Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "myslenka pana prezidenta neni nesmysl. rika proste jen co rict musi a co by na jeho miste rekl kazdy a co zabrani poklesu akcii. on vi, ze je to nesmysl, psp uz doziva bohuzel dlouho. na psp2 budou ted vychazet hlavne hry, ktere prinesou nove zpusoby ovladani, protoze prave to by melo nalakat lidi. Ze si zahraju "novej" wipeout, ktery vypada jako stary, jen ma vic pixelu, tak to je malo. Takze je nesmysl podpora stareho psp, kdyz nema co noveho nabidnout... ono ani hry z psx neni terno, protoze jestli daji podporu psx do toho jejich telefonu, tak uz je fakt konec.."

    Ja myslim ze jejich akcie jeste hodně dlouho nepoklesnou. (Kupaval bych jako divej)
    Až vyjde NGP budou podle mě na historickem maximu. (Prodaval bych jak utrezenej ze retezu) Pan "Prezident" Rikal ze na PSP(1) budou vychazet dalsi hry. A proto je podle mě lepší kdyby NGP podporovalo hry z PSP(1). Je to fakt ktery ucho si sebou bude tahat 2 PSP?
  • Přeloženo ze zmrdí PR řeči: PSP2 nebude kompatibilní s PSP, protože nechceme.
  • hmm japonec
    • Máš dobrej postřeh, vsadim se, že sou na tebe v ustavu pyšný.
      • na mne asi né ale na toho japonce co pravě našel ameriku
  • Pro nas, co mame velkou sbirku umd her pro psp je dalsi podpora dobra. Zaprve udrzovani multiplayer serveru, za druhe aktualizace firmware napr. podpora ipv6 bude brzy nutna. Mozna uz nebýdou vycyazet velkonaklaeove tituly, ale hricky za par supu na psn by mohly. Ted jsem treba koupil fieldrunners za 30 Kc a je to fajn, jak hra tak cena.
    • posila
      Na PSP existuji hry s multiplayerem pres net? cool, cool ... to jsem nevedel
  • Koupil jsem si PSP Go kvuli jeho velikosti, hraní her, poslouchání muziky.. Bohužel je pravda že se ohledně PSP již delší dobu nic neděje. Nový firmware ? Jen protipirátská ochrana a služba co zatím v ČR nefunguje..Jako společník na cesty je to dobry, ale proč proboha stale neumí divx, pdf atd.. Třeba slezou s cenou a za 2 990,- nebo 2 490,- se konzole bude dál prodávat vesele vedle nového PSP. Né každý bude chtít dát 6000-7000 za novinku. Dětem na hraní staré psp bude stačit.
  • podle mě si psp koupi jeste hodne lidí z důvodu znížení ceny po vydání NGP a tak se bude jeste hodně dlouho prodávat a jesi na NGP vyjde tak malo her za rok jak za poslední dva na psp tak ty dva joisticy a vysoký výkon bude ůplně k hovnu.
  • Ten už přece dávno zabilo NDS...
  • myslenka pana prezidenta neni nesmysl. rika proste jen co rict musi a co by na jeho miste rekl kazdy a co zabrani poklesu akcii. on vi, ze je to nesmysl, psp uz doziva bohuzel dlouho. na psp2 budou ted vychazet hlavne hry, ktere prinesou nove zpusoby ovladani, protoze prave to by melo nalakat lidi. Ze si zahraju "novej" wipeout, ktery vypada jako stary, jen ma vic pixelu, tak to je malo. Takze je nesmysl podpora stareho psp, kdyz nema co noveho nabidnout... ono ani hry z psx neni terno, protoze jestli daji podporu psx do toho jejich telefonu, tak uz je fakt konec..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit