Když jsem kdysi dávno psal recenzi na prvního Shanka, přirovnával jsem ho v úvodu k mixu, který jakoby vzešel z hlavy Roberta Rodrigueze a studio Klei Entertainment ho následně předělalo do videoherní podoby. Ani tentokrát se Robertovi nevyhnu, ale dosadím ho na druhý konec rovnice....
Taky už jsem koupil na steam a služná řež, ale nedoporučuji hráčům se slabými nervy. Hodně na šikovnost. A je pravda, že na ovládání si člověk fakt musí hodně zvyknout.
U drátovýho stačí uplně ten samej co se prodává k xboxu, jenom zapojíš a hraješ. U bezdrátovýho je potřeba přikoupit ještě nějakej přijímač, to ti určitě někdo poradí (s wireless nemam zkušenost)
Myslíš když X360 ovladač do PC? Ne, není potřeba PC verze, je to pořád stejnej ovladač.
Ale pozor na jednu věc!
Drátovou verzi ovladače stačí prostě strčit do USB a funguje.
K bezdrátové potřebuješ takovou krabičku navíc. Někdy se prodává rovnou přibalená, někdy si ji musíš přikoupit.
Jedná se o: www.amazon.com/Xbox-360-Wirele ...
Takže kdyby jsi chtěl bezdrátovou verzi ovladače, tak se ujisti, že tam je i tahle blbůstka, nebo ji přikup.
A samozřejmě dohromady s blbůstkou vyjde bezdrátová verze dráž než jen drátová.
OMG sice se u hry po 3 hodinách vstekání už celkem dobře bavím, pane bože PROČ U PC VERZE TAM FURT SVÍTÍ "press X / Y" ??? ježišimarja vždyť tohle je PC a ne nějaká přitroublá krabička připojená k TV!
kámen úrazu - ovládání, chybějící COOP v singlu (!!!) a konzolovost
Recenzi jsem nečetl, ale objektivně - 8 za co? za zmršené ovládání a to že chybí kooperace v singlu (dnešní standard), to je krapet moc bodů ne? Hra dobrá, hezky se na to kouká, ale 8 rozhodně (a bohužel) NE!
To, že to neumíš hrát je tvůj problém a to, že ve většině dnešních her je v kampani COOP (ikdyž mě zrovna nenapadá žádná taková hra), tak to ještě neznamená, že je to nějaké pravidlo. A k tomu, že na tebe místo pressSPACE a E svítí Y/X se ani nevyjadřovat *15*
měl jsem na mysli spíš stálý stereotyp, pouze z boku, ale tak chápu že to je holt asi takový styl a proto mě to nezaujalo. Jako odreagovačka to nemusí být špatný, bohužel každý se s tim nestotožní.