Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    Ten song je hodne slusnej. Na to ze posloucham uplne jine zanry, tak klip je vtipny a song velice libivy(i) ((jsem uplne zmaten, jake Y I tak patri :x))
    • nightborne
      Tvrdý =). Podle vzoru mladý. A ten song je samozřejmě čistá epika =D.
  • kubi-wan
    YES! Konečně... v early accessu už to mám několikrát projetý, ale Satanovi tu p*del prostě natrhnout musim! Nejlepší hra pro partu kámošů, co jsem kdy hrál!
    • Takže když nemám žádný kámoše, tak si tu hru asi moc neužiju, co? :'(
  • firebug
    Tahle hra, to je prostě ukrutně zábavná pecka! Moc se těším na vydání a jsem zvědav, jestli chlapci z FreeLives něčím překvapí. Skvělá hratelnost (až ve 4 lidech), parádní stylizace, fajnový humor, komunita co chrlí jednu uživatelskou mapu za druhou a hrát se to dá i na 5 let starým pracovním notebooku. Broforce má našlápnuto k závratně vysokým hodnocením... držím palce :-)
  • Hnisavec
    toto chcem na Vitu! *14*
  • 0011
    K tomu videu (ano jsem si vědom, že to je parodie): Když David Morrell napsal knižní předlohu na začátku sedmdesátých let, tak First Blood (mimochodem výborná kniha) byla reakcí na veterány vracející se z Vietnamu, které po návratu domů čekalo akorát opovržení od skupiny hippies bez ohledu na to jestli tam voják byl dobrovolně a opovržení od vlády, všichni se od nich odvrátili a nechali je doslova chcípnout na ulici, tolik asi k motivu lásky k americe původního Ramba, než ho zfilmovali, jedničku skvěle, ale popřeli konec knihy rambo zemře, jo a pak natočili ty dva další škváry, které jsou úplně nechutnou adorací ameriky, ale na R5 se fakt těším, ale aby to nestačilo vyřešit rusko dřív než to natočí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit