Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase cenzor jede, tak znova - pechacek dela ty ksichty proc?
  • Dobrý FC. Ta hra o vývoji vaší linie atd. mě dost zaujala. Já něco podobného chtěl už dávno. Zatím vím pouze o Crusader Kings, kde musíte mít potomky, protože vaše postava prostě umře a pokud nejsou potomci, je konec hry.

    Jsem rád, že Petr a Pavel ještě hrají Zaklínače 3. Já teď taky. Luxuju vedlejší úkoly a různé aktivity. I přes některé výhrady je to excelentní hra. Jsem strašně zvědavý, jak odpoví Bethesda.
  • ty Ancestors připomínajů tak nějak Spore : )
  • CRYPT
    Kdyz to porovnam ze Zingem, coz je take herni web, i kdyz tam je to jeden slunickar vedle druheho, az se mi dela blivno, tak tam ty webovky maji smrnc. Hodnosti, bodovy system, prehledne, a reklamy nejsou tak hc jak tady na games. Na games chodim jen kvuli tomu, ze to tak neslunickari, jsou tu trollove, takze se i zasmeji kolikrat a navic proste Redakce games.cz mi prijde jako super parta. Akorat ten web, ten by fakt chtel upravit a konecne zmodernizovat
    • jamar28
      Tak jsem se na Zing podíval, mrknu na recenzi Outlast 2 a fakt...

      "Outlast 2 sází hlavně na extrémní míru kontroverzních výjevů. Při průchodu hrou narazíte na různě znetvořené ostatky zvířat, dospělých lidí a nepříliš starých dětí...Nic se dle mého názoru totiž nemá přehánět. Minimálně těla novorozenců jsou milníkem, který by se neměl za žádných okolností překračovat."

      A tu "kontroverzi" ještě nacpali do verdiktu jako mínus. *7*

      Takže asi takhe - Přišel jsem, viděl jse, odcházím, u toho fakt být nemusím...
      • Někteří lidé okolo her prostě stále nepochopili, že hry, stejně jako filmy nebo komiksy, mají právo na nesmyslnou brutalitu a zobrazení násilî. Ve filmu být zohavené mimino může, ale v hororové hře ne? No co to je za předpotopní názor? Btw byl jsem treba i proto jednim z mala zastancu Hatred. Nevim, proc by takova hra nemela mit pravo na existenci, kdyz v jinych odvetvich to prochazi uplne v pohode.
        • TheGGG
          no moc filmů kde by byly vidět mrtvý mimina neznám... většinou je sejmou mimo záběr... to v knihách to je něco jinýho, tam si klidně může napsat autor že na kůlech bylo nabodnuto 10 000 děckých hlaviček a s nikým to nehne, ale chtěl bych vidět, komiks, film, nebo seriál, kde ti to ukážou (respektive vidět bych to nechtěl, ale název toho filmu bych znát chtěl.).
    • TheGGG
      O zingu jsem nikdy neslyšel, ale pokud na games chodíš kvůli tomu, že si musíš odpočinou od tamních sluníčkářů, tak to teda musí být drsná stránka... *1* *1* *1* ale kde dneska sluníčka nejsou co? Hádám, že ještě zlatý Grygar oproti tomu co je jinde...
      • CRYPT
        nn na games.cz chodim protoze se mi tady libi. Libi se mi jak komentare, ktere sice jsou kolikrat HC, ale mame kazdej svuj nazor ze jo a taky ze recenze a hlavne videorecenze vseho druhu jsou tady paradni. Navic games.cz byl prvni herni web co jsem kdy navstivil, takze srdcovka :)

        Navic super dvojka Pavel Dobrovsky a Honza Olejnik, proste super typci :)
  • Ahoj, nechcete sem psát obsah o čem se v jakém čase mluví? Stejně jako to máte na youtube.
  • A recenze na Dawn of War 3 už byla?
  • rickdeckard
    Ad reklama. Bylo by super, kdyby se snížil poplatek za Games.cz bez reklam. 70 Kč na měsíc mi příjde moc. Raději si pořídím Level, kde se mi textové články konzumují daleko líp. Papír je papír. Games.cz většinou jenom rychle proskenuju. Pokud by se platilo, třeba 200 za rok, neváhal bych a podpořil.
    • Připravujeme v tomhle směru určité změny, počítáme, že tak do měsíce to bude venku.
  • Na jednu stranu souhlasím, že člověk chce získat pomalu už jakkoli finance, proto toliko reklam, ale reklama by neměla být obsahově > než 20% obsahu. Potom už začíná být poměrně otravná a nesmíte se toliko divit chytřejším userům, kteří si instalují různé addblockery.
    Pokud v dnešní době není nějaký web schopný si sehnat finance na udržitelný provoz, dřív nebo později zanikne. To je jen a pouze statistika.
    Vy máte štěstí, že v této zemi není tak velká konkurence, ale jsme stále v Česku, takže návštěvnost se nemůže srovnávat s většími zeměmi. Taky nevím, kolik máte předplatitelů vs střednědobých návštěv, u kterých se dá poznat, že předplatitelé nejsou, ale web průběžně sledují, ale nejsou až takovými herními fanatiky.

    Proč to píšu. Ty reklamy jsou hnus, jsou veliké, škaredé a kazí celkový dojem tohoto webu, který již dlouhé roky sleduji, ale zjišťuji, že můj zájem postupně upadá.
    Ne proto, že stárnu, ne, že bych měl více povinností nebo co já vím..hry jsou mimo tradingu na us trzích moji největší vášní a stále budou, ikdyž hrami si nevydělávám. Rád si přečtu nějaké novinky nebo si spustím FC na druhý monitor u nějaké vhodné hry typu Factorio nebo jen tak po obchodování, když si malej hraje a nezlobí.
    ..Ale vždy, když otevřu tento web, dostanu vždy takovou facku z leva a z prava, ta poslední byla před pár dny od špekáčku, že už si opravdu říkám, jestli jsem fakt takovej masochista, že to stejně o pár dní zkusím znovu, nebo Vás už smažu i z těch záložek a půjdu prostě jinam.

    Občas se Vám podaří, někdy i fikaně obejít snad všechny addblockery, ale tento boj na dlouhé trati prostě nemůžete vyhrát, aniž byste ve svém bysnysu něco změnili..
  • oVer9000
    Fajn díl, ale možná trochu ospalý a bez energie... :D Možná by chtělo občas obměnit sestavu (jako minulý týden) a nebo přivést nějakého "fresh" hosta, který překypuje elánem a je plný herních zážitků.

    Btw díl 316 s Milošem Bohoňkem a Lukášem Macurou, v režii Martina je furt nejlepší tenhle rok.
    Více Miloše Bohoňka! :D
    • Mart9
      Chce to víc Ryneše, aby tam byly emoce a více buranství ze zdejších diskusí přeneseného jeho osobou. *15*
  • a vám se ty vaše stránky jako líbí, pane Poláček?

    http://imageshack.cz/images/2017/04/26/wow.jpg
    • To je docela extrém no. Naštěstí se mi většinou objevuje reklama na počítače, hardware obecně a tak a to mi vůbec nevadí, Adblock tu mám vyplý, protože chci podpořit autory webu. Nejsou to naši otroci, kteří by pro nás makali zdarma.
      • Paulcz
        Nevadí ti, že 60-70% stránky zabírá reklama? :) Stále se tvrdí, že nejvíce hráčů má věk nad 30, tzn. lidé co mají peníze. Stačilo by měnit způsob financování, jenže tomu by musel odpovídat přístup, obsah a redaktoři..
    • i na Hrej uz to vzdali a hle, jak to tam hezky vypada... tady to je hnus a ty vyskakovaci reklamy? to je proste uz pres caru...
      • Hrej mají bohužel problémy. Nevím jak velké, ale Jirka Bigas odchází. Prý nedostatečné odměny za práci týmu a tak celkově ten známý boj herních webů o existenci. Počítám, že se hrej v reklamách zhorší - že přitvrdí a dočkáme se taky nějakých pěkných vyskakovacích reklam atd.
        • Mart9
          Vyskakovací reklamy jsou tam celou dobu.
    • on ten cely web vyzera ako z roku 2003 aj bez reklam
    • Zir074
      Proradné reklamy, když je vidím mlží se mi z toho zrak tak silně, že nedokážu ani ten tupý trapný text (co mě ani nezajímá) přečíst! To za nás byly ty internety lidu přístupnější! Poláčka bych hnal zpátky na tu jeho Móravu, ať tahá plóh ogar jeden, keď mu eště sláma z bot čůhá!!! *16* *16*

      Teď bez legrace. Nevím co vám na tom vadí, adblock nepoužívám a nijak mi reklamy nepřekáží. Reklama sem, reklama tam, na jiných webech to máte to samé, akorát černé na bílém ;) Každopádně můžeme být rádi, že jsou schopni si vydělat těmito bannery, jelikož vrchol by teprve byl to, co je známo jako "pay wall" tudíž, že musíte buď zaplatit nebo se povinně registrovat, aby vám byly zpřístupněny informace, které článek obsahuje.
    • Mart9
      Chybí ti tam vyskakovací reklama na špekáčky *1* *1* *1*
    • to vypada jak denik metro
      • Jack1947
        Ještě byto chtělo aby z Metra vyskakovali zvukové reklamy a bude to trefné *5*
    • TheGGG
      ah, tak o toto přicházím *1* *1*
      • udelej screenshot jak to vypadá bez reklam. to je tam 80% prázdného prostoru a sem tam nejaká novinka? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit