Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koko°1 Nejsou střízlivé? Soudí člověk jež v Rusku nebyl ani jednou? Potom onen střízlivý odhad nemá 65% obyvatel SSA, jež podle poolů Huffington Postu také chválí Rusko více než Státy. To víš, u nás lidí netrpí kognitivním biasem, jako většina obyvatel ČR. V tom je ten rozdíl, v ČR budou plivat na Rusko a vymlouvat se na komunismus ještě za 1000 let
    • Nejvíce jsou lidi, kteří žijí jen statistikami a hrami s čísly. Na to naše civilizace dojede, at již to bude za 100 nebo 300 let. Nikde jsem netvrdil, že ruská ekonomika nazažívá boom, naopak když zalistuješ, tvrdil jsem že posiluje a také proč. Pokud ale půjdeš hlouběji, myslím si, že taková jižní amerika je jen nafouklá bublina která časem splaskne a na Africe se nabagruje spíš Čína, nežli Rusko. A když srovnám zážitky studentů, kteří využili "Gaudenamusu" (nebo jak se ty studenstký programy jmenujou), rozhodně vychází líp Amerika, nežli Rusko.
      • oprava, myslím že Gaudeamus.
  • Takový jako střev-o znám velice dobře. Jednoho mám přímo jako kolegu a vycházím s ním velice dobře. Za minulého režimu se jim dařilo a současný jim ublížil. Nelze popírat jisté kvality ruské federace, ale kdykoliv se začne omýlat, nasadí si takoví lidé růžové brýle a brání až do roztrhání těla. Sami pak jsou schopni vyjmenovat hromadů podležených dokomuntů ke svému tvrzení, ale zásadně odmítají jakýkoliv oportunitní názor (at již je podložený dalšími fakty).
    • Ano... za minulého režimu se naše rodina měla tak dobře, že musela emigrovat chytráku
      • Nikdy bych nepřál nikomu nic špatného, ale tupcům jako Ty, bych celkem přál návštěvu od STB a potom několika měsíční pobyt v pracovním lágru...Ale seš mladej a o světě víš ještě kulový, takže tě chápu
        • Jo mladej a blbej, já vím. Děda byl terčem konfiskace statku pro armádu a jelikož se mu to nelíbilo, skončil ve vězení. Co by o tom ale takovej zajda jako já mohl vědět...nebo třeba ty.
          • Jack1947
            Ted se ale priklanim na stranu tvoji , pac strev-o sice toho hodne zna atp... jenze se neumi nak rozhodnout je tedy cechoamerican , je ale i pro rusy hmm. Nehodlam nikoho urazet ale nehranici to s nejakou poruchou osobnosti (nenarazim rovnou na schizofrenii, tak se nikdo nemusi hnevat.)
            Nebo treba jen rad, prechazi z jedne strany na druhou, za valky by to byl ukazkovej priklad Kolaborantstvi Jedna strana prohrava, proc se nepridat k te vyhravaci, jak jiz jsem psal nikoho se nechci dotknout a lidi jako je strev-o a perun58 by jsme si svym zpusobem i vazit jaksi meli. I kdyz nesouhlasime uplne s jejich nazory.
          • Poslouchej frajírku naditá, proč potom soudíš ty mne a mojí rodinu, když o nás víš naprosté houno? Vlastní medicína ti nechutná? A pokud si ve 30 říkáš zajda, měl by jsi konečně dospět chlapče.
            • Taky se stydim, že jsem čech. Soudil jsem tě za tvé fanaticky proRuské názory, které zdaleka nejsou střízlivé.
            • Dokonce se začínám stydět, že jsem Čechoameričan, raději bych byl jenom Amík
  • Buď rád, že máš možnost diskutovat argumentačně a né tím klasickým útočným stylem, jež je typický v diskuzních dredech na serverech v kotlině s názvem ČR. Zkus se trošku ovládat mladej, taky tě nenazývám cucákem.
    • XorxoxTalarius
      A ja ted budu oponovat tobe, jelikoz neargumentacni diskuze se vede uplne vsude, neni to vysada jenom CR, jak si mnozi mysli
      • ale v té naší kotlince to je nejvíce vidět. "Pro-Usák - Pro-Rusák", levice-pravice, Radegast - Budvar, konzole-pc. Všichni se můžou vzájemně sežrat.
        • Tyvole demagog number one, fakt že jo. Ty jsi prostě jasně ukázal svůj pozitivní přístup k Rusku a negativní přístup k USA. Myslím tim k politice, o tý se bavíme, takže jestli mi začneš zas vkládat do úst, že tě označuju za nepřítele americkýho lidu, tak už vážně nevim.
          A jestli začneš popírat jasný věci, který vyplývaj z toho, co jsi napsal, tak už mi vážně jebne, najdu si ve kterym městě žiješ a celý ho podminuju. *15* *15*
          • Zajebi dijalog, ne pregovaram s bagrom...
          • Nejdříve si ujasni vyznam slova demagog. Nevšiml jsem si, že bych někde hlásal věci, které nejsou pravda. Proč bych měl cokoliv popírat? Fakta se popřít nedají a je úsmevné, že za celou dobu nikdo nebyl schopen dodat jakýkoliv relevantní odkaz k tomu, že bych se mýlil. Snůška planých keců a osočování :)
            • Jack1947
              Musi se ti ale nechat ze , umis napsat pekne elaboraty (necetl jsem vsechny.) Aspon tu nejsou rozdily, a vidis na obouch velikanech spatne/dobre vlastnosti. Nemuzu hodnotit uplne tak vsechno
              demagogie to uz nak vubec , mozna az si to prectu. Tedy jestli...
  • střev-o je normálně Putinův dvorní rozkuřovač..
    • Ubožáčku co je ti, že nemůžeš skákati ....
    • A jéje :) První signál prohrané diskuze je příklon k osobním urážkám.
    • Díky mistře, argumenty žádné, takže přistoupíme k urážkám. Fakta, holá fakta Vám smrdí, když WorldBank a WTO vydá prohlašení, že Rusko je finančně OK tak je to konspirace. Když uvedu, že se v USA ztrácejí bilióny dolarů je to konspirace. Když uvedu to, že banky v USa jsou ze zákona nepostižitelné, což nám sdělil samotná nejvyšší státní zástupce Eric Holder v senátním slyšení, tak je to konspirace. Za nejlepší blábol diskuze považuji onu zábavnou větu, že v Rusku vládne oligarchie. Zástupci oligarchie nevykřikovali v Ruské dumě, že pokud nedostanou svoje BAILOUT money, tak potopí ekonomiku a zařídí stanné právo, jak nám řekl kongresmen Brad Sherman
      "But why are we bailing out the Bank of China? Why are we bailing out the Saudi royal family?...

      The only way they can pass this bill is by creating and by sustaining a panic atmosphere...
      http://www.youtube.com/watch?v=p6KRXnYgu5I

      A few Members were even told that there would be martial law in America if we voted ``no.''
      • Půjdu po dvou cestách uvažování: první je, že těm tvejm "holejm faktům" nebudu věřit, viz. co napsal kolega nademnou... druhá cesta je, že tomu budu věřit a porovnám si to s úrovní chudoby, která prostě tristní je v porovnání s Evropou. V Rusku je to opravdu téměř všude mimo Moskvu (čímž nechci říct, že by určitý části Moskvy nebyly zahlceny chudobou) a několik dalších větších měst. Jak je teda možný, že občané tak prosperujícího stát, podle tebe očividně dokonce ekonomickýho ráje na zemi, se maj tak špatně?
        A PROSIMTĚUŽKURVAFIX přestaň do toho plíst USA, vo tý sem se do teď vůbec nebavil a ty jen vkládáš do úst ostatním nějaký vymaštěný kecy a děláš ze všech fanatiky a ještě se opovažuješ je nazývat konspirátory, když přitom sám jsi nejvíc brainwashed tady ze všech. Já jsem projevil v týhle diskuzi jen kritiku k Rusku, nikoliv sympatie k jiným státům/národům, zato ty jsi ukázkově předvedl naprostej fanatismus v podpoře ruska a hanobení USA, na kterej nemaj ani fanboys a hateři vůči svejm oblíbenejm či nenáviděnejm herním platformám a to jsme prosím na herním webu...
        Ale jsem rád, že jsi svojí rusofilii a antiamerikanismus opět a tentokrát už napevno potvrdil..

        A prosimtě, vykej si na novinkách nebo na idnes.. tady s tim dojem intelektuála na nikoho neuděláš.. howg
        • Podívejme ho, mladého demokrata, jak nám kádruje. Kde jsem projevil nenávist k USA? Já tam jezdím několikrát do roka, přátel tam mám jako zrní, ale on mě bude napadat že hanobím USA? Synu hanobím pouze Federální vládu SSA, stejně jako jí hanobí podle posledních poolů kolem 65% občanů USA. Jak jinak si potom vysvětlit poslední výzkumy od Gallupu
          http://www.gallup.com/poll/164663/americans-trust-government-generally-down-year.aspx ? Co je tak antiamerického říct to, že to prostě US vláda posrala vskutku gandiózním stylem?

          Jak je možné, že v oné superprosperující ekonomice USA je přes 45.mil lidí pod hranicí chudoby a více než polovina domácností závislá na programu Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) lidově na potravinových lístcích. http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/23116928-20618000-households-food-stamps-now-outnumber-all-households
          Ještě jednou se zeptám kolikrát jsi byl v oněch zmiňovaných státech jinač, než prstem po mapě?

          Kdyby jsi aspoň jednou jedinkrát navštivil USA a zajel se podívat 50km z centra nějakého města, tak zažiješ stejný pocit jako na Ruském venkově. Chudoba, chybějící služby, infrastruktura v dezolátním stavu. A zatím sem nikdě v při svých cestách Ruskem neviděl obdobu Detroitu...

          Víte proč do toho tahám USA, protože si nejste schopni ve svém dogmatu přiznat, že USA udělaly za posledních 20 let obrovských skok dozadu, mezitím co Rusko jde kupředu lehkým krokem. kdybych tady však kopal za Obamu, SSA tak bych byl hrdinou dne !
          • Ty jsi vážně primitiv... Ano když už do debaty o USA chceš zatáhnout i mě, tak si můžeš poslechnout, jak nadávám na jejich vládu i já, ač sis jak imbecil do teď myslel, že jsem nějakej jejich fanoušek. Pro mě je momentálně celá liberalistická (čti socdemácká) skvadra v čele s Obongem taky pěkně na pováženou a jejich momentální snaha o zvednutí dluhovýho stropu je jen další známkou, že socan Obama a jeho přátelé už asi ani neznají podstatu slova dluh a to, že dluh je od tu od placení a né od prohlubování... Stačí? Ano mohl bych pokračovat, ale doufám, že už jsem ti ukázal dostatečný příklad, abys pochopil, že když někdo kritizuje Rusko, tak neni automaticky fanoušek USA, což jsi tu předváděl celou dobu ty, akorát opačně..
            Já nevim jestli s tak vážnym braindamage dokážeš vůbec pochopit, že to takhle může fungovat a že né všichni uvažujou čenobíle. Absence názorový plurality jednotlivce nebo dokonce absence schopnosti o ní usilovat je mimochodem obří známka primitivnosti.
            BTW v USA jsem strávil hodně času. V Rusku podstatně méně, ale viděl jsem věci, který jsem vidět chtěl a stačilo to na to, abych si udělal obrázek.
            Hodně štěstí ve zbylym černobílym životě, plnym voleb pouze A nebo pouze B.
            • Okrsek Dearborn - Detroit- stát Michigan. Otec má malý domek v Piedmont street. A je tam takovej problém s muslimama že tomu místní přezdívaj Muslimborn nebo Dearbornistan. Tátu budem stěhovat do Pittsburghu, tam je zatím celkem klid. Zeptám se, ty seš nějaký studovaný psycholog nebo psychiatr? Takové internetové soudy by si nedovolil ani Pan Doktor Koukolík. Jestli máte rád rád Rusko, USA nebo ne, je mi absolutně u zádele :) Mám tolik slušnosti narozdíl od Vás, abych nesoudil...
            • Ty fakt argumentuješ a obhajuješ věci, vo kterejch nikdo nemluvil, tak se prosimtě uklidni a možná se na to i vy*er. Já se s tebou nehodlám dál bavit, páč prostě ty píšeš jak robot nějaký kecy, který jsou absolutně chaotický a mimo strukturu diskuze. Jsi naprosto fanatickej mentál a fanatickýmu mentálovi by věřil jen ještě fanatičtější mentál, takže těm tvejm kecům o tom, jak jsi div nevyzpovídal všechny občany Ruska a USA a procestovals světakraj ti taky nežeru, možná jsi v nějakym svym fanatickym tantrickym záchvatu u obrázků USA a Ruska na googlu nabyl přesvědčení, že jsi tam byl...
            • Chlapče já narozdíl od tebe, nezačal někoho urážet slovy jako antiameričan, rusofil apod.
              Z oněch videií z kongresových a senátních slyšení, Ti mohlo docvaknou to, že tam vláda nehraje žádnou roli. Je to jenom komparz pro chlapce z okolí Brzezinského a kluků kolem CFR.

              V USA jsi byl maximálně prstíken na glóbusu, jinač by jsi veděl o věcech, které jsem zde postoval. O tom Rusku pochybují taktéž. Můžeme si udělat vejlet na další Moskevskej MAKS, Ten poslední byl úžasnej. Jo tak Ty jsi koukal na věci, které jsi chtěl vidět...ahááá
              Dej si prosím komentáře pod článkem McCaina v komunistické Pravdě, aby jsi aspoň z části zjistil jak se Američanům začíná zajídat jejich vlastní vláda http://english.pravda.ru/opinion/19-09-2013/125705-McCain_for_pravda_ru-0/
      • Konspirace jsou jen tvoje slova. Recko taky bylo podle vsech instituci OK a kazdemu muselo byt jasne, ze to tak fungovat nemuze. Stejne tak to je s Ruskem - znas nejaky obor nebo prumysl, ktery je tam na takove urovni, aby ho to financne nakrmilo kdyz nebude moct vyvazet plyn a spol. ? Jedine zbrane, proto se taky Putin angazuje v akcich jako Syrie a podobne, protoze pokud rusove prijdou o zakazniky pro sve zbrane, tak uz jim nezustane nic. Rozhodne ne v meritku jaky by potrebovali aby to nebyla jen kapka v mori.
        • Kdyby jste se více zajímal o to jak to skutečně v Řecku bylo, co tam prováděl Goldman a Sachs a jeho slavné toxické deriváty. O tom jak se chlapicí z FEDu zmocnili ECB, kde výsostné místo dostal Mario Draghi se také moc nepíše. Rusko stejně jako čína úspešně transformuje svůj domácí trh. Hlavní je stále ropa a její rafinované produkty, ale reformy které proběhly daly obrovský prostor IT sektoru, výzkumu nanotechnologií, mikrovln či obrovský hype ve vojenském výzkumu. Ale tam nepatří jenom zbraně. Plivete na to, že Rusko má svoje hlavní příjmy z ropy a zemního plynu, ale o tom, že celá US ekonomika bude podle Ministerstva Energetiky stát na vývozu levného břidličného plynu, to už je košer, protože Amerika. Víš Rusko, to je země, kde probíhá obrovské množství základního výzkumu a z toho se dá težit více než z ropy. Stejně to dělají Izraelci...
          • Tyvole dokážeš prosím pochopit, že vo Americe se tu nebavíme proto, že to neni předmětem článku ani diskuze? Bavíme se prostě o Rusku, už ti to píšu postý tak kurvafix prosím, fakt moc prosím, přestaň argumentovat stylem "Rusko je skvělý a úžasný, protože v USA se děje tohle a tamto..." to prostě nedává smysl, chápeš to, nebo jsi skutečně tak vymletej?
            A jak vůbec můžeš vědět, jakej máme na US názor my vostatní, když seš jedinej, kdo vo ní dokola furt mele?
            • Fajn Rusko- obrovský BOOM ve vývoji nejmodernějších technologií (grafen, mikrovlny, IT, jaderný výzkum, vlastní výroba. Ekonomika podle World Bank, WTO, IndexMundi, CIA FactBook na neustálém vzestupu i přes drobná zpomalení (kdo by se divil v časech krize) Vzrůstající počet dobře placených dělnických pracovních pozic a jako bonus Centrální Banka Ruska je plně ovládána státem
              Co se týče těch Vašich oblíbených svobod: v Rusku není umožněné bez řádného soudního procesu zadržet osobu na dobu časově neomezenou, protestovat v Rusku můžete po klasickém ohlášení akce, jak se Vám zalíbí, dokud nezačnete dělat bordel. OMON při protestech neužívá nelethální munici ve velkém.
              USA - vývoj moderních technologií se smrknul do oblasti zbrojařských firem, prakticky veškerá civilní výroba byla outsourcována na dálný východ, ekonomika SSA ? Pokud se v D.C. mluví o defaultu měl by jste sakra zbystřit. Pozice které bylo tímto outsourcingem ztraceny, byly znovuvytvořeny z nějakých 25% a i finanční ohodnocení těchto pozic je nižší, než před outsourcingem. Centrální Banka SSA je plně v soukromých rukou.
              Co se týče svobod, Patriot Act, National Defense Authorization Act, H.R. 2900, H.R. 3166, praktické zrušení Posse Comitatus a stovky dalších.
              Systémy sledování vlastních občanů jako Trapwire, PRISM atd. jsou už jenom třešničkou...
              Víte proč o USA pořád melu, protože je mám stejně rád jako Rusko. Tudíž nevím, jak mohu být nějak antiamerický...
    • XorxoxTalarius
      Stve te ze to co rika jsou jednoduse overitelna fakta? :)
      • jaká fakta? blouzní tu o úžasné ruské ekonomice a když ho někdo vyvedl z jeho mokrého snu, začal urážet, ty fakte:)
        • Neumíte si to vygooglovat? http://www.worldbank.org/en/country/russia/overview
          Dokonce je Rusko tak silné, že je hlavním členem v nové rozvojové bance uskupení BRICS, která má za úkol konkurovat MMF a právě zmíněné WorldBank.
          http://www.reuters.com/article/2013/09/01/us-brics-bank-idUSBRE9800FB20130901

          Proberte se už:) Rusově provětrávají multimiliardové investice celým světem a západ se nemůže vyhrabat z krize dluhových derivátů. Kdo je tady mimo?
          • a zase mínusy? Copak nejsou argumenty? Vytáhnu z wiki, sic ji nepovažuji za nějaký extra důvěryhodný zdroj

            Under the presidency of Vladimir Putin Russia's economy saw the nominal Gross Domestic Product (GDP) double, climbing from 22nd to 11th largest in the world. The economy made real gains of an average 7% per year (1999: 6.5%, 2000: 10%, 2001: 5.7%, 2002: 4.9%, 2003: 7.3%, 2004: 7.2%, 2005: 6.4%, 2006: 8.2%, 2007: 8.5%, 2008: 5.2%), making it the 6th largest economy in the world in GDP(PPP). In 2007, Russia's GDP exceeded that of 1990, meaning it has overcome the devastating consequences of the recession in the 1990s.

            During Putin's eight years in office, the industry grew by 75%, investments increased by 125%, and agricultural production and construction increased as well. Real incomes more than doubled and the average salary increased eightfold from $80 to $640. The volume of consumer credit between 2000–2006 increased 45 times, and during that same time period, the middle class grew from 8 million to 55 million, an increase of 7 times. The number of people living below the poverty line also decreased from 30% in 2000 to 14% in 2008.
            http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia
            A aby ekonomika Ruska jela ještě na více obrátek, byly v roce 2009 zahájeny rozsáhle ekonomické reformy
            Ale Putin moc vadí, protože se raději stará o stát a né o milióny menšin, bailouty oligarchii a různé "neziskovky" . Dokonce vadí tak moc, až vřískají chlapíci Foreignaffairs *15*
            • Copak pepíci, místo argumentů mínuska?
        • XorxoxTalarius
          Jsou to fakta, rusko si vede dobre a bavit se o tom ze ted momentalne je to kvuli plynu a rope je scestne, jelikoz se bavime o tom jake je rusko ted. Muzes namitat ze za xy let az jim to vsechno dojde tak budou namydleni, jenze to bude za xy let a kdo vi jak bude svet vypadat
      • Mě neštve absolutně nic, rozhodně nic, co někdo napíše na internetu. *15*
        • XorxoxTalarius
          No obcas mi prijde ze to nekteri az prilis prozivaji ... ikdyz osobne mne dokaze vytocit fakt, kdyz nekdo odmita fakta kvuli svemu presvedceni
          Ale na druhou stranu mantra Adeptus Astartes rika "Veskere argumenty musi byt rozdrceny silou presvedceni!"
  • zase Rusáci už mě začinaj vadit..proč třeba nikdo neuděla něco o Německu a patrionismu? proč jen Rusáci a Američani už to je fakt trapné
    • Inquisitor
      Němci by měli držet hubu a krok po tom co způsobili.
      • rusové zavraždili mnohem víc lidí, než němci. Co by pak měli dělat oni?
        • Mnohem víc lidí než Němci :D aha a kolik prosím vás? 100 000 000? nebo snad 300 000 000? Slyšel jsem už taková čísla, že by vyvraždili celý Rusko..

          http://www.nybooks.com/articles/archives/2011/mar/10/hitler-vs-stalin-who-killed-more/?pagination=false
          • Zkuste si mimochodem projet údaje o populaci SSSR v průběhu času a berte v úvahu, že Rusko ztratilo 25 000 000 lidí v druhé světové válce. A pokud za války nebyla výrazně větší porodnost (což asi ne) tak i těch 20 000 000 co se říká že Stalin zabil je dost nadsazené číslo. Mnohem reálnějších je 5-9 milionů lidí a celý Stalinismus (30 let). Což je vedle Německých 13 milionů jen na holocaustu + berte v úvahu, že vyvolali válku, kde zemřelo 62 000 000 lidí (minimálně za 20 000 000 z toho nesou Němci přímou zodpovědnost) a to vše během pěti let docela směšné srovnání.

            A ty odhady typu 100 000 000 mrtvých za Stalina by v součtu s obětmi druhé světové války znamenali, že by v SSSR žilo jen asi 20 000 000 lidé po válce. Takže prosím neplácejte nemysli a zapojte mozek (nebo alespoň zkuste matematiku základní školy) Němci zabili mnohem více lidí než Rusi a to za podstatně kratší časový úsek.
            • Navíc pochybuji, že vůbec víš co komunismus je a jak vznikli levicové strany. Kdyby jsi to věděl, tak by jsi nevypustil z huby takovou kravinu, že jsou možná ještě horší než nacisti. Mimochodem pravicové strany jsou historicky oligarchické (stejně jako vláda Mao Ce-Tunga a Stalina) proto mají i vlády těchto "komunistů" mnohem blíž ke klasické monarchii a s komunismem mají pramálo společného.

              Navíc jsem nepřišel projednávat otázku, zda-li je horší nacismus nebo komunismus tak pro prosím tě neobracej. Já jsem pouze podotknul, že Němci zavraždili více lidí než Sověti, nic víc, nic míň.
            • Nebavím se o komunistech ale o Rusech a to je sakra rozdíl, protože drtivou většinu lidí zabitých komunistickým režimem zabil Mao Ce-Tung.

              Mimochodem čel jsi vůbec ten odkaz, co jsem postoval? Asi ne že? Proč taky. Lidi se své "pravdy" hold neradi vzdávají. Jak jsem řekl. Sověti nezabili za druhé světové války víc lidí než nacisti. S ohledem na tehdejší populaci to není matematicky možné
            • Komunisti zabili více lidí než nacisti. To je fakt, netahej do toho nějakej antikomunismus.
              Komouši jsou naprosto stejní zmetci jako náckové (možná i o něco větší).
            • Samozřejmě nezapírám, že Stalin byl zmetek a zabil miliony lidí atd. ale víc než Němci? Lidi proberte se a nehltejte ten antikomunismus tak.
            • Nezapomeňte někdo napsat, že jsem bolševik, protože snižuji čísla zabitých lidí Stalinem na matematicky a fakticky uvěřitelnou hodnotu, která není v rozporu s daty o populaci.
        • Inquisitor
          To stejný
          • Tady Zase někdo neumí rozlišovat mezi Nacisty a němci. Né Každéj němec byl nacista.SS byly převazně nacistické oddily to je pravda ale nějde !!! dávát rovnítko mezi SS a Wehrmacht.
            Tady je to jak Muslim=Terorista a Němec=Nacista.
            Krucifix už
            • Inquisitor
              Hlavně se zbytečně nerozčiluj, to chce klid a nohy v teple :)
            • A ono je to snad jinak? :D http://www.youtube.com/watch?v=U-PjyRwfedk
  • Když si tady čtu ty názory, tak si nemohu odpustit dát sem odkaz na knihu "Vymývání mozků" od Marka Solonina, ruského historika a spisovatele zabývající se dějinami druhé světové války.
    http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Vymyvani_mozku_Mark_Solonin.pdf
    • Solonin je výživný. Doporučím ho také :) A ještě výživnější je Yurij Bezmenov. Ex-KGB, který zdrhnul do Indie a posléze do Kanady. Jeho rozhovor o tom, jaké techniky rozvratu západních zemí užívala KGB za dob totality, se až nápadně podobají těm, které servíruje západ vlastním občanům. Opět nehledejte v tom nějaké vlezdoprdelkovství někomu.
      Yuri Bezmenov - Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society - Complete
      http://www.youtube.com/watch?v=SZnkULuWFDg
  • Smutny, to tvoje tezkopadny a zmateny skrabani se neda cist. Pro Polacka plati to same.
  • rusové mají zas jen plnou hubu keců. To oni dokážou nejlíp. Vsadím se o cokoliv, že žádná hra, o který ten ochlasta žvaní, do deseti let nevyjde. Naopak cenzura ta bude, o tom žádná
  • Tady se to zase hemží rusofily anti-usa idi*ty. Že jsem sem vůbec lezl *1*
    Ne vážně. Není vůbec pravda že by na tom ruská ekonomika (a už vůbec ne ruský ozbrojený síly, ty jsou na tom hodně zle - nejlíp na tom byly v porovnání se světem, řekl bych, koncem 70. let 20. století když byl v USA prezidentem slabý Jimmy Carter - ještě před Reaganem) byla nějak obzvlášť dobře, spíše přešlapuje na místě nebo jen mírně se zlepšuje. Taky mají Rusové co napravovat po komunismu a ekonomických kolapsech z 90. let (kdy mimochodem USA i okolní svět rostl poměrně slušnym tempem na rozdíl od Ruska, které se zmítalo ve značných problémech.
    Co se týče porovnávání válečných zločinů (jak Němci, tak Rusové si nemají v tomto ohledu co vyčítat), doporučil bych zdejším fandům Ruska navštívit východní Polsko a zeptat se zdejších obyvatel na jejich názor.
    A největší sranda je porovnávání dnešních USA s Ruskem. Spojené státy jsou stále ještě svobodné a demokratické - Rusko je spíše někde na pomezí mezi demokracií a totalitou. Absolutně neporovnatelné.
    Skončil bych upozorněním, abychom nezapomínali na svou historii, zejména na to, co se stalo v roce 1968 a na následná léta (nejen) sovětské okupace.
    • Svobodné a demokratické? Počkej až uvidíš na vlastní oči Free Speech Zones. Jsou ve městech i na univerzitních campusech ty svobodo jedna! Státy a Rusko si viděl maximálně z rychlíku na aktuálně.cz *15* Jo už se v D.C. nemluví jenom o shutdownu, ale dokonce o ekonomickém defaultu. Současný ekonomický stav Ruska si ověř na stránkách Světové Banky nebo samotného WTO *15*
      • http://www.zvedavec.org/komentare/2004/07/909-chces-protestovat-klidne-ale-jen-ve-free-speech-zone.htm
        • zkus si protestovat v rusku...
          • No celkem nedávno si tam zaprotestoval cekem početný davn antivládních. Chce to víc sledovat noviny... Ale hlavně nemusí protestovat ve Free Speech Zones *15*
          • XorxoxTalarius
            Tak to je argument jak pod na mne z boku, tam je to spatne, ale soused to dela taky blbe. Dospej ...
            • XorxoxTalarius
              Myslis ti nepohldni novinari co psali proti mafii a mafie je nechala oddelat? Jejiz vrazi byli dopadeni a odsouzeni? Jenze AI a HRW to cele prekroutilo a opozice to prevzala a snazi se to pouzivat?
              A v rusku si muzes protestovat jak chces, jen nesmis na rudem namesti a taky bez ohlaseni nemuzes prijit s par stovkama lidi
              Apropo stejne zakony mame i u nas
            • Jiste ze je to argument, kdyz se tady srovnava USA a Rusko. Rusko si hraje na demokracii, ale moc se jim to s carem Putinem a kamosem Medvedevem, kteri si prohazuji funkce a upravuji ustavu nedari. Nepohodlni novinari konci s kulkou v hlave a predstavitele opozice zaviraji do kriminalu jak za komousu.
      • stav ruské ekonomiky si radši ověř ty. Rusové mají hrůzu z každé změny cen komodit. Jejich rozpočet je z více než 40% tvořen brakováním surovin. Hádej, co se stane až dojdou. To není zdravá ekonomika. Když k tomu připočteš korupci i pro nás nepředstavitelných rozměrů, Rusko na tom není kdovíjak růžově. Co se týče demokracie v Rusku, o tom snad nemá ani cenu mluvit. Vy bolševici máte vždy plnou hubu keců, jak vám jde o lidi, ale první věc, kterou vždy komouš udělá je, že začne lidi likvidovat...
        • He, he, jestli máš pocit, že současné Rusko má, něco společného s bolševismem, potažmo s komunisty, tak seš hodně mimo. Jestli by se daly dnešní poměry v Rusku s něčím srovnávat, tak spíše s kapitalismem první poloviny dvacátého století, propojeného se silným nacionalismem.
          • Vono bolševismus a ruskej komunismus nikdy neměly mnoho společnýho s tim skutečnym komunismem a vždy se jednalo spíš o takovej státní kapitalismus. Ale to jsou v podstatě jen formy národního hospodářství a politiky, do jaký míry využívá stát represivních složek, to je věc jiná a popírat, že Rusko jich využívá i dnes nadměrně, to nejde.. Samozřejmě na tom není tak, jako za SSSR, ale využívá jich v kombinaci s úplně extrémní korupcí. Pokud si u nás někdo myslí, že ČR je prožraná korupcí jako ementál, tak Rusko je v tom případě už jen talíř pokrytej milimetrovou vrstvou drobků.
            Čekám, že mě střev-o bude žalovat, nebo mě alespoň napráská Putinovi.
            • střev-o, ty jsi úplně už fakt vymaštěnec.. proč argumentuješ USA, o který se tu nikdo nebavil prosimtě? jsi opravdu fanatickej blázen..
            • Korupce v Rusku je na úrovni, ale v USA povýšili korupce nené korupcí ale lobyismem...
            • Ano, žádný stát budující komunismus s ním neměl nic společného, proto se jim říkalo socialistické *3*
              Jinak k té korupci. Už není zdaleka tak extrémní, jako za Jelcina, přece jen první Putinův krok po nástupu k moci, a to vypořádat se s oligarchií, měl něco do sebe.
        • Jaká to náhoda, že člověk, jehož tu nazýváte Bolševikem, opět obdřel Trestní Příkaz od bývalého komunistickího souce Judr. Michala Chmiela. Víš mladíku, někdo s komoušema bojoval ještě v době, kdy ty ses plavil tátovi v koulích :)
        • Já a Bolševik? Chlapci kolikrát za svůj život jste navštivili Ruskou Federaci a kolikrát Spojené Státy Americké? Budu hádat...ani jednou a informace o těchto dvou mocnostech máte z místních plátků nemám pravdu?
          To víš, na to stejném nerostném bohaství chcou teď stavět i Američané, ale asi ti to uniklo...
      • Svoboda a democrazy *15* Don't Cage My Speech! A Student Schools His College https://www.youtube.com/watch?v=8FU6ePK9KCk
        Dokument o antiamerických, sebenenávidějících Američanech, kteří jsou dozajisté komunisté *14*
  • Tikov
    Kdyby z toho vylezla hra na způsob vietnamského 7554 vůbec bych se nezlobil (sice kvalita horší, bugy občas strašné, ale edukativní hodnota byla skvělá (intro začíná v 19. století, první mise v roce 46). Potíž je, že státem financované projekty končí jako ždímačka na peníze a za hodně peněz bývá málo muziky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit