Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Což o to, města byla v AC vždycky pěkná.
  • grafiku maji hezkou ted tam ješte dodelat tu hru. vubec bych se nezlobil kdyby to byl stredovekej hitman, jak jsem to čekal už od začatku serie
    • deathfish
      To máš pravdu. Když si tak vzpomenu, jak ukazovali první ukázky prvního dílu, tak člověk nevěděl, co vlastně pořádně čekat. Ale bylo to magické.

      Prvotní představa byla průzkum oblasti a možností, pomocí eagle vision zjistit kdo je cíl a kde jsou stráže, hezky si to naplánovat a nakonec ze stínu nebo střechy nečekaně zabít cíl. Potom už jen zdrhání prozkoumanou a naplánovanou trasou, popřípadě sejmout pár překážejících obránců v propracovaném a krásně zanimovaném boji.

      Nakonec to tak úplně nebylo, ale poprvé, když jsem to hrál, jsem byl z toho i tak opravdu nadšený. Dvojka mě pak ohromila ještě víc, hlavně tedy postavou, prostředím a příběhem (+ tam byl ten milostný vedlejší příběh a ty já mám rád, vždy podle mě dokážou okořenit příběh hry).

      Dnešní díly už bohužel od Hitmana mají úplně daleko. Ale co, třeba se jim zase podaří jeden díl udělat dobře jako to bylo u Black Flag *4*
  • assassin je repetivna kravina s nezaujimavym pribehom....ale aj tak si to vzdy kupim lebo stale je to jediny hra v ktorej sa mozem prechadzat po historickych mestach ktore mna osobne vzdy fascinovali...len dufam ze londyn bude od zaciatku cely otvoreny lebo hrat to aby sa otvorila dalsia cast mesta ma bude obtazovat
  • Chci hrát za templáře. New world order and gtfy.
    • NWO mi stačí v realitě, estě tak to podporovat ve hrách, ble
      • Magister_Peditum
        Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom NWO? *15*
  • Když v každém okénku týkající se AC, nebo CoD vidím tolik špatných reakcí, tak si říkám, proč vlastně ty hry vydávají, když nato každej nadává.
    Já osobně jsem hrál poslední AC, Brotherhood. Pak už mi nic nepřišlo nějak zajímavé.
    Ale vážně, když se zamyslíme, největší značky herního průmyslu jsou Call of Duty, Assassins Creed, a Battlefield..
    Z toho jsem vyjmenoval hlavně tyto tři, protože mi přijde, že mezi sebou soupeří, kdo toho udělá za rok více. Kde jsou ty doby, kdy studio dělalo v rozmezí 5let pouze jednu, dvě hry?
    Je v tom chamtivost studií, nás co nejvíce oblbnout a recyklovat hry jako seriálové epizody a pouze natahovat dojnou krávu? Přitom ta výdělečnost stojí pouze na počtu kolik toho udělají.

    CD PROJEKT se drží starého systému, děláme hru.. a děláme jí dlouho, aby jsme si byli jistí, že to nebude "gówno" na scéně.
    Přitom poslední Zaklínač měl mnohokrát větší výdělky než samostatný díl CoD, nebo AC.
    A v tom to asi je, studia ví, že nemají až tak kvalitní hry, že nebudou mít až tak enormní zisky, tak vydávají jednu hru 5x do 3-4let a pak když se to sečte, tak mají větší výdělek, než X-let vyvíjený Zaklínač
    • vonTossis
      V podstatě nejde nesouhlasit, ale jednu věc musím přidat, ať to není jen černá a bílá. I ten zlatý (červený) CD PROJEKT má své mouchy. Hodně se například nadává na to, že absolutně ignorují hračskou kritiku, ale každý svůj úspěch slaví dvakrát tolik. A to prosím neberte jako nějakou urážku CD PROJEKTu. Já osobně je mám taky velmi rád. Jen prostě každý má nějaké mouchy, i když EA, Ubisoft atd. má pořádné masařky.
    • Je pravda že poslední AC, co mě chytl byl zmiňovaný Brotherhood. Revelation a trojku jsem přetrpěl.BF měl svoje světlé momenty,ale díky nefunkčnosti uPlay cloudu jsem po reinstalaci systému přišel o savy a nebyla chuť začínat znova a o Unity jsem jen zavadil pohledem,ale hrát se mi to nechtělo. V podstatě jediná hra na kterou se od Ubi těším je Division a to doufám nepodělají jako WatchDogs, což mohla být skvělá hra,ale vůbec nevyužila svůj potenciál a příběh stál za starou belu. Třeba se Unity povede a dokáže dotáhnout open worldy na novou úroveň, ale pochybuju o tom...
    • I samotní hráči AC, si z té hry dělají prdel:
      https://www.youtube.com/watch?v=3UGPPEdfs4A
  • Mart9
    Doufam, že tam půjde hrát ten kriket, jak je ve videu. Jestli ne, je to špatná hra.
    • doufám, že už se tam už nebude šplhat na žádný debilní věže aby se odhalovala mapa, nebude se sbírat 1000 kousků analusu aby se přehrálo nějaký video, pak 1000 kousků vlajky commonwealthu abyste dostali nejlepší gear ve hře a 1000 peříček poschovávaných po střechách abyste dostali achievement "posbíral jsem 10.000 různých píčovin v hrách od Ubi a jediné co z toho mám je tohle blbý tričko"
  • tak moc měst uz nezbylo. Další dil prej bude v Bratislavě a další v Brně :))))))))))))))
  • a nesla by do toho krasnyho mesta vlozit nejaka jina (lepsi) hra? :D
  • Prophet
    Aha a hádám, že tato hlavní postava bude stejně zabugovaná jako v Unity a patchovat se bude přibližně půl roku... jenom takový předpoklad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit