Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem demo a docela jsem si ho, jakožto fanoušek stealthu, užil. Svoje zádrhele hra má, schovat se za takovou bednu může být oříšek ;), ale dá se. A nějak si nevzpomínám na stealth-puzzle hru jako Shadwen, kde je navíc možno využívat fyziku třeba na odlákávání protivníka, za mě osvěžujcí. Plnou hru jsem zatím nehrál, ale demo na mě působilo tak, že každý level je sandboxem se vstupním a výstupním bodem a je jím potřeba provést tu malou holčičku, takový stealth puzzle. Že nikoho hra nenutí používat nesmrtící techniky a že je prakticky nejjednodušší všechny pozabíjet? To mi ale ve stealthu přijde normální, dát šanci všem, těm co si level rádi tak nějak projdou jako tichý zabijáci a těm, co rádi dlouhý minuty koukaj z úkrytu a čekaj na ten pravej moment. Ani nevidim důvod, proč by mě měla hra nutit vyloženě k jednomu z průchodů.

    Za mě osobně je Shadwen docela dobrá na zabavení se než přijde nový Styx (který byl pro mě docela překvapením, byl super po všech stránkách, teda snad kromě backtrackingu, ten ve hrách obecně moc nemusim).
  • Dopadlo to podobně jako Styx: Master of Shadows - hra s celkem dobrým potenciálem, kterou sráží technické nedodělky. Ale ten Styx byl asi přece jen o trochu lepší.
  • Do jisté míry nechápu to, že "hra vás nenutí používat to a to". Vždy jsem měl za to, že právě tohle je to, co by hra v žádném případě dělat neměla. Tj. chceš to tak udělat, do toho. Nechceš? Udělej si to po svém. Aby to bylo stylem, bez toho abys teď použil tohle, se nehneš, já osobně celkem nesnáším. Ale hru sem nehrál a ani tenhle typ her nějak extra nemusím. Takže sem třeba jen špatně pochopil recenzentovo vyjádření.
  • Osobně si začínám myslet, že vývojářům nějak ruplo v ...
    Protože udělat Úžasný Trine a dechberoucí Trine2, a poté vydat celkem o ničem, špatné 3D Trine3 (pro mě to bylo zklamání) a teď Shadwen, který je ztráta času..
    Raději bych aby dělali co umí, to experimentování s 3D jim nejde a nevím jestli je cesta "pokus-omyl" to co fanoušci v 21.století nějak vezmou
  • pekná grafika, to je robene na Pentium 200 ? ci co si robia srandu? :D ci hra je urcena pre retadovane deti do polepsovne kde sa hraju na 80kilogramovych pocitacoch ktore dostali od statu? :D
  • Faoiltiarna
    To je škoda, já se na to docela těšil *9* ...
  • stihac10
    Vyplatí se to za tu cenu za jakou se to prodává?
    • Jack1947
      Určitě né.
  • No videa dost napovídala jak to dopadne
  • Jack1947
    Víceméně se s verdiktem ztotožnuji i když on od téhle indie jednohubky ani nikdo nečekal nějakou plíživou hitparádu noo *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit