Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně třeba ta politická korektnost a multikulturnost leze krkem. Za několik let všechno bude slité dohromady a nebude existovat nějaká výjimečnost. Když se člověk podívá např. Japonsko, to je díky dlouhodobé izolaci jiné od západních států. Mají jiný přístup k sexualitě, ženám ke všemu v podstatě. Úplně to ilustrují jejich reklamy či bláznivé soutěže. A o tom by měl být svět o rozmanitosti a poznávání. Né že se všeho udělá smíchaná kaše.

    Každopádně, když budu taky chvilku politicky korektní, tak mě štve, že oznámena další geniální vědkyně... Měl by tam být průměrnej debilní člověk.
    • Jaký přístup mají japonci k ženám, povídej.
    • jamar28
      Blbý je, že když se ti nelíbí multikulturalismus, tak jsi dnes v podstatě něco jako nácek, fašista, rasista atd.
  • TheGGG
    overwatch představuje vše co ve hrách nedokážu překousnout.... chápu že se tu ta hra nesmí moc kritizovat, tak budu opatrnej, ale řeknu to slušně a jasně, nikdy bych nedal přednost overwatch před drsnou zablácenou krajinou BF1, snad už origin zase funguje a já du pařit...BTW: ale jinak to overwatch péčko je dobrý, tam už mám pár hodin nahratejch... *3*
  • Mě to teda přijde bohužel dost nechutné, ten klasický americký mix opzlosti a zároveň dětskosti, je pro mě už za hranou. jasně, nahej zaklínač na koni je průšvih a vypadá to, že ty aaa věci už holt podobný věci potřebujou, aby masa byla fakt masa. ale teda ta struna blizzu... to je něco, kde poměr mezi greekem a "odborníkem na hrdiny, co hraje pokud možno jen za ženský" a chce vidět natlačenou zadnici v latexových kalhotech a přitom ještě koukat na dětskou tvářičku a nejlépe snajprovat, je děsnej. snad si blizz alespoň na to slavné diablo výročí vzpomene, že D1 a D2 bylo to jediné co se jim podařilo graficky neudělat ve stylu disney.
  • k článku:
    "Tracer vtipkuje, neschovává (zatím) žádnou dramatickou či tragickou motivaci, která provází nemálo ženských hrdinek"

    S tím nemůžu souhlasit, protože Overwatch Porn nám prokázal temnou minulost Tracer *1*
  • Nechapem ten hate ohladom "kreslenej grafiky" pre deti. To ako niekto teraz vysiel z jaskyni ? Okrem Diabla 1 a 2 Blizz vzdy robil kreslenu grafiku kde vsetky farby svietili a nejde len o HS, OW, Wow a SC, ale aj starsie hry The lost Vikings, Warcraft adventures a aj samotny W3 niesu vynimkou...

    Nehovoriac o tom ze, takyto typ grafiky starne omnoho pomalsie a praca na skinoch je omnoho rozmanitejsia...

    Komu to nesedi, tak nech si to nekupi, piece *3*
    • Blue.Shark
      Já bych spíš řekl, že někam kreslená grafika sedí, někam ne. Overwatch je třeba ten případ, kdy bych si ani nic jiného představit nedokázal. Jak už jsem ale psal níže, když existuje možnost srovnání se syrovější stylizací, třeba právě u Diabla, celkové atmosféře rozhodně více svědčí temnější kontury a to nemluvím pouze o barvách. Na druhou stranu nemohu říct, že by se mi grafika třetího Diabla nelíbila. Jsem si jistý, že jde o záležitost, na kterou si lze zvyknout za pár hodin hraní.
    • jamar28
      Však to nikdo nekomentuje, jako by šlo o novinku. Ta grafika byla pro řadu lidí hnusná odjakživa. Je to btw důvod, proč jsem nikdy ani nepřičichnul ke hrám jako Wowko.
      • Ten clanek neni o grafice ale o tom, jakou atmosferu se snazi naladit. I kreslenou grafikou se da navodit temna atmosfera. Btw wowko ma podle mne skvelou stylizaci a v pohybu vypada nadherne, muj nazor. Navic spousta lokaci tam pusobi pochmurne a temne. Doporucuji zkusit alespon trial.
        • Ani ne, WoWko mělo "skvělou" stylizaci asi tak před 8-13 lety, kdy vyšlo. Tehdy to bylo cool, ale z nějakého důvodu se Blizzard rozhodl zůstat u omalovánek a neinovovat. Po 13 letech se ta grafika dá popsat už jenom jako kýč.

          Osobně kvůli těm omalovánkám nemusím ani Overwatch. Ale chápu, že mladší publikum ještě nemělo čas získat alergii na tu stylizaci.
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      Vychádza sa z jaskyne, nie z jaskyni. Tiež si ráno nekupujem 2 rožky a vlašák, to však neznamená, že nemôžem napísať, že je mi z tých omaľovaniek, neónových mečov a fialových zbrojí zle.

      Niekomu možno tá štylizácia nevadí, niekomu sa možno aj páči, nepopieram, ale keď sa to kopíruje už viac než 10 rokov dookola, a nie len v rámci Blizzardu, začne to trochu nudiť a iritovať, nemyslíš?

      EDIT: predsalen, keď som mal 14 rokov v dobe vidania W3, tie pastelky mi nevadili tak, ako teraz. Ale ktovie, možno je to mierené na určité publikum?
    • wenceslaus
      Pro me WoW starne rychleji nez HL2 a netuším, co myslíš tou rozmanitosti.

      Nekoupím. Jen mě zajmá, čím je ta hra teda "pro všechny".
      • Necetl jsi clanek? Je pro vsechny, to jest aziaty, lesbicke belosky, cernochy atd. Proste zadna diskriminace
        • SugarCoffeeTeaRumBoom
          Sakra, na non binary gender fluid pan sexuálov sa zas zabudlo.
  • wenceslaus
    Co znamená to "hra pro všechny" nebo "nerozlišuje na základě rasy, barvy pleti"?
    • To znamená, že ostatní jsou zlí a nedělají to tak. V jádru je jakási pomatená komunistická úvaha, že lesbě se nemůže líbit Pán Prstenů, protože tam nejsou lesby nebo tak něco...
      • ale líbit se ji právě může problém je, že se tam pak nemá s kým stotožnit dokonce by ji mohlo napadnout, že neni normální *1*
  • Podle mne je nemoralni stylizovat hru, kde jde primarne o zabijeni a valceni, do vesele polohy. Navic ten prvni trailer, kde Tracer v tom muzeu potkala ty dve deti, byl vylozene cileny na detske publikum. Treba v Team Fortress byl taky odlehcenej humor a tam mi to nevadilo. Nevim proc ale mam dojem ze Overwatch jde uz za nejakou caru.
    Vzdyt se nad tim zamyslete co vlastne rikaji: Delame hru aby jste se pri tom zabijeni mohli citit prijemne jako na dovolene a vrazdit vsechny bez rozdilu barvy pleti, pohlavi, orientace atd. a nemeli pri tom deprese. Neni to chore?
    Jako dospely clovek to vezme s nadhledem ale decko to muze ovlyvnit. Nastesti dostal OW rating T.
    • Jack1947
      Ta hra je od 12tí a nemá žádnou krev. To co píšeš je zavádějicí nechápu co tím sleduješ. Spíše jen špatný troll a ještě protiřečení ( nepsal si nedávno že by tě to i lákalo ??)
      • Tvoje prispevky jsou taky zavadejici, a taky nechapu, co jsi timhle prispevkem chtel rict, jacku
    • Ale pri hrani her nikoho nevrazdis, kazdy snad chape ten rozdil
      • To je chytani za slovicka, mel jsem na mysli zobrazovani nasili samozrejme
  • jamar28
    Když se mi na Overwatch na youtubu pustil první trailer, tak jsem zprvu myslel, že jde o další animák pro děcka
    • A pak jsi zjistil, že máš pravdu.
    • Jack1947
      No vidíš a třeba z toho bude brzy seriál.
    • Pak sis všiml těch zadků a výstřihů? *1*
  • Blue.Shark
    Zajímavé. Osobně se mi přístup Blizzardu k budování univerza líbí a ani ta stylizace mi vůbec nevadí. V rámci grafiky u mě nastává problém, když tenhle "veselý koncept" protlačí do her, kam úplně nesedí a kde byl v minulosti použit koncept jiný - mluvím o Diablu. On třetí díl vypadá naprosto krásně, ale ta syrovost, temnota a deprese druhého dílu mu prostě chybí, ačkoliv vím, že jde pouze o zvyk.

    Stejně tak Starcraft, kde bylo v jedničce použito ztvárnění posouvající hráčovu představivost spíše do toho drsného a syrového stylu. Druhý díl se rovněž vydal jinudy a třeba slizkost a hmyzí vzhled Zergů ustoupil spíše generickým tesákům.
    • Presne proto jsem u Diabla 3 nevydrzel > chybela atmosfera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit