Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne ze nikto sa nepozastavi nad tymto primitivizmem
    "Silicon Knights museli na základě soudního rozhodnutí na vlastní náklady zničit všechny neprodané kopie X-Men: Destiny a další neoznámené hry."
  • Jack1947
    Zarnny priklad, jak se krast tedy ehh kopriovat proste nema, nevyplaci a jak se na to doplaci ( Too human se mi celkem libilo, i kdyz to bylo na mnoha mistech dost nedotazene a trochu ta pointa pokulhavala.)
  • No tak to bych si potom tu jejich hru exemplárně stáhnul na warezu a ještě jim o tom dal vědět.
    • Black_Hand
      hodil monetizovane video na youtube s vlastnim copyrightem? :DDDD
  • tomocz
    Mi připomíná moje občasné amatérské programování v javě. Někdy je to spíš jak stavění lega, akorát místo kostiček jsou to kousky kódu roztroušené různě po fórech :D
  • Black_Hand
    kopirovat kod i s komentarema, a jeste si na to placnout svuj copyright. i takovy programatorsky lemry existuji. nejhorsi je pak, kdyz po nich mate kod prebrat a mate z toho udelat neco normalniho. to je na to si prohnat kulku hlavou.
    • Ono se stačí vrátit k vlastní práci po pár letech a je to úplně stejné, jako od někoho cizího. Navíc u programátorů často platí, že čím línější jsou, tím je jejich práce efektivnější, protože místo neustálého psaní nového kódu používají řešení již ozkoušená a spolehlivá. Nicméně vydávat pak onen kód za ryze vlastní je prasárna a porušení etiky. Gratulace Epic Games.
      • Black_Hand
        souhlasim. je naprosto prirozene, ze v businessu neni cas na to udelat vsechno podle predstav a jemnocitu programatora (vim to z vlastni zkusenosti), ale pokud je videt, ze programator nevi co vlastne napsal, ze zkopiroval z ruznych mist ruzne kusy kodu a nejak je poskladal dohromady, aniz by s nimi jednal jako z cizim kodem, ne ze architektura je ve svem jadre absolutne zk*****a, a ze i tam je copy paste buh, tak to je proste prusvih :). SI ocividne nemaji ani zakladni navyky, jinak by si nehazeli svoje copyright hlavicky nad kod epicu.
  • To osočení ze strany SK, že EG využívá peníze utržené za jeden produkt na vývoj jiného produktu mi přijde úsměvné. To snad nemohli ani myslet vážně ne? Neznám celé pozadí, průběh a okolnosti, ale z článku jsem nabyl dojem, že SK jsou pěkní vychcánci co chtěli snadno přijít k penězům na úkor jiné firmy. A po zásluze byli potrestáni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit