testovaci text

Diskuse pro Článek Seriál The Wire jako inspirační zdroj tvůrců L.A. Noire

Australský Team Bondi si stále užívá úspěchu své debutové hry L.A Noire, pochopitelně se však v kancelářích v Sydney již uvažuje o dalším titulu. Nové číslo britského PSM3 přineslo zajímavé informace, které poskytl samotný šéf studia Brendan McNamara. Na otázku, jestli...
« Novější 1 Starší »
Kdo nezná The Wire, tak by si měl rychle doplnit vzdělání! Sheeeeeeeit!!!

www.youtube.com/watch?v=70eU84 ...

*1*
27.7.2011
(nové) Enucleatus (anonym)
+1
@Leatham: Já bych moc Shield a Wire neporovnával. Oba jsou nadgeniální ale prostě... Jiný. Jinak doporučím (pokud už není známo) Breaking Bad.
26.7.2011
(nové) Leatham (anonym)
Na Breaking Bad se chystám už pár měsíců a teď, když kamarád sjel za víkend 3 série, už na to asi konečně kouknu. Jinak osobně jsem se Shieldem přestal v 5té řadě (už jsem to nedokázal trpět). The Wire jsem viděl pár měsíců předtím a jelikož ho suveréně považuji za top5 seriál historie, tak mi Shield (podle mě až moc vyhypeovaná) připadal strašně povrchní, až téměř fádní (chyběl mi tak zkrátka ten pohled z několika stran, ne pouze policie) a vyjma onoho "hlavního" případu také příliš epizodní.
27.7.2011
(nové) Leatham (anonym)
+1
Mimochodem, toto je snad první Tiscali diskuse bez flamu a nadávek v historii *1*

Way to go, guys!
27.7.2011
(nové) vocas (anonym)
braking bad prestava byt zajimave od druhe serie, kdy je jasne videt nastavovana kaše... Wire je zatim to nejlepsi na co se da v serialove forme narazit-...
27.7.2011
(nové) fiLLkiLL (anonym)
+2
Wire je nejlepší seriál, který znán. No a Shield je druhý nejlepší seriál :-). To by byla dobrá inspirace.
26.7.2011
(nové) dizz (anonym)
druhý nejlepší je The Sopranos :)
26.7.2011
(nové) fiLLkiLL (anonym)
A jo Sopranos. Já zapoměl na Tonyho. Nedávno jsem to dokoukal a je to další z mých srdcovek. Spolu s Oz
27.7.2011
(nové) dizz (anonym)
Dik za tip o Oz jsem do ted neslyšel. Vypadá to hodně zaímavě !
27.7.2011
(nové) Leatham (anonym)
Nejlepší seriál o kriminalistice, to je the Wire. Bylo by fajn kdyby podle toho udělali nějakou moderní verzi L.A. Noire. Shield, v porovnání s tímto skvostem, působí jako Kobra 11.
26.7.2011
(nové) Biják (anonym)
-1
Já chci hru na motivy Walker Texas Ranger.Nezničitelný hero cop, který rozmlouvá z duchy když nemá páru jak dál, ve svém pickupu jezdí jak v need for speed.Kop s otočkou by byl megamaxisuper fatality jeho pohled likvidující zlé myšlenky.Plně zničitelné hospody při rvačkách apod.
26.7.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se