Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli S.T.A.L.K.E.R. 2 nevyjde tak budu brečet *9* protože jsem si u jedničky strašně moc užil.
  • Pry to mozna bude delat Bethesda softworks
  • To že stalker2 skončil nemusí být tak uplně pravda, na různých ruských forech se šiří zpráva o tom že práce na něm pokračuje pod záštitou GSC
  • Prej ukrajinského investora ho*no leda Americká spol. Bethesda Softworks
  • Konec STALKERa 2 = zatím nejhorší zpráva letošního roku z oblasti her. Jakákoliv PvP akce nemůže nahradit ponurou až hororovou atmosféru hry za vlka samotáře. Stříleček, kde proti sobě po mapě běhá 30 borců je na každým prstě 10...
  • Ludia zase neberte to tak tragicky ze "zase" MMO. Je pravda ze ich je vela ale vidite co dokazali urobit v Stalkerovi... Atmosfera a pribeh tam bol fantasticky. Netreba to hned odpisovat. :).
    Ja by som si to vedel predstavit ako sa partia 3-5 hracov prechadza po postapokalyptickom meste.... Hladanie artefaktov, ziskavanie uzemia atd. Len si predstavte take nocne stanovanie v opustenej budove aky by bola dobra akcia. :)
    Takze neodpisujte to .. Tuto hru nerobia ziadne firmy v Azii alebo v USA. Vychodna EU vie prekvapit stale :)
    • Thorleif_cz
      Samozřejmě, že až to vyjde, tak to prubnu. To ovšem nic nemění na tom, že bych daleko radši viděl offline hru, pokud možno s kooperativním multiplayerem - což by bylo dle mého daleko větší maso. Mě totiž onlinovky netáhnou a to hlavně kvůli všudypřítomným hráčům, kteří mi kazí herní zážitek a také kvůli samotnýmu principu jejich fungování. Nedokážu si představit věrohodný post-apo svět, ve kterém najednou tři tisíce (dosaď jakýkoliv běžný číslo) hráčských postaviček lítá jak stýček Hermi na speedu od jednoho npc k druhýmu a s euforickým nadšením (vykřikujíc "wow";"wtf";"thx";"pls";"rofl" a "lol") sjížděj questy. Post-apo MMO prostě už jen z důvodu typických rysů žánru není dobrý nápad. Přelidněný postapo, ve kterým všichni chřastěj zbraněma není přece postapo?!
  • Je to škoda...okolí Černobylské elektrárny mělo v podní tědle hochů obrovské kouzlo...asi je čas opět nainstalovat a projet všechny díly...jo a Jejdásek je pako, takhle pitomě svinit diskusi pseudointelektuálním flamem je opravdu na doktora
  • Je to sice pěkné, že se snaží najít nouvou alternativu, ale na stalkerovi byla nejlepší právě ta atmosféra, kterou jí dodávala Černobylská zona. Bez Černobylu už další postapokaliptické hry nedosáhnou takových kvalit, jako měla S.T.A.L.K.E.R. serie.
  • Jejdáse mluví docela rozumně a dívá se na to ekonomicky, ne zaujatě z pohledu oblíbence STALKERa. To musíme uznat. Mluvím o jeho reakci na ekonomiku a ziskovost investice.
    • Shaker
      jo, mluvi rozumne, z pohledu EA a dalsich takovych
      • Mluví z pohledu racionálního, tedy rozumového.
    • Veskoslav
      Jejdásek a rozumně? Promiň, sice už je to nějaký semestr, co nemám ekonomii, ale to, co předvádí Jejdásek, jak by řekl můj bývalý profesor: fanatický kapitalista s móresy 19. století, kdy plat minimální, a zisky 40000% (reálně poměr celkových nákladů a zisků by se měl pohybovat od 1,7-9,6 násobek původní částky. Samozřejmě, že jde o největší zisk s nejmenšími náklady, ale v tomto případě hry Stalker je to zcela mimo, jelikož se zaplatil nejenom vývoj a hry samotné, ale zisky byly více než dobré na "malé" studio, co vytvořilo sérii stalker) Navíc si Jejdásek ani nepřečetl článek, tudíž jeho "ekonomická" přednáška byla zcela mimo. Tudíž obvyklý stav. Stačí prohledat diskuze a zjistit, že poětšinou je zcela mimo od her pro "televize", jak se nám snažil tvrdit až po tuto diskuzi.
      • reakce na editovanou část: "reálně poměr celkových nákladů a zisků by se měl pohybovat od 1,7-9,6 násobek původní částky" Předpokládám, že zisky ve skutečnosti míníš tržby (v opačném případě by to bylo zcela nesmyslné) a i přesto bych řekl, že tím fanatickým kapitalistou musíš být ty, protože v současné době průměrné roční zhodnocení 10% (čistý zisk) jak v podnikání, tak při investici (zde pak záleží na míře rizika - čím větší riziko, tím větší by měl být zisk a může být nad 10%) je mírou maximální (resp. zdravou).
        • Veskoslav
          Miním tržby, omlovám se, měl jsem to napsat.
      • Jakýpak fanatický kapitalista? Měl jsi ty vůbec ten semestr ekonomie? Mě spíše připadá, jak by byl Jejdásek zrovna nabušený na zápočtové a zkouškové a jeho po nějakou dobu koncentrované vědomosti chtěly ven, proto se zaměřil výhradně na ekonomický aspekt téhle zprávy. *1*
        • Veskoslav
          Přečti si pořádně Jejdáskovi reakce;) To s ekonomikou má asi tak společného jako že existují hry na "televize", jak se nás snažil přesvědčit. Vůbec si nepřečetl vyjádření tvůrců, kdy peníze naprosto nebyly důvodem pro zrušení jako práva na značku Stalker. Ale jelikož je jejdásek fanatický konzoloidní hater, co má definici hráč pc=pirát, tak brát ho vážně je asi jako si pomazat koule krví a strčit je do akvária plných piraní. A tím bych s dovolením ukončil pojednání o Zabíjiteli pirátů a držitele zlaté plakety Vrah roku a přenechal diskuzi hře. Stačilo, že jsou zaprasené dvě stránky mimo téma.
  • Jednička měla hlavně výbornou atmosféru tajemna a očekávání. Snad se jim to podaří zachovat. V pokračování už ten pocit tajemna nebyl takový, protože člověk tak nějak věděl, co bude následovat nebo co ho může čekat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit