Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stahl patch 2.0 a po pulhodine vratil zpet k 1.9.1 a dlc nekupuju. Takhle rozbit hru a udelat z ni uplne neco jineho.
  • Mám tedy pouze základní stellaris, ale jsem hodne neprijemne prekvapen nelogičností a neprehlednosti UI. Nehraje se to díky tomu dobre a vetsinou je proste lepsi si pamatovat kde ty lode jsou a najit si je ciste pres mapu. atd. atd.
    • Oproti jiným hrám od PDS má Stellaris úplně minimální a velmi přehledné UI. Pro mě, zvyklého na Hearts of Iron, Victorii a Europu Universalis, v UI Stellaris *chybí* důležité informace. Pro mě je to příliš málo. Úplně očividně se snažili vyhnout tabulkám a seznamům modifikátorů, ale to je přesné to, co mi tam chybí. Já chci od Ui naprosto maximální množství dat a je mi jedno, že se v tom někdo jiný nevyzná. Takže hra uvízla mezi tím, co chcete vy, a tím, co chci já.
      • Tohle jsem presne myslel, nejde o jednoduchost, ale prehlednost apod. Hral jsem par tydnu EVE online a tam je informaci nejvíc a stejne logicky udelane.
    • No nevim. UI mi oproti jinym hram od Paradoxu prislo privetivejsi. Velice rychle jsem si na nej zvykl.
      Co mne totalne zklamalo, bylo valceni. U hry od tvurcu Crusader Kings a Europa Universalis jsem rozhodne cekal vic. Treba v Crusader Kings vysledek bitvy zavisi od mnoha promennych; kdo utoci, jestli utocici armada prekracuje reku, jaky je v oblasti bitvy teren, jak je ktera armada zkonsolidovana, jake ma slozeni, jake ma na kterych postech velitele... Ja sice chapu, ze ve vesmiru holt nic moc vymyslet nejde, ale prijde mi, ze se snad ani nesnazili. Proste vetsi ciselko vyhrava. Tecka. Nikdy jsem nezazil, ze by to dopadlo jinak. Taky chapu, ze ta hra je primarne o necem jinem, nez o bitvach, ale stejne to zamrzi...
      • Hlavní problém je, že hrozně mění účinnost útoku a obrany. Pamatuji si, jak stačila flotila o síle 50k s nejlepší zbraní a klidně jsem roztřískal několik po sobě jdoucích 150k. Pak přišla změna a stačilo mít dostatek zakladních jednotek s railguny a full armorem, tak člověk likvidoval dvounásobnou flotilu.Posledně když jsem zkoušel bylo všechno zase jinak. :D Snad třešinka dodá trochu stability.
      • tenhle patch je právě o tom co zmiňuješ
        boužel autor článku má očividně všechny informace z jednoho videa takže se tom moc nerozepsal
  • Aby bol aspon jeden koment, no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit