Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tu čtu, tak vidím že spousta z Vás nechápe smysl levných (low cost) "Aggro Decků", a v případě některých class jako Warlock jde o podstatnou věc ve hře.

    To že ta hra disponuje možností dostat se na nejlepší rank ve hře i s deckem, který obsahuje převážnou většinu základních karet (basic), a pak pár common a rare karet, které se dají vycraftit za relativně málo dustů, je ohromné plus pro tu hru, které dokazuje jedinou věc - že kdokoliv i bez nutnosti vrazit do té hry desítky hodin hraní nebo dokonce desítky či stovky euro za balíčky může dosáhnout toho, co člověk - který dělá přesný opak.

    Tohle je skvělá věc u Free To Play her, když peníze ani čas strávený ve hře nepřevišuje ostatní, a tohle pánové a dámy, Blizzard nikdy nebude chtít změnit, nabízí tím stále otevřené dveře pro nové hráče, jinak by si za pár měsíců nikdo z nových hráčů nezahrál právě bez nutnosti vrazit do té hry prachy.
    • na druhou stranu v současné metě je velký počet decků velmi drahých. především druidi a warrioři se bez svých epických karet a několika legendary neobejdou. i miracle rogun není úplně nejlevnější. ale ano, máš pravdu, se zoo se dá dostat hodně daleko, přestože to není moc zábavný deck.
    • Ještě dodám:
      Také jsem dříve něměl rád matchup vs "Zoo" Warlock deck, nebo i jiné "aggro" decky, ale je to jen o tom se přizpůsobit a naučit se vůči nim hrát, upravit mírně svůj deck nebo vyzkoušet jinou classu.

      V opačném případě zkuste si zahrát za "Zoo" locka, už to není tak jednoduché jako dříve, dostat se teď s takovým deckem na "Legendary" rank sice jde, ale chce to už skill a samozřejmě štěstí.
  • co tady čtu ty názory tak je jako roguna OP? Sice jsem to chvíly nehrál ale Rogue(alespoň za huntera za kterého jsem hrál ranked) byl vždycky nejlehčí soupeř ....má málo aoe ability.

    Ale možná jsem byl na nizkem ratingu¨moc sem to nehral pirat a orc myslim tam byl obrazek.

    Jinak se těšim...konečně tam bude i pve content možná to zase začnu hrát *5* i když causal ono se to jinak ani hrát nedá *1*
  • Současné agro je pořád lepší než byly murločí decky... ty se zabíjeli mnohem hůř, protože si buffovali navzájem HP. Naštěstí teď se dá zoo porazit úplně bez problému (hlavně s priestem a handlockem). Ale jak všichni doufají ve změnu mety tak top hráči tvrdili že po patchi s novýma kartama budou decky ještě agresivnější kvůli deathrattlům.
    • Já si myslím, že jádro problému je v tom, že každý charakter má svá vlastní kouzla, ze kterých si musí vybírat - to samo o sobě hodně ubírá na rozmanitosti decků. Vždy, když budeš hrát proti některému hráči tak víš, jaké karty bude mít. Jediné čím může překvapit jsou potvory, jenže všeobecné potvory jsou koncipovány všeobecně. Nemají schopnosti, které by byly šité na míru některým charakterům (nebo jich je málo)... to pak celkově vede k nízké variabilitě a k tomu, že vlastně každý charakter má 1-2 buildy. Víc se z toho vykřesat nedá. Možná by tomu pomohl společný pool všeobecných kouzel, které by mohly používat všechny postavy.
    • Tak já bych třeba rád hrál handlocka, ale jelikož mám prostě smůlu na karty při otvírání decků a nemám žádné gianty tak jsem při questu nucen hrát zoo, které není tak náročné na karty. Jinak jedu control paladina, kterého občas proložím miracle rogunou.
      • Miracle Rogue je největší mor.

        Vůbec mě nebaví proti tomu hrát. Nejde o to, že bych ji nedokázal porazit, ale VŽDYCKY víš, co zahraje. Je to nuda, nuda, nuda.
        • Tak ono pokud hraješ na úrovni kolem legend ranku tak se bohužel musíš podřídit. Jsem momentálně rank 3. Bohužel zatím legend nedosažen. Na moc jiných decků nemám karty a nechci do toho rvát prachy. A to, že je to proti miracle opruz vím snažím se hrát control palu a miracle je fakt zlo, ale zase naopak celkem dávám podělaný ZOO, které je pro mě odpornější jak Miracle.
  • walltar
    Doufám, že to aspoň bude mít zajímavý příběh.
    • lol, chlape prober se, je to karetní hra, co tam čekáš, 20 hodinovej story gameplay? Boss ti občas řekne zajímavou hlášku alá bossové v tutoriálu, zazní tam nová hudba a to je vše, to nejdůležitější co by tě spíše mělo zajímat, jestli AI bude opravdu tak dobré jak říkají, a že se to bude dát aspoň hrát 2 hodiny (celkem).
  • Ano, Aggro, bohuzel HS je oproti MTG moc jednoduchy a primocary, na nejake controly a suepr komba neni dost karet, neni s cim skillovat, MTG taky stabilne ma zastup aggro decku, mluvit tu o cheap decku a o tom ze nekdo nema skill je kravina
    • Bohuzel, neco je spatne kdyz i dobre pripraveny decky valcuje jednoduchy aggro a neni proti tomu pro danej charakter obrana. HS potrebuje nutne zdvojnasobit pocet karet a ne pridat jednu pro kazdyho.
      • To neni, to je uplne normalni, v MTG taky v top 8 jsou skoro porad nejaci goblini, merfolkove, elfove, black aggra - proste to sou decky ktery sou jednoduchy a ucinny, v HS neni proste dost karet na jiny typ decku ale hlavne, karty se nedaji menit a kupovat, postavit si nejaky deck je docela problem, pokud nechces vyplaznout za tuhle hru tisice a tisice...
        • Wildstonecz
          No jednoduche vetsinou to sou komba kdy elfove atd maji mezi zdilene bonusy atd ...
  • Jsem docela zvědav, jak se změní meta game. Teď všichni hrají aggro, včera jsem ze šesti her potkal pět aggro warlocků a jednoho aggro paladina. Já jsem snad jediný priest na celém serveru, jelikož si nepamatuji, že bych za celou sezónu nějakého potkal, warriorů je taky pomálu, shamanů jakbysmet.
    • Wildstonecz
      Kazda 3.ti hra warr proti me ...
    • ja vzdy prohraju proti rogune pokud ji nezabijete do 8 kola VZDY vytahle leroye a 3x utok OP jak prase naposled: mam 25 zivotu 4 miniony na stole fireball v ruce a roguna 4zivoty 1 miniona a WIN protoze za 0many shadowstep*12* je to HUMUS
      • Miracle, no.

        Prasárna, doufám, že to nerfnou.
        • Ne, nenerfnou :) viz nedávné vyjádření Community Managera v blue postu ... (a příjde mi to zatím OK, tohle k Roguně patří, jde o to se jen naučit vůči tomu hrát - oni potřebuji velkou dávku štěstí na první draw karet, když ho nemají, je to napůl cesta k prohře).

          Q: I would like to ask, does Blizzard have any plans about changing some cards in the current meta that have been overlypowerful after the release of Naxx?
          A: No current plans to change any cards, but we will be keeping an eye on things as time goes on. - Zeriyah
        • Jj shadowstep by mel stat aspon jednu manu. Vseobecne by se meli zamyslet nad kartama co stojej 0 man. Nektery jsou dost mimo. Treba hunters mark mi taky prijde zadarmo dost silna.
      • Základem je držet vždy jednu postavu s tauntem na stole, pak Leeroy s 2 životama nemá šanci proniknout.
        • no tak mit taunty pro 8 kol to by chtelo mit balicek jen proti rogune a jaksi si nevibirame proti komu hrajem....
        • sap
          • toz mas argues nebo tu stetku na 2 kulicky... a tanky si hned vyrobis treba 2. na vsechno tam je obrana otazka je jen jestli mas tu obranu v prackach. on taky ten miracle roque muze mit houno a ne sap.
    • Tak já včera měl zase pocit, že nic jiného než priesty lidi nehrají :D
    • davidBray
      též hraju převážně priesta :)
    • Ristoro
      Nejhranější je rogue, tuším kolem 20% a priest jen 2%.
    • NumberFiveAlive
      imho se metagame moc nezmeni, hlavne mi prijde ze pridavaji malo class karet (jenom jednu pro kazdyho), ktery nejsou zadny zazrak, treba shaman ma ted ancestral spirit (privede k zivotu znicenou potvoru) a dostane rebirth (znici potvoru a privede ji s plnym zdravim k zivotu), to jsou dost podobny efekty a zbytecne se ty karty prekryvaji, mage a pala maji milion secrets a dostanou dalsi, warrior dalsi zbran... nejvic slibne vypada asi ten dark cultist pro priesta ale jestli jedna karta zachrani celou classu to teda nevim nevim :D
    • Odulin
      Tak jestli jsi jediný priest, tak jsme včera spolu dali celkem pěknej zápas, kde sem tě nakonec s paladinem dostal i přesto, že sis ke konci nakopčil do ruky pěknou legendárku. :D
    • PravyMonty
      Já potkávám strašně hodně(asi tak 7 z 10 her) druidů a rogun, pak občas potkám paladina a ostatní potkávám jen vyjímečně.
      • Já potkávám hlavně Huntery, Warlocky a Roguny. Prostě ty cheap decky, co nejsou ani tak o skillu ...
        • Taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit