Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto je Call of Duty nebo Star Wars nebo Star Trek?Zacina to nejak splivat.Tvurci CoD se posledni roky stale o neco snazi,jen mi prijde,ze jsou toho docela blizko a pak kdyz vyjde novy dil tak je vydet jak jsou vedle.Podstata CoD nekam zmizela a snazit se ji nahradit strileckou z vesmiru nebude asi to prave.Kdyby se alespon ta grafika zlepsila,je to spis prumer,nic noveho.To zase bude nuda na 6-8hodin za 1500kc....?
  • Tak jako... mohlo by to být docela v pohodě. A stát za ten čas který bude trvat shlédnout na YT celou kampaň.
  • Článek jsem raději ani nečetl, a mrkl jsem rovnou na trailer kvůli tomu, ať mě článek neovlivní v rozhodování. A musím říct, že jak jsem byl nejdřív k novému CoD skeptický (od prvního Black Ops jsem žádný díl nehrál) tak tohle vypadá fakt zajímavě, až lákavě :)
  • Ok může někdo elaborovat proč to bude špatnej díl krom toho, že je to COD?
    Všechno co vidim jsou jen prázdný argumenty a nadávky.
    • CoD mělo ducha, smysl a posunovalo hranice - příběh, atmosféra, spád, zábava.
      Dnes už je to jen značka, třikrát opraná, která musí přibalit remaster původního dílu, obličej a hlas oblíbené postavy z GoT nebo zápasníka šampiona z UFC, jen aby si našla tu zklamanou část hráčské komunity, která už nad CoD zlomila hůl. Já jsem vždycky předpokládal, že hry mají hráče zaujmout trochu jinak. Ne že mi bude někdo vnucovat Johna Sněha a bouřliváka z Irska, který byl všude od doby, kdy sesadil z trůnu José Alda. Jako kdyby Kevin Spacey nebylo dost.
      CoD je teď hlavně spojovaná se skutečností, že herní náplň stojí za starou bačkoru, ale jsou tam cool postavy. To prostě není známka dobré hry.
      Osobně bych byl rád, aby Infinite byl úspěch, ale CoD měl zůstat na zemi, ve 2. světové, studené válce, Koreji, Vietnamu, Iraqu, Albanii, Afghanistánu - prostě to co známe. Nelézt do zelí HALO, Doomu, Resistance do zelí, protože to s CoD značkou vypadá prostě úplně stejně.
      Bojím se, že tento díl už nezachrání ani známé tváře. P.S. multiplayer nehraju
      • TheGGG
        v zhledem k tomu, že v současné době neexistuje kvalitní sci-fi fps je tento krok jedině dobře... 2. světová je nuda a než se někdo uráčí s tou 3. světovou, tak bych témata reálných konfliktů nechal spát. Boj s islámským terorizmem, je sice hezky nekorektní, ale nenabízí ani ždibec zajímavých nepřátel. BTW: od dob resistance už uplynula dlouhá doba, halo taky vyjde jednou za xxx let a pokud budu chtít kvalitní fps, tak se doomovi nuudovi vyhnu obloukem, tudiž je CoD jediná záchrana žánru scifi fps...
        • tak tohle bylo ze slabšího soudku, zkus to znova...
      • Uvidíme po vydání, ale je fakt že z toho co jsem zatím viděl mi příjde kampaň na úrovni minimálně mw2(což nebylo vůbec špatný). A máme tolik scifi aby jsme si mohli zanadávat že je to ve vesmíru ? myslím tím skutečné AAA hry. Pokud vím tak scifi žánr je víceméně mrtvý pár let(co se týká AAA rpg nebo scifi). ME, Deadspace, Warhammer to všechno je fuč.(DOOMa jsem si zatraceně užil).A pokud nepočítám oznámený hry tak tu nebylo nic asi 3 roky.(kromě dooma) Já osobně ten hejt nechápu. Kdyby ta hra z těch záběrů vypadala fakt špatně tak to pochopím, ale já tam fakt nic mega hroznýho nevidím.
        Všichni byli unesení z bf1 ale pro mě je to prostě obyčejnej reskin battlefrontu a bf4(který je mimochodem luxusní). Beta mi přišla taková nemastná neslaná(možná dané prostředím).
        COD mulťák mě víceméně nezajímá, takže jsem se zaměřil na kampaň a tady dice neukázali nic(takže bůh ví jak to s ní vůbec vypadá).
        Je to jako s každým modním trendem na internetu. tzv nesnášet něco protože je to cool. Přitom tady to není vůbec opodstatněné.
  • jamar28
    Má to aspoň pořádný příběh? Kdyby vytvořili nějaké dobré universum s propracovaným pozadím a příběhem, možná by mě to přilákalo. Ale jen takhle...Nač vyhazovat 1500 za 6 hodin zábavy?
    • Příběh v CoD? Brak. GGGánek by mohl vyprávět. *15*
      • TheGGG
        určitě bude lepší než ten v half life 2 *3*
  • Jako dobrý, ale Doom 4 pořád víc horor a víc sci-fi než tohle *5*
  • KronosDeret
    Vida vida, věčné střílení uzenáčů a bábušek už není cool a tak je třeba nasadit inovaci. Já sem pro. Jen víc transhumanistické scifi :)
  • I kdyby byl singl sebelepší mě už předem odrazuje fakt že se mi nechce čekat dalších pět let na nějakou rozumnou slevu. Navíc poslední sympatická hlavní postava byl Soap. Proti Sněhovi nic nemám ale parta "klaďasů" mi je hrubě nesympatická. *6*
  • TheGGG
    jen mínuskujte, ale hru už mám prý ordnutou a váš hate mojí radost nezmenší *3*
    • Rejsek
      Radost ze hry nezmenší, ale očividně tě nějakým způsobem trápí :-) Seber se a buď si jistý svými názory ;-)
      • TheGGG
        trápí mě akorát úroveň této diskuze, kdy si sem lidé beztrestně přijdou hatovat, ale když napíšu svůj názor já u nějaké redakcí protěžované hry, dostanu hned ban...
  • TheGGG
    "A světe div se, při jedné ze scén jsem si vybavil i nejnovější DOOM." to má být pochvala nebo kritika, protože doom byl tak nudnej, že jsem nedohrál ani demo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit