Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vyjde nějaká taková kompilace i na Xbox?Třeba GOTY?
  • ME1 bola priserna sracka, majitelia PS3 neprisli o nic a je otazkou ci maju vobec hrat ME2, priblba akcia s broken shooter pasazami, pribeh tesne nad nulou.
  • Zas tak bych tiscali nehanil, stačí se podívat na konkurenční servery a zjistíte, že převážně je kvalita všude stejná a liší se jen počtem codařů v diskuzi na metr čtvereční. ME2 byla supr, jednička možná o ždibec víc (až na ty zdlouhavý jízdy) a suma sumárum, pskaři maj bejt rádi, že jim dali aspoň ten komix. To, že to nenahradí hraní samotný, je jasný i bernardýnovi po soudku rumu.
  • reakce na kokona
  • Boha ty si trapák:)))))) *1*
  • Velmi špatný článek. Absolutní demagogie. Místo výpovědní hodnoty ohledně hraní, grafiky atd. PS3 verze, jen žvásty o komiksu. Je mi líto, ale games.cz je na tom nyní ze všech zpravodajských herních serverů co se týče kvality článků úplně nejhůř.
  • zvasty a lziva bulvarna titulka, realitou je lepsi framerate PS3 verzie a CELY herny obsah na jednom BD, asi 4xDVD na xboxe.
  • Hm a zrovna takovahle vec by me nadchla i u pc verze. Savy vetsinou nearchivuju, takze moznost navolit si veci na zacatku hry by se mi libila. Slysel jsem o nejakym editoru kde to lze udelat, ale na to uz je pozde.
  • Hral jsem demo, nikdy predtim jsem ME nezkousel, vypada to ze pribeh bude zajimavej, ale trosku me zklamaly pohyby nepratel a proziti nekterych scen, kdy se strili ostoset, najednou je strih a ucastnici si zacnou povidat jak nekde doma u stolu *3*
  • Tak ja teda nevim co ted.. Kdyz sem pred cca trictvrte rokem kupoval ME2, tak jsem se vsude mozne ptal, jestli nevadi, ze sem nehral jednicku a bylo mi receno ze to neva. Ted se, z toho trochu na vazkach, protoze sem se ke hre jeste nedostal a mezitim sem koupil i Level s ME1. Mam si tedy radeji nejdriv zahrat jednicku? Mam totiz trochu obavu, ze me to prestane bavit, protoze nemam rad to ziskavani zdroju (hral sem chvilku ME2 a to dolovani na planetach me fakt stvalo). Plus to ze pokud ma ME1 30 hodin na dohrani a ME2 to same, nevim, jestli to psychicky unesu takovou dobu hrat :-)
    • Z ME1 můžeš pak vždycky přejít na ME2, naopak to pak už není ono. Nikdo taky neříká, že to musíš dohrát oboje za týden hned za sebou.
    • Pokud máte oba dva díly, určitě bych doporučoval zahrát si napřed první díl a do druhého dílu importovat savy z dohraného prvního dílu. ME je dobrá hra a podle mě by byla škoda první díl přezkočit.
    • Jednotka ma bavila viac, ale tiez je tam jeden otravny prvok- jazdenie v takom auticku. Zahraj si jednicku- je tam tazisko pribehu. Dvojka ma kusok lepsiu grafiku, vylepsenu akcnu stranku a mozes pouzit savy z jednotky.
      • No me prave nahlodalo to, ze se tu tak rozebira komix u PS3 verze, kterej vysvetluje dej jednicky, ale kdyz sem kupoval ME2 a procital clanky vsude psali, ze nevadi pokud neznam dej ME1. Ale asi bude opravdu lepsi zahrat nejdriv jednicku no. Muj problem je, ze nemam moc rad priliz dlouhe hry (proto se mi libi napr. Mafia II na jejiz kratkost vsichni nadavaji). Ale pokud me to chytne a utece to jak voda tak proc ne. Jen doufam ze ME1 nebude na dnesni dobu graficky moc hnusnej. Ne ze by grafika byla az tak dulezita ale predsejen sem uz zvyklej na nejakej standard..
        • Robotron3
          Podle me je treba jednicka Mass Effect lepsi nez dvojka, takze jestli si chces zahrat rovnou dvojku? Di do toho a nemuze se ti stat, ze bys byl zklamanej :) (jako ja). Protoze dvojka je o nektery prvky osekla a je to vic akcni, o jednicce se jeste dalo rict, ze je to akcni adventura rpg. Dvojka je uz v podstate akcni hra s pribehem (ale treba by se ti prave libila, ze je primocarejsi).
        • ME rozhodně ani dnes není graficky hnusnej, neboj...Nevím, které hovado ti psalo, že nevadí, že jsi nehrál jedničku - vadí to hodně. Mass Effect je v první řadě hrou, která vypráví příběh. Je to jako kdyby sis pustil Návrat krále a předtím neviděl Společenstvo a Věže...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit