Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *11* bhjb *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *1* *1*
  • jde ta hra i na XP ?
    • http://www.systemrequirements.in/system-requirements-for-the-elder-scrolls-v-skyrim.html
  • Skyrim je prefektni hra Questy i obsah se opravdu povedly v urcitych smerech navazuje a rozsiruje Oblivion, zrovna vcera jsem chvili hral kampan Q a dostal jsem se do bodu, kdy drakorozeny vstoupi do zapomenute veze cepeli, zde jsem nasel krasnou zbroj s mecem kterou vyuzivali stoupenci cepeli v Oblivionu ,takze pekna nostalgie na me foukla ,jen skoda ze mam jiz 35 uroven a tak jsme ji nemohl vyuzit :-)

    Kazdopadne abych jen nechvalil, patche na podporu hlavne HW, grafiky atd porad nikde, kdybych si hru nevylepsil pomoci opravnych modu HW(podpora 4Gb ram, tak je tahle hra nehratelna (neustale pady do oken)pro rejpaly mam originalku. A za tohle by mel nekdo Betheste poradne vycinit, patche si vydali doted jsou opravdu komicke.
    • Hezký, ale někomu by mohlo vadit, že's tu jen tak vyplácl jednu z události hlavní linie. A ta věž se fakt jmenuje "zapomenutá věž"?

      Bez modů a patchů jsem to dohrál 2x s jediným problémem a dvěma pády.
      • Vzdyt to je uplne jedno jak se vez jmenuje nemyslis ? A uz vubec si nemyslim, ze by nekomu vadila zminovana a naprosto nepatrna cast hlavniho pribehu spise 1 Q , beru to z tve strany jako joke.

        Apropo bud velice rad, ze ti hra jede bez problemu a padu, jelikoz ja si opravdu uzil sve, malem jsem to zabalil a prestal hrat diky temto padum hry, jelikoz hra byla prakticky nehratelna. Nastesti mod na podporu 4gb ram vse zachranil.
        • No to není, kdyby se tak v češtině jmenovala, asi bych napsal urážlivý mail do Cenegy. Zase.
          No a celá hlavní linka se skládá asi z deseti těch nepatrných částí. Ale ano, spoilery ve Skyrimu se snad neberou jako tak hrozný prohřešek, o tom ta hra moc není.

          Ale je to fakt divný. Padalo ti to optachované? Protože ty první dvě dohrání jsem měl na čisté verzi z "jiných zdrojů". Až teď na třetí a pořádné dohrání mám pořádnou verzi s patchema atd :)
          • No abych byl uprimny, tak prvni me kroky smerovaly na cracklou verzi hry, vyzkousel jsem ji hral jsem to cca 7- 8 hod a obcas to padlo do oken, ale bylo to hratelne. Kazdopadne jeste pred stahnutim hry jsem byl ujisten, ze si koupim origo, ale z ciste zvedavosti jsem to nevydrzel a stahl.

            Takze po zakoupeni originalky jsem cracklou verzi odinstaloval, vsechno vcetne registru a savu smazal a zacal hrat originalku, jenomze misto toho, aby hra byla plynulejsi a hratelnejsi, tak zacala padat a to dosti otravnym zpusobem, nasledovalo vypadavani textur stromu, brneni atd ,takze misto stromu a snehu,brneni jsem vsude videl jen ruzovy hnus, ale pady se stupnovaly a byly cim dal castejsi, kazdy prechod z budovy ven a opacne, kazde portovani po mape bylo velice rizikove cca 70% pad, tlacitko F5 na ukladani pozic bylo nejpouzivanejsi no proste des.
            Vyzkousel jsem vsechno mozne, od ruzneho nastaveni grafiky ve hre v PC pres reinstal jak nejnovejsich ovladacu grafiky tak reinstal hry, ale porad bezuspesne.
            Nakonec jsem prestal hrat a vyckaval na opravne patche , 1.2 nic zadna zmena, 1.3 opet nic zase zadna zmena :(.
            Az jako posledni zoufalej pokus jsem vyzkousel mody na zlepseni textur jak stromu, tak celkove vylepseni hry atd vcetne jednoho modu (exe.soubor) na podporu 4gb ram, pres ktery hru spoustim. A najednou veskere pady prestaly. Nevyhoda je, ze kazdym dalsim patchem se musi vsechny mody vykopnout a znova zadat, ale co bych neudelal pro plynule hrani.
            Takze problem je nekde nejakova komunikace s mou grafarnou, ale dekuji za ty mody vsem , kteri mi umoznili hru hrat a ne se nervovat :)
            Proto me vytky na vyvojare, kteri misto rochneni se penezi radeji vydali poradny patch na stabilitu a podporu HW :)
            • Tak sis mel znovu nainstalovat crack, kdyz Ti to s nim jelo dobre. Ja zazil jen 3 nebo 4 pady za dobu pres 100 hodin...
              A zalezi na konfiguraci, nektere exoticke konfigurace (HW i SW) proste nekterym hram delaji problemy - ani nemuzes cekat ze to vydaji se 100% stabilitou na vsech milionech moznych konfiguraci. A jestli ses vrtal v registrech, jak pises, problemy by me neprekvapily. Ale jestli Ti ty mody pomohly, jedine dobre.
              Ruzovy nebo bily hnus jsem videl i v jinych hrach a byl to problem s GK. Konkretne prehrivani a nestabilita pameti. Divim se, ze to mod opravil.
              Vyvojari se moc v penezich nerochni, spis distributor.
  • gonna hate :D
  • Narhuju přestat se zabývat konzoloidním nedodělkem Skyrimem a začít plánovat petici za vydání pokračování krále her Half-Life *5*
    • Petic na pokracovani HL uz par bylo a kde nic ,tu nic.Takze petice na valve asi moc neplati.
      • Taketo peticie su aj tak detinske a je to uplna hlupost a nikdy nic neriesia a ani nemozu riesit.
        • obracenyKybl
          Třeba můžou alespoň vývojářům ukázat, že se hráčům Half-Life skutečně líbí a chtěli by pokračování. *15* Což ovšem ve Valve moc dobře vědí *4*
  • Estráda pokačuje !!!

    Cenega všem uživatelům posílá vánoční dárek v podobě downgradu verze 1.3 zpět na verzi 1.2. Původně jsem se domníval, že to souvisí s příchodem LAA patche, teď už je jasné, že se jedná o chybu.

    Steam virus a Cenega je vražedná kombinace. Hrát legálně znamená nehrát ....

    http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1317991-help-my-steam-has-downgraded-skyrm-to-12-back-again/
    • včera jsem si projížděl situaci ohledně patchů skyrimu....ten se asi timhle zapíše do herní historie :-)

      jsem rád, že jedu na verzy, s kterou hra vyšla. Steam hru opatchuje jen, když mu to povolíte.
      • Zajímalo by mě, jak se ti to podařilo. Já jsem ve steamu aktualizace Skyrimu zakázal a přesto se mi update (1.2) stáhl a nainstaloval ... mám pocit, že si steam dělá co chce.
  • Jo jinak k diskuzi. Dexter je klasický diskuzní troll, který onanuje nad reakcemi a snaží se vyvolat nenávistný flame. Ten člověk je psychicky nemocny, jak už hodněkrát dokázal v diskuzích. Brát ho vážně je asi to samé jako věřit na Ježíška *1*
    • No dovol, mé příspěvky do diskuze jsou založené na mých zkušenostech z hraní a z poznatků v realném životě, který na rozdíl od dětí zde mám.

      A prosil bych nebrat do úst Ježíše. Pán s tám nemá nic společného. Děkuji.
      • A teraz prezraď, kto je viac k0k0t, ty alebo ten tvoj Kristus? *1*
        • Neber jméno boží nadarmo synu. Odvděčí se ti teplými dětmi...
          • Chápu ty jsi prostě gay..snažíš se tu propagovat rovnoprávnost pohlaví.
        • Ja bych rekl,ze ty *3* .
  • Ale jo, cenově to nepřestřelili, za chvíli se uvolní kódy pro fanoušky a nezávislé vývojáře, hra vydrží na X hodin. Pár nesmyslů se jistě najde, ale za obstojných 80% a za ty peníze ta hra stojí. Stejně jako stál Sc 2 za ty peníze či Zaklínač 2 za ty peníze. A pokud si mám vybrat mezi CoD MW3 na 5 hodin nebo Skyrim (který snad časem půjde upravit podle sebe, protože některé věci mně dost výtáčí), tak poměr cena/"užitná hodnota" je vítězstvím pro Skyrim.
    • On MW3 ma taky multiplayer, tak nevim kde ji nabral 5 hodin...
      • Kdyz problem je v tom,ze mp slozka cod se uz par dilu temer nezmenila,takze kdyz nekdo vlastni nektery z predchozich dilu,tak o moc neprichazi.
      • Takže napíšeme 58595245 hodin je možno u CoD MW3, ale jenom 5 hodin je na single. Stačí? Nebo četl by jsi někdy na recenzi FPS zaměřených na single, že by se udávala doba neurčitá?
      • jestli to bude tim ze ne kazdeho multiplayer toho typu jak je v MW3 vubec zajima.... tak jako jsou lidi co je treba v MW3 vubec nezajimal single.
  • Známý co dela v Bethesde mi prozradil, ze Bethesda ve velkém nakupuje Skyrim ze Steamu aby si udělali reklamu, levnější koupit pár kopií své hry než platit miliony za jiné reklamní práce...
    • Můj známý ze Zenimaxu říká, že o tvém známém nikdy neslyšel.
    • Tobě dřív uvěří slepý, že vidí než tady na tiscali po tom, co tu píšeš......
  • Njektorí borci by Skyrim kritizovali aj za to, že slepý Flamer ich nezbadá, keď ho strelia do kolena. *1*
    • Jazz
      Y U NO FUNNY ?!
      Tell meh please!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit