testovaci text

Diskuse pro Článek Serious Sam 3: BFE - recenze

Ani jeden historický pramen se nezmiňuje o tom, že by staroegyptští bohové nosili na očích oranžové zrcadlovky kradené ze šaten jezdců na BMX kolech. Chorvatské studio Croteam si proto takové zjevení muselo vymyslet. Pravda, jejich bůh si ještě nevybudoval velkou tradici, vždyť...
« Novější 1 2 3 4 Starší »
(nové) Jenda (anonym)
-3
Jedničku jsem nehrál, dvojka byla výborná, ale tohle je opravdu tragédie a snad i 5/10 na EG je podlě mě nadhodnocené. Kupoval jsem to na Steamu a už po patnácti minutách po instalaci jsem toho litoval a šlo to okamžitě z disku. Není ta hra náhodou vyrobená v Garry´s Modu? Tak totiž přesně vypadá, jedna mapa na kterou někdo bez rozmyslu rozházel enemáky a sem tam nějaké domečky a krabičky *11*
26.1.2012
(nové) LKN (anonym)
běž si radši zahrát cod...

Mimochodem SS3:BFE hravě strčí všechny díly codů a bfek do kapsy, jestli díky nějaké hře si za poslední dobu můžete říct, jo tohle mě baví, tak právě díky poslednímu Samovi. Pokud máte několik přátel, jedině lépe!
27.2.2012
Kdy to mám hrát když hra se zatím neprodává, všude je napsáno až jaro 2012
22.12.2011
?
Release Date: 22 Nov 2011
22.12.2011
(nové) prudislav (anonym)
+1
asi čeká na Cz krabicovku
22.12.2011
(nové) paine (anonym)
no koukal sem se na xzone ale i jinde avšude je to stejný.
22.12.2011
Asi ještě opravdu není ta krabicovka. Já se díval na originalky.cz (nízké ceny a díky jejich vstřícnosti k zákazníkům už ani jinde nenakupuji) a je to dostupné až od 20.2. 2012. Takže možná digitálně přes steam anebo stáhnout cracknout a mezitím si objednat originálku, ale to jen v případě, že už bys byl fakt urpuťák, chtěl to hrát hned a pak si jen sbírku vyzdobit krabicovkou.
22.12.2011
(nové) Jake (anonym)
Taky máte pohled do dálky takvej rozostřenej a rozmazanej? Je to grafikou nebo se to dá nějak nastavit?
21.12.2011
(nové) marťan (anonym)
Už se těším až si Serious Sama zahraju bude to řežba, tak jako vždy...

Jinak mám dotaz mimo téma Serious Sam. Dneska jsem objevil, že by měl být další díl Tony Hawka. Bylo to tady: http://extrememag.cz/tony-hawk-vyda-v-lete-uz-15-hru/ Možná to není taková novinka... Celkem se na to těším, tato sportovní tématika mě celkem baví. Myslíte, že to bude pecka a nebo celá ta série jde z kopce? Mě osobně se nejvíce líbili první díly...
21.12.2011
(nové) Loloiy (anonym)
+4
Zběsilá hra, ve které dostanete achievement za to, že jste 5 vteřin nevystřelili, protože situace si to žádá. Konečně hra, která využívá ostré náboje, ale spatřuju tu jeden nedostatek -> nemožnost vniknutí do mimozemských plavidel a vystřílení celé základny + následná exploze s možností absolutní kontroly během pádu a následného tvrdého dopadu ve třetí osobě :-).
20.12.2011
(nové) fire (anonym)
-18
Máme tu další pokračování pošukané střílečky Serious Sam *1*. Tentokrát pod názvem BFE. Předem by chtěl zdělit at tu nepadají stupidní dotazy o tom jak zabít protipirátského škorpiona, už to hlásí sám název. Copak lidi aspon trochu nečtete ? Creoteam se snažil udělat ochranu která je vyborně vymyšlená(opět zklamání) Na světě není ochrana kterou by pořádný hecker nepřekonal. Když se dostal do EA a ukradl ne plně dokončený Crysis 2 a dostali se do SONY tak to už je něco....
Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat *4*, ale chtěl jsem si ji zahrát když jednička byla celkem fajn FPS, dvojka byla ještě větší sranda a ted třetí díl přišel z celkem pěknou grafikou která v uvozovkách překonala CoD 8, ostuda ACTIVATION ale co to je jiná linie hratelnosti to tu nebudem řešit. Ted ke hře: Musím říct že zatím to ujde *4* Jediné co mě na hře trošilinku štve jsou zbraně. Prvních 8 kol nebo kolik máte furt tu samou brokovnici, Desert Eagle, demoliční kladivo a ruční zabití tot vše *1* nevím kdy se dostanu k pořádným zbraním aby si užil pořádnou řežbu s rotačákem *15* . Ale s tím hodnocením to trošičku přehnali no *4*. Vdyt jednička málem překonala hodnocení BF3 *15* . Trojka dostala 8, dvojka 8, a jednička 9 což je slušné hodnocení na takovou jednoduchou řežbu. Ale co s hrou si myslím jsme všichni spokojeni a ten u koho je Sam bůh nesmí ve sbírce chybět. U mě zasloužených 8 z 10 za pěknou grafiku, neustálou řežbu ale body jsem odečetl za inteligenci nepřátel kteří jsou hloupí jak bačkory ale to není novyna vdyt to tak je pořád a ještě jedno mínus je za příběh ale to není důležité u takovéto hry která i tak pobaví *15* .Snad jsem řekl všechno ohledně této hry *3* . Děkuji za čtení komentáře.
20.12.2011
pokial máš iba DE, brokajdu a kladivo tak to nie si ani vo štvrtine hry - asi niekde v "No place to hide" .

a touto vetou : "Přiznám se- taky jsem si hru stáhl jelikož takovou hru se asi nevyplatí kupovat"

- si celý svoj koment spláchol niekam do kanálu...
20.12.2011
"nevyplatí se kupovat"...no to by mě strašně zajímalo, co se tedy podle tvých měřítek kupovat vyplatí.
20.12.2011
Já jsem z toho trochu zmatený. Hra se nevyplatí kupovat a pak píšeš, že tě baví. S hodnocením to přehání, ale ty sám bys to hodnotil stejně osmičkou *8*
21.12.2011
(nové) LKN (anonym)
typický příklad děcka, co má za uchem vytetovaný znak Call of Duty, velmi vtipný komentář...
27.2.2012
"Trochu" OFFTOPIC, ale zaujala mě diskuze o češtině *4* Správně ta věta měla být: "Takže spíš než o nějakou obtížnost hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání." To "být tebou" byla vsuvka (už si přesně nepamatuji, jak se tomu nadává *4* ) a proto měla BÝT oddělena čárkami. A "zajímat se o doplnění" či "zabývat se doplněním", už má vpodst. přibližně stejný význam a smysl to dává podobný.

Každopádně z toho vašeho vzájemného sebeurážení kvůli blbosti nemám zrovna pocit, že by mezi vámi byl někdo opravdu rozumný. A na tom flamu jste se podíleli všichni stejným dílem, takže bych vinu nesvaloval hned na uživatele Nauč se česky a někteří uživatelé by se mohli zamyslet především sami nad sebou, než hned začít někoho kritizovat. Ono je lehké na netu někomu říct "Ty jsi kretén, meleš hovna" a trochu si u toho pohonit ego *1*

Snad nedostanu miliardu mínusků, že jsem se vyjádřil absoulutně mimo téma SS3, a že se třeba někdo kvůli mého příspěvku cítí dotčen.
(editováno v 21:47) 20.12.2011
Takže vlastně ono je naprosto v pořádku, když si tu někdo léčí mimo téma svůj mindrák na češtině, kterou potažmo ani neovládá? Tudíž pokud to není troll jako je dexter, tak je vlastně v pořádku diskutovat o češtině na fóru o hrách. Děkuji, pro příště si to zapamatuji.
20.12.2011
Ona ta čárka není podle mě zase tak závažný problém jako pletení si "i" a "y" nebo "s" a "z", což mně také bije do očí, i když na to nereaguji. Ale ty jsi mě špatně pochopil. Já se ho přímo nezastával, jen mi ty vaše příspěvky přišly taky docela ubohé a nemuseli jste tu diskuzi dále rozvíjet svými urážkami a dělat přesně to, co po vás ten diskutér /Nauč se česky/ vlastně chtěl *3*
(editováno v 17:07) 20.12.2011
No on je ten problém, že občas je rozdíl mezi trolingem a mentálem jako je Nauč se česky, on to dělá docela často, že kritizuje češtinu a přitom udělá vždy nějakou drobnější chybu. Já češtinu mám rád a snažím se psát spisovně, ale rozhodně nebudu do diskuze o hrách psát o tom, že někdo někde udělal chybu. Přeji hezké Vánoce.
20.12.2011
Vidím, že s češtinou problémy nemáš a já stejně jako ty ostatní nekritizuji za gramatické chyby, pokud je někde někdo udělá, ale když někdo napíše 5 chyb v jedné větě, tak je to opravdu síla a někdy bych na to i zareagoval. Mně šlo spíše o to vzájemné sebeurážení se a svalování viny, když to šlo i přehlížet. Nezdálo se mi, že by se v té diskuzi našlo hodně kvalitních příspěvků.
20.12.2011
(nové) USER47 (skrytá identita)
+1
Čárka by měla být před "být tebou", tou čárkou před "bych" si úplně jistej nejsem:).
20.12.2011
Máš pravdu *3*
Asi to upravím a pro jistotu to tady poznamenávám, aby tvůj příspěvek jako reakce na ten můj předešlý neztrácel smysl *2*
(editováno v 21:46) 20.12.2011
(nové) Xtro (anonym)
-1
Takže:

1) "Takže spíš než O" (to O tam nemá být)
2)" Takže spíš než nějakou obtížností hry bych se, být tebou, zajímal o doplnění si základního vzdělání.

Zbytek příspěvku nekomentuju, taky obsahuje chyby.
20.12.2011
"zajímal o nějakou obtížnost" nebo "zabýval nějakou obtížností" Ale to už byla chyba spíše v překlepu.
(editováno v 21:42) 20.12.2011
(nové) Lukas (anonym)
To vypadá hodně dobře. Nevíte jaký sou HW nároky?
20.12.2011
(nové) zazu (anonym)
+8
No nevíme, protože sme všichni retardovaní a neumíme používat google *7*
20.12.2011
(nové) Lukas (anonym)
+4
Tak to je mi tě opravdu líto.
20.12.2011
Jedu na plný kotel: 2.2 Dual Core, 8 GB RAM, ATI HD 4670 512 MB a jedu na 1650*1080 na plné koule při 40-45 fps.
(editováno v 17:09) 20.12.2011
To jsem čekal větší nároky. Už i ty remaky prvního a druhého dílu byly prý hardwarově náročnější.
20.12.2011
Ani ne, SS 1 datasisk smažím na 9 let starém noťasu na vysoké detaily, dvojka ta byla ze začátku špatně optimalizovaná no.
20.12.2011
(nové) Lukas (anonym)
Tak to je v poho, díky moc *3*
20.12.2011
(nové) rmt (anonym)
-7
Takovejhle paskvil a 8/10, že se vůbec podivuju...
20.12.2011
Co moc složité na tebe? *1*
(editováno v 16:31) 20.12.2011
(nové) cakeisalie (anonym)
+7
Tak když Tourist obtížnost v Samovi je něco jako nejtěžší obtížnost v CoDu *1*
20.12.2011
(nové) rmt (anonym)
-7
Jj, vůbec nevim kam jít a co mám dělat. Ne vážně, mně ta hra přijde jako taková ubohá budgetovka, je to hrozně nezáživný a graficky docela krom příšerek nepovedený. Prostě mi to hodnocení přijde přitažený za vlasy...
20.12.2011
Víš, co vůbec znamená série Sam? A mně s prominutím připadá, že ty jsi jeden velký budget.
20.12.2011
(nové) rmt (anonym)
-2
Jistě. A neomlouvej se, to že si hňup to nezmění...
20.12.2011
(nové) dexter (anonym)
-13
Co s tim skorpionem? Uz nekdo vi jak ho zabit, ja se pres nej ne a ne dostat..
20.12.2011
Trapné......
20.12.2011
ach boze chlapce ty si mesiac pozadu :D asi uz vies ze si mas stiahnut iny crack tak hura do toho :D
20.12.2011
(nové) Bu (anonym)
+10
Taký trápny trolling a ty mu to takto zožereš *7* Padaj do kúta a hambi sa!
20.12.2011
« Novější 1 2 3 4 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se