Diskuse pro
Článek
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
Před koncem roku oznámená strategie Command & Conquer: Tiberium Alliances mezi vámi logicky vyvolala velký ohlas, protože jde o další případ překlopení známé značky do podoby hratelné v prohlížeči a zdarma. Řada z vás to sice nenesla moc dobře, ale jak se nemá chválit...
Je nekde ofiko navod, nebo aspon nejake informace o hre?
27.2.2012
(nové)
čumímjakpuk (anonym)
-1
IE 8 nepodporováno FF 10 hází chyby se skriptama.Přestává se mi to líbit.Přes FF snad jsem přihlášený cca..15 minut a pak stejně prohlížeč padne.Vážený týme,polibte mi p r d e l EA
16.2.2012
Ahoj invite me do aliance pls, jmeno Glad44
15.2.2012
Tak jsem poprve ziskal vice nez tisic RP (1110, abych byl presny) za jeden utok - na jeden zatah jsem vybilil kemp lvl 7. Takze podle me jakmile zcnou byt misto kempu outposty, bude to podle me v radech tisicu a jestli to pujde jeste dal, myslim, ze MCV jde do dvou tydnu ziskat.
Ale proc by to clovek delal, kdyz za stejnou cenu muze zabezpecit obranu a koupit do utoku jednotky, ktere vsem vytrou zrak
15.2.2012
(nové)
čumímjakpuk (anonym)
Chvapci FF mě píše:Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Nyní můžete skript ukončit nebo počkat, zda se dokončí sám.
Skript: http://prodgame03.alliances.commandandconquer.com/11//346061/script/loader.js:4725
Co s tím..
14.2.2012
Zatím netuším.Tento problém mám ve Firefoxu také.bohužel nevím čím to muže být.V Exploreru mi to šlape v pohodě,ale radši bych to valil v FF.Takže budu taky rád za každou radu.
14.2.2012
Nikdy jsem takovýhle typ her nemusel, ale pokud se jedná o C&C;, nezaváhal jsem a jsem ve hře *1* Frozovel: Napsal jsem ti o alianci, snad mě přijmeš, třeba si navzájem pomůžem ;-)
14.2.2012
Mam založenou Allianci a je nas tu už docela hodně čechu či slováků :-) Kdo by chtěl ad napíše sem XD
14.2.2012
Tak mě přizvi - nick: Leckie7486
14.2.2012
prosím přizvi mě taky...sem sice v alianci ale sme tam jen čtyři bo kolik...nick: fildabecks
předem díky..:))
14.2.2012
TEŽ mam zajem se PŘIDAT do tvoji aliance muj NICK JE LUKWOD
14.2.2012
(nové)
FrostedBurner (anonym)
nick: FrostedBurner , taky mě můžeš přidat =)
15.2.2012
glad44 pls invite
15.2.2012
Kto si ma prida do Alliancie? Meno Muraddin ;)
14.2.2012
Nevíte někdo jak udělat ten ukol (Found your first base)?Na to musí bejt to MCV nebo jak to mám udělat?Předem dík za radu.
14.2.2012
Na to musíš mít MCV - a to stojí 2 a 2 milliony, takže nebo jto budeš mit na dlouho :-)
Jinak co ta ally?
Btw: najdes to ve 3 záložce research.
14.2.2012
Máte tušení jak ušetřit na research MCV?
Protože já mám pocit, že to je nereálné.
14.2.2012
Tak za 2 tydny možná XD
14.2.2012
Při té cenně, pokud by se nějak rapidně nezvedal výnos z útoků, tak to vidím tak za rok :-D
14.2.2012
(nové)
čumímjakpuk (anonym)
Hoj.Mám 3 FPS Firefox.Nějaké tip na normál hru?
14.2.2012
Dole v pravo je options a hned jak to otevřeš mužeš odškrtat ty 4 věci dole.já sem si teda nechal zaplí animace,ale jinak ostatní vyplí a šlape to líp a občas pomuže vypnout zvuky. to osškrtni audio on.
14.2.2012
(nové)
čumímjakpuk (anonym)
Díky.Je to lepší.Ještě se optám.To je na způsob třeba travianu apd?..stavíš a utočíš?
Měl bych spoustu otázek,ale tu nejzásadnější,proč se harvestry nehýbou-nevozí :D
14.2.2012
Protože těží jakoby na tom svojem políčku a nikam se nehejbou.hejbou se jen jednotky při utoku.jinak zakladna je jen budovi bez pohybu(když nepočítám animace).
14.2.2012
(nové)
čumímjakpuk (anonym)
Další otázka.Nediv se,nehraju také hry.Hrál sem kdysi travian.
Jak se mě to tam vše na to políčko vleze?dostanu větší pole?je tam budov docela dost.
14.2.2012
Tento formular nevyplnujte!!!