asi vsetko. Progaming na konzolach vs pc je co sa tyka, podmienok, auditoria a penazi asi ako sutaz v behu dvojic so zaviazanymi nohami v skolke proti 100m sprintu na olympiade.
      • A je, dalsi neznalek, ktery uz o olympiade slysel, ale bohuzel nevi presne co to je a co se tam odehrava. Mam pro tebe smutnou zpravu, na konzolich se hraje i na tech nejvyssich soutezich a jsou i velke souteze, kde se hraje jen na konzolich, treba Evo, coz jak urcite nevis je jedna z nejstarsich progamingovych soutezi. Treba na ESWC2013 se na konzolich hralo CoD BO2 a FIFA14. Na EGL BO2, GoW, Halo4, TLoU. Na konzolich se hraje treba i na MLG. Cumis co a ty tady o skolce, neni ti trapne?
        • V cislach http://www.esportsearnings.com/tournaments spocitaj si ako to je zhruba na peniaze v egamingu medzi PC a konzolami. Prize money reflektuju samozrejme zaujem a rozsah.
          • Cisla ukazuji popularitu, nikoliv uroven o ktere se tu bavime. A ta popularita je silne ovlivnena asijskym trhem, kde je progaming nejpopularnejsi. Ale i tato cisla ukazuji, ze je zbytecne popirat exstenci progamingu na konzolich.
            • "Cisla ukazuji popularitu, nikoliv uroven."

              "...popularita je silne ovlivnena asijskym trhem."

              Ty si se minul povoláním, ty si měl být komikem. Vzhledem k tomu, že asiati jsou jedni z největších herních nerdů a vzhledem k tomu, že ta tvoje FIFA14, GoW, nebo Halo4 jsou totální nooboviny v porovnání třeba s MOBA hrama, Starcraftem nebo oldchool FPSkama jako UT nebo Q3, tak o úrovni skillu radši pomlč prosím.
              • Reakce na příspěvek:

                Nepochopil jsi, ze mluvim o urovni souteze, ale hlavne ze mas silne reci. Progaming na konzolich se stejne jako progaming na pc objevuje v soutezich nejvyssi urovne na rozdil treba od progamingu na tabletech. Ted uz tomu snad porozumis.
            • Existenciu nikto nepopiera, len jej dolezitost. Vzhladom na popularitu konzoloveho hrania vo Francuzsku, USA, GB je to male zastupenie aj na europskych ci zamorskych eventoch zaujimave.
              • Reakce na příspěvek:

                A po treti jeste pro tebe, precti si diskusi a zjistis, ze spousta lidi o progamingu na konzolich nic netusi a vydava moznost progamingu jako vyhodu pc.

                Neni na tom nic zajimaveho, progaming frci hlavne v asii, tady se o nej skoro nikdo nezajima. Prakticky nulovou miru zajmu muzes videt i na vsech cesko-slovenskych hernich webech.
            • Nikdo nepopírá jeho existeci, pouze se smějeme jeho miniaturnímu významu, který se konzolisté snaží zveličovat
              • Reakce na příspěvek:

                Naopak, precti si diskusi a zjistis, ze mnozi o existenci progamingu na konzolich netusi a predhazuji progaming jako vyhodu pc platformy. Konzoliste se progaming zvelicovat nesnazi, pac je za a) vetsine normalnich hracu uplne volny, konzolisti radsi hraji pro zabavu a b) o nem zpravidla nic netusi.
        • haha, to jsou jen takové zapadlé side eventy na akcích pro kŕalovskou hlavní disciplínu hraní na PC
          • kennyB
            Královskou??? Co má sakra progaming společnýho s klasickým hraním, kterému se tu všichni co sem píšeme věnujeme??? Nic, jen řečičky, aby se pcčkáři trochu vytáhli. Kolik lidí, co tuto stránku navštěvuje se tomu věnuje??? Řečí, jako kdyby všichni pcčkáři byli profihráči a měli z hraní nehorázný peníze *1*
            • kennyB
              *1* Ale tak musel jsem si rýpnout *1*
            • Královskému ve vztahu k prize money, prestiži, účasti a obliby u diváků

              Co má sakra progaming společnýho s klasickým hraním tu nikdo neřešil, než jsi přišel ty *1*
              • Reakce na příspěvek:

                To ze je neco masove jeste neznamena ze je to kralovske, spis na opak :-). On takovy masovy popik nebo lidovy automobil znacky skoda zrovna dojem neceho kralovskeho nevzbuzuje. Kralovsky pridomek ma naopak hra v sachy, ktera az tak masova neni a ani se v ni netoci tak velke prachy jako v jinych popularnejsich sportech.
          • TheGGG
            královská disciplína? To myslíš ty korejce co do zblbnutí hrajou tu rádoby strategii (kdo rychlejc kliká) starcraft a pár děcek hrajících Dotu?
            • Asharak
              Lituji že musíš hrát ne černobílé TV *15*
            • no vidíš, a přesto máš potřebu PC hry neustále komentovat, přestože jim evidentně nerozumíš
            • TheGGG
              fakt nevím, mě ty malůvky co na PC hrajete dost splývaj.
            • ano, přesně takhle si ty hry musí představovat člověk co je nikdy nehrál, zapomněl jsi ještě na LoL, hru s druhým nejvyšším prize money po Dotě a CS:GO, hru kde trvá jedno kolo 20 vteřin protože všichni dávají první ranou čimkoliv hedka *1*
        • Co presne si nepochopil na podmienkach , peniazoch a auditoriu?
          • Co presne jsi nepochopil na informaci, ze na konzolich se hraje na progaming "olympiade" a nikoliv ve "skolce"?
            • Coz je ale bezpredmetne. Muzeme povrchne usoudit, ze hrace na konzolich progamingova scena az tak moc nezajima, ale tim spis je hloupejsi hracum na konzolich predhazovat moznost progamingu na pc, protoze evidentne hraci na konzoli tu moznost maji rovnez a navic je to evidentne zajima jeste mene nez pc hrace a ze ani ty to v naproste vetsine v nasich krajich nezajima.
            • Uznavam, ze to moje prirovnanie bolo prehnane, kazdopadne nic to nemeni na fakte, ze konzolove ''discipliny'' su ci uz rozsahom, poctom divakov ci zucastnenych v progamingu len minoritne.
            • HAHAHAHAHAhahahaha.. tak ten byl dobrej
    • Tak to je zajímavý. Jako oldschool hráč o progamingu na gonzolích slyším poprvý. Předpokládám, že to asi nebudou disciplíny v autohealu a autoaimu.
      • TheGGG
        hráči WoW si teď říkají oldchool? Lol, zas hráls nějakou starou 16bitovou slepičárnu a hned si hraješ na HC master gamera.
        • Můžeš na mě přestat reagovat idiote? Nic o mě nevíš, tak zalez do kazajky, paciente. V reálu by si šel s hlavou skloněnou chudáku.
          • TheGGG
            ajeje, tady se někdo na*ral. Dokud si urážel ty tak OK, ale běda jak děťátku někdo vzdoruje. Že ti to trpí spolužáci je smutný.
      • S takovymi predpoklady jsi spis oldfool. Co kdyby ses namahal precist si alespon seznam disciplin nejvyssich progamingovych soutezi. Pripadam si, jako bych se tu bavil o profesionalnám sportu s lidmi, kteri nikdy neslyseli ani slovo olympiada, ale ti se presto tvarili, ze spolkli vsechnu moudrost sveta.
        • Já se mám namáhat? Naneštěstí pro tebe, důkazní břemeno je na tom, kdo předkládá názor/fakta. Takže šup, hoď mi nějaký KONKRÉTNÍ HRY, který se na konzolích hrajou progamingově, ať se zasměju. Nějaký disciplíny mě nezajímají.
        • C-BEAM
          progaming fičí skoro na všetkom na čom sa dá hrať *7* o to tu vôbec nejde, ide o jeho úroveň a rozsah.
          Gamepad navyše bude vždy už z princípu limitujúcim faktorom, predovšetkým v akčných hrách. Čím lepšie a presnejšie zariadenie máš (myš) tým sa zásadne zužuje sito pre tých ktorí chcú v progamingu preraziť.
          • Jenze mnozi si prave mysli, ze je jen na PC a o to prave jde a pak se hrozne divi, ze progamingove souteze nejvyssi urovne jsou i na konzolich.
          • Ono to není jen o myši, ale o těch hrách.
            • C-BEAM
              a kde píšem, že je to len o myši ? myš je iba jeden z dôležitých faktorov.
  • Tak to je legracni tvrzeni. PC cenou her konzolim tak max. okopava kotniky :-). Staci se podivat na hospodarske vysledky Ubisoftu, ktere nedavno zverejnl za posledni ctvrdleti. PC mu dela kolem 14 % prijmu, i oldgen konzole jim vydelavaji vic, natoz PS4 se svymi 36 %. Jo, tomu se rika, ze PC drti :-).
    • C-BEAM
      PC cenou her konzolim tak max. okopava kotniky

      to si napísal pekne a hlavne pravdivo *1* , skutočne sú ceny hier na PC tak nízké až je to trochu naškodu platforme.
  • TheGGG
    Héééj Ježíši, jak je možný že mezi tvými služebníky je i takoví ch*j jako pan Farář, toho už měli dávno exkomunikovat.
    • Neo je Ježíš
      • TheGGG
        *8* Mám pocit, že se nehádám s lidmi, ale s nějakým né příliš rozvinutým generátorem náhodných zvr*tků.
        • Fordzy
          Kdo se tady hádá? Normálně diskutujeme na tvojí úrovni. Ta diskuze je taková jakou si jí udělal.
          • TheGGG
            Vážně? Jaká tu byla úroveň než sem přišli majitelé konzolí? Určitě nebeská, protože PC MASTER RACE se mohli v klidu tahat za pt*ky a rozjíždět hate. Je to fakt smutný, když máš problémy s přijetím cizího názoru. Chybí ti tolerance, kamaráde.
            • Fordzy
              Jak můžu tolerovat někoho, kdo uráží Hry na PC aniž by je hrál, kdo uráží 16 bitový hry a vývojáře aniž by je znal. Oháníš se svobodou projevu a stejně akorát Trolluješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit