Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm plastová černá bedna, co to asi tak znamená? Možná, že by to měli pohřbít a vyjít s nějakou fakt výkonnou konzolí. Cena tohoto "děla" bude asi jako 1/3 ceny GTX680, takže to vychvalovaný Uncharted utáhne dalších 6 let:) Nemám nic proti konzolím, brácha nedá na ps3 dopustit,ale když se podívá u mě, tak sám uzná, že je trošku na tetrisu.
  • Možná na Xboxu je 176 her ale jakých co ? Řekni mi nějakou exluzivní hru kromě Forzy, Gears of War nebo HALO. Neříkám že na Xboxu jsou debilní exklu. hry upřimě HALO nemusím (zase takový fanda sci-fi do určité míry nejsem), Forza- auta nehraji. Gears of War 1 nebyl na PC uplně špatný, ale i tak mě to moc nechytlo. Takže já si Xbox neměl co kupovat. Za to PS3 mě exkluzivkami překvapilo: Uncharted- Parádní grafika, skvělý příběh, skvělá hratelnost no ono je toho hodně, ale je to asi jedna z nej. her co jsem hrál. Killzone- o tom není co hovořit. Naprosto mě tam bere ten engin který nemá žádná hra... Parádní řežba které se sice COD možná nevyrovná, ale to takovéhle hry nelze srovnávat. Taky jedna z nej. her co jsem pařil. Little big planet- sice jsem nehrál, ale tvrdí se nebo to je asi už potvrzeno že je to nejlepší skákačka co existuje. No a naprostá jednička je God of War která mě oslnila uplně nejvíce.. Hodně mě štve že jsem nevlastnil PS2 (nějak jsem zapoměl koupit *1* ), aby si mohl zahrát GOW 1 a 2. Ted na PS3 vyšly HD kolekce takže určitě si koupím , ale jedno vím že to bude super řežba... Takže Xboxkáře nechci urážet ale ty svoje Exkluzivky si strčte do řitě, protože zdaleka na Exkluzivky na PSnemají. Možná co bych si na Xboxu chtěl zahrát je Gears of War 3 který dostal 10/10 což mě mile překvapilo, ale nejsem takovej Kr*tén abych si kupoval kvůli jedné hře konzoly za 5000 a ještě k tomu abych si platil internet za hraní online. Je mi uplně fuk že to stojí 400 na rok, ale i tak za tyto prachy mám třeba z aukra od nějakého chlapa 2 hry (samozřejmě ojeté) za super cenu a ještě je mohu hrát po netu zdarma. A tedka vyjde na PS3 zase The Lost of Us na které se taky hodně těším. To zase budou mít Xboxkáři kecy že si to nemůžou zahrát. Nemluvě o dalších skvělých hrách které na PS3 vyjdou a to mluvím smaozřejmě o God of War: Ascenasion *3* .
  • Hehe, PCčkaři si snad nedovolí kritizovat vzhled jakýkoli konzole, že ne ?! Vždyť by se museli hanbou propadnout, když se podívají na ty svý zaprášený designový skvosty, větčinou poslepovaný z toho, co bastlíř dal ... ;-)
    • Mladý pán tých počítačov v živote asi mnoho nevidel, všakže?
  • Pane šéfredaktore Poláčku, a Xbox se 4GB flash paměti není podivný? Na PS3 sice hry mají často mandatory install, ale ta 16GB verze je spíš asi myšlená jako multimediání blueray přehrávač na kterým si člověk občas zapaří, prostě takový poslední entry level týhel generace. Chtělo by to u novinek trošku přemýšlet.
    • Docela pochybuji, že se bude jednat o 16GB internal space. V tomto jsem za jedno s autorem článku. Nejmenší disk, jaký kdy v PS3 byl, bylo 40GB a uživatel z toho měl přístupno něco přes 20GB. Tudíž 16GB by celý zabral systém a tudíž by nebylo nic pro hry, které často potřebují i několik GB prostoru. Jako BD player je to taky nesmysl - existují levnější přehrávače BD, které mají nižší spotřebu.

      Xbox bych tu nemíchal. Ten byl od začátku designován pro memory karty, což jim poněkud udělalo problémy okolo dashboard upgrade. PS3 hry v drtivé většíně případy potřebují pevný disk.
      • Tak uvidíš...
  • podla mna to vypada rozhodne zaujimavo http://www.ps3blog.net/2012/07/14/has-the-new-super-slim-ps3-leaked/
  • hele teda že je Sleepless zvrhlík je známej fakt, ale jestli se mu todle líbí víc než současnej Slim, tak už je mi jasný, proč všude, kam přijde, tam kurwí design, v Levelu, tady...atd... *5*
    • Mi se PS3Slim také nelíbí a mám doma 2xFAT. A také se mi ta nová verze na fotkách líbí. Ale to se mi líbila i PSP E1000, než jsem ten levný plasťák držel v ruce. Pak jsem se pokorně vrátil k PSP FAT.
    • Na slim se take hrozne nadavalo, jak je osklivy a ja s nim problem nemam. Na mem sklenenem televiznim stolku z cerneho kouroveho skla vypada dobre a neleskly povrch je velmi prakticky. Stejne prehnana je i tato reakce zalozena na par fotkach mizerne kvality.
  • Veskoslav
    Hmm já bych spíše ocenil novou generaci konzolí, ať se grafické a herní možnosti posunou zase dál. Ale takto to ypadá, že Sony chce pouze vytřískat z 6 let staré věci ještě více peněz, i když PS3 měla podle mě už dosloužit a ne ji prodlužovat život.
    • Zda se ze konzole i s sest let starym hardware uspesne valcuji pc platformu, kdyz tatí se nemuze odpichnout od dna a ustal na ni vyvoj. Co se tyce konzoli, tam zadnou stagnaci nevnimam. Hry jako dark souls nebo dragon's dogma ukazuji, ze je porad mozno jit dal a prinaset originalitu a inovace, vykonnejsi hardware k tomu neni potreba. Je to vitezstvi inteligence nad hrubou silou.
      • Je jasné že takýto príspevok ti prinesie na tomto fore len hromadu mínusok ale kazdy kto kliká na - nelíbí - by sa mal zamysliet že momentálne je to realita... predajnosti hier hovoria jasne... ja mám rád počitačové hry ale momentálne sú v kurze konzolové hry čo sa týka predaja je sice krásne že na pc hra hru miliony ludi ale z toho si ju 3/4 stiahne z torrentu a to distributorov totalne nezaujíma. Po dlhej dobe sa medzi top 10 dostala hra na pc a to je tak trošku očakavane Diablo 3 ináč je sucho. Takže ja nepopieram že pc hry možu byt vadšie, lepšie a kvalitnejšie ale bohužial tomu tak momentálne nieje.
        http://www.ps3mania.sk/novinky/europske-predaje-hier-a-konzol-k-30-6-2012-t10713.html#p73040
        • DangerousDave
          ak niekto napíše, že konzole valcujú pc ktoré sa vraj nevie odlepiť od dna keď finančne sú to vyrovnané platformy a keď niekto nevidí stagnáciu v tomto segmente tak sa nečuduj, že mu niekdo klikne na mínus.
          • Ale konzole s sest let starym hardware valcuji pc, kteremu se proste nedari. To vidi kazdy ne-fanatik, pc ma daleko na vic, nez co na nem je. To nejzajimavejsi na pc je dnes indie scena a mmo. Vetsina velkych komercnich titulu je primarne delana pro konzole a jejich potreby. Neco takoveho bylo pred 15 lety nemyslitelne. A konzolove hry nestagnuji, neustale prinaso neco noveho, viz zmineny dark souls nebo dragons dogma. Mimochodem treba ai pawnu v dragoms dogma je fantasticka, na sest let starem hardware. A kdyz se podivam jake hity dnes vychazi na pc, treba diablo 3, tak fakt diky, mam stale pc, ale konzole mi proste poskytuje lepsi zabavu, ackoli ma sest let stary hardware. A to je pro pc, na kterem hraji 20 let, smutny osud. Mozna tem, kteri nezazili jeho davnou slavu, to tak neprijde, ale presto to tak je. PC platforma radu let preslapuje na miste a nevi kudy dal, ceka jaky smer udaji konzole, utikaji z ni vyvojari, spousta studii majici na konte skvele pecky zahynulo (sirtech) nebo zacalo preferovat konzole (id, crytek).
            • Ja s tebou súhlasím, hry proste niesu to čo boli a to sa zhodneme myslím úplne všetci. Nadruhú stranu mi dnešné hry vyhovujú, ja som človek ktorý už nemá tolko času ako kedysi ked som začínal hrávat. Mesačne si kupujem jednu hru na ps3 ( nemusi to byt bezpodmienečne hitovka ) ale kvalitu si tam vždy nájdem a som spokojny. Čo je fakt ako si písal o 50 Eurách za 5 hodinovú hru je trošku moc ale verím tomu že sa to zmení. Naposledy som si kúpil drahšiu hru Max Payne, hru som dohral na 3ch obtiažnostiach ( 2 mi ešte ostávajú ) + občas pustim multiplayer a musím povedať že tie peniaze rozhodne nelutujem. Podľa mojho názoru človek ktorý si kupi max 1 hru za mesiac... má stále z čoho vyberat tak ako na PC, Xboxe alebo PS3 takže vobec nechápem vojny medzi PC, PS a Xboxom, je to fakt asi len o ludoch ktorí potrebuju mat 20 hier mesačne v najlepšej grafike a v 100% kvalite... čož nieje možné ani len teoreticky. Tod vše čo mám k téme PC vs Konzole + dodávam že konzolové hry sa momentálne predávajú viac. Čo som tu minimálne 2 x podložil faktom. Tod vše. Piece a rozhodne nič v zlom, je to len názor hráča ktorý hrá hry cca 12 rokov
            • DangerousDave
              dado: nevkladaj mi do úst svoje fantazmagórie *7* na konzolách nie je nič zlé, prakticky som na nich vyrastal a mám na ne dobré spomienky. To čo nemám rád je konzum a fakt, že 95 zo 100 prípadov je hra šitá na mainstream, respektíve casual sféru.
            • Je to tak ako píše Jejdasek a ako som písal ja ... zato že si fanatický pc hráč, všetko ostatné okrem PC je špatné a na pc nedáš dopustit to je tvoj problém fakty to neovplyvní.
            • DangerousDave
              ako môžeš napísať, že sa PC ako hernej platforme nedarí alebo že je na dne ked v celom hernom segmente generuje cca rovnaké peniaze ako konzole ??? Problém je v tom, že do PC hráč vrazí väčšie peniaze a už nie je ochotný investovať do áčkových hier toľko čo americké detičky z vreckového pre PS3/XBOX ... ďalšia vec je v tom, že pc hráč nie je ochotný kúpiť všetko ako poslušný školáčik, dôkladne si vyberá a vie že za 5 hodinovú tupú konzumnú koridorovku je nezmysel vyhodiť 50 euro, pretože vzhľadom na vekovú štruktúru PC hráčov tí už tak nejak poznajú cenu peňazí a práce ktorú na tých 50 euro vynaložia.

              PC má v áčkovom segmente problémy ale pokial i projekty ako watch dogs sa chystajú na PC tak sa zatial nie je čoho obávať.

              K tej stagnácii je škoda sa vyjadrovať, vybral si jednookých medzi slepými a tváriš že tieto vypichnuté hry sú obrazom súčasného stavu konzolových hier *7*
      • walltar
        A teď tu o karkulce prosím.
        • deridon
          u něj je to trochu fanatismus..
    • mas komenty ako keby si nevedel pouzivat mozog..
    • Obě společnosti momentálně využívají toho, že tu máme historicky první vyrovnanou generaci konzolí. Kdyby chtěli, tak mohou ležet na zlatém dolu ještě asi 5 let. Nová generace po ně znamená další souboj o dominanci nad trhem a obrovské snížení kupní síly, než se ta konzole zase rozšíří (pokud vůbec).

      Z tohohle pohledu se jim nejde moc divit. A vlastně by to z dlouhodobého hlediska dalo zase šanci PC na dominanci trhu :)
  • PSP Go byl propadak, co jim desetitisice konzoli zuslaly lezet ve skladech. Vita je propadak. Ps3 jako nastupce nejprodavanejsi konzole vsech dob je uz od launche na svelim poslednym miste. Tak co Sony zbejva nez zlevnovat? 16GB(neni to moc?) model for everyone! *1* *14*
    • Nevím no, já jí nosím pořád v kapse, na hry a filmy super mašinka.
  • To raději Skyrim na PS1 než PS3... Zlatý XBOX :)
    • Až na to že exlusivních her na PS 3 je tak 10x víc než na xboxu *3*
      • Malleth
        Hlavně jsou ty exclusivky lepší
      • Veskoslav
        Tak to sotva:)
        • no tak se na to ty de.ente mrkni na ten seznam a nemel pořád!
          • Veskoslav
            Tak jsem se mrknul na seznam: PS3 96 her, Xbox 176 her. Ksakru, nějak mi nevyhází, že by na tom PS3 bylo líp.
            • Malleth
              Když počítáš všechny blbosti na Xbla, tak je jasný že to nevychází. Ale kolik je na xboxu trojkáčkových exklusivních her? Nedejbože nějakým způsobem zajímavých?
            • Ten seznam neni od pohledu kompletni a dokonce to sam o sobe uvadi, co tim chces dokazovat?
          • je nutné hňed niekoho urážat? sa trošku chovaj prosím ta si na verejnej diskusií
      • A to si zjistil polykanim spermatu managementu Sony, ne? *1* http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_exclusives_(seventh_generation) Sony je na tom naopak nejhur.
        • Kdyby Sony chtělo kupu posra*ých Exklusivních her o kterých nikdo nikdy neslyšel a neuslyší tak jsou na tom stejně,ale Sony možná není nej firma ale ví jáké exkluzivní hry lidé chtějí viz. Uncharted,Killzone,Resistance,LPB,God of War atd. Samozřejmě Xbox se může chlubit Gears of War,Halo,Forza a to je asi tak vše *4* Let´s the Flame begin! *16* *16* *16* *16*
          • Musíš být na xichboxáře hodný víš, je jich tady tak pět a půl přičemž dva znich jsou matky v domácnosti co hrajou na kinektu aerobic, dva další chtěli PS3 ale při nákupu se spletli a 1 a půl člověka nemají vkus na hry a myslí si že je HALO dobrá sci-fi a že má Gears of War skvělej příběh.
            • pro jejdásek
              Bohužel je to pravda
            • Mam ps3, box me miji, ale tohle jsou debilni kecy.
          • koupil sem PS3 nedávno, ne vyloženě jako herní konzoli, ale proto, že se to dá taky použít na přehrávání BluRay, dostal sem k tomu God of War 3 a můžu teda říct, že tudle stupidní, vygumovanou, kreténskou sračku může chtít jen úplnej idiot...něco tak neskutečně debilního sem v životě neviděl a doufám, že už nikdy neuvidím
            • Ah to sis na svím xichtboxu sprovoznil net a pustil sis na YT video z God of War, dostals záchvat vzteku že nic takovího tam nemáte tak ses musel běžet vyblít sem na tudle diskuzi co?
            • No jestli tohle dokážeš napsat o God of War tak sis raději měl koupit levnější Blu-Ray přehrávač protože podle mého názoru lepší hru budeš hledat těžko *15*
        • áno... ak počítaš strašnú hromadu kinect hier a hier o ktorích nikdy nikdo nepočul tak máš určite pravdu:)
          • Veskoslav
            To ,že ty jsi o nich neslyšel, to není problém Xboxu:)A mimochodem ze 176 her je na Xbox čistě na Kinect pouhopouhých 12. Což je pořád nějakých 164 her na Xbox proti tragických 96 na PS3:)
            • Och až na to že 90% těch her nejsou vlastně hry ale kinektoví sra*ky. Tady se pozná rozdíl mezi demagogem veskoslavem a normálním hráčem, pokud ale považuješ hovadiny pro kinekt nebo indie hry za plnohodnotné tituly tak si hlupák. Na PS 3 je mnohem víc kvalitních AAA titulů. No schválně kolik pořádných FPS je čistě pro xbox hmmm? HALO ale no tak takovou barevnou patlaninu ti kliďánko přebije epickej killzone. A pořádnou rubačku? hmmm máte tam něco lepšího než je God of War asi těžko co. A TPS? sterojdoví a směšný Gearsi si Uncharted dá k snídani a co třeba sandbox? něco lepšího než infamous no no? asi ne co
            • 96 je v Sony mozku 10x vice nez 164! *15* *12* *2* *1*
  • FUJ konzole.. !!
    • FUJ blbec.. !!
    • sám si fuj, keď nemáš k tomu čo rozumné povedať tak sem ani nelez prosím ta...
      • to by sem koukám nemohl vůbec nikdo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit