testovaci text

Diskuse pro Článek Shank 2 - recenze

Když jsem kdysi dávno psal recenzi na prvního Shanka, přirovnával jsem ho v úvodu k mixu, který jakoby vzešel z hlavy Roberta Rodrigueze a studio Klei Entertainment ho následně předělalo do videoherní podoby. Ani tentokrát se Robertovi nevyhnu, ale dosadím ho na druhý konec rovnice....
« Novější 1 2 Starší »
(nové) vertio (anonym)
-1
Česká videorecenze http://www.youtube.com/watch?v=2nwqTYV2P_g
24.2.2012
(nové) Unreal (anonym)
+1
Otázka k těm co hrají, vyplatí se to, když už mám jedničku, kterou jsem sice prošel a bavila mě, ale znova už bych to nehrál?
18.2.2012
soudě podle toho cos psal tak né
19.2.2012
(nové) ruf (anonym)
Určitě ... ne tak kuli kampani ale hlavně ten Survival je fakt zábavnej
20.2.2012
(nové) main (anonym)
Uz jsi dojel pres 30tou vlnu? :)
20.2.2012
velmi super hra :) a hlavne tazka
18.2.2012
(nové) Zen (anonym)
-1
Taky už jsem koupil na steam a služná řež, ale nedoporučuji hráčům se slabými nervy. Hodně na šikovnost. A je pravda, že na ovládání si člověk fakt musí hodně zvyknout.
18.2.2012
(nové) Ash (anonym)
+2
Tak me tuhle hru naprosto znechutilo priserny ovladani...je to skoda protoze jinak je to hodne zabavny...
18.2.2012
Kup si Microsofťáckej Gamepad ušetříš si spoustu nervů *5*
18.2.2012
(nové) Zen (anonym)
-2
Jojo, taky už o něm uvažuju.
18.2.2012
(nové) TheWorld'sGreatestFanOfME (skrytá identita)
-3
Je fakt dobrý, moc doporučuju... Mám wireless verzi a nemůžu si ji vynachválit. *4*
18.2.2012
Já mám drátovej a taky 100% spokojenost.
18.2.2012
(nové) Ash (anonym)
-1
diky za radu, je nejaka moznost zapojit primo Xboxackej gamepad nebo je potreba pc verze?
18.2.2012
U drátovýho stačí uplně ten samej co se prodává k xboxu, jenom zapojíš a hraješ. U bezdrátovýho je potřeba přikoupit ještě nějakej přijímač, to ti určitě někdo poradí (s wireless nemam zkušenost)
18.2.2012
Myslíš když X360 ovladač do PC? Ne, není potřeba PC verze, je to pořád stejnej ovladač.

Ale pozor na jednu věc!
Drátovou verzi ovladače stačí prostě strčit do USB a funguje.
K bezdrátové potřebuješ takovou krabičku navíc. Někdy se prodává rovnou přibalená, někdy si ji musíš přikoupit.
Jedná se o: www.amazon.com/Xbox-360-Wirele ...

Takže kdyby jsi chtěl bezdrátovou verzi ovladače, tak se ujisti, že tam je i tahle blbůstka, nebo ji přikup.

A samozřejmě dohromady s blbůstkou vyjde bezdrátová verze dráž než jen drátová.
18.2.2012
Hraju asi třetí den a je to výborná arkáda. Na Hard nekompromisní obtížnost, ale i zábava. Takhle si představuju moderní automatovku.
(editováno v 09:58) 18.2.2012
(nové) LKN (anonym)
-12
OMG sice se u hry po 3 hodinách vstekání už celkem dobře bavím, pane bože PROČ U PC VERZE TAM FURT SVÍTÍ "press X / Y" ??? ježišimarja vždyť tohle je PC a ne nějaká přitroublá krabička připojená k TV!

kámen úrazu - ovládání, chybějící COOP v singlu (!!!) a konzolovost

Recenzi jsem nečetl, ale objektivně - 8 za co? za zmršené ovládání a to že chybí kooperace v singlu (dnešní standard), to je krapet moc bodů ne? Hra dobrá, hezky se na to kouká, ale 8 rozhodně (a bohužel) NE!
17.2.2012
(nové) LKN (anonym)
-8
* měl jsem na mysli pochopitelně chybějící coop v kampani
17.2.2012
Kup si Microsofťáckej Gamepad ušetříš si spoustu nervů *15*
18.2.2012
(nové) LKN (anonym)
+1
7 konzolistům se nelíbí můj názor, že PC verze má být optimalizována pro PC *15*
njn, chci asi "moc"
18.2.2012
(nové) *Kain* (anonym)
+1
To, že to neumíš hrát je tvůj problém a to, že ve většině dnešních her je v kampani COOP (ikdyž mě zrovna nenapadá žádná taková hra), tak to ještě neznamená, že je to nějaké pravidlo. A k tomu, že na tebe místo pressSPACE a E svítí Y/X se ani nevyjadřovat *15*
18.2.2012
(nové) bombaj (anonym)
-4
Jasně, je to jako bys měl diamant a někdo ti ho pokypal hownem... jasně umyješ ho, ale bude smrdět *3*
18.2.2012
"Person's sanity is inversely proportional to the number of exclamation marks they use."
18.2.2012
Kur*vsky těžké kur*vsky dobré. *5*
17.2.2012
(nové) kingkong45 (anonym)
+5
karliczekk: No teda srovnávat COD se Shank je úchylnost.
To můžeš rovnou tvrdit že Skyrim je vylepšený Battlefield =)
(Mám rád obě hry)
17.2.2012
(nové) karliczekk (anonym)
-3
měl jsem na mysli spíš stálý stereotyp, pouze z boku, ale tak chápu že to je holt asi takový styl a proto mě to nezaujalo. Jako odreagovačka to nemusí být špatný, bohužel každý se s tim nestotožní.
18.2.2012
(nové) main (anonym)
je to paradni na coop. takze kdo ma zajiem o survival mod ve 2 lidech, necht se hlasi na steamu u main_cz :)
17.2.2012
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se