Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 10krat obohrata pesnicka zacne casom liezt na nervy a to iste caka aj slavneho hasasina *2*
  • Heh, mají materiál na 10 let, co na 10 let na půl století min. Když vemu v potaz, že na konci AC 1 zírá Altair na ten globus, co vyleze z jablka, je možno spatřit, kde všude (na všech kontinentech) jsou zbývající úlomky Edenu, tak si myslím, že o AC uslyší ještě děti mých dětí. Mne osobně to nějak nevadí, zahraju si to. Ale víc inovací by to chtělo určitě, a ne jen si z toho dělat dojící krávu (o to jim samozřejmě jde). Vytvořili slušný universum pro hráče ale udržet kvalitu tý hry to je teprve oříšek. Hodně zdaru všem.
  • *8* ,,,,,,,,,,,,,,,,,, *1* *1* *1* tak hodne stesti decka *16*
  • CrocoRay
    Osobně mi taky přijde série AC už tak trochu ohraná a byl bych raději, kdyby už místo toho vyvíjeli něco jiného nebo se vrátili k perskému princi. Ale na druhou stranu chápu, že když jim to vydělává peníze, tak není důvod přestat.

    Co se mi však nelíbí je to, že tu odpůrci této série v diskuzích dost uráží hráče jenom za to, že je baví hrát něco, co se těmto odpůrcům nelíbí. Kolikrát tu jedinici napadají inteligenci těchto hráčů, ale můj názor je jednoduchý: I blbec může ostatním nadávat do blbců :-) Vyjádřit svůj názor na sérii je jedna věc, ale začít furt dokola urážet, to je věc druhá a už je to i ohrané stejně jako tato série :-)
  • Well, chápu všechny, kdo na AC nadávají, a neberu jim to, avšak mně prostě AC bavit nepřestane. Myslím, že kdyby se AC Unity vyhlo bugům, mělo by mnohem lepší hodnocení, né za příběh, ale za pokus už tu sérii nakopnout do pr*ele a rozjet to trochu jinak. Tedy dobře, mikrotransakce, odsuď podsuď, ale stále tu sérii mám rád. AC U je něco jako novodobej fail tehdy v podobě AC III..a víte co? po AC III přišlo Black Flag a to je dnes po dvojce spousty lidma nazývánou nej AC vůbec. Takže AC Victory má podle mně šanci na úspěch, obzvlášť, když je teď vyvíjeno v jiném odvětví UBI. a k té budoucnosti: představoval bych si ji tak trochu jako Dying light, to znm sandbox parkour v první osobě. Kdyby měl dobrou zápletku a s*al na klišé ''Desmonde, udělej tohle, Desmonde, jdi tam'' nebo chcete-li ''tak tady máš tablet, je to fakt kvalitka, támhle si jdi sednout na zadek a hraj, a nezapomeň pak v polovině hry jít někam něco hackovat'' a místo toho dal nějakej příběh hlavnímu hrdinovi (asasínovi), tak to beru
    • firebug
      Nečekám od AC série zázraky, ale mohli by, sakra, už konečně nějak vybrousit ten parkour - když je to vedle virtuální turistiky středobod veškeré zábavy. Stačilo by zapracovat kinetickou energii postavy, třeba aby hrdina potřeboval nějaký smysluplný rozeběh na překonání dlouhého skoku a ne, že uměle zrychlí ve vzduchu. Pathfinding je stále (po tolika dílech, že už to nemá cenu počítat) tragický. Postava se mnohdy rozhodne, pro tu nejhorší cestu. Vyskočí si na zábradlí a při snaze z něho seskočit, vyleze na stánek atp. Dost mě to vytáčelo už u Relevations a u Unity (který to měl údajně vylepšit) už moje trpělivost přetekla. Teď se jen obávám, že na stejných základech budou stavět další díly a jen měnit kulisy. Chci zážitek z parkouru, jako zprostředkovalo stařičké video demo na Beyond good and evil 2. Chci se u toho akrobatického skákání opět bavit a ne jen skřípat zuby.
    • Čech, kterej začíná větu slovem well je blb.
    • Tak ja zase beriem AC ako virtualnu prehliadku mesta, ku ktorej je nahodou pribalena priemerna hra:) Takze ma to zatial tiez nesklamalo:)
  • Už nevím,co si mám myslet. Hráči by měli začít používat mozek a nepodporovat omílání toho samého stále dokola.
    Když si vzpomenu na trailer k UNITY - bomba! Pak o tom každej žvanil a nakonec se dozvím, že to byl jeden velkej BUG.

    Pak The Order 1886 - vidím první záběry a říkám si:"Bomba, vypadá to pěkně!" A nakonec se opět dozvím, že to stojí zaprd.

    Nemám stroj na hraní takových her, ale říkám si, že o nic nejspíš nepřicházím. Jako hráči mi pak nezbývá než říct, že je to opravdu ztráta času.
  • v assassins creedech se posledních pár let mění jenom jediná věc, a to prostředí, jinak vše ostatní je to stejný, omýlaný pořád dokola.
    • Dokud hráčům hopkání stačí, tak není důvod jim to neprodat.
  • Nejotravnější část série budou více rozvíjet, tak to potěš...
  • A za 10 let zacnou recyklovat od jednicky kterou uz si nikdo nebude pamatovat. Tesim se do duchodu, mrtvicka nebo dve a hned si taky uziju toho padesateho asasina
    Lidska pupulace je cim dal tupejsi, inteligenti maji jedno dite zatimco simpletoni soustaji jak kralici. V budoucnosti se to nepochybne bude regulovat, ale nase generace bohuzel musi tu majoritu tupounu a her pro tupouny pretrpet =)
    • Ty jsi neskutečnej pitomec. Doporučuju ti v tvém případě držet pysk o nějakých simpletonech. Zkus si taky zašoustat, bude líp.
  • A co udělat pořádný další/poslední díl, na který budeme 10 až 20 let vzpomínat ?
    Ne, raději vysát a upadnout v zapomnění

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit