Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví někdo jestli na tom jeětě dělaj? Zatim je to hodně ranná verze a je to prakticky nehratelný. Zatim to teda mažu a čekam na ňáký vydání aspoň bety když už ne finální verze. Kdyby to dokončili tak by to byla fakt svělá hra, ale teď v týhle fázi se to nedá hrát.
  • jeste pokud by nekoho zajimalo, jak to vlastne je s tím, že po leaknutí to nejde prodat oficialne.... vsim sem si ze to tu lidi v diskusi resi a nejak tomu neveri:

    celej ten vývoj se konzultoval s GDC, posílaly se jim pracovní verze, GDC to komentovalo a navrhovali ruzny upravy tak, aby výsledná kvalita dosahovala jejich standardů... jedine tak byly ochotný to vydat. Vydání hry stojí hodně peněz. No a když ted unikla skoro finalni verze, tak samozrejmně vydavatel si spočítá, že tím klesne poptávka po finálním produktu. A tím pádem se rozhodli, že nebudou svoje prachy cpát do distribuce hry, jejíž prodejní potenciál se právě snížil na 50%.

    Proto se ted taky v zásade stoply práce na tom modu, zbastlí se to tak aby to slo hrát a dohrát, ale nejaky serepetičky uz se resit nebudou... to se pak doresi patchema atd.

    No je mi tech lidi, co natom makali X let líto, prachy si zaslouzili! Dá se jim poslat prez paypal.. ale neni to ono, nebude zadnej oficialni vysledek financni, tim padem ani vydavatele ci puvodni team neuvidi, jaka je vlastne po STALKER hre poptavka, tim padem se s dalsim muzem opet rozloucit. Je to fakt velká škoda... toto co se ted stalo je gigantickej BS v mnoha ruznejch rovinách:((
    • Na steamu a podobně to klidně vyjít mohlo, ty náklady na vydání tam budou minimální. Ohledně financovaní projektu. Absolutně nechápu proč se nepoužil kickstarter. Používat -paypal button- v roce 2014...
    • *GSC
      **práce na hre se nezastavují, akorát se urychluje release datum, protoze nechtej cekat, az jiný moderi pouzijou jejich práci... sice je to zakázaný, ale stačí zrdcadlove otocit texturu, pridelat okno, nebo jakejkoli detail, a uz je to práce nekoho jinýho... takze brzkej release a pak updaty a patche... howg!
  • všichni stahují ale jakmile nekdo upirati jejich hru, tak breči jak male holky.
    • je rozdíl mezi leaknutym ASSasin creedem XX od multimiliardový společnosti, a leaknutou skoro 10ti letou prací lidí, kerý to dělaj celou dobu zdarma, max za dobrovolný dotace od komunity... ale to máš fuk, radši to měj v hlavě jednoduše, at máš klid
  • ten co to leaknul je pro me uplnej kokos, stve me to hlavne kvuli tem lidem co natom tvrde makaj, stahovat to urcite nebudu,,, ale takhle jim to podelat, kdyz natom makaj zadarmo atd, tak to je i pro me moc. Kor u moji srdecni zalezitosti, jakou STALKER je...
  • super mod s vlastnim příběhem byl Stalker - Priboy story - doporučuju. A ten Sigerious mod mě taky bavil hodně, protože do hry přidával opravdu spoustu lokací, defacto spojil SoCH, Clear Sky a Call of Pripjať dohromady - obrovská mapa, spousta novejch zbraní, potvor, předmětů, zvuků. Trochu nechápu, proč vám Sigerious mod smrdí. Na Lost Alphu se těším moc. Pro mě zůstal Stalker nejlepší FPS, kterou jsem kdy hrál
  • Já osobně se na tento mod těším.

    Jinak, Szone (Stalker online) je na měsiční poplatky a jsou tam nějaké České servery ?

    Děkuji za odpověď.
  • victor
    Kdo ví jak to bylo . Jeden tester a osud stovek rozpracovaných a nikdy nedokončených Modů ? .... Copak se zastaví vývoj hry při úniku nehratelné alfaverze ? Něco mi tu silně nesedí .....
  • sirWallace
    Pro me hra s nejlepsi atmosferou, kterou jsem zatim zazil.. Zadny jiny hre jsem tolik neuveril. Mody nesleduju, protoze se mi vetsinou nechce probirat haveti, ktera puvodni hru dost casto jen zmrsi, ale tohle vyzkousim :)
    Timto dekuju za clanek, protoze bych se o modu jinak asi nedozvedel.
    • Inquisitor
      Ona je právě původní hra dost zmršená a mody toho dost opravují. Třeba hra je v základu v podstatě dost jednoduchá, všude hromady nábojů, zbraní a lékarniček, což docela tu atmosféru přežívání kazí. Hlavní peníze si má člověk vydělat prolejzáním anomálií a zbýráním artefaktů, ale v původní hře je to zcela zbytečný, když se toho válí všude kolem dost.
      Já už si hru bez módů nedokážu představit a v tomhle ohledu je zatim pro mě nejlepší datastor. Tohle taky nevypadá špatně. Hlavně že Stalker stále žije a to je dobře, protože jak už si psal, ta atmosféra je opravdu jedinečná.
      • sirWallace
        Jo.. je pravda, ze jsem prvniho stalkera hral uz pred delsi dobou a ted jsem travil cas spis v Szone ( drive stalker online), takze budes mit asi pravdu (call of pripyat, mi takovy jak pises neprislo) .) Ja to o tech modech myslel spis obecne u vetsiny her, ne primo ke stalkerovi :) Zatim jsem za svuj zivot narazil na dva, ktery me zaujali.. kdysi daaavno CS :D a potom DayZ :)) Jinak vse co jsem nainstaloval, me odrazovalo od dalsiho shaneni modu do cehokoliv :)
        Tim nechci hanit kvalitu modu, spis jen nemam info, ktere mody za neco stoji a ktery ne, tak se radsi vyhybam vsem :)
        • Inquisitor
          Já taky módy moc nepoužívám. Jenom právě u stalkera a ještě DarthMod do TW Empire A Npoleona.
  • už jen pár dní tedy :)
  • No tak tomu říkám zpráva dne. At uz je release day

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit