Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám problém s touto hrou po nainstalování ujdu nějaký kus podle toho jak valím a hra se mi vždy kousne a konec. Instaloval jsem to několikrát a pořád mám stejný problém! Mohl by mi prosím někdo poradit? Co s tím? Hardvérové požadavky mám výkonnější než co se požaduje hra mi tu chvíli jede parádně.
  • Dobrý den potřebuji pomoc stahla sem si Serios sam 3 a nejde mi dostat se přes ty rychlí škorpiony temer na zacatku hry prosim poradte dopredu dekuji
  • Reakce na: fire
  • Že máš prvních 8 kol jen ty zbraně co jsi vyjmenoval, to je taky blbost. 1 kolo má cirka 1 hodinu, tedy aspoň u mě na hard. A už ve čtvrtém kole máš minimálně ruce, kladivo, dezerta, brokádu a raketomet. A konkrétně v osmém kole máš rotačák a pár dalších zbraní.
  • Z recenze mám skoro dojem, že autor buď nehrál BFE nebo naopak kterýkoliv z předchozích dílů. Hra jako FPS hezká, ale jako Serious Sam? Asi jsem zklamán, protože jsem si hru koupil zrovna poté, co jsem dohrál TSE. Čekal jsem, že budu běhat po údolích a kosit hordy nepřátel přibíhajících z protilehlého kopce. Namísto toho mě autoři vrazili do egyptských uliček, kde sem tam něco zabiju, dochází mi zdraví (ne že je pod 100 ale ukazuje jednociferné číslo) a armor není vůbec. Chci zdraví v hodnotě 210, armor 150 a chci 999 raket v zásobníku, který nakonec vyprázdním na louce tak velké, že nelze dohlédnout na druhou stranu. Chci zase projít Babylónem, Aztéckou říší a vystřílet Mezopotámii! Chci regulérního Serious Sama!
  • Jedničku jsem nehrál, dvojka byla výborná, ale tohle je opravdu tragédie a snad i 5/10 na EG je podlě mě nadhodnocené. Kupoval jsem to na Steamu a už po patnácti minutách po instalaci jsem toho litoval a šlo to okamžitě z disku. Není ta hra náhodou vyrobená v Garry´s Modu? Tak totiž přesně vypadá, jedna mapa na kterou někdo bez rozmyslu rozházel enemáky a sem tam nějaké domečky a krabičky *11*
    • běž si radši zahrát cod...

      Mimochodem SS3:BFE hravě strčí všechny díly codů a bfek do kapsy, jestli díky nějaké hře si za poslední dobu můžete říct, jo tohle mě baví, tak právě díky poslednímu Samovi. Pokud máte několik přátel, jedině lépe!
  • Kdy to mám hrát když hra se zatím neprodává, všude je napsáno až jaro 2012
    • CrocoRay
      Asi ještě opravdu není ta krabicovka. Já se díval na www.originalky.cz (nízké ceny a díky jejich vstřícnosti k zákazníkům už ani jinde nenakupuji) a je to dostupné až od 20.2. 2012. Takže možná digitálně přes steam anebo stáhnout cracknout a mezitím si objednat originálku, ale to jen v případě, že už bys byl fakt urpuťák, chtěl to hrát hned a pak si jen sbírku vyzdobit krabicovkou.
    • smejki
      ?
      Release Date: 22 Nov 2011
      • no koukal sem se na xzone ale i jinde avšude je to stejný.
      • asi čeká na Cz krabicovku
  • Taky máte pohled do dálky takvej rozostřenej a rozmazanej? Je to grafikou nebo se to dá nějak nastavit?
  • Už se těším až si Serious Sama zahraju bude to řežba, tak jako vždy...

    Jinak mám dotaz mimo téma Serious Sam. Dneska jsem objevil, že by měl být další díl Tony Hawka. Bylo to tady: http://extrememag.cz/tony-hawk-vyda-v-lete-uz-15-hru/ Možná to není taková novinka... Celkem se na to těším, tato sportovní tématika mě celkem baví. Myslíte, že to bude pecka a nebo celá ta série jde z kopce? Mě osobně se nejvíce líbili první díly...
  • Zběsilá hra, ve které dostanete achievement za to, že jste 5 vteřin nevystřelili, protože situace si to žádá. Konečně hra, která využívá ostré náboje, ale spatřuju tu jeden nedostatek -> nemožnost vniknutí do mimozemských plavidel a vystřílení celé základny + následná exploze s možností absolutní kontroly během pádu a následného tvrdého dopadu ve třetí osobě :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit