Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Loneck
    "Free will is an illusion." Jo jo dal bych si dalsiho Soul Reavera. Ta mechanika presouvani mezi dimenzemi v realnem case, byla naprosto skvela vec jak vizualne, tak hratelnostne.
  • Malleth
    Soul Reaver by mohl mít s dnešníma možnostma docela koule. Radši bych aby restartovali tuhle sérii, než aby dělali dalšího Tomb Raidera. I když ten taky nebyl vůbec špatnej.
    • Jen ať udělají dalšího Tomb Raidera pro masy (kterým taky nepohrdnu) a vydělají tím na vývoj Soul Reavera pro fajnšmerky *3*
  • Chci Soul River moc moc moc *13*
  • Jeffrey.Asher
    Mohla by jít do Crystal Dynamics.. A dělat na dalším Tomb Raider :D
  • kubi-wan
    Hned, co jsem se ráno dozvěděl, že odešla, taky mě hned napad tenhle vlhkej sen, že by se mohla vrátit k LoK sérii *14*
  • Enfant terrible? Vážně? *3* Neměla by být spíš femme fatale?

    Člověk by neměl používat cizí termity, pokud v tom není zcela suterénní....
    • sleepless
      Nevidím problém s použitím enfant terrible i pro ženu. Původní význam je bezpohlavní (zlobivé dítě), momentálně užívaný význam (význačná osobnost) taktéž, i když jej často vidíme ve spojení s mužem. Femme fatale znamená něco jako "osudová žena", což opravdu není odkaz, který jsem chtěl Amy Henning přisoudit. Takže enfant terrible zůstává.
      • L´enfant terrible - (franc. enfant dítě, terrible hrozný) výraz pro nezvládnutelné dítě; jedinec jednající bez ohledu na společenské zvyklosti a často proti nim

        "Význačná osobnost" je od původního významu na hony vzdálená... O matce Tereze byste také napsal enfant terrible, protože to byla významná osobnost? Asi těžko, že... podstata enfant terrible je nezvladatelnost, nekonvenčnost, rebélie, nikoliv význačnost.
        • Vysvětlil jste to hezky, nicméně Vaše vysvětlení nijak nevylučuje použití výrazu i pro ženu. Naprosto mimo je Váš názor, že by bylo vhodné použít spíše femme fatal. Výraz femme fatal je totiž součástí vztahu muž x žena. A osudová ne proto, že by s ní ten dotyčný měl strávit zbytek života, ale proto, že její vliv končí tragickým koncem pro onoho muže. Můžeme sice vztah modifikovat na žena x obchodní společnost, ale pořád mi tam chybí to tragické vyvrcholení.
          • Já od začátku netvrdím, že enfant terrible nemůže být žena. Nejde mi ani tak on "enfant", jako spíš o "terrible". Pokud chtěl autor říci, že Amy Hennig je neortodoxní žena, která si nebere servítky, způsobuje svému okolí trapné situace a boří společenské konvence, pak ano. Je to enfant terrible (což se mi ovšem moc nezdá).

            Pokud chtěl říci, že je to významná osoba (The UK video magazine Edge named her one of the 100 most influential women in the game industry - historically male dominated) jejíž odchod by mohl mít osudové důsledky pro Naughty Dogs, nebo Uncharted, pak by to naopak mohla být femme fatal (což se mi zdá o dost pravděpodobnější).

            Pokud chtěl autor říci jen to, že se jedná významnou osobu herního průmyslu, pak neměl používat cizí termity, které mají rozsáhlejší konotace.
            • ringmancz
              na anglické wiki: "successful "genius" who is very unorthodox, striking, and in some cases, offensive, or rebellious", což vzhledem k tomu, jaké hry dělala, pasuje

              a mimochodem, je to Amy Hennig , ne Henning
  • Drakersss
    Je to škoda ale o nový díl Uncharted který je ve vývoji se nebojím.Když se toho teď ujmuli Neil Druckmann a režisér Bruce Straley kteří stojí za hrou The Last of Us,tak uncharted 4 bude mít určitě kvalitní příběh a nejen příběh. *4*
  • BoB.2
    *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit