Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SMRT SINGLOVÝMU COD!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • DĚKUJI ZA UKÁZKU OPĚT TOHO ÚPLNĚ SAMÉHO ASI UŽ ALE PO 15X PROBOHA....................................aneb 4 záběry z BF3 stále dokola..................................................................................................... tyhle pre-release materiály už mi přijdou drochu jako dejavu SORRY.......................
  • Mne by vobec nevadilo keby nikedy jeden z tych nesmrtelnych amicov bol postreleny alebo zabity alebo keby sa im nieco nevydarilo.
  • Nemůžu si pomoct,ale na mě to působí jako CoD v hezkém audiovizuálním kabátku.Script střida skript.Ale spoustu lidí to určitě bavit bude.
    Ja doufám,že MP bude klasika ala bf1942 a bf2.
  • sichni jste silene chytry.Tak vytvorte takovou hru,ktera nebude jak vy rikate na omlete tema.Brani vam snad nekdo?Mam velmi rad kibicovani pod clankama vseho druhu....FOA
    • A ja zase uplne miluju lidi,co zacnou placat ala"tak si to zkus sam,kdyz ses tak chytrej".
      Nemusim preci umet varit, abych mohl posoudit zda mi jidlo chutna ne?
  • single me VUBEC nezajima. takze zatim je to porad ta sama trapna omacka. az prijdou s MP zabery, to bude jina...
  • už mě neustále ty samý záběry kolem dokola začínají nudit. doufal jsem že přijde nový video s komentářem, ne tři předchozí trailery stříhlý do jednoho videa :-(
  • mne sa tato hra paci .. a ano je to na odreagovanie a nie aby to zakazdu cenu bolo realne je to jeden prispevok o tom ako to urobit aby to bolo realne.. bud te radi ze to je len hra..
  • zda se mi to, nebo cela ta mise vypada jako jeden dlouhy neprerusovany skript?
    • Pad mrakodrapu napriklad neni skript, staci cist.
      • Neni skript jo?Takze chces rict ,ze ve hre budou vyskove budovy padat kdy se jim zachce?Tomu snad ani sam neveris
    • Bohuzel tohle v dnesni dobe frci. Kde jsou ty casy, kdy se snazili udelat kvalitni AI, aby nahodne vznikaly zajimave situace.
      Stovka nabihajich nepratel a padajici barak me opravdu neodrovnaji.
      Nastesti tady pujde hlavne o MP a SP je spis takovy siditko na fanousky CoD.
  • No...kdosi tu nedávno psal, že Cod a Battlefield se nedají srovnávat, že je každá o ničem jiném. No mě to teď po shlédnutí videa nepřijde jako dvě odlišné hry... To je prostě 100% klon Cod se vším všady. Bude tam vůbec multiplayer s tančíky a letadly? Jinými slovy další hovadina jako už tak dost nudné Bad Company 2, kde už autíčka a jiné pomůcky přestávali mít smysl... A bylo dsot moderní doby už co třeba skusit Koreu nebo Falklandy co já vím, ale tohle je už do nekonečna omlývaná NUDA!
    • Pokousis se trolovat, nebo to myslis vazne?
      Samozrejme ze multiplayer tam bude a to jak s letadly tak s tanky.
      Pokud jsi hral Battlefield 2, coz se zda ze ne, tak bys mel mit jasnou predstavu jak multiplayer v BF3 asi bude vypadat, jen v lepsi grafice.

      Navic s Bad Company 2, coz je vice mene konzlova odnoz serie, bych to vazne nesrovnaval.

      Ad COD>Battlefield 2 byl v multiplayeru sakra odlisny nez COD, proc by BF3 mel byt najednou klon CODu?
      Co se tyce singlu,tak ten je fanouskum serie stejne volny a co se tyce Falkland, tak pochybuju ze by vyvolaly nejakou masivni odezvu vzhledem k tomu jak kratky a lokalizovany konflikt to byl.
      • a ne skutečně memám představu jak bude vypadat. Zatím mám řpedstau jak bude vypadat singleplayer - jako Cod.
        • Ma to byt konkurencia CoD tak co tu ryzujes o kktinach ?
          Chudak chlapec asi nemas vo veciach jasno a je jedno kolko originalnych battlefieldov mas.
          Ide o to kolko casu si s nimi stravil...podla mna nie moc.
          Kecas o porovnavaniach a blbostiach co nemaju zmysel.
          CoD nie je Battleffield a naopak.
          Nikdy nebude!
          Kde mas v cod destrukcny model napriklad ?
          Kde mas v CoD vozidla ?Kde mas napriklad skvele ozvucenie (co je samozrejme asi najlepsie co moze dnesna FPS podavat, zvukovo je Bad Company 2 TOP NOTCH gamesa)?Kde mas otvorenost a rozlahlost map v CoD ?
          Preco vlastne porovnavas dve odlisne hry ?
          A len tak mimochodom zjavne si to "prehledl" ale DICE dali najavo ze Single PLayer kampan ma byt zamerana proti CoD, ked chcu porazit CoD seriu musia to urobit tam kde to CoD vie najlepsie v skriptoch...kolko takychto WOW efektov bolo v CoD ? Tam si drzal hubu a krok a teraz tu vykrikujes...sa chod niekde rychlo schovat debilek....
          • Chod sa schovat sam a neurazej tu ostatni lidi, spratku. Míám na to svůj názor - nazvučení Bad Company - no dobře. Destrukční model? Jak víš, že tam bude dobrý destrukční model? To jsi poznal podle skriptu se zničenou budovou a ustřeleným zábradlím? A jak všichni víte že tam bude stejně skvělý multiplayer jako v ostatních pravých battlefieldech? Nemáte to ničím podložené. Já doufám, že tam bude takový skvělý multiplayer jako byl v B2, ale zatím nikdo nepodal žádné video o tom jak to bude vypadat, takže kdo ví jaké to bude. Takže tvoje urážky nejsou na místě. Pokud chce Dice porazit Cod v singleplayeru tak prosím, ale když jde o značku battlefield měli by se zaměřit hlavně na multiplayer, jinak to můžou přejmenovat!
      • Chlapče já mám originálky všech battlefieldů a když vezmu v potaz jak u nich vypadá singleplayerová část (pokud ten díl, který v tu chvíli hraji, zrovna singleplayer kampaň má) - uplně stejně jako ta multiplayerová - viz 1942 - tak tady u té trojky si nejsem jist, jak to s těmi letadýlky a tanky je. A nebo jsem uplný debil a něco jsem snad přehlédl na tom videjku co se tu prezentuje? Já tam žádné klání jako v battlefieldu 2 neviděl.
        • To bylo video ze singlu. MP bude jinej. *3*

          Singl je prostě něco jako variace CoD, což podle mě zase až tak není na škodu, protože singl v CoD se většinou dost povedl. Mulťák ovšem musí být jiný, jinak ztrácí BF3 smysl. Od battlefiledu člověk prostě čeká něco jiného než od CoD - výrazně větší mapy, vozidla, větší důraz na týmplay.
      • "jak bude vypadat MP v BF3"
        Pekne, ze tak pevne veris, ze bude stejne skvely jako v BF2. S tim, jak se vyrobci her snazi hrace vsude odrbat zustanu ohledne kvality MP skepticky, dokud nebudu osobne dohravat prvni MP mapu.
    • A když místo Iráčanů budeš střílet Korejce, tak to nabere na epičnosti a z nudy to přejde do nekontrolovatelné rozkoše?
      • Nejde o střílení ty troubo. Jde o umístění do jiného prostředí, probírání něčeho nového.
        • Myslím že v případě války v Korei bys rozdíl od stříleček z druhé světové nepoznal, když se odehrávala jen čtyři roky po ní, ale Ty Falklandy znějí zajímavě.
          • Tikov
            Ale jo poznal (výstroj, výzbroj i taktika se obměnila dostatečně, navíc je to na ne moc použitém území), ještě by vývojáři nesměli být leví a nejít podle jednoho konceptu (amerického hrdiny) a byla by to skvělá hra (ona by koneckonců byla i ta druhá válka). Takový příběh inspirovaný Pouty války...
            • No jeden ze sta hráčů by asi ocenil, že má Sherman jiný lauf, nebo mariňák modifikovanou uniformu a kochal by se poněkud fádní Korejskou krajinou, ale když vynecháš proudové letectvo tak z valné většiny byly použity zbraně a výstroj z druhé světové.
            • Přesně tak! Mohli by to alespoň zkusit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit