Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě super hra. Ano zaseknete se při řešení nějaké hádanky....a ano můžete umřít. Ale mě se prostě hrozně líbí ta atmosféra a ta stylizace. Víc takových her :-) https://www.youtube.com/watch?v=c-djuQBPocQ
    • což mě napadá...jestli někdo chce zdarma získat hru Sine Mora, tak stačí odpovědět do komentáře pod mým nejnovějším videem ( https://www.youtube.com/watch?v=m_UiJc8U0zE) odpověď na primitivní otázku, kterou najdete v popisu :-) jednoho výherce vyberu v pátek :-)
  • Baldur52
    Trochu mi to připomnělo adventuru The Cat Lady. Výborná, leč při vydání herními médii tenkrát dosti přehlížená indie záležitost. Možná také kvůli těžkým tématům, které hra řeší. Tohle nejsou holt hry pro každého, ale určitě by se jim měla věnovat pozornost, jelikož takových není mnoho... zvlášťe v případě The Cat Lady, kde figuruje jako hlavní hrdinka jedna z nejlépe vykreslených ženských postav, jaké jsem ve hrách zažil.

    Každopádně díky za tip na Silence of the Sleep, nějak se mi to povedlo přehlédnout.
    • Klasika, pokud to není hyper hipsterovské dílo zabývající se ženskou homosexualitou v teenage věku, tak nad tím všichni ohrnují nos. (Gone Home).

      Cat lady se mi hodně líbila a i předchozí dílo autora DownFall (na kterou je tam i celkem velký odkaz). Jen upozorňuji že DownFall je opravdu velmi drsná záležitost.
    • Zatím jsem nehrál, ale podle recenzí to není klasická adventura jako Cat Lady. Autor se totiž snažil naroubovat na tradiční adventuru prvky survival hororu. Takže třeba se při hraní soustředíš na řešení puzzlu a v tom tě napadne příšera se kterou musíš bojovat - tu zabiješ, a vrátíš se k řešení puzzlu... ale v tom tě napadne další příšera.. Uživatelé na Steamu si taky stěžují na příliš časté umírání (Dark Souls móda?). Taky bych si rád zahrál nějakou depresivní melancholickou, klidně i hororovou, adventuru, ale to co mám na adventurách rád je ten klid při procházení lokací, žádný spěch, explorace, řešení puzzlů, užívání si atmosféry.. ale jakmile se do toho namíchají akční scény a prvky o přežití.. hm to asi nebude pro mě, škoda protože grafika vypadá fakt brilantně *9*
    • houmrhoumr
      pravda. pro fanousky doporucuju jeste steam greenlight special na youtube *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit